Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
Szerintem nem. Egy elég béna stereo-val tolom (Philips SHP2000) egy Asrock P67 Pro3 lap integrált hangkártyájával és így is mindent meghallok. Most egy Asus Xonar DG meg egy Superlux HD668B-t akarok venni és ez lazán kijön 20-ból (+6 a kényelemért de az mind1) és ugyan azt kapom mint egy sokponteggyel mivel az is virtuális. Tök mind1 hány szuper hangszóró van benne mivel ugyan azt megcsinálja szoftveresen egy penge stereo is. Annyi hogy legtöbbön nincs mikrofon igaz én webcamos mikit használok és az is kiváló hangot ad.
-
jaffa 2843
Ármester
igen, sajnpos a célközönséggel épp akkora a probléma, mint a nekik szánt fejhallgatókkal. Nem sértés, de általában ez a réteg az, amelyik nem ért a témához és megeszi a marketing maszlagot. De én vagyok a szemét, hogy jót akarok másoknak
Egyébként általában az, aki megvesz egy ilyen 5.1-es fejhallgatót/headsetet, annak azelőtt még nem volt értelmes fejhallgatója és azért ajnározza annyira, de ugyanannyiért sokkal jobbat lehetne venni.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
SimonYana
addikt
Dapro
A tankot a játék hibájábol hallod Így!
Nekem Roccat Kave van és soha nem tudom hol a tank sokszor , mert nagyon rosszul adja vissza! Olyan mint ha ott lenne a környéken és nincs!Viszont én lépek Ursaim mert nem bírom elviselni , ha valaki okoskodik a 2.0 fejhallgatókal az 5.1-es topicban! Azene az zene , a game az game! Akkor miről beszéltek! Komoly hifitechnikai üzletben még azt is megkérezik milyen zenét halgatsz , mert az sem minden hangfalon szól jó!
Tényleg kibasztok azzal aki ide game 5.1-es fejhaégatót akar választani magának!Vegyetek nyugodtan sztereó senheisert , hisz az ebbe a topicba való és kimondott gamer fejhalgató mikrofonnal!
IGAZ!!!???[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
nagyúr
Szia!
Kicsit sok az ellentmondás a kérésben, tisztázzunk le pár dolgot!
A G35 egy Dolby technológiás virtual 7.1-es stereo füles, usb-s csatlakozással.
A Siberia v2 csak sima stereo, jack csatival. De van belőle usb-s verzió is.
A laptop típusától, benne lévő hangkártyától is függ, hogy tud-e 5.1-et, de elsőre azt mondanám, nem tud ilyet (3-4 jack-en szokott kimenni az 5.1).
Ha nem akarsz usb-s fülest, nem lesz 7.1-es hangzásod.
Az usb-sek csak virtuális 5.1/7.1-et tudnak, mint a G35, de van olyan real, ami usb-s (CM Storm Sirus) is.
A megadott árkategóriában van real 5.1, ez a Roccat Kave, viszont ez laptopon nem fog adni térhangzást, csak pc-n vagy külön hangkártyán. Virtuális meg csak usb-s van, de abból minimum 4 fajta: TT Shock One, Corsair Vengeance 1500 v2, Creative Rage (ha találsz), Asus Vulcan/Orion Pro, Turtle Beach Kilo, akár Razer Banshee is.
3RROR: Nem rosszak, bár az usb-s hangkártyájukat (Spitfire) szidják nagyon. Abban az árkategóriában (25k) a Corsair Vengeance 1500 (v2) a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Szia!
Félek, csak SC2-s van, gondolom ezen apropóból adták ki, ahogy van ugye wow-os fülese a creative-nak is.
Én azt mondanám, hogy Corsair Vengeance 1500 v2, vagy a Creative Rage-nél pl. a fülesbe van építve a hangkari, és nincs semmi a vezetéken, plusz használhatod jack csatival is (olyankor nincs térhangzás) telefonnal, médialejátszóval, stb. Előbbi és utóbbi is bőven 30k alatt van. A tiamat meg vagy 2.2 vagy 7.1 de nem usb-s.
(#8313) Kódos: Szia!
Hát gond nem feltétlen lesz, max annyi, hogy lehet nem tudja rendesen meghajtani. Tiamat szinthez már szoktunk ajánlani egy Asus Xonart vagy egy Creative Audigy-t. Ezekkel rendes térhangzás, hangerősség és tisztaság is elérhető, ami egy ilyen sima integrált hangkártyával közel sem biztos
(#8312) LógaGéza: Nagyon várom a véleményed!!!
(#8314) Andris837: Neked is Szia!
Nos árat nem írtál, illetve hogy mihez használod és min, de manapság a legjobb ár/érték arányúak a Creative Alphák és Sigmák 10-14k körüli áron Alpha Sigma
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Messzire futni ezektől! Jaj, jaj...
Én várnék arra a Corsair-re! Vagy ha nagy a szükség, akkor ez: Szükségmegoldás!!!!!
Komolyan mondom, csak akkor, ha máskülönben lelőnek az utcán...
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Nem ezt mondtam.
Egy regi sony wifis fejessel toltam ,és kb semmit csak az oldalakat.
Aztán a virtual progi feltelepitése után sokkal többet.
Echelonnal is mindenképpen sokat dob ,ha virtualban tolom.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
-
d1abLo
senior tag
Vengeance virtuális 7.1, (pont ezért USB) electra csak sima sztereó. Laptophoz Echelon nem ajánlott.
Creative Rage viszont jó lenne neked, ugyanis laptopról USB-n tudod használni, illetve jacken telefonról is.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
d1abLo
senior tag
Az hogy most hogy néz ki az a te döntésed..., mi azt javasoljuk ami neked jobb. Ha eddig nem volt normális fülesed akkor biztos jó lehet neked, de aki már hallgatott jó fülesből úgy zenét hogy értelmes hangkártyára volt kötve az biztos nem hallgatná ilyen biszem-baszom alaplapival
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Bulitt
addikt
Sonuzom van, és meg vagyok elégedve vele, de:
1. Kell hozzá egy dedikált hangkártya (integrált egyáltalán nem jó)
2. Idő kell, hogy jól be legyen állítva a hangzás a hangkártyánSzövet borítású párnák, leszedhető és mosható. Kell egy kis idő neki míg alkalmazkodik a fej szélességhez, de ettől függetlenül nagyon kényelmes. Nekem tetszik a megjelenés, hangerőben sincs hiány és sok tartalékot rejt. Alapból kevés a közép tartomány, ezt kell a hangkártya EQ-val helyre tenni.
Zsírkrétamen: Ha jól tudom ott lapul a dobozba az USB hangkártya hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Zoley3
tag
Nem kell féli a Cloud-tól,jó cucc,azt is nyugodtan megveheted...csak nem mindenkinek jön be az állandó leállítódó fejpánt,meg a zárt kialakítás (nekem eddig zártak voltak többnyire,és a nyitott valahogy kicsit nyomasztónak tűnt a nyitottal szemben,a V2-ben szebben eloszlanak a hangok sztem,és nem utolsó sorban jobban szellőzik a fül) Cloud-ban kicsit több a Bass,de nehéz megmondani hogy melyik a tuti jobb,mert beállítás függő
Ha jó sok mély kell akkor Cloud,és nem kell venned hozzá összevezetőt (nem splitter kell),és van még egy rakat kiegészítő...de ha beéred egy kicsit kevesebb méllyel de valamelyest csípősebb magasakkal és jobb szellőzéssel a fülednek akkor V2
Bár így nem tudom megmondani milyen hangkari van a gépedben,gondolom (laptopokban általában) nem valami minőségi,de azzal is biztos el lehet hallgatgatni zenéket
Fülméret meg relatív,mi a nagy? 10cm? Mert ha annyi kb,akkor mindkettőnél hozzáér majd a füled a párnához[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest