Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lol... igen, ismerős... Mit lehet tenni az 1 gigás vinyóra, mikor egy windows mondjuk 100 mega, meg a játékok is vagy 50-100 megásak... Hát sokat

Emlékszem, amikor 420-as vinyóm volt, akkor volt HL mánia... Fel akartam tenni, de nem volt elég helyem... Vinyó format, majd W95 fel, majd súgók meg pár felesleg kitörlése, így lett annyi helyem, hogy feltegyem, meg maradjon 21 mega üresen, amiből 20 kellett a játék elindításához... Akkor minden megáért küzdöttem. Ha meguntam, leszedtem, és feltettem egy másik játékot, akkor a W95 megszedte magát (nem nagyon, csak vagy 5-10 megával, de lehetetlenné tette az újbóli HL-ezést, szal megint format lett
Összességében volt, hogy egy héten 4x telepítettem a gépemre
Haverok is csak úgy viccelődtek, hogy na mi van, ebéd előtt még formázod megint? 
Kicsit témába vágóbb: Megcsináltam a kissé szolídabb, de remélem még mindig vicces intrómat, immáron idegeskedés nélkül... Remélem tényleg ez az utolsó... Még ezt csekkoljátok már le, és véleményezzétek... TSCC kodekes ez is... Majd itt lesz a linkje (most áll feltöltés alatt, szal ha még nem tölthető, várjatok
))
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest