Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy gamer laptopot Lenovo Legion 5
Ehhez keresek olyan hangkártyát ami bluetoothon csatlakozik, és még 5.1-et is tud, illetve bluetoothos 5.1-es fejhallgatót. Játékra filmre használnám. Nagyon sok pénzt nem szeretnék rá költeni de a belépőszitet is ajánljátok légyszi illetve a kicsit drágább de sokkal jobb cuccokat is ha lehet. Előre is köszönöm. -
BoneDragon
veterán
válasz
evitiguF #25694 üzenetére
Köszi a kis szösszenetet.
Lehet én is inkább tovább megyek a sima fejhallgatók felé. Nagyon lehúzásnak érzem ezeket a "gamer" cuccokat.
Már eljutottam oda, hogy rendelek kintről egy Sennheiser HD 58X-et, de mint kiderült (teljesen hülye vagyok a témához) nyitott fejhallgató, azt meg itthon nem lehetne normálisan kiélvezni... Még el leszek ezzel a témával hetekig. -
bgaborj
csendes tag
válasz
DamianB #25696 üzenetére
Köszönöm a választ. Tovább fogok lépni a sima fejhallgató topikba is. Igazából azért kezdtem itt, mert az a kérdés mocorgott bennem, hogy filmnézésnél jobb élményt ad-e (és ha igen, mennyivel) egy 5.1-es fejhallgató, mint egy sztereó változat? (Mert az egyértelmű, hogy ha tisztán zenehallgatásról van szó, akkor fülesből is, hangfalból is a sztereó a nyerő.)
-
bgaborj
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni filmnézésre leginkább alkalmas fejhallgatóra. HTPC-ről projektorral kivetítve szoktunk filmet nézni (5.1-es hangrendszerrel). Az a baj, hogy amikor egyedül szeretnék filmezni, akkor a család kiutál, mert a földszinti szobákban a plafon is döng az 5.1-től. Milyen vezeték nélküli fejhallgató lenne a legalkalmasabb rá, hogy alternatív akusztikai élményt nyújtson egy-egy film erejéig? Árban jó lenne, ha 40,000-be beleférne, de ez nem kőbe vésett határ. Köszönöm, ha adtok iránymutatást, mert a fejhallgatók teljesen ismeretlen terep számomra.
-
evitiguF
senior tag
válasz
BoneDragon #25688 üzenetére
Akkor egy kis szösszenet, az alanyok
HyperX Cloud Core 7.1 (átlagár 31k)
Logitech G Pro X (átlagár 44k)
(és itt meg is jegyezném, hogy a HyperX-hez 22kért a Logitechhez pedig 33kért jutottam hozzá, original, bontatlan, bolti)A HyperX-re itteni ajánlásra (DamianB) figyeltem fel, pont akkor vadásztam fülesre, így le is csaptam rá. Vezetékes, USB-s, minden rendben volt vele, elégedett voltam.
Aztán jött egy akció MM-ben, és csak piszkálta a fantáziámat, hogy milyen lehet a Logi, elvégre G910 és G502 mellé jól jönne a szettbe... Így meg is rendeltem, ha beválik, marad, és megy apróra a HyperX, ha nem, akkor meg megy vissza.
Nagy liturgiát nem akarok írni a csomagolásról, kinézetről, stb, ez szerintem szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban, így tényleg csak a funkciójára összpontosítva véleményeznék.Az első ilyen szembetűnő különbség az volt, hogy a Logi sokkal szorosabban van a fejemen, amikor azt felveszem, hallom ahogy lüktet bennem a vér.
Valamivel kisebb a fül számára rendelkezésre álló hely is, jobban körbeöleli a fület, a HyperX-ben kicsit több a szabad hely. Még a hétvégén próbálgatom mindkettőt, de a Logit ilyen téren kényelmetlenebbnek éreztem hosszabb távon. A nagyobb szorító erő miatt a fülem is megfájdult egy kicsit 2-3óra után. Ez persze nagyon szubjektív, kinek mekkora feje/füle van, mit preferál jobban.A HyperX-nél nagyon nincs varia, bedugod, és használod, tudsz hangerőt állítani (a kezelőszerv elég messze került, jó egy méterre a kábelen) hangszóró/mikrofon, és a mikrofont egy csúszkával kikapcsolni.
A Logi-nak van külön alkalmazása, ahol sok mindent testre lehet szabni, hangszínt állítani (előre elkészítetteket letölteni is), térhangzást kapcsolni, és a mikrofont testreszabni. Kezelőszerv kb 30cm-re a füledtől, mikrofon ki/be, és hangerő állítás, itt viszont másképp működik, mint a HyperXnél.
A HyperX hangerő állításánál a rendszerhangot állítja, a Logi viszont erre nincs kihatással, külön a hangszóró hangerejét állítod vele.
A HyperX kábele viszont min 1 méterrel hosszabb összességében. Ez vezetékesnél azért előny tud lenni szerintem.
R6 Siege-ben teszteltem őket, mindkettő csatlakoztatva volt, és ugyanabban a szituációban vizsgáltam meg, melyik hogy adja vissza a hangokat, mennyire lehet behatárolni, hogy honnan jön az adott hang, van-e kettő között különbség. Emellett Cold War, Forza 4 és Youtube zene volt az eddigi tesztalany.
Első meglepődésem az volt, hogy a Logi lényegesen halkabb (out of box mindkettő, térhangzás mellőzve)
Netet bújva ez általános gond a Logi füleseknél, nem csak erre a típusra panaszkodnak, az ok pedig a DACban keresendő, kipróbáltam a mellékelt 3,5mm-es jack átalakítóval, ott minden rendben.
Nem azt mondom, hogy full hangerőn bömböltetni kell egy fülest, de amíg HyperX-nek 30-40es hangerő bőven elég volt, a Logi 90-100on sem hozta azt a teljesítményt az USB-vel csatlakoztatva.
Ezen a hangszínszabályzóval lehet korrigálni, úgy már megközelíti a HyperX erejét és minőségét, de el nem éri.
A játékban használva -bár ezt még a hétvégén tesztelem- talán a Logival mintha jobban meg tudnám mondani, hogy honnan jön a hangforrás. Ha az összképet nézem, akkor viszont HyperX, abban a basszus is teltebb, a magas is érzékelhetőbb, valahogy minden állítás nélkül jobb a hangkép.
Ahol a Logi nagyot virít az a mikrofon. Abba nem tudok belekötni, az nagyon ott van, BlueVoice bekapcsolásával pedig kiváló. -
BoneDragon
veterán
Mivel wireless felé húz a szivem, nézegettem a Corsair HS70-et. Ez sem rossz...
Lehet a végén nem lesz semmi, mert nem tudok dönteni. -
h1mpi
félisten
válasz
nyul105 #25689 üzenetére
Én egy HyperX Cloud Alpha-t most adtam el kb. 1 hónapja újonnan (cserélve lett) 28-ért itt HA-on.
Ja és aki HyperX kábelt szeretne erősen tudom ajánlani az Aliexpress-t. Most jött meg 2 db kábel és nagyon jó minőségű. A kettő volt 2500 Ft. Ugyanúgy állítható a hangerő és a mikrofon némítás.
-
evitiguF
senior tag
válasz
BoneDragon #25686 üzenetére
A 63+k-s ár elírás, vagy irgalmatlan nagy lehúzás. Külföldön is 30k körüli áron megy, amikor DamianB ajánlotta, 22k-ért tényleg BB volt.
Összehasonlítási alapom egy Logitech G Pro X-el van, erről majd írok kicsit bővebben is, ha van rá igény, a Logitech megy vissza, a HyperX pedig marad. -
evitiguF
senior tag
válasz
BoneDragon #25677 üzenetére
Részemről tudom ajánlani a HyperX Cloud Core 7.1-et, bár nem a jelenlegi áron. USB-s csatlakozású, beépített hangkártyával.
-
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon #25679 üzenetére
Nekem a 1150-es van (Z97-SOC-FORCE Gigabyte)
-
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon #25677 üzenetére
Nekem nagyon jó az alaplapi hangkártyám, ezért nincs szükségem másikra
-
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon #25675 üzenetére
Ha vezetékes, akkor a Cloud Alpha kiváló választás.
-
BoneDragon
veterán
-
válasz
BoneDragon #25673 üzenetére
Itt fent beszéltünk már a Xbox fejesről én azzal tennék egy próbát a helyedben.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #25672 üzenetére
Teljesen el vagyok veszve. Minél több tesztek olvasok, annál rosszabb. Ahogy nézem a 35k nem is lenne elég ha valami minőségibb darabot akarok. Brutál árak vannak, mert "gamer"... Annyira nem is fontos nekem a mikrofon, lehet nézek inkább egy sima fejhallgatót.
-
BoneDragon
veterán
Üdv,
Egy ideje Acer Predator fejest használok és már minden porcikám szabadulni akar tőle. Nyom (fél óra után már fáj a fejem), beizzadok tőle nyáron és még recseg is az egész. De hát ajándék volt...
Szóval valami komolyabb cuccot keresek. Fő szempont, hogy nagyon könnyű legyen és ne is lehessen érezni, hogy a fejemen van. Jelenleg egy Sound Blaster Tactic Alpha adapterével használom. Mivel nincs nagyon összehasonlitásom e téren, nekem ez teljesen megfelelt.
Összegben nagyon max 35k lenne amit rá szánnék. Ha ebben az árkategóriába van ajánlott vezeték nélküli is, akkor inkább azt választanám, néha jól jönne, ha nem lennék helyzet kötve vele... Ebben az esetben melyik dedikált hangkártyát érdemes venni hozzá, vagy ez a topic összefoglalóban felsoroltak közül teljesen mindegy?
Vezetékes eszköz esetén maradhat a Sound Blaster adaptere, vagy ezt is érdemes lecserélni?
Mondjuk lassan már ott tartok, nem érdekel a hangzás csak legyen nagyon kényelmes.
Köszi. -
válasz
Dzsuri89 #25669 üzenetére
Igen sokan futnak ebbe bele más is írta már ezt amit te hogy halk na én fel se hangosítom igazán olyan ereje van de én tudtam hogy ki van ami ki hajtja akinek nincs hozzá erősítő az ne vegyen ilyet természetesen vagy csinálja azt amit te és megjön a hangja gratulálok hasznos írás volt .
-
Dzsuri89
őstag
Megszeretném osztani Veletek az elmúlt egy hónapban szerzett tapasztalataimat a GSP 600-zal, mert nem indult annyira egyszerűen a közös történetem vele, remélem másnak is hasznos lesz, amit írok.
Ha visszább olvastok, akkor láttátok, hogy egy HyperX Revolvert cseréltem le, pontosabban amellé szerettem volna egy még jobb fejhallgatót. Panaszkodtam, hogy kb sehogy nem szól hozzá képest a GSP 600, hangerő egy nagy nulla, szinte maxon kell járatni ALC 1220-szal, hogy szóljon valahogy. Egy hét alatt nem tudott meggyőzni, így ráfeküdtem, hogy eladjam, de senki nem jelentkezett érte, tudtommal még most is 3-an hirdetik szerencsétlen fejhallgatót.
Ennél a pontnál úgy voltam, hogy biztos van még közös dolgunk az életben és nem véletlen vettem meg.
Elhatároztam, hogy adok még neki egy esélyt. Beszerzek egy hangkártyát, hátha megjön a hangja, először a GSX-300-at nézegettem, majd végül egy Creative Sound BlasterX AE-5 Plus belsőt találtam szinte új állapotban hardveraprón, amire le is csaptam. Beszereltem a gépbe, na mondom lássuk... Lett hangja, nem is akármilyen, viszont itt még mindig csak arra gondolok, hogy 30%-os hangerőn már úgy szólt, mint az alaplapival 100%-on. Még mindig nem voltam vele megelégedve... írták, hogy be kell járatni...
Ráküldtem két éjszakát egy IsoTek bejárató zenefájlt, kezdett kiteljesedni a hangja végre, újabb előrelépés. Nagyjából 40-50 óra után lett olyan a hangja, hogy ez igen, erre vártam. HyperX-szel összehasonlítva sokkal részletgazdagabb szebb a hangzása, minimálisan kevesebb a basszusa (nem használok semmi EQ-t és hangtuning effektetek), de maga a basszus megszólalása élménydúsabb.Röviden a GSP 600-ról:
- brutál király hangzás
- nagyon minőségi anyagok használata, sehol nem recseg-ropog, a hangerőszabályzót élmény forgatni
- kényelmes fejpárna, nem ér a füled a driverhez, olyan mélysége van
- az egész fejhallgató viselése kényelmes, lehet a pánt erősségét is állítani
- cserélhető kábel, ami annyira finom anyagú, hogy egyáltalán nem guboncolódikA hangkártyához visszatérve még annyit jegyeznék meg, hogy iszonyat kemény hangzást kilehet belőle hozni egy kis EQ tuninggal, de én a flat hangzás híve vagyok. Ha jól szól egy fejhallgató, akkor nem szükséges szoftveres megoldásokhoz folyamodni.
Ajánlom ezt a fejhallgatót, mert vezetékesben nem kapni jobbat. Iphone 11 Pro Max-ba dugva kellő hangereje van, ha valaki szeretné telefonnal is használni.
Az elmúlt egy hónapban volt szerencsém is egy HyperX Alphát tesztelni, de áldom az eget, hogy a GSP 600 mellett döntöttem, mert a kettő fejhallgató nem egy liga. -
válasz
vaakuum #25667 üzenetére
Neked sztem nagyon bejönne Gsp 600 széria HD után . De vezetéknélküliben akkor sem tudom ajánlani. Régen az Astrokat néztem ebben a szegemensben ott nagyon stabil volt az átvitel. .
Egy szónak is száz a vége néz szét a piacon wireless fronton de 670 vedd ki a sztoriból.
Ha pedig vezetékes fronton kipróbálnál egy újat akkor akkor 600 asokat nézd meg sztem neked való.
Majd írd meg hogy mi mellett döntöttél kíváncsi vagyok mire esik a választásod.
-
vaakuum
addikt
válasz
DamianB #25666 üzenetére
Az a gondom, hogy nekem a lassan 20 éves hd202 teljesen jól bejön hangzásra. A fiam kapott logi gpro-x-et, és nekem az annyira nem szimpi. ÉS talán pont a jelenlegi vezetékes füles + külön mikrofonvezetékes megoldás miatt tetszene annyira egy vezeték nélküli megoldás.
De az összes többi típusnál, amit néztem, az érzékenység alig éri el a 100bB értéket. Nekem a logi gpro x is halknak tűnik, és a hangzása sem olyan, mint a sennheiseremnek -
vaakuum
addikt
válasz
DamianB #25661 üzenetére
A 670-et beraktam kosárba, és az utolsó kattintásnál megálltam. Amíg a hd202 bírja ,nem veszek másikat. Bár a rábuherált mikrofon miatt így egész vastag a kábelkötege, de na. Azért a 670-et sem írják teljesen hibátlannak elég sok helyen. Ráadásul csak 1 év garit adnának rá alapból.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Steelseries Artis Pro Wireless fejhallgatót.
Kicsit szorosnak érzem. (Éppen jó csak a fejemre, szemüveges vagyok)
Szerintetek fog tágulni minimálisan?Köszönöm szépen
-
GSP 602 ha valaki érdekelne 59k
Ha van ami kihajtja akkor ennél jobb nincs szerintem én nagyon szeretem.
-
vaakuum
addikt
válasz
tylerddd #25658 üzenetére
Nekem úgy rémlik, egy-két videóban volt róla szó, hogy a mikrofonról tudnak visszakeverni hangot, de ez jellemzően csak a nagyon top gamer fejeseknél fordul elő szerintem. Talán mintha az egyik arctis pro wireless videóban hallottam volna ilyet, de nem mernék rá mérget venni.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy nagyon alap kérdésem lenne. Ha az ember feltesz egy jól záró fejes/fülest, akkor ugye baromira tompán hallja saját magát és engem rettentően zavar. Telós headsetnek is csak az egyik felét szoktam bedugni. Létezik olyan, hogy hallom magam is a fej/fülhallgatóban? Ez hardverfüggő vagy szoftveresen kell valamit állítani? Vagy ez csak számomra zavaró, hogy mintha el lenne dugulva a fülem, úgy hallom magam? Elnézést a hülye kérdésért!
-
h1mpi
félisten
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
HyperX Cloud Core 7.1 vs. Logitech G Pro X esetében melyik az ajánlottabb, és miért?
Melyik miben jobb? Csak játék lenne a cél. -
h1mpi
félisten
válasz
akoskota #25649 üzenetére
Az új Xbox gyári fejes. Nagyon jól sikerült és 35K. Alzánál 24 hónap a gari máshol csak 12 hó.
-
akoskota
újonc
Sziasztok!
Szerintetek melyik volna a jobb választás vezetéknélküli megoldásban: a Kingston HyperX Cloud II (vezetéknélküli), vagy a Razer Blackshark v2 Pro?
Főként játékra használnám őket PC-n és konzolokon is (PS4, Switch). Köszönöm előre is a segítséget! -
allein
addikt
Sziasztok.
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, esetleg zene hallgatás.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
100.000
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
SZerintem is előnyösebb a vezetékes
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Nem tudom melyik a kényelmesebb, de szemüveget viselek.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo, virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya, PC és PS5 konzolhoz is szeretném használni.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem számít, nem kell rá semmi extra, minél egyszerűbb annál jobb. -
CsabaSteel
aktív tag
Acer Predator Galea 350 - 7.1 Gamer Headset. Erről kinek mi a véleménye?
-
DileRGorE
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbiak alapján keresnék, köszi előre is:
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
meetingek és játék(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Több opció is érdekelne nem a legdrágábbra hajtok, de ha csak 100 ezerre jön ki amit keresek, akkor kifizetem.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Wireless(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
Nem lenne rossz a térhangzás játékokhoz(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB / Bluetooth. Jó lenne ha lenne hozzá valami töltő dock, ami egyben a wireless base is. Ha valahogy két gépet egyszerre rá tudnék kötni az nagyszerű lenne.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya van csak, éppen ezért USB(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Kevésbé izgat ez a rész, némítani lehessen mindenképpen, esetleg felvenni/lerakni lehessen vele Teams callt, de utóbbihoz nem ragaszkodok.(10) Ami még fontos...
Két gépem van (Desktop + Laptop). A Desktopon játszani, a laptopon dolgozni szoktam. A Desktophoz van egy olcsó vezetékes headsetem amit szeretnék lecserélni. A laptophoz van egy céges Plantronics-om (SAVI 8220) ami elég nagy range-el rendelkezik. Valami hasonlót keresnék, ami lehetővé teszi, hogy bejárjam vele a lakást+terasz-t. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy adott egy tégla építésű lakás aminek kb. a közepén helyezkedik el a base, belül 100nm kívül körben még 80nm. A Plantronics amit ki szeretnék váltani vele ezt simán lefedi jelenleg. Mindez úgy lenne nagyon király, ha a két géppel egyszerre tudnám használni az eszközt (nyilván nem egy időben), nem kéne átdugni.Köszi!
-
nyul105
senior tag
Sziasztok! Ezek alapján keresnék fejhallgatót, köszi előre is:
játék, film
40ezer, de nem baj, ha olcsóbb. Legyen jó a hangja és kényelmes.
vezetékes
circum
mindegy, inkább legyen másban jó
Stereo
3.5 Jack
Integrált hangkártya (b350 tomahawk MB, nem tudom.)
ne villogjon, ne világítson! színe mindegy.Egyéb: nem érdekel az 5.1 meg a 7.1. Zárt legyen a füles (ez nem volt a kérdések között, fura).
A fontos, hogy azért kényelmes legyen 3-4 óra után is, és ne málljon szét a párnája.
Mostanim egy jvc ha rx500, 3.5 méteres kábellel, ez szimpi, viszont felül kissé nyomja a fejem, és mállik, lassan elfogy teljesen.
Ha bármi info kell, hogy tudjatok segíteni, akkor kérdezzetek. -
vaakuum
addikt
válasz
dudu5130 #25642 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy valami kontakthiba lehet, a fülesre menő jel visszakeveredik a mikrofon áramkörére. Egy másik fülessel mindenképpen érdemes lenne tenni egy próbát, akár még egy egyszerű mikrofonos telefon fülhallgató is jó lehet próbaképpen egy átalakítóval.
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! Van egy CM MH752 fejhallgatóm és játék közben arra panaszkodnak a társak, hogy nagyon behallatszik a mikrofonba mikor lövök. Ha fejemen van egyszerűen nem hallani kívülről szinte semmit. A mikrofonba akkor miért lehet? Tudok ezzel valamit kezdeni vagy csak egy másik mikrofon vásárlása oldaná ezt meg?
-
h1mpi
félisten
válasz
pulutodurumo #25640 üzenetére
ja értem köszi!
-
vaakuum
addikt
válasz
pulutodurumo #25637 üzenetére
azt hiszem találtam újabb témát, amiről illene kicsit többet tudnom... -
vaakuum
addikt
válasz
pulutodurumo #25635 üzenetére
10 centiről beszélünk egy szemlátomást nem túl nagy kagyló esetén. Nem értem, hogyan férhet bele.
-
vaakuum
addikt
[link] ez most komoly?
Mert viccnek elég rossz...
Specifications -> Headphone -> Driver -> Planar transducer, 100 mm
Ez hová fér bele?Az meg még nagyobb gáz, hogy normális email címet nem is találok, ahol kapcsolatba lehetne lépni velük...
-
törölt tag
Udv
Erdeklodnek, hogy a turtle beach szallit magyarorszagra? -
vaakuum
addikt
válasz
darkstoor #25630 üzenetére
Ez jó kérdés, engem is érdekelne.
Fiamnak vezetékes van a Logi g pro x-ből, de az ősöreg sennheiser hd202-höz képest az nekem annyira halk, hogy vannak dolgok, amit a logival feltekerve hallgatok, miközben a sennheiseren fél hangerőn is hangos. Lehet az érzékenység különbség ennyire durva a kettő között? Papíron a vezetékes és vezeték nélküli logi is 91.7 dB, miközben a sennheiser meg 115 dB. Nem gondoltam, hogy ennyire hallani lehet a különbséget, de úgy tűnik az én fülem is észreveszi.
-
darkstoor
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek az alábbi fejhallgatókkal kapcsolatban tapasztalata? Szeretnék vásárolni és szemezgetek eddig 3 tipussal. A raitings oldalán nézegettem a paramétereket és ezeket ajánlották játékhoz.
Logitech g pro x wireless
Steelseries arctis 7p
Steelseries arctis 9 -
starius
tag
Sziasztok, Hyperx Cloud fülesem van jelenleg ami tökéletesen megfelel, de szeretném lecserélni egy hasonló kategóriájú vezeték nélkülire. Mit ajánlottok ilyen árkategóriában? 30k körül. Az összefoglalóban felsoroltakat már nem lehet kapni
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Ps4 később ps5 szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót, kb 99% csak játékra lenne használva, olyan max 50k . -
jimpo
senior tag
-
jimpo
senior tag
Sziasztok
Megjött a Brainwavz Audio fülpárna a HyperX Cloud Alpha-hoz. jan. 23.-án rendeltem, a mai napon jött meg.
Egy - Oval - Velour illetve egy - Oval - Micro Suede lett rendelve, ez utóbbi jobban bejött elsőre így ezt raktam fel.
Vastagabb és puhább mint a gyári, direkt plüss szövet anyagúakat rendeltem. Hátha nem lesz olyan belefülledős nyáron...
A felrakás első alkalommal finoman szólva lassan ment, kell idő mire oda igazítsa az ember a helyére. Majd a második alkalommal jelentősen felgyorsult, mivel tudom meddig "enged" az anyag.
A hangja a fejhallgatónak egy nagyon picit másabb lett, de egyáltalán nem rosszabb. Sőt jobban tetszik most! Azért is vettem le és raktam vissza a gyárit, hátha meg tudom mondani a különbséget, de nem.
Könnyen lehet hogy a vastagabb hab miatt a fültől távolabb került hangszórók miatt, vagy pedig maga a memória habszivacs miatt másabb.
Mindenesetre ajánlott cucc, vegyétek. Én azóta rendeltem még egy Velour-t. Azt hittem már meg sem jön a csomag. -
vaakuum
addikt
A corsair hs70 bluetooth az zárt vagy nyitott fülhallgató?
Lehet vak vagyok, de nem találom a honlapján ezt az információt. -
MacEdm
tag
Sziasztok!
Hyperx Cloud Alpha és egy Logitech g pro x közül melyiket választanátok? Játékra (fps) lenne használva. (E kettő közül szeretnék választani) -
Flowtation
őstag
Sziasztok! Ezek alapján keresnék cuccot:
online oktatáshoz kellene a gyerekeknek
Best buy kategóriát keresek
vezetékes
ez mindegy, de gondolom az olcsóbbak a fülre ülő fajták
mindenképp mikrofonos kell
stereo
Jack / USB, mindegy, az olcsóbb
Integrált hangkártya, telefon
semmiEzek a válaszok, tehát semmi különös, a lényeg, hogy mikrofonos kell, a minőség arra amire kell az nem fontos, árban pedig minél olcsóbb, ha lehet.
Köszönöm előre is! -
h1mpi
félisten
válasz
papamaci791 #25616 üzenetére
aliexpressen néz szét, ott minden van
-
papamaci791
tag
Sziasztok!
Asus ROG Delta Corehoz keresek mikrofont. Leesett, sajnonos eltört.
VAn valkinek ötlete hol lehet csak a mikit megvenni?
Köszönöm előre is a segítséget! -
-
vaakuum
addikt
Egy vezeték hiba szerintem javítható. Ha magadnak nem is tudod megoldani, lehet akad a környezetedben valaki, aki megforrasztaná, max kicsit rövidebb lesz a kábel. Vagy esetleg [link] .
Garancia nem tudom kábeltörésre érvényes-e, mert azt hanyag kezeléssel is bármikor össze lehet hozni, így kétesélyes a dolog. -
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Van egy Hyperx Cloud Alpha gamer fejhallgatóm és a gyerek használja. Sajnos a fejhallgatóba csatlakozó kábel megtört a tövénél. Tudja esetleg valaki, hogy ezt lehet-e hozzá venni külön vagy ez maitt kuka az egész? Köszi a válaszokat!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
DamianB #25606 üzenetére
MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WIFI alaplapom van, amiben egy viszonylag jobb féle audio rész van, elvileg 600 ohm-ig 120dB-t tud.
Bedugtam előlapi részre is a fejhallgatót, ott kb élvezhetetlen halk.
Ha jól láttam, akkor neked is a GSP 600 van. Pár óra használat után változott nálad a hangja? Így 1 óra használat után összehasoníltva is jobban tetszik a Revoler, erőteljesebb sokkal. Egyébként utcán Sennheiser Momentum True Wireless 2 fülest használok, annak is kellett 4-5 óra, mire kiteljesedett a hangképe, az mondjuk pont úgy szól, ahogy azt imádon. -
Dzsuri89
őstag
válasz
DamianB #25604 üzenetére
Igen, én is ez alapján vettem meg a 112dB-es GSP 600 fejhallgatót, de a 108 dB-es HyperX Revolverem PC-n sokkal hangosabb. A Revolver már 40-50 hangerőn úgy szól, mint az állat, míg a GSP 600 meg kb 95-100-as hangerőn.
Telefonba dugva is a Revolver nyer, de ott nem olyan durva a különbség. A GSP 600 fejhallgatón a hangerő maxra van tekerve. -
Dzsuri89
őstag
Adott két fejhallgató a következő paraméterekkel.
1. 28 Ohm, 112 dB, 10 Hz - 30000 Hz
2. 30 Ohm, 108 dB, 12 Hz - 28000 HzKettő közül melyik kéne, hogy hangosabb legyen?
-
zodo
nagyúr
válasz
CsabaSteel #25586 üzenetére
Bocs én sem olvasom napiszinten a topikot.
Igen arról de mint írtam nekem csak a 3-as van amitől megvonták a 7.1 támogatást.
Elvileg a Win alkalmazásával használható de sosem érdekelt a sok.1HyperX Core-t pár óra után odaadtam a páromnak.
Arctis 3 teljesen más világ, nekem bejön a hangja és tudom lehet fizetett hirdetés szagú de esport játékosok legtöbbje is SS-t használ ahol több díjat is behúzott már a gyártó.
Gondolom 7.1 -ben sem lehet rossz.
Mondjuk én egy usb-s dac-al használom de nem igen cserélném le max. valami nagyobb ár fekvésű SS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Óvodások homokozója
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- DJI Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest