Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz CsabaSteel #26443 üzenetére
Nekem nincs GG szoftverem így csak a tutorial videó alapján.
Be kell jelentkezni, aktiválni a korai elérést (Windows 10 RS4 vagy újabb) aztán konfigurálni és újraindítani a GG-t. -
fornettisuti
veterán
válasz CsabaSteel #26443 üzenetére
Olvasd el a feltételeket.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
boogie84
veterán
válasz CsabaSteel #25931 üzenetére
Te is ilyet használsz? Meg vagy vele elégedve?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Rebelf
aktív tag
válasz CsabaSteel #25871 üzenetére
Akkor megérte,az a lényeg
-
zodo
nagyúr
válasz CsabaSteel #25871 üzenetére
Gratula!
Nehéz döntés volt de jól tetted hogy ezt vetted.
Ma már én is ezt venném a 3-as helyett ha nem lenne jó külső hangkártyám.
Szerintem minden forintját megéri és hosszabb távon még inkább szerethetővé válik. -
Rebelf
aktív tag
válasz CsabaSteel #25866 üzenetére
Hallasz valami hangminőség javulást köztük ?
-
apholyon
aktív tag
válasz CsabaSteel #25866 üzenetére
Hali! Hol vetted az Arctis 5-öt? Én is azzal szemezek...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
zodo
nagyúr
válasz CsabaSteel #25820 üzenetére
MSI B450 Gaming Plus alaplapom integrált hangkártyájáról szól(t) nálam, főként yt elektronikus zenék.
Megtámogattam egy olcsóbb (régi típus) HRT microStreamer dac-al és szinte tökéletes hangzást hozott.
Mic csatlakozás hiánya végett leváltottam Sound Blaster X4-re, most már teljes a vigyor. -
Rebelf
aktív tag
válasz CsabaSteel #25818 üzenetére
Szerintem jó ár-érték aránya van neki.
-
zodo
nagyúr
válasz CsabaSteel #25818 üzenetére
Nem vagy egy kapkodó idegbeteg ha 4 hónapja gondolkozol rajta.
Vedd meg és örülj! -
zodo
nagyúr
válasz CsabaSteel #25586 üzenetére
Bocs én sem olvasom napiszinten a topikot.
Igen arról de mint írtam nekem csak a 3-as van amitől megvonták a 7.1 támogatást.
Elvileg a Win alkalmazásával használható de sosem érdekelt a sok.1HyperX Core-t pár óra után odaadtam a páromnak.
Arctis 3 teljesen más világ, nekem bejön a hangja és tudom lehet fizetett hirdetés szagú de esport játékosok legtöbbje is SS-t használ ahol több díjat is behúzott már a gyártó.
Gondolom 7.1 -ben sem lehet rossz.
Mondjuk én egy usb-s dac-al használom de nem igen cserélném le max. valami nagyobb ár fekvésű SS-re. -
brcz
tag
válasz CsabaSteel #25596 üzenetére
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg egy HyperX cloud II fülesem van.
Le szeretném cserélni egy vezeték nélkülire.
Az alábbiakra gondoltam:
Sennheiser GSP 670
Sennheiser GSP 370
HyperX Cloud II Wireless
Igazából csak CSGO a fő játék amivel játszok.
A 3 közül melyiket ajánlanátok?
Esetleg ha tudtok jobb variánst azt is megköszönném.
Köszzönöm előre is -
steewcv65
őstag
válasz CsabaSteel #25589 üzenetére
Hangzásvilág...Ami megkülönbözteti őket az anyagok és a kényelem.....
Talán a g422 jobb volt hangman mint a többi,de a kényelemben nekem jbl, cloud2, logi,tuf3
ez a rangsor#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz CsabaSteel #25587 üzenetére
Most meghallgattam a mediaban a clod2, tuf3 , jbl quantum 300,logitech 422... Hangban egykaptafaazegesz
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
zodo
nagyúr
válasz CsabaSteel #25584 üzenetére
Javarészt HyperX család Core, Alpha, CloudX, Cloud II, Razer Kraken Tournament Edition és
SteelSeries Arctis 3 vagy 5 ajánlások mennek ebben az ár sávban.Nekem SteelSeries Arctis 3 van és kényelmesebb mint bármi más, jó hangzás.
-
macy
addikt
válasz CsabaSteel #25582 üzenetére
Én Asust soha többet, de keress valami tesztet róla, 16%-os meghibásodási arányt írnak, meg hogy nincs rajta hangerőszabályzó.
-
csupa csaki
tag
válasz CsabaSteel #25190 üzenetére
Logitech G935
-
őstag
válasz CsabaSteel #24302 üzenetére
Megmondom öszintén a razert msit nem ismerem cloud 2 próbáltam az nagyan meggyöző volt. De hogy mondjak valami konkrétat is nincsenek egy ligában ezen az ár szinten egyértelmű cloud
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz CsabaSteel #24299 üzenetére
Fentebb beszéltünk róla én is majdnem azt vettem Cloud Core . 16 k emagon ennyi pénzért ajándék.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.