- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulkviora
csendes tag
Valaki tud segíteni? Már semmi ötletem sincs.
Adott egy USB-s Gembird headset. Alapvető gond nem volt vele. Kipróbáltam a TS3 tesztjében is, szépen működött a mikrofonja is.
Mikor később turkáltam a beállításokban, véletlenül tiltottam a headset hangszoró/mikrofon részét is.
Sebaj, Vezérlőpulton a Hibakeresésnél visszahoztam mindkettőt.Gondoltam gyors ellenőrzöm minden oké. Hangokkal minden rendben, viszont a TS3 most visszhangzik.
Ahogy lenyomom a gombot már akkor van egy halk sistergő/sípoló hang, viszont ha beszélek is mindent hallok vissza.
Elején ezt nem csinálta, szóval tuti valami elállítódott, de nem tudom mi.
Azt már néztem, hogy a Mikrofonnál a Figyelés opció nincs bepipálva, tehát ez nem nagyon lehet a gond.
De akkor mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest