Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trop
kezdő
Hogy tudnám elérni a legkiválóbb hangzást? 100 ezer körüli headsettel vagy egy olcsóbb headsettel plusz egy erősítővel?
Főként játékra és zenehallgatásra kellene. Fontos a zene szóval legyen kellően hangos és basszusa. A keret 100 ezer. Mindenképp mikrofonos legyen. Tudnátok ajánlani valamit erre a célra? -
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy Hyper X Cluod Stinger fülesem, lehet használni skype for business-re?
Csé
-
CsonkaImo
addikt
válasz andronymus #24497 üzenetére
Én nem tudok ajánlani egy vezeték nélküli fejest sem 40k körül. De lehet lesz valaki, aki tud neked valami jót javasolni.
-
CsonkaImo
addikt
válasz andronymus #24495 üzenetére
Ha szerinted meg fog felelni valamelyik a kettő közül, akkor válaszd azt amelyik szimpatikusabb. Én ennyi pénzért nem vennék wireless fejest, de az én véleményem ne hangoljon le. Ha neked megfelel és tetszeni fog akkor a többi már mellékes.
-
andronymus
tag
válasz CsonkaImo #24494 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Nézegettem ezt a Kingston HYPERX Cloud Stinger Wireless amiről PH! [link] is tesztelt azt írták kvázi, magam fajta földihalandónak elég.
Vagy
RAZER Nari Essential
Esetleg ez nem lenne járható út vagy honnan kezdődik az értelmesebb vezeték nélkül?
Este folyamán egy kisebb baleset után arra jutottam, hogy jobban jár mindenki a vezeték nélkülire váltok[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz andronymus #24493 üzenetére
Szia!
Már vannak egész jó vezetéknélküli fejesek, de ahhoz méllyebben zsebbe kell nyúlni. Ebben az árkategóriában én mellőzném.
Circumaural a fül köré illeszkedő párnát, még a supraaural a fülre fekvő párnát jelenti. Circumaural hosszabb távon kényelmesebb és sokkal jobb a zajszigetelés. Supraaural-t pedig a kompaktabb, összecsukható mobil fejeseknél szokták használni.
30-35 ezer környékén még mindig a HyperX Cloud Alpha az egyik legjobb választás de laptopról illetve gyenge minőségű alaplapi hangvezérlővel nem fog szépen szólni, kell egy belépőszintű fejhallgató erősítős hangkártya neki.
Kicsit olcsóbban ott a Cooler Master MH751, talán kicsivel könnyebben hajtható, így lehet jobban szól gyenge forrásról is.
Még a HyperX Cloud II ajánlom, ahhoz jár USB-s adapter, így nem kell aggódni a forráson. Stereoban jól muzsikál, viszont a választható Virtual 7.1 opció borzalmas. Illetve ha jack csatlakozóval szeretnéd használni, akkor számolni kell azzal, hogy 1db 4 pólusú jack-en van a hang és mikrofon is.
-
andronymus
tag
Sziasztok!
Itt nagy home office-ba szeretnék venni egy új headsetet és kiváltanám már meggyötört kedves Ozone Rage ST-et úgy érzem kiszolgált.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Főként FPS(warfare, bf4,RDR2) és Discord
Zene/Film
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
30k lenne a teteje, de +-1-2e belefér
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélküli,
de ha esetleg valami erős ellenérvet feltudtok hozni ellene lebeszélhető vagyok róla.
(4) Circumaural vagy supraaural?
Érzetre az Ozone circumauralnak tűnik, így maradnék annál inkább, de nem tudom mik az előnyök hátrányok.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
Jót! viccet félre téve stereo is megfelel de a több az jobb
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptop és integrált.
Lenovo Legion y520, de majd jövőre őt is nyugdíjazzuk.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
RGB csili vili mittom én.
Amúgy nincs rá igényem
Köszönöm a segítséget előre is!
-
d1abLo
senior tag
válasz Talala #24479 üzenetére
Az 1-2 e forintos már jónak számít, az 500 forintos már lutri, ebay 1-2$-osok szintén lutri. Nem is a minőséggel van gond, hanem soknak egyszerűen rossz a csatija az anya részen. Pl hiába dugod be nem szól csak az egyik hangszóró vagy nem jó a mikrofon stb, ezek az általános hibák a gagyikkal. Ha már magyarországról veszed, megvan az az előnyöd, hogy ha rossz visszaviszed/küldöd.
Személy szerint Steelseriesnél jártam így, hogy többfajta ilyen átalakító is rossz volt, aztán kb az ötödiknél meguntuk és berendeltük a gyári steelseriest az anno 7-8€ volt talán. Ha minden kötél szakad szerintem a hyperx-től is lehet venni, nekik kivételesen jó az ügyfélkezelésük elképzelhető hogy ingyen is adnak.[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
AsakuraDave
őstag
Felraktam a Steelseries Engine-t a Pro Wireless-emhez de a beállításoknál nincs olyan beállítás hogy mic volume, noise reduction ? [link] Srácnak Arctis 5-el van ez elég gáz...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
őstag
válasz U.Orsi #24486 üzenetére
Orsi lelkem biztos voltam hogy megrendeled azt a müanyag szörnyet.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
U.Orsi
tag
Na mindegy is mert rendeltem egy Zalman ZM-HPS300 fejhallgatót
-
U.Orsi
tag
Értem én.
1 - / Apexra használnám csak játékra!!!
2 - / 5-10.000Ft között keresek de inkább közel az 5.000Ft-hoz.
3 - / Vezetékes legyen.
4 - / Circumaurossat azthiszem nekem ne a fülemen üljön.
5 - / Mikrofonosat.
6 - / Szetereó. szerintem az elég apexhez.
7 - / Jack usb egyaránt jó lehet.
8 - / Integrál. giga b450m ds3h lapon.
9 - / kinézet nem fontos.
Teljesítmény///Ár arány a fontos. A legjobbat szeretném ebben az 5-10k-s rétegben!
Előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
-
-
-
őstag
válasz U.Orsi #24473 üzenetére
Orsi én nem fogok ajánlani neked 5k ért nem ismerem azt a szegmenst bár láttam egyet én a helyedben ezt venném biztos nem fogod megbánni . Csak 4 K a kereteden felül.
[link] a"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Arctis Pro Wireless mellé van értelme felrakni olyan programot,hogy DTS Sound Unbound vagy Dolby Access? Vagy ezek a steelseries appba automatikusan megvannak vagy semmi hasznukat nem venném? Csak mert Linus videoba láttam hogy mikor tesztelik a "7.1"-et fejhallgatón akkor igazából szoftveresen mindig jobban teljesítettek az emberek a teszteken de ugyebár ezen a fejhallgatón is csak szoftveres megoldás van.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
U.Orsi
tag
Üdvözlet. Nem tudom jó topic-ban járok. De szeretném megvenni életem első "gamer" fejhallgatóját. Apex miatt. Szeretném kipróbálni. Nézelődtem már 5000Ft és felette de nem tudok dönteni mert sokan írnak rossz véleményt van aki jókat is ír ezekről az olcsóbb darabokról. Csak új jöhet szóba. 5-10.000Ft között szeretnék valamit venni. De inkább közelebb az 5.000Ft-hoz ha lehetséges. Remélem tud valaki segíteni.
-
mcnab
csendes tag
-
Griaule
csendes tag
válasz Griaule #24462 üzenetére
Most tovább olvasva az interneten a Beyerdynamic DT 770, 880 és 990-est ajánlották játékra és zenére, de annak sajnos nincs mikrofonja. Továbbá a HyperX Cloud fejhallgatókra is több helyen írták, hogy megfelelő hangkártyával zenehallgatáskor nagyon jól szólnak, basszus terén is.
Tudna nekem valaki nyilatkozni ezen a téren? Vagy tudna nekem valaki olyat ajánlani, ami hasonló, mint a DT770 csak van mikrofonja is? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
potha88
tag
Köszi a gyors választ! Megnézem őket!
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, egy HyperX Cloud (PS4 verzió) vagy a HyperX Cloud Alphat érdemes megvenni? A cloud alpha 8k van drágább. Megéri a felárat? 15 - 23 k
De a sima HyperX Cloud Core is elérhető 19k-ért Emagon.
Nem igazán tudok dönteni.
PC-hez lenne használva, film nézés, játék, alaplapi hangkártyával. (MSI A-PRO Z370)
[ Szerkesztve ]
-
potha88
tag
Sziasztok!
Játékra keresek fülest, de totál elvesztem. Ajánlanátok tapasztalatok alapján nekem valót?
Köszi
Játékra keresek. Főként CSGO, PUBG, heti 1x-2x.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Bruttó: 20-30K(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Legjobban vezeték nélküli lenne a jó, de ebbe az árkategóriába úgy gondolom nem fér bele értelmes. Ha mégis jöhet, de elsősorban legyen vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
Szemüveges embernek melyik a jobb? Amelyik szemüvegesként kényelmesebb.
(5) Mikrofonos.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Inkább usb.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya. (Laptop)Villogás, stb nem szükséges. Ha van rajta nem kizáró ok, de alapvetően nem szükséges.
-
Chrys_
addikt
válasz AsakuraDave #24464 üzenetére
A wireless egység szvsz nem DAC, az a headset-be van beépítve, mivel az egység és a fejhallgató között az átvitel nem analóg jeleket szállít.
DAC csak a vezetékes megoldásnál van külön egységben, mert a vezérlő és a fejhallgató között a kábelen már átmehet az analóg jel a hangszórókhoz. -
AsakuraDave
őstag
Nah megjött a "kis" Arctis Pro Wireless-em <3 Nagyon kis szép és a DAC egyáltalán nem nagy simán elfér az asztalon Egyből működött minden csak egy usb a DAC és gépbe, fejes bekapcs és tá-dá. 30%-os akcióban megérte bezsebelni! Most homeofficeba nincs sok időm állítgatni,tesztelgetni de így out-of-box elég faxa de szerintem be kell lőni egy kicsit mert egy picit túl "éles" a hang/beszéd.
-
AeSDé Team
őstag
válasz DamianB #24461 üzenetére
E-mag-nál, azt hiszem. Azt látom Árukeresőn, hogy van egy pont, amikor az ára leesett egy napra.
[ Szerkesztve ]
-
Griaule
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag otthon használnám.
Elsődlegesen játékra (+Discord). Másodlagosan zenére.
Mellékesen filmezésre és sorozatozásra.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
70 000 Ft, de az ár nem fix és lehetőleg tartalmazza a külső hangkártya árát(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
Zene terén kissé vájt fülű vagyok és szeretem az erős, jó minőségű basszust. Rock, metál, DnB, trance, minden műfajban álljon helyet.
Játék terén főleg competitive FPS játékokhoz kellene. Minden szögből minden kis mozzanatot szeretnék hallani.
Pár éve bedöglött a Roccat Kave 5.1 Analog fejhallgatóm, ami önmagában nem, de megfelelő hangkártyával nagyon jól szólt. Azóta böngészve a fórumokat olvasom, hogy mondjak le a több.1-es fejhallgatókról, szóval jó egy stereo is.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Kompatibilis legyen a (8)-dik ponttal.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
A fejhallgatóhoz vennék egy külső hangkártyát is, szóval ahhoz is szeretnék kérni ajánlatot. A külső hangkártya ára jó lenne, ha beleférne a 70 000 Ft-ba, de mindegy igazából.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
mindegy500 hozzászólást olvastam vissza, de nem nagyon találtam olyan ajánlást, ami zenére és játékra is egyaránt jó és többen is megerősítettétek volna.
Az interneten a blogok a SteelSeries Artic Pro + GameDAC fejlhallgatót ajánlották a legjobban, de rendelés után visszaküldtem, mert egyes játékokban a basszus undorítóan torz volt.
Itt, a fórumom, ha jól láttam a HyperX, Logitech, Astro és CM fejhallgatókat ajánlottátok a legtöbben. Egyik üzletben meghallgattam egy HyperX Cloud Pro-t (persze hangkártya nélkül) és nem voltam vele elégedett: zenehallgatás terén elég durván elhasalt. Nem tudom, hogy a többi HyperX hogyan teljesítene, de ezt az egyik itteni tesztben is olvastam, hogy zenék terén nem az igazi a HyperX Cloud széria és sajnos most a járvány miatt nem nagyon szeretnék üzletekbe járni.Előre is köszi a segítséget!
-
őstag
válasz AeSDé Team #24459 üzenetére
basszus hol volt ennyiért
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Először is:
Alapvetően már korábban gondolkodtam egy 7.1-es készülékben, de most, hogy be vagyok zárva itthonra, élesedni látszik bennem az, hogy szívesen játszanék és filmeznék egy héten egyszer-egyszer, és ehhez a két tevékenységhez gondoltam a minőséget társítani.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Használt darabban gondolkodnom, maximum 20e forint kérnyékéig.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
A vezeték nélküli meggyőzőbb, kényelem szempontjából.
(4) Circumaural vagy supraaural?
Szemüveges vagyok, de még így is az elsőre tenném le a volsom (adalék: azt hiszem, sosem volt még fejhallgatóm).
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Nem fontos a mikrofon.
(6) Milyen hangzást vársz?
Egy HD, 5.1 vagy DTS filmet nagyon szívesen néznék emelkedett minőségben, és ugyanezt tudnám a játékokról is írni.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Egyértelműen USB, nem szeretnék hangkártyát vásárolni.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Relatíve mindegy. Az egerem (is ) tud össze-vissza villogni, több helyen, de mindent kikapcsoltam rajta.
Korábban a Corsair Void Wireless 7.1-et néztem ki. Itt mintha nem lennének vele elégedettek a tulajon, viszont a tesztek agyon dícsérik.
Annyit tennék még hozzá, hogy fogalmam sincs, hogy mit várhatok egy ilyen fejhallgatótól.
A téma adott. Jó választás lehet-e a Corsair?
Köszi!A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
AeSDé Team
őstag
Nincs véletlenül valaki aki betankolt HyperX Cloud Core-ból amikor 7.000 Ft-ért szórták, és most olcsóbban árulja őket?
Annyi jót írtok róla és szívesen vennék egyet, de fáj hogy 18k-t kellene kiadnom valamiért amit nemrég kevesebb mint fele ennyiért adtak. -
CsonkaImo
addikt
válasz Pro!Petya #24455 üzenetére
Nem a műanyag használatával van a gond, hanem annak a minőségével. Több gyártó megmutatta már, hogy lehet belőle minőségi és tartós terméket készíteni. WD40 és a különböző olajok viszont nincsenek túl jóban a műanyaggal. Szilikon-zsírt érdemes ilyen esetben használni.
-
Pro!Petya
addikt
válasz spanglee001 #24453 üzenetére
Remélem azért most már a Logi is felhagy a műanyag fétisével
Mondjuk a Pro X gaming-nek már tetszik az anyaghasználata, ezt a vonalat vihetnék tovább..Viszont bátor voltam és rámentem wd40-el
Abba hagyta a nyekergést!
Érzetre olyan mint ha új lenne! -
d1abLo
senior tag
válasz Remiel #24435 üzenetére
Szia!
Arctis 7-en gondolkoztam az akció miatt én mostanában, mert kezd haldokolni az MMX 300. Viszont ami kérdést felvet, hogy az Arctis 7 vezeték nélküli és a transmitter pedig USB-n csatlakozik akkor hogy lehet ezt egy hangkártyához kötni? Van rajta hozzá olyan lehetőség is hogy jackel összekötöm a transmittert és a hangkártyát? Nem romlik itt a minőség jelentősen?
Creative SoundBlaster Z hangkártyám van.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
spanglee001
addikt
válasz Pro!Petya #24452 üzenetére
a logi megvette az astrot , hangzásvilág szinte ugyanaz mint a g633 ami vezetékes, csak ez vezeték nélkül tudja azt a minősíget. az anyaghasználat pedig ég és föld, egyszerűen imádom, pedig volt már több felsőkategória nálam
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Pro!Petya
addikt
válasz spanglee001 #24450 üzenetére
Ezt leszámítva én teljesen megvagyok vele elégedve , 3 éves létére szépen szól még mindig.
7.1 -ben használva hozzá beállított profillal kompetitív alatt valami brutál.
(Csapatban állandóan én szólok a többieknek hogy honnan merről jön az ellen mert a többiek egyszerűen nem hallják)(#24451) pitepeti71
Köszi! Utána nézek még akkor.
Azért gondoltam a wd40-re mert neten utána keresve mindenki aki megoldotta ezt a műanyagrecsegéses dolgot azok erre spray-re hivatkozott. -
törölt tag
válasz Pro!Petya #24449 üzenetére
Én sem vagyok biztos a dolgomban, de ha nekem kellene ilyesmit mókerolnom, lehet kipróbálnék valami PTFE lubricant sprayt*. Ez talán jobban passzol a műanyagokhoz, de mondjuk az is biztos, hogy nem pont erre gondoltak. A WD40-et viszont semmiképp nem javaslom. Az nem kenőanyag, hanem valamilyen speciális oldószer. Nem hiszem, hogy jót tesz bármilyen műanyagnak.
* ha már WD40 ...
-
spanglee001
addikt
válasz Pro!Petya #24449 üzenetére
mivel a ház ugyanaz mint, a g633 akkor gondolom sehogy én lecseréltem astro a 50gen 4-re ez már minden igényem kielégíti, mondjuk ennyiért el is várja az ember, remélem legalább 5évet kibír sajna valóban gyenge recsegős műanyag, de inkább valami csapágyzsírral kenném meg mint wd40el
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Akinek van Logi G933 az miként oldotta meg a fül résznél a műanyag "recsegését"?
Már kezd zavarni de mielőtt rámegyek wd40 vagy műszerolajjal , inkább utána kérdezek -
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Zsiráfnyál #24442 üzenetére
Lehet, hogy mégse kell ezt annyira temetni.
MH751 = Takstar Pro 82
Ahhoz pedig akárhonnan lehet párnát szerezni, 1-2 ezer Ft-os kiadás.
Csakhogy a CM valamiért állítólag izomból rá is ragasztózza (!?!) a párnát a fejhallgatóra, és emiatt kérdéses, hogy ez a cserélhetőséget akadályozza-e. Valószínűleg nem, de erről azért még keresek egy videót. -
törölt tag
válasz Zsiráfnyál #24445 üzenetére
Jah, bocs. Valóban benéztem. De előtte kerestél pop filtert is. Én meg egybemostam a kettőt.
Amúgy, én is vettem kínait az A50-emhez, de hallás alapú teszten, nem tudták megmondani, mikor van fent, és mikor nincs. Így kukáztam. (a filtert is, meg az ötletet is) -
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz #48613632 #24443 üzenetére
Szerintem te a popfilterre gondolsz, én meg a fejhallgató párnára.
Az M40x-emen kb egy-másfél évente cserélek párnát, mert megundorítósodik. Az mondjuk egy viszonylag erősen zárt, fület eléggé melegítő fejes, ezért hajlamosabb beleizzadni az ember, az MH751 pedig állítólag kevésbé ilyen, de szerintem idővel biztosan ez is beszív valamennyi mocskot (egyéni szervezettől / felhasználástól is függ a dolog).
-
Elydan
aktív tag
válasz Chrys_ #24439 üzenetére
Szia,
sajnos nem találtam egyértelmű leírást, hogy hol érdemes tájékozódnom. (Ha leginkább zenehallgatásra, mikrofon nélküli, stereo fejhallgatót keresel, kattints) Ez a mikrofon nélküli kitétel miatt nem a stereo topikba írtam.
Teljesen laikus kérdés. A vezeték nélküli logitech g533-nál kell bármilyen szoftvert telepíteni? A munkahelyi laptopra nem fognak engedni felrakni semmit sajnos. Úgy kell elképzelni, mint a vezeték nélküli egeret? Kapok egy sticket, amit egy USB portba kell bedugnom, és akkor tud kommunikálni a két eszköz?
Sajnos amúgy most a legjobb ár a G533 34.000 környékén van
üdv -
törölt tag
válasz Zsiráfnyál #24442 üzenetére
Néztem, de én sem találtam semmit. De azért kérdés, hogy valóban szükség van e rá? Mivel, a mikrofon rész kialakítása miatt, nem a szád előtt van közvetlenül, ezért nem éri légáram, valamint, gondolom utcára sem viszed. Szóval ezért biztosan nem dobnám a projektet.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Zsiráfnyál #24441 üzenetére
Közben lehet, hogy már tárgytalan is.
Ahogy nézem, az MH751-hez nem lehet csere párnát venni, egyedül a CM saját párnája jó rá, az pedig elfogyott, és nem kapható (ez egyébként gyanúsan kb minden CM termékre jellemzőnek kezd látszani, a webshopban minden van, kivéve ha rendelni is akarsz valamit, szeretik ha inkább a teljes termékből újat veszel két év múlva). Ez így gyakorlatilag 1-2 évben korlátozza a fejes használhatóságát.
Talált esetleg valaki MH751-re passzoló külső gyártós párnát ?
[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Elsősorban az [MH751] tulajokat kérdezem, talált valaki megfelelő méretű pop-filtert a mikrofonjához ? Vagy ha esetleg unatkozik valaki annyira, hogy lemérné, hány mm széles, és hosszú az a mikrofon, azt is megköszönném.
Valami [link] ilyesmivel együtt rendelném meg, csak nem ismerem a pontos méretet, ami passzolna rá, és ezt sajnos a gyártó leírása sem részletezi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Elydan #24438 üzenetére
A vezetéket meg tudod hosszabbítani, pár száz forintos "jack to jack extension" -nal. Ez most egy ebayes link, de gondolom, hazai forrás is van bőven. Vagy a wireless, amit Chrys_ kolléga ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
mikrofonos fejhallgatót szeretnék sos vásárolni. Kötelező home office miatt napi 6 órát skypelok, és szükségem lenne egy kényelmes fejhallgatóra. A hangzás nekem bőven elég a sztereó. Ami jó lenne, hogy a mikrofont tudjam külön ki-be kapcsolni, ne kelljen egérrel a skypen üzemeltetni. Alapvetően jó a sima kábeles,de ha nem sokkal drágább a vezeték nélküli akkor az is érdekelne. Előny lenne a hosszú vezeték, hogy fel tudjak adott esetben állni laptop mellől, és úgy meetingelni.
Árban max 20.000 Ft-ban gondolkodom.Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Üdvözlettel
Elydan -
Rexton
tag
válasz nightmare13 #24436 üzenetére
Esetleg próba cseresznye. Nekem a régebbi hybrid + piston 3-asok vannak, azok nagyon szépen szólnak, csak már nem lehet azokat kapni.
-
nightmare13
őstag
Ez a kérdés igazából se ide, se a füllhallgató topikba nem illik be ugyan teljesen, viszont játékra szeretnék in-ear fülest, mikrofonnal, és ha mondjuk szériatartozék a fejhallgató-füles aljzatra szétbontó adapter (PC-re dugnám), az még jobb .
Nem Razer magasságban gondokodok (40 ezer forint már elnézést, de vicc).
Nem kell semmi extra, de azért ne vödörhangja legyen.
Előre is köszönöm, ha bárki is válaszra méltatja a hozzászólásomWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Remiel
őstag
válasz AsakuraDave #24434 üzenetére
Már le lett írva a wireless pro kapcsán, hogy ott van DAC mellé, ergo ha a 7-es árához még hozzáteszel annyit amennyibe a hangkártya kerülne, akkor 250 euro-ból megvan egy nagyon jó komplett szett, most akciósan és akkor nem kell mindenféle kiegészítő megoldésokon agyalni
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
AsakuraDave
őstag
Hali!
Bár most a steelseries oldaláról 105EUR-al olcsóbban beszerezhető az Arctis Pro Wireless még 80k-ért is elég drága cumó :S Így gondolkozom inkább csak a sima Arctis 7-esen (ami remélhetőleg a 2019-es kiadás, a doboz kép alapján az elvileg) [link]
Viszont a 7-hez nincs DAC, ez sokat ronthat a hangminőségen ha nincs külön hangkártyám így csak sima alaplapiról menne, AsRock Taichi X470? Tehát felfoghatom a Pro-nál a DAC-ot egy plusznak hogy helyettesíti a hangkártyát? Bár talán kapnék 40k alatt jó hangkártyát már nem? Laikus vagyok e téren de olvastam már olyat is,hogy a mai alaplapokon azért már jók a hangkezelők nem szükséges egy külön hangkártya.
Illetve végszóként szerintetek Arctis 7 Wireless (2019 ed.) vagy Logitech G Pro X? (nagyjából egy árkategória, bár az Arctis wireless miatt vonzóbb ágyból filmezéshez, de ha csak hangminőséget nézzük + mikrofon)
Köszönöm!There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Rexton
tag
válasz Zsiráfnyál #24429 üzenetére
Feltételezem, hogy XLR male, és jack female kéne, jack apa helyett.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Rexton #24428 üzenetére
Köszi !
Az interface-en ez egy XLR bemenet, a fejhallgató kábelének mikrofon vége pedig egy "3-pole TRS" csatlakozó.
Egy egyszerű, mezei jack apa -> XLR apa átalakító (nagyjából valami [ilyesmi]) jó lesz nekem, vagy kell figyelnem valamire ? Főként a TRS csatlakozó "gyűrűinek" számára, és a fantomtáp kezelésére gondolok (ez a konkrét link magyaráz is valamit a fantomtáp korlátozásáról, mondjuk gondolom azt az interface-en bekapcsolnom ezután nem kéne).
[ Szerkesztve ]
-
Rexton
tag
válasz Zsiráfnyál #24427 üzenetére
Ha van az interfacen dedikált mikrofon aljzat, akkor abba kéne, nem a PC-be, mert meg fogsz őrülni a búgástól.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Zsiráfnyál #24426 üzenetére
Ja közben látom, hogy hülyeséget kérdezek, elágazik a kábele. Gondolom akkor fogok egy XLR-Jack átalakítót, és bedugom a mikrofon bemenetbe, vagy végső esetben kikerülöm az interface-t, és a mikrofont az alaplapba dugom.
[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Rexton #24424 üzenetére
Ez jónak tűnik, kicsit még nyomozom, de valószínűleg be is rendelem. Kösz az infót !
Még esetleg annyi, hogy egy ilyen headset jack dugóját ha egyszerűen csak bedugom egy USB audio interface fejhallgató kimenetébe, az oda-vissza inputként és outputként is simán működni fog ? Az én interface-emen dedikált mikrofon hangerő potméter van, de az gondolom csak a rendes mikrofon bemenet hangerejét változtatja. Jól sejtem, hogy ha egyáltalán fog működni az interface-en keresztül, a mikrofon hangerejét akkor is csak szoftverből fogom tudni állítatni ? Gondolom nem éppen ilyen felhasználásra vannak ezek az interface-ek tervezve.
[ Szerkesztve ]
-
magellaner
tag
sziasztok ez megérheti az árát? ismeri valaki? Dell Alienware Gaming Headset AW310H (19K)
[ Szerkesztve ]
-
Rexton
tag
válasz Zsiráfnyál #24423 üzenetére
Cloud Alpha(nem az S).
-
Rexton
tag
válasz Zsiráfnyál #24419 üzenetére
Ha a Spartanon van mikrofon csatlakozó, akkor mehet abba is.
Egyébként előre szólok, ha a mikrofont jackel a PC-be dugod, a fejhallgatót meg egy külön hangkártyába/interfaceba/stb., akkor búgni/sisteregni fog a külön földelés miatt.
El is felejtettem, hogy az M40X 2.5-ös jackel csatlakozik. Az úgy már valóban gány megoldás lenne, ha a fülhallgató résznél átalakítózni kéne, elnézést.
Célszerű lenne tényleg venni akkor külön valami fülest.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha ki tudod fogni akcióba akkor mehet a GSP 600 ha nem akkor vannak nagyon jó sztereok fejhallgató topikban 50 ből pont jókkat lehet venni.
-
N!co
újonc
Ismét és hátha valaki ki segít.Bele olvasgattam a fórumban ki mit merre .és hogyan.Sokan ajánlják a Hyperx Cloud II-őt,de sokan írják h nem az igazi a 7.1 része ill. a Logitech G635 is sokan mondják.Nekem a lényeg h ki hozza a filmekből amit csak tud,és h USB-s legyen
Max50eHUF-ig.Köszi előre is -
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Zsiráfnyál #24418 üzenetére
Mondjuk ahogy nézem, rögtön kell egy 2.5mm - 3.5mm adapter ahhoz, hogy a fejhallgatóba (ATH-M40x) be tudjam dugni, a mikrofon meg ha jól értem, nem az audio interface-be csatlakozna, hanem a gyári elosztóval az interface-t megkerülve a pc-be.
Mérlegelem még a dolgot... Így se hangzik vállalhatatlannak, de azért nem is a legszebb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Rexton #24417 üzenetére
Köszi, pontosan ezt akartam kérdezni.
Nagyon sok helyen ajánlják ezt a V-MODA BoomPro-t, és a minták alapján is szimpatikus.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban :
- Mennyire kompatibilis ez egy audio interface-el ? [Spartan A]-t használok, simán ugyanúgy rádugom a fejhallgatót ezzel a kábellel a TRS jack-re, és inputként, outputként egyszerre működni fog ?
- Mennyire teszek jót a fejhallgató hangminőségének ezzel a kábel cserével ? Van hallható különbség a gyári kábel, és a V-MODA BoomPro kábele között, vagy ez inkább valami audiofil mitológia ? Sok helyen írták, hogy pontosan emiatt (a kábel kétirányú szerepe miatt) kerülendőek a "headset" fejhallgatók, de sose próbáltam, nem tudom mennyi valóságalapja van. Állandó kábelcserélgetést jelent ez a gyakorlatban, vagy kb tök ugyanott vagyok output eredményben a két kábellel ?[ Szerkesztve ]
-
Rexton
tag
válasz Zsiráfnyál #24416 üzenetére
Esetleg megoldás lehet ez, vagy ha minden áron új fejhallgató, akkor HyperX Cloudok közül valamelyik.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Mikrofonos fejhallgatót keresek, de lehetőleg minél kevésbé "gamer" kivitelben.
A lényeg :
- Kizárólag vezetékes fejhallgató érdekel.
- Mikrofon mindenképpen legyen rajta.
- Kizárólag zárt fejhallgató érdekel.
- Sima stereo bőven elég, nem kell 5.1 / 7.1, semmi ilyesmi.
- Mindennemű "gamer" tulajdonságot messzire kerülnék, nem kell rá led, nem kell star trek-ül kinéznie, nem kell bele force feedback, ne legyen "tactical falcon x force pro" meg semmi ilyen baromság.
- Nem várom el a csillagokat, de legyen értelmes a kimeneti, és bemeneti minősége is.
- Szeretem a kicsit erősebb mélyeket, hangprofilban az [ATH-M40x]-hez vagyok szokva.
- Az árkategória kb 30.000 Ft, annál sokkal feljebb nem mennék.Az ajánlóban láttam az [MH752]-t, ez egész szimpatikus, a review-kban viszont azt mondják róla, hogy a mélyei nem kifejezetten erősek, inkább kiegyensúlyozott a hangképe. Ettől félek egy kicsit, ezért a kérdésem az, hogy valami ehhez nagyon hasonló fejhallgatót tudtok-e esetleg ajánlani, ami mélyekben kicsit erősebb, és legalább ilyen jó a mikrofonja is ?
Jelenleg egy ATH-M40x-et használok Spartan A-ról hajtva, és mellé egy Neewer NW-800 mikrofont, de a mikrofonnal sajnos elhelyezési problémáim vannak, ezért vennék mellé egy dedikáltan headset fejest is, amit a másikkal váltogatva használnék (a mostani fejesemre nem szeretnék mikrofont ragasztgatni, nem szeretnék 2 kábelt, szimpatikusabb, ha erre 2 külön fejest használok).
Köszi a válaszokat előre is ! -
őstag
válasz adolfka00 #24414 üzenetére
Egész hétvégén rajta volt a fejemen teljesen jó .
-
Remiel
őstag
válasz AsakuraDave #24412 üzenetére
Ja most akciós, ha akarsz ilyet jó ár mert egyébként 350. Mondjuk én annyit nem adnék érte, használtan vettem, legalábbis másodkézből, mert olyan volt mint az új és nagyon kedvező volt az ára.
De vett innen ismerős, hogy most mennyi a szállítási idő passz, nyugalmas időkben max 1 hét volt ingyenesen.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
-
N!co
újonc
Sziasztok!Roppant hálás lennék,ha tudnátok nekem segíteni.
Szeretnék venni egy 7.1-es fülest leginkább filmnézésre,és zenére(filmezés a prioritás)
Pc-n nézek mindent.Mindenféleképpen usb csatlakozással,mert az alaplapi hang kimenet nem működik.Egyelőre nincs dedikált hangkártya a gépben(be van tervezve,de csak később)
Real 7.1-es fülesben gondolkozok.A keret 40-50e HUF.
A segítségeteket előre is köszönöm -
őstag
válasz #48613632 #24408 üzenetére
Tegnap elég sokat volt a fejemen hosszú távon nem zavart . Játék közben észre se veszem
-
őstag
válasz adolfka00 #24406 üzenetére
Én az erősítő részével nem foglalkoztam mivel nagyon jó erősítő van a laposomban . Nekem megfelel így 40 volt az emagnal ... Nekem bőven jó de ár érték arányban meg mindig a cloudokat mondanám hogy azt kell venni.
-
törölt tag
válasz adolfka00 #24404 üzenetére
Én a sajátját nézegettem. Sennheiser GSX1000/1200 De az a helyzet, hogy így együtt meg már kaptan érte egy Astro A50-et, ami vezeték nélküli.
Nálam preferencia volt, hogy a headset vezetékelése, ne a bal, hanem a jobb oldalon legyen, mivel a gépházak eleve úgy vannak kialakítva, hogy az az ember jobb kezénél van. (ablakozás, stb)
Ezért aztán nem is értem, miért nem találtam ilyet. Így maradt a bal oldali vezetékezés, vagy a vezeték nélküli. Árban jobban kijött az Astro, mint a GSP600 erősítővel -
őstag
válasz #48613632 #24401 üzenetére
hétvégén tartok egy 4 órást gamet akkor le írom a tapasztalataim személy szerint nekem oké de el tudom fogadni hogy valakit nagyom zavar . BömbiBMW volt ha jól emlékszem innen az első ember akinek volt de hamar el adta ő is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest