Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Powerbank topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerintem, legalábbis amit eddig olvastam szaklapokban illetve szakhelyeken, a Maya kicsit jobb talán az animációkra... De persze ezek lehet, sőt valószínű, hogy csak vérprofi alkalmazásban jön elő, illetve scriptelések segítségével...Szóval te még messze nem fogod egyhamar kihasználni egyik tudását sem... Tudásilag nagyon hasonlóak számunkra... Kinek mi... MAX-al csinálták anno a Warcraft 3 videókat, míg Maya-val a Gyűrűk urát
De persze sok minden más is kellett ezekhez (A GYU-hoz még kompozitáló progik, a Massive meg hasonlók...). Szóval érdemes kipróbálni mindkettőt, de megszokás a lényeg... Én Maya-ról egyhamar nem váltok, mert ez a kényelmes... De ez nagyon 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De persze sok minden más is kellett ezekhez (A GYU-hoz még kompozitáló progik, a Massive meg hasonlók...). Szóval érdemes kipróbálni mindkettőt, de megszokás a lényeg... Én Maya-ról egyhamar nem váltok, mert ez a kényelmes... De ez nagyon