Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco78
tag
Köszi a segitséget!
A razer dologban nem értünk egyet de sebaj!
Egyébként a mamba tényleg szar!
A vásárlás előtt meg kellett volna nézned a megfelelő topikban az ajánlott egerek listáját!
Na meg lézer és vezetéknélküli alapból kuka!
De ez nem ide tartozik!
A lényeg kezdek hajlani az érveidre valszeg valahol ki fogok próbálni egy komoly sztereo fülest mielőtt döntök!
Csak mikrofonos jöhet szóba és ha lehet minél olcsóbban(lehet használt is)
a lényeg,hogy az ár ne menjen a minőség rovására!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Tuco78
tag
BTW
Nekem az a véleményem,hogy ez nem reklámozás kérdése.
Lehet,hogy tényleg jobb egy minőségi sztereo egy jó hangkártyval mint az 5.1
Én ezt nem tudom de ezért is van ez a topik,hogy mindenki megossza a tapasztalatait a többiekkel hogy a vásárlás könnyebb legyen.
De sajnos sok olyan ember van aki elfogult!
Én pl:imádom a z5500-at de tisztában vagyok vele,hogy zenében szart sem ér.
Én egy 70-es évekbeli hitachi sztereo erősitőt meg egy videoton hangfalpárat használok zenére(meg nem mondom a számát de asszem 30-as mély van benne)
Zenében porig alázza a logit de még a yamaha nsg40-emnél is szebben szól szerintem.
De ha ezt megirnám a z5500 fórumban sztem megköveznének.
Tudom,hogy kicsi off de azért irtam le ezt mert hasonló elfogulatlan tapasztalatokkal alátámasztott véleményeket várok!
És mindenkinek köszönöm az épitő jellegű hozzászólásátHa lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Henryk
aktív tag
Razert én mint márkát kerülöm messziről. Bocsi wrox
Van egy Mambám, első naptól nyikorog, haldoklik a kapcsolata, az aksi felpuffadt, meghajlította az egér alját, ki kellett operálni belőle és kuka, úgyhogy már csak laptophoz használom kábelen, nem ezt vártam egy 30k-s egértől...Én Logitech párti vagyok (bill/egér/webkam/Z5500), de ha komoly hangcuccról van szó akkor nálam kiesnek ezek a pc-s gyártók.
Jelenleg mindkét fejesem Sennheiser (PC30 általános célra, HD555 minden komolyabbra), de már folyamatban van egy Beyerdynamic DT990, na az lesz az igazi ász..
Vagy a kolléga 5.1-ese, bár azt nem ismerem, arról ő tud nyilatkozni, vagy stereo.
Ugye amit először el kell döntened, hogy headset vagy headphone, és mennyi a költséghatár, ezek nagyban befolyásolják a választékot, mert jó fejest lehet kapni 15k-tól kb 200k-ig.
A Beyer előtt egy Sennheiser PC360-on gondolkoztam nagyon, elég szép darab, de végül hang és kényelem miatt lemondtam a mikiről.wrox:
5.1-es és gamer fejhallgatók
Mi most pont a gamer fejhallgatókról beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
Henryk!
Le ne beszéld már az eladó Barracudámról.BTW
Egyébként tényleg igaza van a srácoknak, ez itt az 5.1-es topic. Nem itt kellene reklámozni a stereot!Elnézést, ha valakit megsértettem a linkemmel.
-
Tuco78
tag
Ok,köszi!
Akkor légyszi ajánlj konkrét tipusokat is.
Na meg a razer barracudáról mi a véleményed?
Az összes egerem és egérpadom razer ezekben sztem. a legjobb de hangcuccban nem ismerem.
Azért gondoltam a g35-re első körben mert z5500-am van és az nagyon tuti játékra meg filmre(igaz,hogy zenében szar de ez nálam nem szempont)Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Henryk
aktív tag
Ha már van egy DX-ed amellé pénzkidobás lenne virtuális fejes(G35)
, hiszen a hangkártyádban jobb DH van mint a G35-ben.
A G35 árából már tudsz venni egy jó minőségű stereot, és használod a hangkarid Dolby Headphone-jával, amivel az említett "G35 ultra extreme gamer"-t kapodHa nagyon hiszel a többhangszórós fejesekben akkor olyat vegyél, aminek nem usb, hanem sok jack dugója van, hogy rátudd kötni a DX-re.
-
Henryk
aktív tag
Persze hogy jó a G35, hiszen az is stereo.
Csak azt nem értem miért magyarázzák be maguknak néhányan, hogy egy ~20-25k-s 6 hangszórós "gamer" fejes jobb mint egy stereo ugyanannyiért, ez teljesen irreális.
Jelenleg egy Sennheiser HD555 + Xonar D1 kombót használok, ami megfelel kb egy G35 "ultra extreme mega gamer edition"-nek, több bővítési lehetőséggel, testreszabható, állítható térhangzással, szebb hanggal, stb.
Csak Dolby Headphone-al játszok, bátran feltekerem az erősítőt, beleélem magam a helyzetbe, mert a játékot hallom és nem recsegést 6 irányból. -
Dapro
senior tag
Nekem már G35 van, erről tudok nyilatkozni. 20k körül best buy szerintem. Eddig vmi olcsóbb stereom volt hangkari nelkul és bfbc2 ben nem hallottam minden iranyt. most bárkit meghallok, kivéve a tankot hallom sokszor nagyon messziről mintha előttem lenne. de ez lehet bug.
-
Tuco78
tag
válasz SimonYana #2889 üzenetére
Ja meg ezzel totálisan össze is zavarjátok az embert!
Én most már teljesen tanácstalan is vagyok mit is vegyek valójában.
A hangkari az asus xonar dx de hogy milyen füles legyen hozzá az egyre nagyobb talány.
-Jó minőségű sztereó
-virtuális 5.1 vagy 7.1
-Több hangszórós 5.1
Most akkor melyik milyen és milyet is vegyek???
Jó lenne egy tényleg tárgyilagos leirás mindegyikről.
Engem pl. a zene egyáltalán nem érdekel csak a játék erre kell semmi másra!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Dapro
senior tag
Kb ezt a topikot be is lehetne zárni egy két ember miatt. Totál fölösleges mert idejárnak a stereo fejhallgatós topikból benyőgni, hogy vegyünk stereo-t. Aki ebbe a topikba jön azt úgyse m a stereo érdekli. Tök értelmetlen veszekedni, hogy stereo vs 5.1-7.1. Én megvettem a G35-öt és tökéletesen megvagyok vele elégedve. Ez biztos valami csoda.... Akinek gamer füles kell az úgysem fog zenét hallgatni folyamatosan. hanem 80-20%ban játszik.
-
Henryk
aktív tag
válasz samu000 #2885 üzenetére
A fejes maga csak sima stereo, és a jack-et a hozzá adott usb-s külső hangkártyába kell bedugni, az állítja elő a térhatást.
Használhatod anélkül is stereoban, vagy a külső hangkártyára is rá tudsz kötni bármilyen más jack-es fejest, és mőküdik vele a térhatás.A virtuálisnál a csatornákat összemixeli stereoba, úgy módosítva a hangokat, hogy tudd melyik milyen irányból jön, míg a "valódi" többhangszórós fejeseknél szétosztja a csatornákat a hangszórók között, és fizikailag több irányból szólnak.
[ Szerkesztve ]
-
samu000
tag
Szerintem akkor ez lehet hogy virtuális , És akkor az a kérdésem h mennyiben különbözik a virtuális a normálistól.
-
samu000
tag
Sziasztok!!
Nézegettem ezt a Steelseries Siberia v2 - őt és ez elvileg 5.1 es, de akkor hogy lehetséges az hogy ennek csak 2 dugója van , a mikrofon és egy másik.?
-
Henryk
aktív tag
válasz tupacamaru #2878 üzenetére
Gondolom meg tudod különböztetni te is ha valami előtted, vagy mögötted szól, mégsincs füled elől meg hátul, akkor most ez hogyvan?
Jelenleg is megy a hangfalakon a zene, közben fejhallgatón dumálok ts-en, és megy a játék Dolby Headphone-al, tökéletesen szét lehet választani a hangokat, és még a hátsó ajtón a szomszéd szobából beszűrődő beszédet is hallom, a kültéri zajokról nem beszélve, pedig nekem is csak 2 fülem van..
Ha mondjuk 8 füle lenne egy embernek és minddel csak egy irányba hallana akkor megérteném, hogy mindegyikre kell egy hangszóró.
De azt hogy melyik hang honnan jön, és milyen messze van, meg tudjuk állapítani a hangerőből, késleltetésből, hangszínváltozásból, ezeket pedig szoftveresen is lehet változtatni bármilyen hangon, így kb. ugyanaz lesz az eredménye.
-
titán
válasz tupacamaru #2880 üzenetére
A dobozban összevissza verődő és az után a párnán belülre megérkező hang jobb irányérzetet adott?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
jaffa 2843
Ármester
válasz tupacamaru #2880 üzenetére
ok
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
tupacamaru
veterán
válasz jaffa 2843 #2879 üzenetére
Eddig ez a fejhallgató adta a legjobb térérzetet, jobb volt mint a mostani Roccat. A másik amit nem értek hogy ezt miért írod le nap nap után ebben a topikban? Ha sokszor leírsz valamit azt a végén te is elhiszed? És nem a hangminőségről van szó, mert abban ténylegesen jobb a stereó.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
jaffa 2843
Ármester
válasz tupacamaru #2878 üzenetére
2centire bezsúfolt cicergők tömkelege nem biztos hogy jó ötlet, ráadásul az elrendezés sem épp tökéletes. Itt pl fent, lent is van valami szar [link]
nem beszéltve a hangminőségről, ami meg sem közelíti a hasonló árú stereo fejhallgatókét.
..és mielőtt a térhangzás kerülne szóba, hogy nem lehet 2 hangszóróval teret varázsolni... -De, lehet, nem is akármilyet.a többhangszórós fejhallgató is kb annyira parasztvakítás, mint a 9000 DPI-s, súlyozható, világító, kijelzővel ellátott egér. Azért veszik mert kicsordul a nyála az illetőnek, nem feltétlen a használhatósága az elsődleges szempont.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
És a két füleddel mennyi különböző hangforrást tudsz megkülömböztetni egyszerre??
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Henryk
aktív tag
Igen ez az egyik legjobb példa arra, hogy az 5.1-es fejes csak parasztvakítás, de ugye arra rá van írva hogy gamer.
2 fülünk van, amihez tökéletesen elég 2 hangszóró. Márpedig ha 2 füllel térben hallunk, akkor 2 hangszóróval is lehet ugyanolyan teret szimulálni.
Pont erre való a Dolby Headphone is. -
Mezi1982
tag
-
wrox
őstag
Egyébként nem kell annyira temetni a stereot.
Itt egy video. Hang felteker, STEREO fejhallgató feltesz, szem becsuk, és csodálkozik, meg rángatja a fejet. Itt azért rendesen meg lehet tudni, mi honnan... -
Dapro
senior tag
én meg nem fogok 800 méter hosszan kilógó usb-s hangkártyával szórakozni valami mikrofon nélküli fejhallgatóval. usb be, g35 oldalán hangerőt állítok és go play.
-
SimonYana
addikt
Multizás közben apszolult nem mindegy az , hogy 5.1 vagy 2.0!
Mint ahogy az sem mindegy , hogy emulálja az 5.1-et 2 hangszórón , vagy 6 hangszórón jön ki!
De Természetesen nem vagyunk egyformák és szerencsére nem mindenkinek az a jó ami a másiknak! Minden esetre nem adnám oda a Kave-t a Logitech-ért ! Az már biztos!® SimonYana ®
-
jaffa 2843
Ármester
A hétvégén volt szerencsém ismét szemügyre venni közelebbről a G35-öt, és amint a kezembe vettem egyből az az érzésem támadt, hogy ez de "olcsó". Számomra nagyon bénának tűnik felépítésre, és határozottan "cheap" érzetet keltett. A fejemre téve pedig eléggé kényelmetlen volt.
Igaz eléggé magasnak mondható az amit megszoktam ( Sennheiser PC350), ugyhogy ez eléggé szubjektív. Azt tudom, hogy én nem vennék ilyen Logitechet.Ezt csak azért írtam le, mert meglepett, amikor feltettem.. nem ilyenre emlékeztem. Rengeteget számít az, hogy az ember mihez van hozzászokva.
[ Szerkesztve ]
-
Henryk
aktív tag
válasz SimonYana #2864 üzenetére
Egy DH-s stereo fejes szerintem bőven többet ér mint bármelyik "valódi" 5.1-es.
Minőségben sosem fogja utólérni egy azonos árú 5.1 a stereo-t, plusz a Logitech-nek tényleg nagyon jó a supportja.Ettől függetlenül inkább egy Xonar hangkártya + normális stereo fejes-re szavazok, több funkció, bővíthető, alkalmas játékra, filmre, zenére is.
-
Dapro
senior tag
-
SimonYana
addikt
Mondtam én nektek , hogy Roccat KAVE!
® SimonYana ®
-
Dapro
senior tag
rendeltem a logitech.hu-ról
a logitech gaming software volt a hibás, csak a logitech g35 saját szoftverét tudom használni,ha equalizert akarok módosítani(így most nem recseg és jó minden). a gaming software (ami barmelyik gamer cuccal megy) az alatt nagyon recseg ha feltolom a basszust. am vicc, hogy a 2 egyszerre nem megy.... a g35 saját szoftvere tök vicc, semmi tudás...[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
közben megtaláltam, hogy a logitech gaming software kell ide. viszont felhúzom rajta a basszust maxra vagy akár csak egy picit és durván recseg...
-
Dapro
senior tag
Srácok logitech g35nek belehet állítani valahogy, hogy pl az egyik oldalról jobban jöjjön a hang? (bad company 2 ben sok mindent hangosabban hallok jobb oldalról) és van neki normál equalizierje ? Mert amit én leszedtem g35 progit abban csak a magas hangokat és a basszust tudom állítani. meg a hangtorzitast ....
-
Tuco78
tag
A razer barracudáról mi a véleményetek?
Egy asus xonar ds-el párositva.Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
gYaLo
őstag
válasz tupacamaru #2851 üzenetére
Nem is kell, mivel tökéletes megoldás
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
tupacamaru
veterán
Én is így használtam régen, jobb megoldást nem találtam.
-
-
ThorsHUN
őstag
Itt is megkerdeznem, hogy szoktatok-e valtani hangszoro es fejhallgato kozott es azt mikepp teszitek meg?
-
gurubefree
senior tag
válasz gurubefree #2844 üzenetére
Na jo ejszakat mindenkinek ........ Kesobb leszek remelem talaltok valami megoldast.
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
gYaLo
őstag
Régi alalapom egy Asus M4A 785TDV-EVO lap volt. Ott az integrált hangkarival sokkal jobban szólt a mélye, mint a mostani, Asus R2E -hez kapott SB karival
SimonYana: Ne várj túl sokat a külső EQ-tól, nekem csak hangerőben mutatkozott meg, mi másban kéne am ? szerk: amit lejátszol az 5.1 ? VLC ben szoktam állítani a hangot, ott 5.1 van ? Mivel játszod le ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
SimonYana
addikt
válasz gurubefree #2838 üzenetére
Nem arról beszélek!
A KAVE csuszkáról!
DS butított?[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz gurubefree #2836 üzenetére
Ez az egész egy rakás fos!
5.1 a teszten működik , de az equalezer semmit nem működik!
Pontosabban csak a teszt alatt működik az equalezet! Ott tökéletesen!
a linkelt teszt alatt már semmi!
Mi a szar van ezzel?
Bármit lejátszok csak a front megy és az is hangerőként![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
gurubefree
senior tag
válasz SimonYana #2833 üzenetére
En elsore jol dugtam de olyan mintha egy vodorben ulnek. Kell ennek egy kis ido beallitani ( mar ha be lehet allitani )
Ma jon az IC ( OPA2604 ) bizok benne segit valamennyit ( Asus Xonar DS )
A vicc az egeszben hogy 1-2 hetig csak olvasgattam rola . Mindenki el volt tole ajulva
( de elkepzelheto hogy az en hibam es a beallitassal van a gond. )[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
válasz gurubefree #2832 üzenetére
No én is letesztelem az alaplapin , mert valami nem kóser!
® SimonYana ®
-
Kakumix
senior tag
válasz gurubefree #2832 üzenetére
Most adtam fel hirdetést egyre, alkatrésznek
"Szerencsére" nem jó a hallásom, így a nem túl jó hangminőségével együtt tudnék élni.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
SimonYana
addikt
válasz gurubefree #2830 üzenetére
Ez nagyon gáz!
Teljesen máshova kell dugni mint amit a leírás megad! akkor van különbség movie és Game között! Center és szub is van , de a többi semmi! Már kezd a tököm ki lenni vele!® SimonYana ®
-
Kakumix
senior tag
válasz gurubefree #2827 üzenetére
Nekem is nagy csalódás volt a Kave mikor megvettem, később mikor leesett (max, 80cm magasról) és letörött a fele mérges is lettem, majd a javításra kapott 15000Ft-os ajánlaton már csak nevetni tudtam. Ez egy 20000Ft-os fejhallgató, de rossz sztereóban és 5.1ben is. Egyébként az eltört darab az egészhez képest egy kis darab műanyaggal bevont fémlemez, ami egész könnyen cserélhetőnek is tűnik, persze nekem nem sikerült a Roccat-től sem beszereznem, hiába leveleztem velük.
Legyen szép napod!
-
gurubefree
senior tag
válasz SimonYana #2828 üzenetére
Na ... jo hogy eszembe jut. Van egy Samu bluray lejatszom . Csak erositon keresztil tudom hasznalni vagy van mas modja hogy osszehozzam vele .... eleve az usb csati is problema ugye mert nincs hova dugni.
A masik lama kerdesem .... van egy iPod toltom ami usb-s . Vajon errol menne ?
-
SimonYana
addikt
válasz gurubefree #2827 üzenetére
Majd kipróbálom még a házi mozi erősítőmön!
Bár nagy durranást ne várjunk , mert ugye a nagy márka közé nem anyira tartozik hangtechnikában és 23-ért! Sajna 50 körül kezdődnek a jók!
Természetesen a Hang kariban is sajnos 50 a jó hang kati![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
gurubefree
senior tag
válasz SimonYana #2824 üzenetére
Mint irtam a hangkartyamhoz vettem .... nem azt irtam hogy jobb lesz barminel hanem jobb lesz attol ami. En tobbre szamitottam a Roccat Kave-tol ...... most meg a kartyara fogom ( az en hibam mert a DX-t akartam ..... bar az sem biztos ezek utan hogy azzal kulonbb lenne)
Szoval raszantam azt a £3 es kiderul dob e valamit a minosegen.
-
titán
válasz SimonYana #2824 üzenetére
A DS-nek cserélhető műveleti erősítője van. Előfordulhat, hogy egy jól választott müve olyan mértékben javít a hangon, hogy az jobb lesz, mint mondjuk egy DX hangja.
(#2825) gYaLo Dehogy. Nem ezt mondta, csak gondja van a mondatszerkesztéssel.
(#2827) gurubefree A Kavéval van gond, nem a Xonarral. Valamivel talán jobb lesz a végeredmény, de azon se csodálkoznék, ha a Kave nem tudná megmutatni a változást.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SimonYana
addikt
válasz gurubefree #2823 üzenetére
Ezt ismerem , de miért lenne ez jobb a D1-nél?
Te valami OPA2604 írtál!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
gurubefree
senior tag
-
SimonYana
addikt
Köszönöm!
Át kocogtam oda a kérdésemmel!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Roccat Kave tulajokat keresek!
Ma vettem egy ilyen fejhalgatót és sajnos én semmit nem veszek észre az equalezer csuszka állításánál!
Csak is kizárólag a front , de az meg mintha hangerőt állítana!
Megnéztem mit hova kell dugni papír szerint , de szerintem valami nem OK!
Xonar D1 van honná.
Viszont a windows hangnál , ha tolok egy tesztet , szól mind az 5.1 hangszóró.
Előre is köszönöm a hasznos infót!® SimonYana ®
-
Góliát
őstag
Szisztok. A Turtle Beach Z6A fejhallgatóról volna valakinek tapasztalata, vagy keressek valami jobbat?
Köszönöm.Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
habajka2
csendes tag
A Tritton mennyibe kerül ?
-
gurubefree
senior tag
válasz jaffa 2843 #2810 üzenetére
koszonom
Asus Xonar DS lett .... sietnem kellett tegnap a rendelessel hogy meglegyen ma :/
Nagyon kivancsi vagyok soha nem hasznaltam meg hasonlot.Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
_Lezly_
csendes tag
Sziasztok,
Egy eldöntendö kérdésem lenne, hátha van valakinek tapasztalata ezen két fejhallgató terén:
A kérdés egyszerü: Melyiket?- Sharkoon X-Tatic digital 5.1
- Turtle Beach EarForce DPX21Köszönöm!
-
jaffa 2843
Ármester
válasz DJZoliboy #2806 üzenetére
ha arra vársz, hogy 5.1-es fejhallgatót ajánjak, akkor el kell hogy keserítslek. Én olyat nem fogok ajánlani
Aki meg azt mondja hogy az 5.1-es fejhallgató jobb mint a stereo, annak csak azt tudnám ajánlani, hogy hallgasson meg egy xonar-stereo kombót, bár lehet hogy már csak azért is 5.1et hozná ki győztesnekgurubefree
Xonar DG bőségesen elég a kávéhoz
kiki22
én reference room-ot szeretem, az van legközelebb a valósághoz, többi már kicsit tornaterem hangzás
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
válasz gurubefree #2808 üzenetére
Most hogy olvason egyik sem de nem igazan szeretnek tobb penzt raszanni
-
gurubefree
senior tag
sziasztok
Asus Xonar DS PCI 7.1 £37.18
Asus Xonar DX 7.1 £54.99Roccat Kave-hez lenne . Melyiket erdemes megvenni .... a DX megeri azt a plusz penzt.
elore is koszonom
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz jaffa 2843 #2805 üzenetére
jaffa!
Mit gondolsz erről a hszről amit írt az egyik forumozó? az a sok leírás az 5.2-ről meg hogy a hangszóró kiosztás? nincs igaza?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz DJZoliboy #2803 üzenetére
valamennyivel jobb hangminőség, PCI-express csatlakozás, 7.1, aranyozott csatlakozók(nemsokat számít ilyen szinten). Az, hogy hangminőségben jobb a DX, kb semmit nem számít ezen a szinten. A DG-t jobban ajánlom, mert relatíve többet kapsz a pénzedért, mint a kb 2x annyiba kerülő DX-től. Ha nem használsz 7.1-et analóg kimeneten, akkor DG.
bár lehet hogy a közeljövőben lesz egy eladó DX-szem
-
gergo0328
senior tag
válasz tupacamaru #2800 üzenetére
Én mint játékos most egy olcsó stereo-t használok és így is hallok mindent de akartam veni egy "gamer" ötpontegyes fejhallgatót de olyan árakat láttam hogy abból a pénzből már hiperszuper stereot veszek ami ugyan azt a minőséget tudja csak nincs rajta mikrofon. Én maradok a jól bevált stereoban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest