- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerintem, legalábbis amit eddig olvastam szaklapokban illetve szakhelyeken, a Maya kicsit jobb talán az animációkra... De persze ezek lehet, sőt valószínű, hogy csak vérprofi alkalmazásban jön elő, illetve scriptelések segítségével...Szóval te még messze nem fogod egyhamar kihasználni egyik tudását sem... Tudásilag nagyon hasonlóak számunkra... Kinek mi... MAX-al csinálták anno a Warcraft 3 videókat, míg Maya-val a Gyűrűk urát
De persze sok minden más is kellett ezekhez (A GYU-hoz még kompozitáló progik, a Massive meg hasonlók...). Szóval érdemes kipróbálni mindkettőt, de megszokás a lényeg... Én Maya-ról egyhamar nem váltok, mert ez a kényelmes... De ez nagyon 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Steam topic
- Formula-1
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okos Otthon / Smart Home
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De persze sok minden más is kellett ezekhez (A GYU-hoz még kompozitáló progik, a Massive meg hasonlók...). Szóval érdemes kipróbálni mindkettőt, de megszokás a lényeg... Én Maya-ról egyhamar nem váltok, mert ez a kényelmes... De ez nagyon