Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
A csajszi elmondása szerint (most beszéltem vele, mert közben jött SMS) ő felírta, hogy mikorra kérem a szállítást, de át kellett adnia egy másik kollégának a csomagot, mivel az illetőnek kevés címe volt. Csak épp az idősáv nem jutott el az agyáig vagy egyszerűen nem érdekelte. Ez az eredménye amikor átpasszolnak melót, de arra már nem veszik a fáradtságot, hogy a releváns infókat is továbbítsák annak, akit érint.
-
iszoke
senior tag
De nem lehetett!
Kedden egy csajszi azzal hívott föl, hogy nem fért be az easyboxba mert túl nagy a doboz, akkor beszéltük meg, hogy jó, akkor ma kora délutántól leszek otthon. Ehhez képest, amikor fél tíz tájban felhívom a számukat (ezúttal egy hasonló korabeli srác) akkor közlik velem, hogy nemsokára a lakcímemnél lesznek. Itt kezdett el habzani a szám, mert ha ennyire képtelenek felfogni, mikor lesz egy megrendelő olyan helyzetben, hogy átvegye a kiszállítandó terméket, akkor simán lehetséges, hogy hétfőre megint elfelejtik vagy csak leszarják, és inkább szóltam az eMAGnak, hogy csesszék meg, sztornó az egész.
A legdühítőbb az, hogy olyan áron, amin leadtam a rendelést sehol nem kapni már, így máshol venni se tudom, mert nem vagyok annyira eleresztve pénzzel. És mindez azért, mert az eMAG kamura ad lehetőséget easybox átvételt jelölni, illetve a futárcég mert f*szok. Ezért gyűlölök házhozszállítást kérni, magasról tesznek rá, mikor van otthon az ember, majd a megrendelő alkalmazkodik hozzájuk.
-
iszoke
senior tag
Elmehet a sameday futárszolgálat a röfi altájára. Direkt mondtam nekik, hogy csak kora délutántól vagyok otthon, erre közlik velem, hogy ma én vagyok az első cím a listájukon úgy, hogy nem vagyok otthon és nincs aki átvegye.
Nagyon úgy tűnik, ebből nem lesz hangfal.
-
M3aN
senior tag
válasz
Silentfrog #61194 üzenetére
Elsőre nem jött az a hangzásban a különbség, de utána kicsit elkezdtem jobban rá figyelni, és persze teljes tartományban sokkal teltebb és részletesebb. Hangosra meg persze nem mertem még venni…
-
M3aN
senior tag
Hát fiúk-lányok, ma megjött az S3000 Pro... Először nem vert mellbe de aztán igen
Míg az 1700BTs pl. csak holmi magnónak hangzott a szomszéd szobából, ennek van ott is telítettsége... -
smiti
veterán
válasz
ígyvanferi #61166 üzenetére
Esetleg megnézhetnéd még az [Edifier R1380 DB-t is, most nagyon jó áron van ez a szín. ( A többihez képest)
-
smiti
veterán
válasz
ígyvanferi #61169 üzenetére
Egydobozos, viszonylag kultúrált megoldás is van kinézetre , mind hangra is, akkumulátor nélküli kivitel és kábeles csatlakozási lehetőséggel: Edifier D12
-
iszoke
senior tag
válasz
gyenesmartin #61182 üzenetére
Rendesen ki lehet párnázva, ha ekkora dobozban érkezett. A két hangfal annyira nem nagy benne tudtommal, csak a mélynyomó.
-
tibbike01
őstag
válasz
gyenesmartin #61182 üzenetére
Szerintem minél hamarabb próbáld ki, ha bármi gebasz lenne csont nélkül vissza tudd küldeni.
-
iszoke
senior tag
válasz
gyenesmartin #61180 üzenetére
Az 18+ kategóriás?
Soha nem hallottam még ilyenről.
Akkor jó, elvileg holnap hozzák a cuccost, már várom, hogy kiderüljön milyen a hangja.
-
iszoke
senior tag
Sokat látom, hogy az ilyen hangfalaknál idő kell amíg bejáratódnak, van ennek valamiféle módszertana, vagy csak használni kell őket és megy az magától?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyenesmartin #61171 üzenetére
Közben az Aqua-nál meg szépen, napról-napra emelgetik az Edifierek árait (pedig az EUR stagnál egy héttel ezelőtthöz képest, a dollár még gyengült is), hiába a -15% kupon hó végéig, így már azzal sem kezd jó vétel lenni ott...
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Kezd elromlani a 1280T távirányítója. A hangerő növelő gomb az istenért sem akar működni, a másik 2 működik.
Vajon ez már egy nyomós indok lehet az asszonynak, miért cserélem le?
-
Hauptmann
veterán
válasz
Ez kurva jó ár érte.
-
gyenesmartin
őstag
Emagon jó áron van az S350DB.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
tibbike01 #61167 üzenetére
Tudom, hogy ezek a logikus választások hasonló felhasználásra, de nem szeretnék ilyen levegőszűrő kinézetű hangkeltőt. A kábeles csatlakozási opciót is megtartanám és az akkumulátort is hanyagolnám.
(#61168) iszoke: a 2.1 meg már túlzás azért. Két doboz legyen, se több, se kevesebb.
-
iszoke
senior tag
válasz
Mindenképpen 2.0-ás kéne? Nekem van egy Logitech Z407-em eladásra.
-
tibbike01
őstag
válasz
Egy mezei bluetooth hangfal nem lenne elég erre a célra?
pl egy JBL flip
-
ígyvanferi
addikt
válasz
szabeska #61140 üzenetére
Pont ilyesmi felhasználáshoz szerettem volna kérni ajánlást már egy ideje. Úgy nőttem fel, hogy mindig szólt a rádió a konyhában otthon is, nagy szülőknél is, főzéskor, ebéd közben, de még délután is, amíg ott tettek-vettek. Na én nem rádiót szeretnék hallgatni, hanem zenét, spotify-ról, telefonnal, tablettel akár kábelen, de talán inkább BT-on csatlakozva, miközben a konyhában tevékenykedek. Genius SP-HF1250B van a géphez kötve, azt szoktam most átvinni a konyhába, hogy ne zengjen az egész ház, de azért ez macera. Illetve opcióként még az is felmerült most a fejemben, hogy alkalomadtán ezt a tv-hez is hozzá tudnám kötni, talán egy fokkal emelné a filmezési élményt. Ehhez külön komolyabb cuccot, akár hangprojektort nem szeretnék venni még pluszban. De ez csak egy zárójeles, alacsony prioritású igény.
A Geniushoz valami hasonlót gondoltam, lehet akár valamivel nagyobb is, hely van szerencsére. Sokszor emlegettek mindenféle Edifier 2.0-s, BT-os hangfalakat, de elvesztem a típusokban, rengeteg van, amik számomra mind nagyon hasonlónak tűnnek. Az ajánlóban ebből csak egy, a 1280-as szerepel. Kb. 50-60 ezer Ft-ot rá tudok szánni. A lényeg a zenehallgatás lenne (és oké, hogy a konyhai tevékenységek kiegészítését jelöltem meg, de azért az nem jelent folyamatos csörömpölést, tehát nem csak valami háttérzaj kell valami prüntyögőből), elsősorban rock és metal műfaj.Röviden:
1. 50-60 ezer Ft a keret.
2. Konyhában használnám rock/metal zenék hallgatására, kb. 1-2 m-ről, de gyakran jövés-menés közben
3. A telefon vagy tablet jack csatlakozóját használnám, illetve
4. BT kapcsolatot ugyanezekkel, kábelt spórolva, egy távirányító praktikus lenne, zsíros kézzel inkább azt nyomkodnám, ha épp nagyon szükséges
Köszi! -
Rick3D
senior tag
Tudtok ajánlani BP-n olyan üzleteket ahol van lehetőség meghallgatni elsősorban fejhallgatókat esetleg hangfalakat?
-
iszoke
senior tag
Hát ezt nem hiszem el. Boxba a futárcég nem rakja be amit rendeltem, mert azt mondják nem tudják, mennének utána oda ahol lakom, csak éppen dolgozom és amúgy se jönne ki jól, ha másnak kéne átvennie. Hoznák helyette a munkahelyemre, de ott meg mozgásban vagyok, eMAG üzletbe pedig nem hajlandók vinni, mert azt mondják box lett megjelölve és nem lehet. Ezen a ponton már habzik a szám és mondom nekik, hogy hozzák ki címre péntek délután mert már nem tudok mit kitalálni. Az ilyenek miatt gyűlölök futárra hozatni bármit is is bumlizok inkább bkv-val.
-
Rick3D
senior tag
válasz
iszoke #61139 üzenetére
Sokkal teltebb, melegebb karakterisztikája van mint az S2000nek. A tér érezhetően levegősebb. Nekem jobban tetszik, kevésbé metálos a beütése
Legalábbis ezt sikerült kihallanom az összehasonlító tesztekből.
#61141M3aN IgenSebaj, lesz még akcióban addig is szerzek tapasztalatot az S2000el.
Most jobban mozgat egy bitang fejhallgató. Hangfal már vanMindenesetre gratulálok az áremeléshez, pont kicsúszott a sweetspotomból és szerintem nem csak az enyémből.
-
Silentfrog
veterán
válasz
csuzda #61147 üzenetére
Már második alkalommal nyomták meg az árát mindennek. Figyeltem mert volt kinézve hangfal, de most vettem pont a napokban és az emelés miatt le is mondtam róla.
Esetleg 63 ezerért Edifier R2750DB ? Talán ez az egy aminek nem tolták túl az árát.
(bár méretre ez nagyobb mint a S2000MKIII) -
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Nem követtem teljesen az Aqua-s árakat. Emelkedtek amióta behozták a 15%-os kupont?
Mamámnak szeretnék egy jó hangszórót a tévéhez. Van egy Edifier R1280DB hangszóróm és arra gondoltam, hogy vagy veszek neki egyet, vagy magamnak egy jobbat és megkapja az enyém. Olvasgattam az Edifier S2000MKIII teszteket és ott hasonlították össze a R1855DB-vel, amiről nagyon jó véleménnyel voltak. Ti mire váltanátok a R1280DB-ről? Jobb annyival az R1855DB? Nem akarok annyit kiadni az S2000-ért és szerintem el se férnék tőle. Nektek mi a véleményetek?
Az is fontos szempont lenne, hogy jó lenne felraknom a hangszórót a falra, hogy legyen helyem.
-
Silentfrog
veterán
válasz
iszoke #61145 üzenetére
Igen, de ez nem kivételesen jó ár volt mostanában többször annyiért.
Ha van időd, erőd nézegetni kell. Nekem 66 ezért jött a napokba Edifier s1000mkII
Tegnap volt újracsomagolt Edifier R2000DB 40 ezerért. Ingyen posta, ha valami nem kerek vele visszaküldöd szintén ingyen. -
iszoke
senior tag
válasz
Silentfrog #61144 üzenetére
Akkor eMAG-on S2000MKIII 110-ért még jó ár?
-
Silentfrog
veterán
Itt most eredetileg a you tube AnonimInc csatornája miatt lett a kód 3 napja. (Edifier cuccokat tesztelt)
Egy napig voltak jó árak majd emelték egy napra rá majd tegnap megint.
Az kód meg még hónap végéig használható, már aki akarja mert más szinte semmi jó nincs jó áron. -
szabeska
addikt
Holnap veszek egy használt Genius 1255A-t a Microlab B77 mellé óccón, csak úgy, konyhába, főzéshez
Valakinek van tapasztalata mindkettővel?
Tippre a B77 jobban muzsikálhat.
-
NvidiaRTX
őstag
-
gyenesmartin
őstag
válasz
Silentfrog #61131 üzenetére
Megrendeltem az S350-et.
-
Silentfrog
veterán
válasz
gyenesmartin #61125 üzenetére
A barna színű R2000db 53K.
-
iszoke
senior tag
válasz
gyenesmartin #61129 üzenetére
Ők se adnák 110 ezerért az S2000 MKIII-at. De még ha adnák, tőlük akkor se venném meg.
-
iszoke
senior tag
válasz
Ezeket hol láttad? Nem emlékszem, hogy árukeresőn ilyen árak lettek volna.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Szerintem meg.
-
joe979
aktív tag
Szektás banda
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #61124 üzenetére
Így az R2000db lenne 57, az S350DB pedig 77. Megéri a plusz 20-at?
Jelenleginek a közepét keveslem. -
Picco
addikt
válasz
gyenesmartin #61122 üzenetére
bar en az r1600-at nem hallottam meg, de az s350-et igen.
mar csak a kialakitasa/hangszoro_meret miatt is jelentos lesz a kulonbseg. az s350 a 8"os melynyomo miatt sokkal alacsonyabb frekvenciaju hangokat is kepes lesz visszaadni.
hangminosegre ez talan a legjobb 2.1 amit hallottam, feszes basszus es a kis front hangszorok hangminosege is nagyon meglepett.
szerintem legalabb 1-2 kategorianyi kulonbseg van a ket hangszoro kozott az S350/351 javara. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Silentfrog #61114 üzenetére
Igazából amire használom (TV nézés) teljesen elég lenne az 1280T, de ugye csak jobb lenne optikai kábellel + BT lehetőség egy S2000MK ii-n.
De szerencsére pont nem fér be a jelenlegi tv állványba, mellette meg nem nagyon van hely. Úgyhogy egyelőre még tűrtőztetem magam.
-
Yézi
aktív tag
válasz
NvidiaRTX #61111 üzenetére
R2850-hez képest biztosan kevesebbnek tűnne, nem is annyira "boomy", feszesebb a mélytartomány. Viszont eléggé mélyre lemegy (~38Hz, azt hiszem), de én az R2850 és S360DB után sem éreztem kevésnek, egyébként meg sokkal sokkal jobb hangja van, én legalábbis imádtam.
Most mondjuk T8V-t használok, és tény, ennek jóval "testesebb" hangja van, biztosan jobban bejönne. -
iszoke
senior tag
EMAG-on S2000 MKIII most 110-ért kapható, ha valakit érdekel. Engem igen.
-
PuMbA
titán
válasz
SunMount3r #61105 üzenetére
Így teljesen érthető
-
Degeczi
nagyúr
Mert egyetlen pillantással látod, h nyugodtan indíthatod a filmet, videót, nem fog felüvölteni egy korábban magasan felejtett hangerő miatt. Arról már nem is beszélve, h sok, digitális hangerőszabályzású eszközön van bekapcsolás utáni alapértelmezett hangerő, néha az is viszonylag magas értéken. Ha viszont ezt nem is látod, mert lespórolták a kijelzését, pláne kellemetlen.
-
SunMount3r
nagyúr
Mondok egy példát: valaki viccből feltekeri a maximumra. Volt már olyan házibuli, ahol egy Boomboxom egyik hangfala ellszált, mert valamelyik party majom a fullra feltekerte a hangerőt. Vagy mint az unukahúgom, aki szereti nagyon hangosra tekerni, de mondtam neki, hogy a "felénél" ne tekerje túl, mert én ilyen óvatos vagyok (immár tapasztalatból). És én magamnak is szeretem látni, hogy hol áll éppen. Pl. este letekerem a "szokásosra" és hétvégén napközben (zenehallgatózsdinál), szintén a "szokásosra". Szerintem ez "hülye kérdés" már megbocsássatok...
Meg lehet lenni nélküle (mint most én az Edifier R1280T-vel, mert azon csak a távirányítóval vezérlem, de ott is van egy határ, amit ugyan már csak "hallok", de nem tekerem annál följebb... Ezt hiányolom is róla.), de jobb ha van vizuális "leolvashatóság".
-
Rick3D
senior tag
válasz
NvidiaRTX #61080 üzenetére
Én is hallgattam youtuberól zenét, elég sokat. Aztán spotifyt is megszerettem. Majd képbe került a Tidal és ámbár nincs akkora hatalmas nagy választék mint spotifyon de a népszerűbb előadóknak fent van jobb minőségben is a számuk. Akár egy Sennheiser 598SR-el amp+dac nélkül is könnyedén hallható a különbség a sourceok között.
Hamarosan jön Spotifyra a jobb minőségű sub, idén vagy pár éven belül azt nem tudom.Gondja senkinek nincs
csak amikor megfelelő eszközökkel hallgatod őket akkor kijön a szám részletessége
Egy felvétel minőségét számokban is tudjuk mérni ha ez az oldala foglalkoztatna.
Youtube Music max 256kbps
Spotify max 320kbps
Tidal Hifi max 1411kbps
Tidal Master max 9216kbpsSpotify 5 eurót chargolt árfolyamtól függően 1800~1900 forintot fizettem érte. Míg a Tidal Hifi fix 1500 Ft. Kevesebb jobb minőségű szám, nekem szimpatikus.
-
PuMbA
titán
válasz
SunMount3r #61101 üzenetére
Extra kérdés: miért kell látnod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest