Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Bár nem gamer, viszont wireless fejhallgatós kérdésem lenne. TV nézéshez (még csak nem is mozizás) tudnátok ajánlani olyan wireless fejhallgatót, ami nem túl drága? (10k alatti, ha létezik ilyen) Nem kell egy csúcs minőség, de azért működjön, és az sem árt, ha nem döglik be fél év alatt.
-
trufa12
addikt
Sziasztok, akkor ha jól értelmezem , Creative Tactic3D Rage ehhez semmiféle dac , hangkártya nem szükségeltetik, rádugom a gépre telepítem a driverét, és már szól is az 5.1 ?
-
t-zotya
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek Razer Megalodon 7.1 fülesről??
Esetleg valakinek valamilyen tapasztalat meglátás??Ezekhez kell: Battlefield 4, America's Army és Zene hallgatás.
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok .
Nagyon kezdő vagyok a témában szóval így álljatok hozzám
Asus Maximus Formula V Alaplapom van . Ennek az alaplapi hangkártyája jó ? Vagy lenne értelme Venni egy Xonar DSX 7.1 hangkarit vagy Xonar DGX 5.1 Melyik a jobb választás ? Max ennyit költenék hangkarira használtan garival 7.1 9k az 5.1 7k lenne .
Na most ehhez keresnék egy jó fülest . Leginkább játékhoz kellene lehetőleg mikrofonos vezetékes fontos lenne a térhatás . Az összefoglalót átnyálazva kicsit elveztem benne
. Milyen fülessel járnék jól ? Melyik lenne a jobb választás a fentebb leírt hangkarihoz ?
használtan olyan 15-20 k szánnék rá .
Előre is köszi a válaszokat
-
Bati71
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni:
Van egy Genius hs-g700v-m. Vásárlása óta visszhangzik. Rádugtam a win8.1-es laptopomra, ami letöltött hozzá valami illesztőt, én pedig a saját driverét. Nemtudom mi lehet a probléma, kérlek segítsetek. Alapismereteim vannak a számítástechnikáról.
Köszönöm! -
Miles
aktív tag
válasz
Zolcsevita90 #15190 üzenetére
Biztonság kedvéért többi újabb játékot is nézd meg a hangokat. Hogy melyiknél fordul elő.
-
Zolcsevita90
csendes tag
Sziasztok! Ha nem haragudtok meg, nem olvastam el a több mint 15k hozzászólást, de bízom benne, hogy valaki megtudja válaszolni a problémám
Pár napja vettem egy Razer Megalodon 7.1 fejhallgatót. A zene szépen szól sztereóban, filmeknél sincs panasz, viszont ami a legjobban meglepett az a játékoknál történt (Call of Duty: Modern Warfare 1).
Amint játéknál átváltok 7.1-re a hangok "doboz szerűre" váltanak. A teszteket olvasva nem ez kellett volna, hogy fogadjon, így gondolom én szúrtam el valamit. Elnézve a Razer puritán szoftvertámogatását, nem nagyon lehet finomhangolni szoftveresen, egy firmware frissítés amit tudok tenni. (Jelenlegi verzió: 2.12)
Esetleg akinek van/volt ilyen fülese vagy Guru a témában segíthetne.
Előre is köszönöm! -
Asrach
tag
válasz
d1abLo #15179 üzenetére
Végül kikötött nálam egy Razer Tiamat 7.1.
Az utóbbi időben halgattam Steelseries 9Ht, hyperx Cloudot Razer krakent, és roccat kave-t is ismerem hiszen az volt 4 évig.
Bátran kijelenthetem hogy mind közül ez a legjobb sorround fejhallgató, bár az is tény hogy ez a legdrágább.
legyen szó zenéről filmről vagy játékról kiváló mind.
Nagyon hangos a kave is hasonló volt
A bass az rendben van sok is... le is vettem belőle.Xonar D2X hangkártyával használom
-
Garsza
veterán
Helló! Nemrég kértem tanácsot Handset vásárlással kapcsolatban. A Tactic D Rage tönkre ment (a micro USB kiszakadta helyéről). Ezért másikat kellett vennem. És vettem egy Asus Orion -t és az alaplapi hangáratyámmal hajtom Suprem XFi. És az kell mondjam nagyon szép tiszta hangja van a combonák. Tud V7.1 is, erőteljes basszusok vannak, szóval számomra tökéletes. Maga a füles anyaghasználata tökéletes, viselése kényelmes. A párnázás sokkal puhább mint a Rage -n volt, a vezeték itt is szövetes viszont sokkal rugalmasabb puhább (ha ilyen lenne a Rage -hez is még mindég azt használnám nem tört volna le microUSB alyztat). Szóval összességében jobb füles mint a Rage.
-
d1abLo
senior tag
válasz
david199801 #15176 üzenetére
alaplapi hangkártya sosem ajánlott, legfeljebb csak tényleg nagyon komoly alaplapok esetében
-
d1abLo
senior tag
válasz
david199801 #15174 üzenetére
sztereó
-
wilkyx
tag
Sziasztok, játékra szeretnék 25k környékén valami 5.1-7.1 fülest találni, circumaural legyen, vezetékes és rendelkezzen mikrofonnal, alaplapi hangkártyám van igaz az 7.1 (supreme fx II). Olvasgatva itt a g430at néztem és a sima cloudot, bár ha jól láttam ez utóbbihoz nem árt egy rendes hangkártya talán. Tudnátok még egyéb alternatívákat mondani? Igazából a mélyeket szeretem, bár zenét nem ezen hallgatnék, itt csak az számít, hogy a fülem legyen a hamadik szemem
-
duronx
senior tag
válasz
david199801 #15169 üzenetére
Az ilyen olcsó ketyeréktől ne várj nagy csodákat.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
david199801 #15166 üzenetére
Lehet, de 5-10k között vannak a normálisak. Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro és egy Takstar/Invotone HD2000 jó párosítás lenne, és megvan 20k-ból
(#15167) duronx: Szerintem nincs túl nagy hype a Cloud-on, kb. ezeket írtuk le mi is amikor ajánlva van.
-
duronx
senior tag
Szisztok!
Végre megérkezett a hyperX cloud fülesem. Az első benyomásom, örülök is meg nem is. Ne értse félre senki jól szól, tetszik csak őszintén szólva kicsit csalódott vagyok, többre számítottam. Lehet ez azért van mert itt a fórumon agyon van hypeolva a füles, nem tudom.
Egy soundblaster fatal1ty x-fi xtreme gamer hangkártyával támogattam meg és egy siberia v2-öt váltott.
Pár szót írnék a két fülesről.
Csomagolásról és a tartozékokról nem írok, ha valaki kíváncsi rá keressen rá a google-ban.
A hangzásra azt gondolom itt hibát nem lehet találni. Mindkét füles szépen, tisztán szól. A cloud-nak a hangja nekem dinamikusabbnak tűnik, jobbnak érzem mint a siberia v2-öt.
A mikrofon mindkét füles esetében jól szól, viszont a siberia v2-nél ez a ki be húzogathatós megoldás nem a legjobb. Egy kézzel gyakorlatilag ki sem lehet húzni és sokkal sérülékenyebb(nek látszik) mint a cloud megoldása. (nekem a lecsatolható változat jobban bejön, de ez egyén függő is)
Ts használat alatt nem panaszkodtak a többiek, tisztán hallották amit mondok.
A kábel minősége a cloud esetében első osztályú, sűrűn szőtt harisnya, ami sokkal strapabíróbb és mutatósabb. A siberia v2 kábele szerintem katasztrofális, vékony és egyáltalán nem tűnik erősnek.
Hangerőszabályzó mindkét fülesnél egyszerű, de a funkcióját ellátja. Számomra ez a része a füleseknek csalódást keltő, hisz annyira kis primitív hogy az ember ilyen árkategóriában nem ilyet várna hanem minimum egy roccat kave féle megoldást. A siberia V2 szabályzóját csak kis kezű embereknek javaslom.
Kényelem ahogy már többen is leírták előttem, a cloud olyan a fejen mintha ott sem lenneA siberia v2 is nagyon kényelmes, de a cloud ebben is jobb.
Kinézetre abszolút nyerő nálam mindkettő. (de ez is teljesen egyénfüggő, hisz van akinek a varrott piros díszítés nem jön be)Remélem nem untattam a szösszenetemmel senkit
-
david199801
tag
válasz
david199801 #15164 üzenetére
És amúgy olyan usbs adaptert külön nem lehet venni?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
david199801 #15164 üzenetére
Semmi jót. Az összefoglalóban van 10-20K közötti kategóriában ajánlott fejesek, nézd meg őket.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
david199801 #15162 üzenetére
25K az Asus Orion Pro, USB-s Virtual 7.1. Ennél olcsóbbat nem tudok.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
david199801 #15159 üzenetére
Nem, inkább egyén függő kinek mi kényelmes. A Cloud I-hez kell külön hangkártya ami tud Virtual 5.1/7.1-et. A Cloud II mellé jár USB-s adapter ami képes Virtual 7.1-re.
-
david199801
tag
A hyperX cloud az 7.1?
-
kiszi07
senior tag
válasz
david199801 #15156 üzenetére
Hát annyi pénzért ne vegyél olyan ócskát. Topic elején ajánlanak jobbakat, nézd meg.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
david199801 #15156 üzenetére
Képek alapján inkább fülre illeszkedő.
-
david199801
tag
Valakinek van razer kraken 7.1? Szeretnék venni egy fejhallgatót de azt írta egy gyerek hogy ez a fejes nem öleli körbe a fület. Ez igaz?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
megint én #15154 üzenetére
Valós térhangzás kellene, vagy virtuális? Az előbbi oldalankét több hangszóróval próbálja imitálni a teret, az utóbbi pedig szoftveresen. Végeredmény mindkét megoldásnál hasonló, inkább a fejes minősége a fontos. Így amit ajánlanék, az a HyperX Cloud és a SteelSreries Siberia V2 (V3 gyenge lett, visszalépés a 2-höz képest).
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Keresek valami jó USB-s 5.1, vagy 7.1 fülest játékhra, olyan 25-ig bezárólag. -
atenza
senior tag
Egy Sennheiser hd419 vagy 429-nél jobban szól a siberia v2 vagy a hyperx cloud?
-
kalozhun100
őstag
válasz
CsonkaImo #15150 üzenetére
Hát ha összejön a vétel és sikerül visszacserélni a törött Alphámat, aminek a hangkarija is kaki, mert 1-2 óra használat után torzit meg recseg. Amúgy egyenlőre sztem ASUS MAXIMUS VI HERO alaplapi Supreme fx integrált hangkártyára. Azt lehet késöbb veszek vmi hangkarit hozzá.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Kérdésre a válaszaim :
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
100-150 Euró.
Nagyon max 200 Euró.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Rreal 5.1 esetleg Real 7.1(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya.
Alaplap : Gigabyte GA-Z77X-UD3H
- VIA VT2021 codec
- High Definition Audio
- 2/4/5.1/7.1-channel
- Support for S/PDIF Out(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Lehetőleg fekete színben, sallangmentesen.Jelenlegi állás szerint így használom a rendszert :
A VGA-ból HDMI kábel megy a HM erősítőmbe majd HDMI-vel tovább a TV-be. Tehát a HM erősítő szolgáltatja a hangot filmek és játék közben.
Játék közben a csapattársak többször szóltak, hogy vegyem halkabbra mert ők is hallják ami nálam szól.
Logitec C920-as kamerát,mikrofont használom.
Ezt a behallás dolgot szeretném kiküszöbölni egy jófajta mikrofonos fülessel.
Ajánlatokat előre is köszönöm. -
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100 #15149 üzenetére
Attól függ mire lesz kötve a Siberia, de egyébként igen, jobb.
-
kalozhun100
őstag
Siberia v2 jackes job fülest mint a tactic3d alpha a hangkarijával?
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Zsírkrétamen #15145 üzenetére
Szerintem nem éri meg, gagyi fejes a Kraken.
-
Miles
aktív tag
Szépen szól hd2000, már le is csítereztek black ops 2 ctf (capture the flag) módban. Írom neki csak vettem hd2000-et.
Én csak úgy tudok játszani, ha megy a zene és a játék egyszerre. Erre gagyi füles nem jó. -
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Zsírkrétamen #15142 üzenetére
Nem lenne nagy előrelépés. Ha eladod az Alphát és pluszba jössz ki, akkor talán megéri.
Szerk.: Hangkártya nélkül még az is lehet, hogy rosszabb lesz a hangzás.
-
Üdv.
Lenne egy Creative Tactic3D Alpha fülesem. Árban olcsón hozzá tudnék jutni egy Razer Kraken füleshez. Szerintetek megérné lecserélni arra, hangzásban tudna többet hozni az a füles?
(nincs hangkártyám, csak az alaplapi hd892, illetve Nexus 4-ről hallgatnám) -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy logi. G430-as 7.1-es fülesem. Ha frontpanelba dugom megy a 7.1, ha az alaplapi csatikba, akkor nem. Gondolom a fronpanel kábelja miatt van, hogy ott megy. Ha az alapra szeretném dugni, akkor kell valami plusz csati mi?
-
vizoo
csendes tag
válasz
salapp #15129 üzenetére
Fejhallgató esetén kizártnak tartom (SAJÁT VÉLEMÉNY!!), hogy bármilyen "hatóság" elfogadná ez az érvelést az eladótól. Gondolom próbálkoznak ilyennel, hátha a kevésbé határozott egyéneket sikerül így lerázniuk.
Alaposabban utána kellene nézni/olvasni, hogy mi tartozhat az adott bekezdés hatálya alá. Nem tudom van-e ilyen "lista", vagy majd akkor kitalálják, ha ilyen ügybe botlanak a bírók...
-
salapp
addikt
Biztos nem hivatkozhat a kereskedő interneten történt megrendelés esetén erre?:
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;És ha nem, hol van ez leírva, ha csörtéznem kellene az ügyben?
Köszi, ha valaki tudja, mi a tisztességes ügymenet.
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
PS4-hez keresek minőségi 5.1 vagy 7.1-es fülest (nem baj ha virtuális). Lehetőleg vezeték nélküli legyen és maradéktalanul támogassa a konzolt. Kipróbáltam már a Sony Wireless Stereo Headset 2.0-t és a Turtle Beach XP510-et, valahogy egyik sem bizonyult igazi minőségi fülesnek, sem hangban, sem pedig kényelemben.
Az Astro A50 nagyon tetszik, de nem nagyon lehet nálunk kapni és kicsit félek hogy csalódok benne, ami azért az árért nem lenne valami jó.Szóval, tudtok segíteni?
Szerk: Mikrofon értelemszerűen kell bele, Circumaural legyen, csatlakozás, mivel PS4-ről van szó ezért optikai vagy USB.
-
spanglee001
addikt
válasz
salapp #15125 üzenetére
nem kell lenyelni, bemész megkérded hogy ez hogy is van? kéred a főnököt, aztán a panasz könyvet és megemlíted a békéltető testületet, meg azt hogy a tapasztalt ügyintézést természetesen megosztod a "rossz boltok" fórumban, nem ez a neve nem tudom mi, de van valami nagy gyűjtő oldal a múltkor garanciáztatásnál sajnos nekem is el kellett ezt játszanom, 2 hónapos huzavonából, másnapra vadonatúj termék lett
-
vizoo
csendes tag
válasz
salapp #15125 üzenetére
Az elállási jog alapján, interneten történő vásárlás esetén nem hivatkozhat higiéniai okokra az eladó (nemhogy fejhallgató, de fehérnemű vagy fürdőruha esetében sem).
A másik témához pedig...
Alapvetően az átvétel módja nem befolyásolja a szerződés megkötésének módját. Hiába mondja az eladó, hogy a webshopjában történő vásárlás "csak foglalás". Lehet erről jogértelmezési vitát folytatni, de az hosszadalmas ügy
Egy biztos: Az eladó nem szabhatja szűkebbre a vevő jogait, mint amennyire azt a törvény meghatározza, csak bővítheti.
"A gyakorlatban mi a menete az elektronikus szerződéskötésnek?
A fogyasztó a monitor előtt ülve, a vállalkozás internetes áruházában az egérrel történő kattintások vagy e-mail útján rendeli meg a kiválasztott terméket. A virtuális bevásárlás folyamata az esetek többségében magában foglalja a honlapon történő előzetes regisztrációt, a honlap kínálatának áttanulmányozását, a termékek kiválasztását és kosárba helyezését, a kosár tartalmának frissítésének és törlésének lehetőségét, a teljesítési és szállítási feltételek (cím, időpont, egyéb különös feltételek) kiválasztását, valamint a megrendelés elküldését is. A fogyasztó megrendelése után a szolgáltató köteles arról egy elektronikus visszaigazolást is küldeni."
-
salapp
addikt
Kedves Fórumtársak!
Köszönöm a javaslatokat.
Akkor idemásolom, mit írt nekem az Aqua:Tisztelt ...!
Fej- és fülhallgatókat higiéniai okok miatt nem tudunk visszavenni.
Üdvözlettel:
Boda Tamás
AQUA Optima Kft. | 1142 Budapest, Komáromi út 39.
T: +36-1-244-2424 | F: +36-1-273-2429
E-mail: info@aqua.hu | Web: www.aqua.hu
AQUA_LOGO_blue&grayEzt le kellene nyelnem komolyan?
-
dudika10
veterán
válasz
d1abLo #15121 üzenetére
A hardverker egy érdekes kérdés.
Vásárlásnál elfogadod az információs részen írtak közül többek között ezt is:
"- Nem vonatkozik az elállási jog a HardverKER Online Kft. üzleteiben, személyesen vásárolt / átvett árukra."Ugyanakkor ők a nem raktáron lévő áruk megrendelése esetén azt is kikötik, hogy az ár változtatására joguk van.
Tehát ők igazából nem szándékoznak magukat webáruházként értelmezni egészen addig, amíg beteszed a lábad a boltba.
Hogy ez törvényes-e? Nem tartom valószínűnek.Például rengeteg bolt sokáig úgy gondolta, hogy megkövetelheti a bontatlan csomagolást elállás esetén. De attól, hogy ezt ők feltüntetik a honlapjukon, és "aláíratják" veled, még nem lesz törvényes.
Attól, hogy én leírom a honlapomon, hogy nem kell adót fizetnem, az adó befizetésének elmulasztása törvénytelen marad. -
dudika10
veterán
válasz
d1abLo #15117 üzenetére
Ki szoktad pipálni az "elfogadom az ÁSZF-t" részt?
Namármost, ha nincs szerződés, akkor milyen általános szerződési feltételeket is fogadsz el?Próbálj rendelni az aqua-tól online. Ott lesz alul, hogy:
"A Megrendelem gomb megnyomásával elfogadom az Általános szerződési feltételeket."Nincs se "lefoglalás", se más baromság.
Lehet, hogy ezt akarják elhitetni veled a boltok, mert nekik az a jó, ha nem állsz el a vásárlástól, de nincs igazuk.
Ha "csak lefoglalás" lenne egy online rendelés, nem volna köteles a boltos odaadni neked a rendelés pillanatában érvényes áron, hanem közölhetné az üzletben, hogy márpedig ez most 3 000 forinttal drágább lesz.Inkább olvasgass még ebben a témában is egy kicsit. Még linkelek is hozzá, nézd csak:
[link] -
d1abLo
senior tag
válasz
dudika10 #15115 üzenetére
de mivel személyesen vetted át ezért az üzlethelyiségben köttetett a szerződés...
esetek többségében, ha helyszinen veszed át, akkor a netes rendelésed csak foglalásnak minősül nem vásárlásnak (kivétel ha egyből ki is fizetted neten) és mikor érte mész akkor veszed meg a terméket, tehát olyan mintha helyben vetted volna
A legenda folytatódik -
dudika10
veterán
válasz
d1abLo #15112 üzenetére
Javaslom elolvasásra és értelmezésre a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § (1) bekezdését.
(#15114) Silent77: neked is javaslom a fentebb hivatkozott dokumentum elolvasását.
Lehet, hogy a bolt úgy gondolja, hogy rajta múlik, de nincs igaza.
Jó lenne, ha le is hivatkoznátok egy-egy (téves) állítást.(#15110) salapp: teljesen lényegtelen, hogy a futár hozta ki, vagy Te sétáltál be érte a boltba. Ha nem voltatok egy helyen egy időben személyesen a szerződés megkötésekor (márpedig online rendelted), akkor 14 naptári nap áll rendelkezésedre, hogy jelezd elállási szándékodat. Se indokolni nem kell, se bontatlan csomagolás nem szükséges (sőt, a csomagolás meglétét se követelhetik rajtad, de ennek ellenére fogják).
A 8 munkanap elavult szabály. -
fpatrik17
senior tag
válasz
duronx #15109 üzenetére
Erről majd írj vmi rövid beszámolót please, milyenek egymáshoz képest
Amúgy nekem is Cloudom van, csak nem igazán tudom szavakba önteni amit érzek. Még járatom és várom hogy beérjenek az élmények.
Majd ha meg lesz mellé a Xonar U3, akkor úgy írok egy hosszabb szösszenetet, mit változott az alaplapi integrálthoz képest.
A lényeg, hogy laptopról hajtva is elájultam a fülestől... Ami érdekes, hogy nagyon-nagyon basshead voltam, tehát ami dübörög meg szétviszi az agyad az a jó hülyegyerek szinten. 1 hete van meg és most szoktam hozzá az EQ nélküli alap hangzásához, gondolom még járódik is befele folyamatosan. Nagyon szép a mélye amúgy, csak az eddigi stílusomhoz képest nem az az agyrázkódás szint, de amilyen tisztán és egyenletesen teljesít minden tartományban, az számomra hihetetlen. Ilyen kis nyomi integrált hangkártyával EQ nélkül használom a bőrpárnákkal, tehát ha nem hallgatok semmit, akkor se hallok a külvilágból szinte semmit
Ami további nagyon nagy pozitív csalódás, az a kényelem. Mondták, hogy monitor füles, ez hosszan tartó használatra van tervezve, de pl. tegnap reggel 8tól este 8-ig gép előtt ültem és melóztam úgy, hogy közbe végig a fejemen volt és zenét hallgattam. Közben kaját felhozni mentem le meg wc-re. Esküszöm 9-kor mikor nekiálltam meccset nézni, hiányzott az érzés hogy rajtam legyen, olyan kényelmes. Ilyet én még soha nem tapasztaltam, 1-2 óra után nyúkáltam a fülpárnák alá meg fel-le pakolgattam a fejemen.
Amúgy ami 100% és már most kimerem jelenteni látatlanba, hogy Siberiánál tuti kényelmesebb és strapabíróbb.
Így mindenféle állítgatás nélkül egyedül az nem tetszik benne, hogy a teret nem érzem benne biztosra. Pl. FPS játékok. Állítgatással (esetleg majd Xonar U3-al
) ez is orvosolható lenne szerintem egyszerűen, de egyelőre nem akarom piszkálni (ezt úgy értsd, hogy simán jó játékra is így integrálttal, de nekem zene/film alatt így natúran jobban teljesít, mint játék alatt).
Na abbahagyom, mert sokat írtam már így is. Lényeg: Szerelem első látásra, amióta megvan napi 5 órákat minimum zenélek-filmezek-játszok vele.
-
salapp
addikt
Sziasztok!
Hátha van megnyugtató javaslat. Aqua-nál online megrendeléssel vettem egy wifi fülest, személyesen vettem át, otthon tegnap volt idő tesztelni, de 21-én hoztam el. Nem tetszik, gyakran megszakad, 24-én, holnap visszavinném nekik.
Erre a vásárlásra érvényes, hogy 8 napon belül indoklás nélkül visszavihetem az üzletükbe?Köszi.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
kalozhun100 #15107 üzenetére
Igen.
-
Ergil.
újonc
Sziasztok!
Plantronics headsetekkel van valakinek tapasztalata?
20-25e ft-ot most nem akarok kiadni egy gamer headsetre, de mikrofon kell...GameCom 380-ast nézegettem, az 10-11e.
-
salmiakki
tag
Hali!
Végül megvettem ezt a Hyperx Cloud II-t, amiről már 3-4 hozzászólásban kérdeztem, viszont olyan bajom van vele most közvetlen kicsomagolás után, hogy a mikrofonja hibátlanul, viszont a hangszórója egyáltalán nem működik. Elvileg nem igényel semmiféle drivert, de az USB adatper nélkül is próbáltam, még a telefonom sem tudta megszólaltatni, egyszerűen, mintha nem is dugnék be semmit, egyáltalán nem reagál a jack-re a gép.
Nem találtam rajta bekapcsológombot, így mielőtt visszaküldeném azért megkérdezlek titeket is, nincs-e valami ötletetek a probléma megoldására?! Köszi előre is!
-
fpatrik17
senior tag
Edigitalnál Kingston HyperX Cloud 28 990 Ft helyett19 900 Ft!!!!
A sima verziója Takstar PRO 80 is 20k felett van, ehhez meg mikrofon is van meg pár extra. Ennyiért nem tudom elképzelni, hogy lehetne jobb fülest kapni...
-
Miles
aktív tag
válasz
CsonkaImo #15100 üzenetére
Márkás darabokat nem is igen rakták ki sehol, nesze így próbáld ki, hogy jó lesz e ez a termék fejre. Basszus cipőt is fel lehet próbálni, nem csak szemre saccolni.
Olyan gagyi termékek voltak, hogy ihaj, stílustalanság, az olcsó megoldásokkal keveredve.
Egyedül Media Marktben láttam kirakva pár értékesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest