Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Nerazim #59693 üzenetére
Edifier R1000T4-B 2.0 25k
Genius SP-HF 1250B II 19kValahol itt kezdődik most a vállalható zenehallgatás.
Az árukereső szerint amiben van mikrofon is és megfelelő minőség az ez, igaz nagy 6,5-es jack van rajta: Edifier R1580MB 2.0
-
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok
Vissza fogok olvasni de az idő is tényező most.
2.0 ás hangfalat keresek.
-Játékokhoz (pc alaplapi hangra kötve tehát semmi extra)
-Jól szóljon(tisztán, legyen benne azért mély is ha robbanás van vagy hasonló) de nem kell hogy túlzottan erős legyen (társasház és odafigyelek a szomszédokra).
Edifiert ajánlották korábban egy 1280db esetleg elég lehet vagy mást ajánlotok? Amennyiben igen 1280db vagy dbs ? Nem igazán értem az s betűt, elméletileg mélynyomót támogat mégsem látok hozzá mélynomót.
Természetesen amennyiben mást ajánlotok akkor ezek a kérdések tárgytalanok.
Keret...hát nem tudom akár 80ig is hajlandó vagyok elmenni ha kell, de ha olcsóbban kijövök természetesen annak csak örülök.
(Klipsch Promedia 2.1 volt korábban az álmom de ahogy nézem ahhoz már nem fogok hozzájutni.) -
Nerazim
őstag
Üdv!
Létezik 10-15k körül olyan hangszóró ami:
-3,5 csatlakozója van
-elfogadható zenei élményt nyújt vannak mélyek, magasak is benne árához képest élvezhető minőségben
-van mikrofon kimenete[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
newclass
tag
válasz lezso6 #59668 üzenetére
Nem voltam pár napig ezért csak most tudtam megnézni.
Elég nagy volt a különbség, egy youtube-os "speaker test" videóval néztem meg.
Hiába mozgattam meg a kábeleket akkor, semmi változás.
Most kihúztam minden kábelt, s visszatettem. Most jó! Lehet az a vga-szerű kábel okozta, nem fogattam rá teljesen, s lehet kimozdult...vagy nem tudom, de most örülök, hogy rendben működik.CS1csó: köszi neked is a választ!
-
oba
addikt
Nagyon egyszerű. A hátlapon van pár csavar, azokat kell kiszedni, és kijön az egész hátlap. Csak óvatosan kell csinálni, hogy a kábeleket ne szakítsa el az ember. Nem tudod függetleníteni a hátlapot a kábelek miatt, de annyira félre lehet húzni, hogy a potikat be tudd fújni.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
Degeczi
nagyúr
Nem, pár perc alatt elpárolog az alkohol, a kenőanyag pedig marad. Valszeg a szétszédés során mozdulhatott meg vmi kontakthibás csatlakozás, és az is lehet, h már a tápkondik is kezdenek kiszáradni. Mindenképpen műszerész kezébe való innentől, többet nem tudsz magad tenni.
-
norba69
senior tag
Behringer STUDIO 50USB.
Erről van vélemény?
Laptop melé, hurcolászósnak, nyaralásra, ilyesmire jónak tűnik. -
oba
addikt
válasz Degeczi #59676 üzenetére
Szétszedtem nemrég, óvatosan levettem a hátát, és befújtam a potikat kontakt spray-el, mert sehogy sem tudtam kívülről leszedni magukat a tekerőket. Kívülről is fújtam rá, és látszólag folyt is be a sprayből. Hagytam száradni fél órát, és most az a helyzet, hogy a hangereje visszatért teljesen a jobb oldali hangfalnak, de lett egy erős és hangos statikus alapzaja és néha még pukkan is egy picit. Lehet, hogy még jobban ki kell száradnia a kontakt spraynek?
-
Degeczi
nagyúr
válasz lezso6 #59678 üzenetére
Tannoy 402-t írt itt korábban, arra rákeresve 10 csavar a hátlapon
-
Daert
őstag
Üdv.
Úgy tűnik a Tannoy hangfalam megadta magát.Nem lehet szétszedni,az AUX+Unbalanced bemenete kuka,ezért gondoltam cserélném valami másra.A kiszemelt modellek hasonló árú hangkeltők de nincs lehetőségem meghallgatni őket.
-PRESONUS Eris E5 XT
-KRK RP5 RoKit Classic
-MACKIE MR524
Vagy egy sallang mentes Edifier?
PC + Topping Dx3Pro+ komboval lesz meghajtva.
Nem kell BT és egyéb sallang.
Melyiket érdemes ezek közül megvásárolni? -
oba
addikt
válasz Cs1csó #59674 üzenetére
Igazából fogalmam sincs, mert amikor a tesztnél nemrég elkezdett recsegni akkor nem tekertem egyik potit sem. Amikor állítom a hangerőt akkor sem recseg, és szépen állítja is a hangerőt a bal oldali hangfalnak. Köszi a tippet, most épp nincs itthon kontakt spray de holnap veszek egyet és kipróbálom.
-
Cs1csó
félisten
A Bass és a Treble is problémás vagy csak a hangerő állító?
Próbáld a hangerő állító gombját lehúzni és ha lejön akkor fújj be ott egy kis kontakt spray-t ha nem jöl le akkor is megpróbálhatod egy kicsit odafújni majd úgy fordítani, hogy egy kicsit bele folyjon, tekergesd meg teljesen tartományban aztán hagyd kiszáradni egy kicsit majd teszteld.
-
oba
addikt
válasz Cs1csó #59672 üzenetére
Megcseréltem az rca-kat, ugyanúgy nem szólt a fizikailag jobb oldali hangfal. Aztán visszacseréltem az rca-kat és hirtelen megjavult, normális hangerőn szólt. De kb fél perc utána hangos recsegések kíséretében újra elhallgatott, pedig nem nyúltam egyik potihoz sem.
Az a baj, hogy nem tudok forrasztani, semmi cuccom sincs hozzá, így nem mernék belevágni a javításába.
-
Cs1csó
félisten
Korábban volt róla szó, hogy megcserélt RCA véggel is rosszul szól a jobb oldali? (ami megcserélés után a bal oldali lesz)
A potmeter haldoklik szétszedheted és egy kis kontakt spray talán segít, ha nem akkor jöhet a potméter cseréje bár nem tudom hol lehet venni olyat ami jó bele.
Keress rá a YouTube-on úgy tudom van ott fenn videó mint ha olyan is lenne ahol direktbe kötik, tehát fix a hangerő és neked kell szoftveresen változtatni.Készülj fel, hogy forrasztani kell mert ha leveszed a hátuljákt akkor nem lehet hozzáférni csak ha lehúzod a kábelt, már nem emlékszem de nem jött szét rendesen úgyhogy csak úgy "befújtam" egyet.
-
oba
addikt
Sziasztok!
Adott egy Genius 1250B. Egyik napról a másikra a jobb oldali hangfal elszállt. Pontosabban olyan halkan szól, hogy értékelhetetlen, nem lehet hallani egyáltalán. Próbáltam egy új jack-rca kábellel is, de ugyanaz a helyzet. Próbáltam a pc-n kívül más forrásból adni neki hangot, ugyanaz a helyzet. Ennek annyi? Mit lehetne kezdeni vele?
-
válasz newclass #59666 üzenetére
Biztos halkabb, nem pedig valami más probléma van? Pl forrás nem jó, pl hangerő balansz elmászott vagy RCA kábel (ezt lehet fordítva bedugni a két oldalt). Esetleg akusztikai illúzió is lehet, azt a két szatelit megcserélésével lehet ellenőrizni.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Cs1csó
félisten
válasz newclass #59666 üzenetére
Igen, a kérdés mennyiért és ki vállalja. Nem szokott sercegni a poti amikor tekered? Vagy nem szokott visszahangosodni, ha ide-oda tekergeted.
Nekem egy Genius 1250-es van és egy kis kontaktspray segített de nem az igazi néha halkabb az egyik hangfal.
A potméter cserével sokszor megoldható de hogy milyenre lehet kicserélni és mennyiért az már más kérdés. -
newclass
tag
Edifier S350DB az egyik hagszórója (amelyikben a potméterek vannak) sokkal halkabban szól mint a másik. Garancia sajnos már nincs rá. Mit lehet csinálni? Javítható?
-
Sodomizer
csendes tag
Jaja, ilyesmi cuccot keresek, csak olyat amibe lehet mikrofont dugni. Szerintem a megfelelő kulcsszavakat nem találom el. Jó lenne ha megállna kevesebbe mint 50k . Mondjuk nettóba lehet számolni nyugodtan, elköltségelem
-
-
válasz Sodomizer #59661 üzenetére
Szvsz olyasmit keress, hogy BT adapter ami egyszerre kezel hangfalat és mikrofont, azaz bele tudod dugni mindkettőt. S akkor bármiylen hangfallal és mikrofonnal működne. Már ha van ilyen BT cucc...
-
Sodomizer
csendes tag
Az is jó megoldás nekem, ha veszek egy 2.0-s hangfalat + 1 mikrofont és találok egy olyan eszközt amibe ezek bemennek valamilyen fizikai interfészen (magyarul kábel), ez az eszköz meg kapcsolódik bluetoothon a laptop/táblagépekhez, és képes 2 eszközt kezelni, meg az oda vissza irányt, tehát képes a hangot elvinni is a céleszközhöz, meg onnan elhozni is. Ilyet egyelőre nem találtam, de ezzel nem offolom a topikot, nem ide tartozik.
-
alphamooncam
őstag
válasz Sodomizer #59655 üzenetére
Neked egy olyan USB-s interfész kell, aminek van line bemenete is.
Egyik laptop menne USB-ről, másik vonaliról ( analóg RCA ).
Mikrofonod lehet szintén USB-s cardiodid.
Stúdió monitorok pedig helyben kipróbálhatók.
Hitspace-ben [link] biztos tudnak segíteni. ( Keleti Pu-tól nem messze )
[ Szerkesztve ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
-
Sodomizer
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy asztali hangszóró szettet. Nálam, a terepet sokkal jobban ismerőktől szeretnék tanácsot kérni, vagy ajánlást, hátha tudtok zsigerből olyat ami nekem való, mielőtt szét guglizom a világot:
- 2.1
- Tök jó lenne, ha valahogy szettbe lenne asztali mikrofonnal
- Bluetoothon kell tudni kapcsolódni. Nagyon örülnék ha egyszerre tudna 2 eszközhöz legalább, és valahogy tudok váltani, hogy éppen melyik legyen az input.Rövid sztori: Munka miatt rengeteget kell meetingelnem, és néha nap végére nagyon lerohad a fejem, ha 8 órát van rajtam egy fejhallgató. Sokkal kényelmesebb lenne, ha le tudnám venni és valamely napok ez a szett lenne a hang ki/bemenet. Több projekten/feladaton/csapatokkal dolgozok, ezért van 2 laptomon + tablet, azért örülnék ha legalább 2 eszközzel tudna bluetoothon kommunikálni, és csak váltanék közöttük. Ezért is lenne tök jó, ha valahogy tartozna hozzá mikrofon és egybe kezelné az egész hóbelebancot, nem kéne 2 eszközt folyamatosan másik 3 eszközről leválasztani/újrakapcsolni.
Köszönöm a segítséget!
-
PA80
tag
Közel két hét után is azt tudom mondani, hogy nagyon megérte ez a Solo 7c ennyi pénzért! 3/4 hangerő környéke volt a maximum eddig, de dübörög, mint a veszedelem és a hangerő nem megy a hangminőség rovására! Tisztán, szépen szól! Néha szinte vissza kell venni a mélyből, mert az valami brutális! Viszont igényli a jó minőségű "anyagot"! Tényleg igazi buli hangfal!
-
Peace
nagyúr
Edifier R980T megéri a +8k-t GENIUS SP-HF 1250B II-höz képest? Irodába keresek olyan hangfalat laptophoz, amiben van némi mély és a laptop hangszórónál jóval komolyabban szól zenehallgatáshoz.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Cs1csó #59642 üzenetére
Köszi Cs1csó, Merchior! Idősebb ismerősnek akartam venni, végül odaadtam ezt neki. Rádiót hallgatni teljesen jó.
3D hatást, hogy tud csinálni? Van ilyen gomb rajtam, benyomva valahogy tényleg "szélesebb" a hangzás. Volt egy Panasonic TV-m, ez a film, azon tényleg úgy hallatszott, mintha oldalról, hátulról lőttek volna. Kíváncsi lennék, hogy tudják "átverni" a fület, két hangszóróval. -
Merchior
tag
válasz pinnacle #59640 üzenetére
Az előbb említett Genius SP-HF 1250B-t meg tudom erősíteni, pár éve még 12k-ért az egyetlen ajánlott vétel volt itt a fórumban ebben az árszegmensben, akkor vettem is egyet, én nagyon szeretem.
Illetve a Pebble-ből páromnak van egy 2.1 verziója, ez szerintem várakozáson felül szól az árához képest - nyilván a világot nem váltja meg, de hetente egyszer 3 youtube videót megnézni alkalmas. Próbáld meg esetleg ebből a 2.0-t, hátha az is valami hasonlót képvisel, mint a "nagytesó". -
Cs1csó
félisten
válasz pinnacle #59640 üzenetére
Szia azt szokták mondani itt, hogy az "alja" a sztero hangfalaknak ez: Genius SP-HF 1250B II sajnos már 18,5k.
Mire kell? Mert ha simán irodai munka mellé, hogy halljad pl. a Windows rendszerhangjait, vagy halkan menjen a rádió a háttérben akkor egy ilyen is jó: Esperanza Arco 2.0 2k-ért. sokkal ezek sem lesznek jobbak.Mennyit szánnál rá amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
agaron
tag
Sziasztok!
Az asztalomon cserelnek egy regi Genius 2.1-et, nagyon ugy tunik, hogy az Edifier R1280DB lesz a nyero. Ket dologban kernek segitseget:
- tudtok valami boltot Szolnok-Pest vonalon ahol meg tudom hallgatni?
- a masik nem annyira fontos, de egy par cm-el alacsonyabb alternativa is megfelelne nekem ugyan ezekkel a csatlakozokkal/hasonlo hangminosegben. Nem mindegyik Edifiernek latom a mereteit az oldalukon, szoval ha tudtok ilyet, azt megkoszonom (optikai csatlakozas elony, de le tudok mondani rola).Steam Deck | PC | PS5
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Mi a legolcsóbb ajánlott 2.0 hangfal PC-hez? Genius SP-G10 helyett kellene, tényleg csak az a fontos, hogy ne legyen szörnyen rossz hangja. Esetleg ez vagy ez?
-
Yézi
aktív tag
25 ezerért én nem várnék vele a helyedben, nehogy megint feljebb menjen az ára. Szinte biztos vagyok benne még így látatlanban (hallatlanban?) is, hogy ebben az árban jobb 2.1 aligha van. Hallottam már azért néhányat ebben az árkategóriában.
Olcsóbb Edifier cuccokkal eddig sem volt gondom igazából, D12-t is talán 28 ezerért vettem, totál korrekt hangja volt az árához képest.
Ha meg esetleg mégsem jönne be, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, így sok veszíteni valód igazából nincs, legfeljebb az időd.
lezso6: Indulhat a vadászat egy S3000 Pro-ra.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz lezso6 #59633 üzenetére
A 2.1 maga a kompromisszum de vannak helyzetek amikor praktikus:
- kevés hely van az asztalon két nagyobb hangfal számára
- PC esetén van játék, film és zene is és kell a "dübőgős" mély (egyeseknek alap mint a mostani kérdezőnek is)Erre jó választás nyilván TI audiofil userek amikor nem halljátok ki a magas és a mélyközép hangokat stb. akkor nehezteltek, de nem mindenki ennyire kiművelt.
-
Az Edifier mélyhangszórója jelentősen nagyobb, 5" helyett 6.5". És nincs benne fake tweeter, mint a Logitechben és a Trustban is. Szerintem így elég egyértelmű, hogy melyik jobb. Csak hát csúnya szegény. Meg nem igazán értem miért ilyen olcsó, túl szép hogy igaz legyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Izé, ez nem tudom miért ennyi, de ~25e-ért van ez:
6.5" mélynyomó, ami nagyon nagynak számít ennyiért, lehet valami fake passzív memberánons csoda, mint anno a Logitech Z3 meg Z4, ami 20 cm-es passzív membrános volt, belül meg 8 centis volt a valódi.
szerk: nem fake a mélynyomó.
A szatelitek is 2 utasak, 3" + 0.5", nem is találtam mást ebben az árban.
Mondjuk elég ronda szegény.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Richard! #59624 üzenetére
Ja a Trust cuccokban is fake tweeter van, szóval igazi orwelli márkanév ez is.
-
Esetleg az még segíthet, hogy megnézed melyik típusnak mélynyomója mekkora membránt használ. Ugye általában minél nagyobb, annál erősebb.
Ha jobb magasakat szeretnél akkor meg a szateliteknél ma már néha szokott lenni magassugárzó, ez általános hangminőségre sokat hozhat azért. Csak ezt jól meg kell nézni, mert sokszor kamu, pl Logitech Z333-nál is:
[ Szerkesztve ]
-
newclass
tag
Mihez kellene? Tv/szgép? Zenét is hallgatnál?
A fiamnak pár éve vettem egy Trust Tytan-t (18e volt akkor most kb egy tízessel drágább).
Mély az van.
MM-ban szokott lenni, ott meg tudod nézni, hallgatni, s eldönteni megfelelő-e.
Szgépes játékokhoz/TV-hez ajánlom leginkább, zenehallgatáshoz akkor ha nem a minőség a fontos, hanem csak, hogy szóljon valahogy.[ Szerkesztve ]
-
-
norba69
senior tag
Normális basszushoz min 8" mélysugárzó kell, az önmagában min. 50 E Ft.
Ehhez jön még két használható satellit kb. 10 E /db.
Ez a valamennyire már használható 2.1 rendszer minimális ára.
2.0 van olcsóbban is, ami már szódával elmegy minőség, 20 E körül, Pl Genius SP-HF 1250 B II.
Ha nem zenehallgatás a cél, hanem nagyon hangos huppogás keltése, akkor nyugodtan választhatsz a 20-30 E közti 2.1-ek közül bármit. -
gimis
tag
Üdv Mindenkinek. Érdeklődnék hogy ki mit ajánlana. 2.1-et szeretnék vásárolni. Csak újat. És 25k lenne a határ. Fontos lenne a jó basszus. Milyet vegyek?
[ Szerkesztve ]
-
Izland`
tag
válasz AuraSync #59586 üzenetére
Árvízkárosult elrendezés, nem vittem túlzásba, mivel eladó a házunk úgyis, addig megfelel nekem így is.
Rendeltem egy fali konzolt, hogyha megérkezik, akkor a monitor megy fel a falra, ennyi fog még változni a jelenlegi helyzethez képest.#59462
Az mindent elmond, hogy a JBL Charge 4-t ajtótámasztónak használjuk azóta. Viccet félretéve, zenehallgatás közben is kegyetlen jól szól, de nekünk a filmek alatti hangoktól esett le az állunk. A Bullet Traint néztük meg a hangfalakkal először, (úgy, hogy korábban már láttuk) és teljesen más élményt ad.Ha valaki nem látta, a hangfal mellett a filmet is nagyon ajánlom!
-
norba69
senior tag
válasz tomatomi #59609 üzenetére
Nyugodtan hagyhatod külső usb-s áramforráson, onnan csak a tápfeszt kapja.
Ha nagyon a gép usb-jét szeretnéd használni, akkor egy galvanikus leválasztóra lesz szükséged (szerintem ebben az árszegmensben fölösleges)[ Szerkesztve ]
-
tomatomi
csendes tag
válasz Cs1csó #59606 üzenetére
White Shark MOOD Hangszóró, 2.2, 16W, LED, fekete GSP-968B
Másik két eszközön teszteltem, azokon nincs búgás. A gépemen viszont egy másik sima 2.0-ás hangfal is búg.[ Szerkesztve ]
-
-
tomatomi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy asztali PC-m, és ha csatlakoztatok hozzá egy hangfalat, ami jack-en keresztül kapja a jelet és USB-n keresztül a feszültséget, akkor a proci használat függvényében zúg/búg/sistereg a hangfal, még alapjáraton is.
Próbáltam több hangfallal is előlapi és hátlapi csatlakozókkal is;
Próbáltam a hangfalakat másik eszközökön (2 laptop), ott egyiken sem jelentkezett a probléma;
Van egy fejhallgatóm, ami csak egy sima jack csatlakozós, annál sem jelentkezik a probléma, sem előlapi sem hátlapi jack portba.Kb 2 és fél éves a gépem:
Alaplap: GIGABYTE B365M DS3H
Táp: CHIEFTEC Photon CTG-650C-RGB 650W
Proci: i5-9600KGondolom a táp vagy az alaplapnál lesz valami hiba, hogy nem megfelelően kap áramot, vagy felvesz valami zajt.
Mivel tudnám orvosolni a problémát? Esetleg valami hangkártya megoldás lehet? Vagy mivel próbálkozhatnék?Előre is köszi a segítésget
-
alphamooncam
őstag
válasz time_drainer #59601 üzenetére
"Helyiségben a teljes légtér huszonpár nm, de a fent írt elrendezés miatt tévézésnél ennek mondjuk kb a fele a hangfalak "mögött" lenne (nem tud ez számít-e)."
Nem számít! Kb 340m/s a hang terjedési sebessége. [link]
Ajakszinkron számít, amit inkább a rendszer minősége határoz meg, nem pedig 1-2 méteres távolságkülönbség.
[ Szerkesztve ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Yézi
aktív tag
válasz time_drainer #59601 üzenetére
S2000MKIII sajnos nem volt még nálam, csak S1000MKII, most pedig egy S3000 Pro-t használok. Utóbbi kettő közt hatalmas a különbség, de ez persze árban is megmutatkozik.
Videók alapján nekem úgy tűnik, hogy az S3000 azért testesebb mélyekkel rendelkezik, illetve biztosan valamivel mélyebbre is megy a 6,5"-os hangszórónak köszönhetően (papíron 38Hz, amit meg is tudok erősíteni, míg az S2000MKIII elvileg 45Hz).
Ha 200 alatt sikerül kifogni az S3000 Pro-t, szerintem megérheti a felárat, nagyobb szobához ideálisabb választásnak tűnik a 6,5" miatt. Én 180-ért zsebeltem be, egy szavam sincs rá, még mindig tud meglepetéseket okozni, pedig már több mint egy hónapja nálam van, tényleg nagy kedvenc lett. -
time_drainer
csendes tag
válasz kutyek #59598 üzenetére
Mélyet nem érzem annyira kritikusnak, gép mellé is főleg azért került 2.1, mert kevés hely volt szatelliteknek.
Helyiségben a teljes légtér huszonpár nm, de a fent írt elrendezés miatt tévézésnél ennek mondjuk kb a fele a hangfalak "mögött" lenne (nem tud ez számít-e).Az egy optikai bemenet talán nem lesz probléma. Szinte minden amit a tévén nézek a boxról jön, így abban bízom, hogy közvetlen arra kötve is menni fog a hang, vagy ha mégsem, a box elvileg tud Bluetoothon is hangot kiadni. (Vagy legrosszabb esetben átdugom az optikát a kezemmel , bár az persze eggyel kevésbé kényelmes).
S2000 valóban mintha jobb áron lenne most magához képest is, mint az S3000, de vásárlás szerintem következő fizu után lesz legkorábban, lehet akkor már máshogy fog kinézni.
Nem tudom hangminőségben is megvan-e az a különbség a kettő közt, mint árban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest