Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Első vezetéknélküli fejhallgatómat szeretném megvenni (egy Logitech G Pro X-et váltana), tanácsot szeretnék kérni. Azon a véleményen vagyok hogy ha már ennyi pénzt adok egy fejhallgatóra akkor az tényleg legyen jó.
Fontos a dizájn, a hangzás, a jó mikrofon én a PLÜSS/SZÖVET fülpárna. Tudom, ezt lehet később is venni de nem akarok egyből párnát rendelni rá. Legfőképp játékra használnám (PC + PS5, esetleg Switch), viszont a zenehallgatás is elő szokott fordulni. Az sem lenne gond ha alkalomadtán a telefonra is rá tudnám csatlakoztatni (szerencsére van jack dugó rajta). Az alábbiakat néztem ki:
- Razer Blackshark v2 Pro - ~ 70k
- JBL Quantum 800 - ~ 60k
- Steelseries Arctis 7 ~ 55kAz Arctis 7-essel már a Logitech beszerzése előtt is szemeztem, számomra a dizájnja 5/5, rengeteg helyről dícsérik, tetszik a mikrofon visszahúzhatósága, a Chatmix tekerő, stb.
Ezeken kívül nézegettem az olcsóbb Corsair (HS70 Pro, Void Elite) fejhallgatókat is de ezt végül elvetettem.
Köszi előre is.
-
zodo
nagyúr
válasz
kalozhun100 #25498 üzenetére
Kinek milyen az ízlése.
Nálam egy HRT microStreamer-en lóg és szinte tökéletes az én hallásomhoz/elvárásaimhoz.
Cloud core-t vettem de hamar lepasszoltam a páromnak mert kényelmetlen és nem tetszett az itt-ott túlzó hangja.
Első hallásra vááó faktor de magasai szétesnek, dnb-t hallgatok ahol a mélyek tényleg mélyek amit szintén nem tudott kiszólni és még inkább szétesett a közép.
Kényelemben verhetetlen a SS, hangzásban ha nem tetszett akkor nem tudok jobbat ajánlani. -
zodo
nagyúr
válasz
kalozhun100 #25496 üzenetére
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition
-
kalozhun100
őstag
Hello, Cloud Alphanál tudtok jobb fülest ajánlani? Hasonló árban érdekelne max 50kig.
-
-
Narakh
senior tag
Sziasztok!
Játékra, elsősorban voice chat miatt vennék vezetékes circumaural fejhallgatót, alaplapi hangkártya mellé. A költséghatékonyság jegyében első körben a Zalman ZM-HPS300 és a Sharkoon Rush tűnik szimpatikusnak, de ha jelentősen többet nyújt, a 10-20 ezres sáv is szóba jöhet. Mi a javaslatotok a fenti kettőt illetően, és úgy egyébként?
-
fox64
tag
Üdv mindenkinek!
Steelseries arctis pro wireless-el van valakinek hosszútávú tapasztalat? -
Darkness
aktív tag
Erre?
https://prohardver.hu/tema/5_1-es_fejhallgatok/hsz_25470-25470.html
-
d1abLo
senior tag
válasz
Bajgunar #25489 üzenetére
Nekem meg régebben pont a real 5.1 , 7.1 fejhallgatók nem jöttek be. SL medusa, Tiamat, rog strix az összes egy vacak volt véleményem szerint. Hozzáteszem filmet nem nézek fejhallgatóba, csak játék és zene. Egy értelmes hangkártyával egy stúdió fejhallgató simán megállja a helyét pl. Beyerdynamic DT 770-880-990 ezek simán elérhető jó fejesek.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Dávid76 #25488 üzenetére
Real 5.1-7.1-et már nem naon kapni.
Ami van pár, az meg horror áron... Így marad a virtuál szutyok. Filmre? Hát...
A real az akkor is real. Brutál 5.1 film alatt is. Játékban meg egyszerűen hihetetlen.
Hunt Showdown kegyetlen. Felér egy wh-val. De minden más game alatt is brutál jó.
Nem is értem, miért erőltetik ezt a virtual sztereó szálat. Közelében sincs a térhangzáshoz. Egy 0. Lehet az 40k-es Cloud füles is vagy bármi más 100k-ért. Meg se közelíti a real 5.1-et.
Sajnos nem nagyon kapni. Kb le is tehetsz róla, hogy már találni fogsz emberi áron. Csak virtual csodákat.
Erőltetik itt is ezt a Cloud vonalat. Ha neked megér ~25-30k-et egy sztereó kétpálcás füles, vegyél azt. De a virtual-tól (míg nem hallottál real-t), csodát ne várj. Csak zengő doboz fürdőszoba hang lesz az 5.1. -
Dávid76
újonc
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Nem értek a témához.
Látom hogy a gamer fejhalgatók 5.1 7.1 esek. Ezek alkalmasak filmnézésre? Úgy értve hogy házi mozi élményt hozzák? Vagy ez egy teljesen más kategória? Ha igen akkor tudnátok ajánlani esetleg olyan topikot ami ezzel foglalkozik vagy olyan fejhalgatókat amik erre valók ?
előre is köszönöm -
wolfman
veterán
válasz
Martin92HUN #25402 üzenetére
27.000Ft-ért most mi a legjobb vásár? Mikrofonos fejes kell, fül köré helyezkedő szivaccsal, játékra lenne, beszélgetni LANban.
Ismerősnek lesz, ő a HyperX CloudX-et nézte ki. Van annál jobb cuccos?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
TUF Gaming H7-es fülessel mik a tapasztalatok, mennyire használható füles? Illetve jelenleg egy HyperX Cloud Alpha-t használok, ehhez mérten milyen lehet?
-
mrdreamer
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Galea 350-em, és az USB-s módválasztóval 10 perc játék után recseg a hang elég erősen. Ha újracsatlakoztatom akkor 10 percig megint jó. Ismerős valakinek ez a hiba? Hogy lehet megoldani? -
regener
veterán
Sziasztok, adott egy Razer Kraken X aminél ha némítja az illető a mikrofont, akkor visszahallatszik a mikrofonba (lol) amit ő hall a gépen amúgy, így például mások hangját.
Eszköz figyelés kikapcsolva a mikrofon beállításai között, az csinálná ezt pedig, igaz nem csak kikapcsolt mikrofonnál tenné.Egy "Acoustic Echo Cancellation" funkció be lett kapcsolva, akkor jó volt egy napig.
Bármi ötlet?
-
Kr0
csendes tag
Sziasztok!
Főleg fps-el játszom.
Szerintetek ezek közül melyik és miért lenne a legjobb valasztás?
Steelseries siberia 840
Steelseries arctis 9 wireless
Steelseries arctis pro+gamedac
Steelseries arctis pro wirelessKöszi előre is .
-
bagyulajuve
addikt
válasz
kalozhun100 #25479 üzenetére
nekem is van egy régebbi hpyerx cloud-om (PC-vel használom) az arctis7x (főleg xbox, néha PC) mellett, és bár nem fair teljesen összehasonlítani, de jobb az arctis összességében - bár nálam fontos volt végül, hogy most vezeték nélkülit vegyek és ez sokat dob az áron
-
saen
veterán
válasz
kalozhun100 #25479 üzenetére
Nekem régebbi Steelseries-em volt, zenehallgatásra nekem sokkal jobban bejött a Steelseries, mert nincs annyira erős mély. Játékra viszont nincs érdemi különbség, vagy talán a Cloud még jobb is picit emiatt.
-
kalozhun100
őstag
Annyira jók ezek a steelseries fülesek? Hyperx cloud alpham van. Attól mennyivel jobb?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
noblem1983 #25474 üzenetére
én 2x rendeltem az elmúlt időszakban tőlük és mindkét alkalommal ingyenes szállítás volt
-
zolo96
tag
válasz
noblem1983 #25474 üzenetére
Én most rendeltem Arctis 9-et Steelseries oldaláról 65k-ra jött ki 10%-os kuponnal. Paypalal 68k lett volna így kártyával fizettem. A szállítás ingyenes.
-
Kr0
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus rog deltát váltanék le.
Vezetékes és vezeték nélküli is érdekelhet, mikrofon mindenképpen kell.
Főleg fps-el játszom (cs:go, valorant).
70-80 k körül mit ajánlanátok?
Köszi előre is.
-
noblem1983
senior tag
válasz
vendingo #25461 üzenetére
Steelseries Arctis 7P-re vadászom már egy ideje de a túlárazott 80 ezres ipon-os árnál jobbat nem találtam eddig és máshol se találtam itthon. Látom Dániából szállítanak ha a weboldalról rendelnék de azt nem találtam, hogy ingyenes lenne a szállítás csak a 10% kedvezményt ha regisztrálok és akkor vehetem a feketét is. PS5-höz(ha sikerül majd venni) és PS4 Pro-hoz használnám.
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Ma megvettem MM-ben az Arctis 7-et, eddig nagyon jó a hangzás és kényelmes is. Bár lehet kicsit melegem lesz benne nyáron. A hangtól az elején kicsit megijedtem, mert elég gyérnek tűnt, de találtam egy EQ programot hozzá (PEACE) és azzal (számomra) egész szép hangzást ki tudtam belőle csalni.
Ami kicsit off, valami asztalra csavarható akasztót tudtok ajánlani hozzá? Teljesen alap megfelelne nekem. -
AXisBOLD
addikt
válasz
FoxiestFox #25468 üzenetére
PS4-hez, kell, de végülis mindegy.
valahogy megpróbálom beszerezni Amazonról.#25469Bajgunar: nem a súly a lényeg, én pl inkább megveszem itthon 2500-ért, mint hogy a világ másik végétől megrendeljem, de ahogy mondtam, ezekben a termékkörökben amit itthon veszek is a távol-keletről jön, így akkora igazságom nincs, de általánosan figyelek arra, hogy helyi termelőtől, kiskereskedőtől és helyben gyártott vagy termelt eszközt, élelmiszert vegyek, ami egy szilikon csőnél nagyjából 0%, hogy érvényesül, de itt most csak az elvet akartam szemléltetni.
Arra is figyelek, hogy a közelben ~200km-es körzetben nyaraljak, kiránduljak, kapcsolódjak ki, ne használjak annyi üzemanyagot, energiát (korábban ez nem így volt). nade ennyit az off topicról. -
Darkness
aktív tag
Üdv!
Mostanság egy Sennheiser HD 205 -öt használtam, de sajnos valahol belül elszakadt, megtört a kábel. így nagyon gyatrán szól.
Mivel a gépen főleg TVGO megy, vagy filmnézés. Néha picit játszom ha van időm (DIO3, Haegemonia, FOT), meg ha olyanom van Zenét hallgatok (vegyes érdeklődés, klasszikustól a Progig) ezért fontos lenne a "jobb" hangzás.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
fentebb írva(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
45k(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélküli(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural, supraaural ami tetszeni fog. jelen esetben supraaural volt a HD 205, ha jól értelmezem.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofon nélküli (opció lehet a mikrofonos, ha azt el lehet távolítani)
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo, virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
fekete?
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
válasz
AXisBOLD #25467 üzenetére
Ez egy rétegtermék, nincs és nem lesz hazai beszállítója, ilyen mikroszkopikus piaci résekre csak kicsi kínai gyártás van, ha valami.
Aztán mérlegeld, az elveiddel tudsz-e telózni az M40x-szel, vagy sem.
Alternatíva, hogy veszel vezetéket, mert azt itthon is kapni, egy forrasztópákát, azt is kapni, és az egyik gyári vezetékből és egy régi telós headsetből forrasztasz magadnak egyet.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
FoxiestFox #25466 üzenetére
igen, tudom, meg is találtam ott mindegyiket
de már elvből nem rendelek egy ~30 grammos valamit a világ másik végéből.
az is tiszta, hogy ami az amazonon van is onnan jön, de legalább nagytételben (valamennyire optimalizálva), na jó a szállítási időt se tudnám kivárniszóval ezért kellett volna valahonnan közelebbről
-
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
sajnos máshol nem tudtak segíteni, bedobom ide is a kérdés, hátha valaki jobban képben van.
M40x fejhallgatómat headsetesíteném
ezt találtam, de nem jön át Mo-ra --> [link]
ilyen vagy ehhez hasonló megoldást találni itthon? -
zapikanka
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
G935 nem ajánlott akkor? Szemüveges vagyok, néztem Artics teszteket és írták/említették a videóban, hogy 1-2 óra után szorít (és a srác nem volt szemüveges). -
zapikanka
tag
Sziasztok!
50-70ezer forint körül keresek vezetéknélküli mikrofonos fejhallgatót.W10-en játszom WoW-al, LoL-al. Ezen kívül Spotify, Youtube, Netflix valamint megbeszélésekhez Zoom-on illetve Teams-en.
Amit kinéztem eddig: Logitech G935Dedikált hangkártyám az asztali gépemben, illetve a céges laptopomban sincs.
Köszönöm.
Üdv,
Z -
-
balasig
tag
Sziasztok! 30 ezer környékén nézegetek headseteket. gamelésre, kis filmnézéshez, zenéhez. Szép hangzást, tiszta mikrofon hangot keresek. Néztem a Hyperx-eket Cloud 2 pl. de ami elriaszt tőlük az a bőrözött fülpárna. Ezekkel mindig az a problémám hogy hamar szétmállanak és ocsmány lesz, ráragad az ember fejére stb. Inkább másik két kiszemelt felé vettem az irányt ezek a SteelSeries Arctis 3 és ami felé legjobban hajlanék az pedig a Cooler Master MH630. Ezeknek másabb fülpárnái vannak, talán jobban bírják. illetve a Cooler Masternél nagyon dicsérik a mikrofon hangminőségét. Az ajánlott típusok között viszont nem láttam őket csak a 751 és 752-es verziót, amin megint csak bőrözött párnák vannak. Ha valaki írna róluk néhány gondolatot megköszönöm!
-
Hunork
veterán
Üdv!
Alsó-Középkategóriában keresek értelmes headsetet(fejhallgató is jó, ha nincs más, mikrofon nem kötelező), és jelenleg két választás között vagyok, nem tudom melyik a jobb, több teszt után se
* HyperX Cloud Stinger S 7.1(3 ezerrel olcsóbban van sima Stinger, az miben más a Virtual Surround hiánya mellett?)
* Logitech G432 7.1
Melyik a jobb? Van esetleg jobb választás ebben az árkategóriában(max. 25k, de 30k-n elgondolkozok, ha valami tényleg megéri annyiért). Főleg PC-n lenne használva játékra(leginkább FPS, single és multi), kevéske zenehallgatás(de van arra füles itthon), néha-néha PS4(majd PS5 ha végre lesz készlet
)
OFF: Közben AQUA-nál nézegettem őket, de úgy tűnik lehalt az oldal
-
Wellin9
tag
válasz
piko88 #25452 üzenetére
Inkább a parasztvakítás közé sorolnám, főleg ebben az árkategóriában, egy jó sterero ezért még mindig többet ér, előfordulhat néhány olyan helyzet, amikor tényleg ad valami pluszt, de nagy százalékban inkább nem. Szerintem nem rossz, nem egy rossz füles, ebben az árkategóriában, ha nem érdekelne a 7.1 , akkor ott a [link] , aminek jobb a hangja, de a mikrofon része az gyengébb.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Gzula[HUN] #25446 üzenetére
Hasznal valaki ilyet a csoportba?
-
saen
veterán
válasz
FoxiestFox #25449 üzenetére
Elég sok boltból eltűnt, de ez pl az.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #25438 üzenetére
Erre senki, semmit? Vagy teljesen mindegy? Szóljon, aztán elég ennyi?
-
Digidroid
aktív tag
válasz
Wellin9 #25442 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Én is néztem az rtings-en, de nem igazán tudtam ez alapján megítélni, hogy meg-e éri a cserét.
Igazából a problémám az lenne, hogy a HyperX-nél hallható egy nagyon halk statikus fehér-zaj, (A HyperX szerint ez teljesen normális..
) amit valaki észrevesz, valaki meg sem hallja.
Talán a SteelSeries esetén nem jelentkezne ez a probléma, de erről nem találtam infót..
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
kalozhun100 #25445 üzenetére
-
saen
veterán
válasz
FoxiestFox #25441 üzenetére
Szerintem sok ilyen van még, pl Cloud-nak is van ilyen változata, én is ilyet használok, az kb 30k.
-
-
Sziasztok!
Retro gaminghez keresek olyan 5.1-es fejhallgatót, ami még nem saját hangkártyás USB megoldás, hanem a régi szokásos 3 vagy 4 jack csatija van (tehát hogy rá tudjam dugni a hangkártyám megfelelő kimeneteire).
Mikrofon nem feltétel.
Gyártanak még ilyet?
A felső limitem 30k körül van rá. -
piko88
tag
Sziasztok,
erről mi a véleményetek? Főleg játékra kellene.
https://www.alza.hu/mad-catz-freq-4-71-d5877411.htm
Köszi -
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Egy SteelSeries Arctis 7 2019 Edition vagy egy SteelSeries Arctis 7P hozna valami előrelépést a HyperX Cloud Flight-hoz képest
Elsősorban PC, PlayStation 4 Pro, talán később PlayStation 5-el lenne használva.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
10 éves unokaöcsémnek keresek fejhallgatót. Leginkább Xbox-hoz, illetve telefonhoz fogja használni.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Xbox, mobil. Leginkább játék.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max. 20 ezer Ft.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Ez passz, nem tudom melyik lenne neki kényelmesebb.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
Hát, ez is passz.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Xbox one konzol, telefon a szülőké Huawei P20 lite, illetve egy Poco M3.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Mivel 10 éves, jó lenne valami vagány cucc. Ha kék színű, az plusz pont. A villogás nem játszik, mert gondolom, ahhoz kell egy USB port, az meg se az xbox kontrolleren, se a mobilon nincs.
Megnéztem a 10-20 ezer közötti ajánlott típusokat az összefoglalóból, de a legtöbbet már nem forgalmazzák, a maradék meg nem tetszett.
Én ezeket néztem laikusként, érdemes valamelyiket, vagy más felé nézelődjek?
JBL Quantum 100
Trust Carus GXT 322B
Aula Hex
Bigben Nacon RIG400HXW -
vaakuum
addikt
Szerintetek létezik valami olyan gégemikrofonos megoldás, ami képes PC környezetben működni a hagyományos mikrofon helyett?
-
Csikpaci
csendes tag
Mi a véleményetek az Aula Hexről? Megér 13 ezret?
-
Wellin9
tag
válasz
koti199204 #25434 üzenetére
Se tapasztalat, se konkrét véleményem nincs pont erről a kettőről, de ha mással nem is tudok segíteni, itt van egy összehasonlítás a kettőről [link] .Összességében az igaz, hogy kényelmi szempontból sokkal jobb lehet egy vezeték nélküli, de pont-e miatt is, két hasonló tudású wired / wireless közül mindig a wireless lesz a drágább. Érdemes csak megnézni, például a Steelseriesnél mekkora az ár különbség.
-
koti199204
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnek hogy valakinek van tapasztalata, véleménye a steelseries arctis 7 2019 edition-ről?
Mennyire jó ez a vezetek nélküli technika ?
Cloud II-ről váltanák.
Előre is köszönöm a válaszokat előre is. -
kicsizoz
csendes tag
Sziasztok,
Logitech G432 vélemény: Nem ajánlom.
Gyereknek vettem 2 éve.
- fejpántot fejhallgató résszel összefogó műanyag konstrukciós hibás, nem bírja a rá tervezett terhelést, egyik oldal teljesen eltört (ezt 3dprinter segítségével pótóltuk) másik is már keresztbe van repedve.
- Gyári win10 alatt a sw-e gyakran megadta magát, átpakolása másik usb-be oldotta meg.
- ma megadta magát a zsínórja a fejhallgató bemenetnél, folyamatosan recseg.
2 év alatt több probléma volt vele mint bármelyik másik fejhallgatóval korábban.
Eddig sennheisereket használtam, de gyereknek valamiért a logitech lett a választás, megbántam.
Megpróbálom a Sennheiser GSP 300-at, látom azt néhányan ajálottátok. -
kicsizoz
csendes tag
válasz
szatyor1972 #25393 üzenetére
Szia, nem tudom kaptál -e választ a fejhallgató törött műanyag részéhez, de nekem is volt hasonló problémám a gyerek Logitech fejesével, megoldás:
Neten találtam 3d modellt, és kerestem az ismerettségi körben olyat akinek van 3d nyomtatója, másnapra megvolt. Kicsit fiomhangoltam rajta csiszolópapírral és késsel, és tökéletes lett, meg sem mondja, csak aki ért hozzá, hogy utángyártott, és szerintem sokkal maszívabb is lett mint az eredeti! -
meszike91
senior tag
Sziasztok! Szerintetek a hyperx cloud alpha megéri? Látom az ajánlottak között, de nem tudom mennyire aktuális. Haveromnak kéne gémelésre. Sima alaplapi hangkártyával használná. Esetleg van más ami jobban megéri ebben az árkategóriában?
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
SzlobiG #25427 üzenetére
a virtual 5.1 és 7.1 fejhallgatók csak amolyan parasztvakítások, egy jó minőségű stereo fejesben sokkal jobb a tér érzet.(ha meg nem elég akkor ott a Dolby Access amiben kedvedre állítgathatod a hangzást bármilyen fejhallgatóval)
ha nem fontos a mikrofon akkor picit többért már lehet kapni Audiotechnica ATH-M30X-et ami játékra és zenére is egyaránt jó. -
Sziasztok!
Gondolkodok, hogy venni kéne valami olcsóbb kategóriás füles-t kifejezetten csak játék célra. Ehhez lenne kérdésem, hogy most van egy Logitech 5.1 Z506 aminek a kezelőjén van egy jack kimenet. Mivel szeretném használni a hangfalrendszert is, így szerintetek jó ötlet lenne hogyha kedvem van a fülest használni csak bedugom a hangfalcucc vezérlőjébe, vagy ez rontana a minőségen, mintsem közvetlen a hangkártyába? Gyanítom így csak stereo lenne, hiába vennék mondjuk 5.1-es fülest.
Hangkártyám: Sb Recon 3D.
Esetleg egy USB-s verzió jobb lenne? Mert így gondolom csak a vezérlőpultba tudnék váltogatni, hogy a füles, vagy a hangrendszer szóljon.
5.1, vagy 7.1-es fülest szeretnék ilyen 20k magasságában, mikrofon nem fontos.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Most egy Trust gxt-t használok az olcsóbb fajtából ezért kellene a csere.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék PC
30.000.-
Vezetékes
Teljes befedős, gamer
Mikrofonos, gamer
real 5.1/7.1 lenne jobb gondolom, de a virtual 7.1-re is kérek szépen ötletet, nyilván az ár a meghatározó
Jack, egy Creative Audigy RX-hez
Most veszem, de egy Creative Audigy RX lesz.
Semi kül.
köszönöm -
zodo
nagyúr
válasz
kicsi kecske #25424 üzenetére
Ha csak ez a kettő akkor Alpha de előbb ránéznék a SteelSeries Arctis 3-ra.
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Újabb kérdés.
Ha választani kell és ugyan az az ár:
Cloud Alpha vagy Logitech G635?
Game-re és YT-re kell elődlegesen. -
Erikkk26
tag
Sziasztok! Elhasználódott KHX-H3CLW előző fülesemet váltani egy új darabra, lehetőleg ugyanabban az árban maximum és ha ezt a teljesítményt hozza akkor én már boldog lennék.
PC és játékkonzolhoz elsősorban játszani, de filmnézés és zenehallgatás ugyanúgy része lesz a felhasználásnak.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20k körül, nagyon tető 25-30, cél a minél olcsóbbanság(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Amennyiben az árkeretbe belfér, sokat NAGYON nem változtat rajt és 12-24 óra köztig bírja legalább az akksija (ezt valaki légyszi írja meg hogy meddig szokták bírni mert foglalmam sincs róla, soha nem volt dolgom velük.) akkor vezeték nélküli is jöhet, de vezetékes is megteszi. Eddig minden fülesem a vezeték megtörése miatt ment gallyra 1-2 év alatt. (ennek már örülnék ha véget lehetne vetni)(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré illeszkedő (circumaural)(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mindegy, ha árba belefér lehet rajt mikrofon.(6) Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1 volt az előzőbe, ennél jobb technológiához eddig nem volt szerencsém szóval megteszi ez is, de ha 5.1 real vagy 7.1 real jobb és árba belefér akkor jöhetnek azok is. Előny ha minél részletesebb és real térhatás van játékokban gondolom, szóval ha a csúcs a 7.1 real akkor törekedjünk arrra..(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack < USB. Ár kérdése szintén! Jack megteszi, de ha USB is belefér, jöhet!(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya jelenlegi már tervben lévő leváltásra kerülő alaplapomról
-Asrock FM2A88M-HD+
mellékesen van egy ilyenem is:
-König 5.1 USB hangkártya CMP-SOUNDUSB12Köszönöm előre is a válaszokat, ajánlásokat és segítséget!!!
-
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
HyperX Cloud Stinger-t cserélnék HyperX Cloud Alpha II-re. Kicsit erőteljesebb hangzásra vágyom, ez a csere oka. A fejhallgatót Xbox One-al használnám. Az esetleg ilyen kombót használókat kérdezném, hogy a hangerószabályozó hiánya mennyire teszi kényelmetlenné a fejhallgató játék közbeni használatát.
Köszönöm!
-
kicsi kecske
tag
válasz
HELLAFLUSH #25418 üzenetére
Köszi a tanácsot!
-
Peetey91
senior tag
válasz
kalozhun100 #25416 üzenetére
Köszi megnézem a gyártói drivereket. Egy Acer Helios 300 notebookon használom.Tervezek amúgy majd egy USB-s hangkártyát.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
kicsi kecske #25417 üzenetére
szigorúan csak az utóbbit venném, az Asusnak csak a nevét fizetnéd meg, mert förtelmesen szól.
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Asus Rog Delta Core (nem az RGB) és a Cloud Alpha közül melyiket vennétek? Kb hasonló árkategória.. gamehez kell, a mostani Logitech H800 kezd idegesíteni a random recsegéseivel és mic torzítással -
-
Peetey91
senior tag
válasz
kalozhun100 #25413 üzenetére
És @HELLAFLUSH
Mindkettőtöknek köszönöm megnézem őket! -
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Hyperx Cloud Alphat, alapból felismeri a Windows, fel kell tennem valami drivert a 7.1-hez? Ezt az Ngenuity-t találtam, ez kell nekem? -
Sirandrish
legenda
Heyho!
Van nekem egy Hyper X 2-es fejhallgatóm amit imádok, csak eddig a mikrofon részét nem használtam, mert volt/van egy asztali mikrofonom, ám most szeretném kipróbálni, viszont elveszett
Beszerezhető ez külön valahonnan? -
csupa csaki
tag
-
Csikpaci
csendes tag
Sziasztok, szeretnék egy fejhallgatót főleg játékra, de persze minden egyéb PC-s tevékenységet ezzel űznék. Kinéztem egyet, ami egész jónak tűnik, mit gondoltok erről? Előnyök hátrányok? Esetleg más ajánlat, az alábbi feltételek mellett?
Főleg játék.
10.000 Ft
Vezetékes!
circumaural
Mikrofonos
Virtual 7.1vagy real 7.1, de igazából mindegy, legyen a lehető legjobb az árhoz képest...
Lehetőleg USB
PC-ről hallgatnám, integrált alaplapi kártya.
A feketének szoktam örülni. -
GangBAng^
tag
Sziasztok! Vettem egy mpow air 2 - t. A kerdesem az lenne, hogy kell vmi alkalmazast telepiteni pcre ahhoz hogy a virtual sorround menjen? Koszi a valaszt! :)
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
Xbox Series X-hez mit ajánlanátok? árban max 50et szánok rá, jelenleg egy Hyper X Alphám van de nem az igazi vele.(kontrollerbe dugva)
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Tönkrement a HyperX Cloud Stinger Wireless-em (1gen), és visszakapom az árát. Természetesen a 2gen (Core 7.1 Wireless) akciójáról lecsúsztam 25k-ért, így a mostani kínálatból kéne valamit néznem. Ki mit ajánlana 2,4GHz vezeték nélküli technológiával? Surround nem kell, viszont mindenképp fül körüli és zárt kéne. Elsősorban nem játékra lesz használva már, de lesz benne az is.
Kezdésnek ami szembejött, de meghallgatok mást is:
ASUS TUF H7 wireless (mától kb history low áron 28k Mediaban, és 53mm driver van benne nagy hellyel a fülnek, és a fém keret miatt elég masszívnak tűnik)
HyperX Cloud Flight S (50k, de tud qi tölteni)
PlayStation 5 Pulse 3D Wireless (~35k és biztos jó lesz, de sajnos sehol nem kapni)
Corsair Void Elite RGB wireless (32k, semmi különös)
Plantronics RIG 700 (csicsa, 38k)
JBL Quantum 600 (48k, de hangminőségben talán ez lehet a legjobb)Előre is köszi, ha tudtok valamit ajánlani.
-
Bajgunar
senior tag
Én innen vettem egy Roccat Kave Xtd 5.1 Analog -ot. (igaz 14.400.- ért, ebay-en keresztül aukcióval + szállítás, de úgy sem volt 19k-nél több), de ez most ~23k. + a szállítás ~5k.
Hiába csomagolássérült, a doboza is ~hibátlan volt. A füles meg patika.
Annyiért nekem ajándék volt. Főleg h Real 5.1. Ment is szekrény aljára aranytartaléknak, ha a meglévő netán eltörik, vagy megadja magát.
Fülpárna is megjött ebay-ről.Hát ez érdekes...
Nincs benne a kemény műanyag, amivel belepattan. Írta eladó, hogy azt le kell a régiről vágni, ebbe belerakni, s úgy felpattintani!
Hát majd előbb vmi vékony 1mm-es tejfehér, ollóval vágható plexim van, majd azzal megpróbálom. Kivágom a karikát pontos méretre, s megpróbálom azzal felpattintani.
Azért ~4k -ért sok volt ez a gagyi fülpárna. Szépnek szép. Csak h h rakom fel? -
Martin92HUN
csendes tag
Sziasztok, szeretnék vásárolni egy új fejhallgatót, mert a régi már kopottas. Főleg játékra használom, de van mikor zenehallgatás is van. Jelen pillanatban egy fülre ülőt használok és nincs vele problémám, csak annyi hogy kényelmes legyen és a hangzása is jó legyen. Olyan 20k körül szánok rá.
Köszi előre is a segítséget. -
tutis
őstag
válasz
madmike #25399 üzenetére
ezeket az 5.1 meg 7.1-es vackokat felejtsd el, mobillal amúgyse működnek.
Sajnos a jó akcióról lecsúsztál, hyperx stinger core volt 8-9 ezerért nemrég, illetve én most adtam el egy új turtle beach recon 150-et 10-ért.
ha külföldről is jó, nézd meg az MPOW air 2-őt, jó füles, teszteken dícsérik, és itt is van pár ember akinek van. (kínából 8ezer, spanyolból 11-12ezer körül megvan pár nap alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Könyvajánló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest