-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
lezso6 #59858 üzenetére
Szimpatikus ez a rokit. De ahogy nézem d tipusu erösitö van benne igy tuti gerjed sistereg kicsit. Nem tudom emnnyire emlékszel de én küldtem vissza 2 szett tannoy-t emiatt
És utánuk lett a két adam sistergés mentesen és fülfáradás mentes ribbonnal. Igazábol ha árába el tudnám adni az adamokat akkor lehet ráprobálnék a rokitra mert elég csábito de inkább még is megtartanám az adamakat. Mély tekintetében olyanok mint egy csinos 20 éves feszes technos lány. De néha jó lenne a feka cs@cs@s pics@s mély is ezért gondoltam kiegészitésnek egy mélyet. Szép nagy gömbölyü mélyeket is szeretnék
igazábol ma is ahogy halgattam a szokásos edzö zenémet és még ezzel a szettel is remegett egy két dolog még a konyhában is elbizonytalanodtam hogy kelle e nekem ide a panelba több mély ahol ha csönd van hallom a fürdön keresztül hogy a szomszéd kivel telefonál.. Valoszinüleg akkor nem csak nálam remegnének a konyhában az edények.. Egyenöre elengedtem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest