Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
norba69 #47420 üzenetére
mindenképp, ha már ott vagyok és lehet, látom az 502-ből is van új verzió, nem vagyok elkötelezve gyártó iránt, az s2000 pro elég meggyőző volt, pedig még azt sem mondhatom h komolyabban bejáratta a srác, 50-100 óra lehet benne
keretet sem véstem kőbe, de 150e amolyan lélektani határ, ezért gondoltam még a 3000 pro-t is meghallgatni
pc-t akartam venni de lefújom, úgysem kapcsolnám be havi 1-2 alkalomnál többre, inkább minőségi(bb) hangtechnikára költök, azt ki fogom használninemrég vettem egy bt jbl fülest lokál topikból, ráébresztett mi a fontos ( : - azt mondjuk "apróért" vettem, nem tetszett a srácnak, h nem a bumszli fülkagylót befedő kialakítása van, csak fülre felvekvő 30e.ért vette mm-ben, közben lement 20-ra az ára, 10-ért árulta 1 hónaposan, minden ft-ját megérte
-
következő majd egy dac lesz a notebookhoz, jó is h eszembe jut, ha bt-n használom akkor is számít a dac, vagy annál mindegy, és csak vezetékes zenénél fontos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest