- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeryo
tag
-
szeryo
tag
Nagyon bejön a miui beta 4 rom.Valaki nemtud rá megoldást hogy müködjön a viber?Nagyon boldog lennék!
-
embe
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Már fél éve nem tartozok a Blade tulajok népes táborába. De 1-2 ismerősömnek még megvan, és tőlem várják a supportot.
A kérdésem az lenne, hogy ugye nem jött ki a telóra hivatalos 2.3-as rom? A Voda oldalán még mindig a 2.2 van fenn.
Van esetleg olyan rom ( hát hogyne lenne) ami egy tiszta 2.3-as, és semmi extra? Gyereknek kell a teló, semmi extra, csak hibátlanul működjön....
Köszi a választ előre is! -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #17712 üzenetére
A leadás után egy héttel került a szervizbe, ahol viszont azonnal megállapították, hogy a festékleválás garanciális hiba (legalábbis 3 munkanapon belül). Köszönet a Telemaxnak. Megkaptam az új telefont, remélem ezzel már nem lesz ilyen probléma.
Az első formázó töltést ki vagy bekapcsolt készülékkel csináljam? -
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18190 üzenetére
Akkor szerintem driver gondod van.
-
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18188 üzenetére
Nekem kicsit az az érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Szerintem olvasd el az első hozzászólást és az abból eredő infókat. (Nagy valószínűséggel ott találsz segítséget. ) Mielőtt bármibe belefogsz.
Fontos! Mielőtt belekezdesz ellenőrizd a telefonod generációját! Ask Mr Pigfish appal. Mert sztem GEN1-es teló már nem nagyon van. (T-s GEN2-esítés)
-
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18184 üzenetére
Tehát nem indul el a telefon? (mert akkor logikus ,h. a gép nem látja)
Kicsit hiányosak az infók. A CWM Recovery fent van? Van mentésed? Esetleg a romot újrarakni..... Mi után kezdte ezt el? -
szeryo
tag
Feltettem a:MIUI BETA 4 by Romu_Android romot.Eddig nagyon Tetszik .A vibert nem bírom működésre bírni, esetleg valaki járt már sikerrel?
-
bozarjoska
őstag
Helló!
Lenne 1 hülye kérdésem!
Most GEN2-es a telefonom (160MB system, 2MB cache and 279MB data) és föl szeretném tenni ezt: Gen 1 to Gen 2 v10 stock (210MB system, 37MB cache, 204MB data and 4MB OEM) akkor előbb vissza kell tennem GEN1-re és utána ezt a Gen 1 to Gen 2 v10 stock vagy így mehet a GEN2-re rá egyből?
Köszi! -
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18181 üzenetére
Esetleg egy újraindítás?
-
dominicheft
csendes tag
Sziasztok!
A gépem nem ismeri fel a telefonomat és már mindent próbáltam leszedtem hozzá már drivereket is de úgy sem működött!
Valaki nem tudja hogy mit kell ilyenkor csinálni a gépel hogy felismerje a telefont? -
Sulthekk
aktív tag
válasz
madoxx #18176 üzenetére
USB-Debug be van kapcsolva? ADB felismeri? (Asszem pont ezeknél a 2.3.4-es leakeknél volt valami probléma vele)
Ha igen, akkor két megoldás jöhet szóba:
-Letarolni minden olyan beállítást, ami okozhatja. (Sok ilyen van, ilyenkor már jobban megérné egy full wipe)
-Elindítasz egy logcatet, és megpróbáljuk kitalálni, mi okozza, aztán ezt kijavítjuk szintén ADB-vel. (Kicsit bonyolultabb mint a másik, de ha fontos adat van a telefonon, megéri megpróbálni) -
ottobacsi
tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek szeretnék rendelni digitizert az ebay-ről:
[link]
Szerintetek van valami érdemi különbség köztük azon kívül hogy mi van ráírva?
Van már valakinek ilyen tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm!Ja és még egy kérdés:
Érdemes kerettel együtt megvenni, vagy nem nagy macera átpakolni? -
madoxx
aktív tag
válasz
apeelme #18136 üzenetére
Nem segített egyik sem
Nem tudom mi okozhatta, kikapcsolás előtt fligth mode-ba raktam és után nem kapcsolt vissza. A megelőző 3 napban használva sem volt a telefon (semmi app, csak minimál telefonálás).Egyéb ötlet?
Lockscreenig eljut, de kinyitni már nem tudom, majd újra animáló android felirat.
-
apeelme
addikt
válasz
Strauss #18173 üzenetére
ugye az sd kártya gyökerében az image mappában a kiválasztott image.bin fájl???
részlet a leírásból:
"Miután kiválasztottuk a nekünk szükséges csomagot, a benne lévő image.zip-et bontsuk ki, és az image mappát, benne az image.bin fájllal másoljuk be a telefon SD kártyájának gyökerébe." -
Strauss
senior tag
#18138 Erre vki vmi ötletet ?
-
airwawes
tag
A témámat frissítettem, elsõ sorban köszönet Szezso nak hogy megosztott velem egy faja lockscreent.
A témában új mobilnet letöltési ikont tettem, halom fixálást és az ébresztõben is folytattam a munkát.
letöltés: www.2shared.com/file/81iOCZ82/lvbubiV55__12345689_.htmlkép: www.prohardver.hu/dl/upc/2012-05/15/299297_dd8ii49vwjzedexl_20120515162459.thumb.png
-
borka0303
csendes tag
használnám én a szerkesztés gombot,ha nem bambulnék el a telón.
semmi. nem bírja szinkronizálni a google fiókomat sem.és még mindig zavar hogy az android rendszernél 0,00B értéket mutat.viszont van rajta egy olyían alkalmazás,amivel még nem találkoztam,mégpedig beállítástároló 2. 2. 2. -
isostar1
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy vettem hétvégén egy használt t-mobile függő ZTE Blade-t android 2.2 os-el, MoDaCo r12 ROM-al, és amikor megpróbáltam küldeni egy sms-t nem ment el (message not send felirattal), a fogadás tökéletesen működik. Beszéltem t-mobile ügyfélszolgálattal, mondták, hogy az üzenetek->menü->üzenetközpontnál vagy a menü->szolgáltatóbeállításoknál adjam meg az üzenetközpont számát, de sajnos egyiknél sincs ilyen. Olvastam olyan megoldást, hogy a *#*#4636#*#* kóddal belépek a service centerbe és ott phone informationnál be tudom állítani, de nekem ott semmi ilyesmi nincs csak felül egy kis szöveg, hogy service center, középen egy input text box alatta pedig egy save gomb és a billentyűzet, de csak számokat tartalmaz, valamint a W,P,N betűket. Első androidos telefonom, régi tökéletesen működött. Kérlek segítsetek!
-
borka0303
csendes tag
az nem gond ha lebukok
nála van az én apple iphon-om,nem mer kekeckedni,csak jó lenne ha működne ez a kis okoska
-
borka0303
csendes tag
ha elárulod hogy kell,megcsinálom...eszembe sem jutott
kikapcs akku kivesz,visszakapcs? -
borka0303
csendes tag
közben nézegetem az alkalmazáskezelést és ami fura,hogy több alkalmazás fut,mutatja a méretet is,de az Android rendszernél 0,00B van...minden másnál több KB ill.MB érték van.
csak nem csesztem el az oprendszert???
jajj kezdem magam nagyon szőkének érezni -
borka0303
csendes tag
tényleg csak azokat
na jó,lehet hogy hozzányúltam a kapcsolatokhoz is.(hogy kell itt nagyon szőkén nézni??)
sem a google-mmal nem akar szinkronizálni,se semmivel.azt írja be vagyok jelentkezve,de nincs kapcsolat..megjegyzem wifi megy,3G megy...eddig nem volt vele problémám,most nagyon mélyen belenyúlhattam -
borka0303
csendes tag
azóta sehová nem tudok belépni,sem a gmailre,sem a navigáció nem működik,wifin vagyok és mindenhol azt írja nincs kapcsolat...szóval kész a teló...
-
borka0303
csendes tag
nem lehet ezen a vackon rendszervisszaállítást csinálni mint a számítógépen???
-
borka0303
csendes tag
na most talán sikerül valakit találnom aki segít szőkeségemnek! HELP! S.O.S.!!!
HOZZÁNYÚLTAM A GYEREK TELÓJÁHOZ!!KI FOG NYÍRNI!!
ZTE Blade. Valaki tud segíteni? -
apeelme
addikt
válasz
Tomi4410 #18144 üzenetére
A szolgáltatót nem nagyon érdekli...de az is lehet hogy előző "életében" előfizus volt és számla nemfizetés miatt tiltották...de ez sem érdekli a szolgáltatót sajnos.
Próbáld felvenni a kapcsolatot az eladóval, bár nem hiszem hogy elismerne bármit is.
Sajnos nagyon meg kell nézni mit vesz az ember... -
Tomi4410
csendes tag
válasz
apeelme #18143 üzenetére
Na megkérdeztem havert és a pin kódján kívül mást nem írt be. szal ezek szerint egy független telefonról van szó ha mind a 2 kártyát elfogadta csak úgy "gyárilag" ahogy én vettem hogy mi volt rajta most lehet nem az volt rajta de én telenorossal vettem. tehát mi nem függetlenítettünk.
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
válasz
Tomi4410 #18137 üzenetére
a #18136-as hozzászólásom első fele nem neked szólt hanem maddox-nak!
Kérdés: használtan vetted a készüléket?
(#18141) Tomi4410: akkor keresd meg az eladót és kérdezz rá...valszeg szolgáltató által lett letiltva IMEI alapján...
-
-
Strauss
senior tag
Próbálnám átpartícionálni , egy 160 as systemre , de mindig azt írja ki , h frissítési csomag hiba, nem megfelelő, már 3* töltöttem le , oda másoltam ahova kellett, sőt ,még egy SDIV et is feltettem hátha, de semmi.. Mindig ua írja ki. pls help..
-
apeelme
addikt
válasz
madoxx #18134 üzenetére
Hát sok lehetőséged már nincs...
Recovery-ben megpróbálhatsz egy wipe cache és advanced menüpont alatt wipe dalvik cache-t, majd reboot.
Aztuán ha még mindig nem jó én azért recoveryben csinálnék egy teljes backup-ot, újrahúznám a BDIV-et (kizárólag ezt!) és recoveryben visszaállítanám csak a data partíciót hátha... (backup and restore - advanced restore - restore data).(#18135) Tomi4410: mási sim-el próbáltad?
-
Tomi4410
csendes tag
Sziasztok.
Van egy ZTE Bladem de "Nincs szolgáltatás" gyári telenoros 2.2 android van rajta de szolgáltató kiválasztásánál ezeket írja ki.
“Jelenleg nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz. Kérem, próbálja meg később újra.”
“A SIM kártyája nem engedi meg, hogy ehhez a hálózathoz kapcsolódjon.”
Automata választásnál meg annyit ír ki hogy regisztrálva a hálózatra.
Valaki tud nekem ez ügyben segíteni?
-
madoxx
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi napon a következő problémával szembesültem:
- kikapcsoltam a telefont
- két óra múlva visszakapcsoltam
- indítás után van robot, aztán animáló android felirat (animál)
- nem jut tovább, néha egy pillanatra eltűnik az anim és kezdi előlről
- egyszer volt olyan, hogy a statusbar megjelent a pontos idővelAkksi ki-be nem segít, rengetegszer próbáltam újraindítani, vártam vele 2 órát is, hátha lassan elindulna.
ZTE Blade Gen2
Big Daddy IVA rom hónapok óta ment rajta rendesen, a kikapcsolás előtt semmit nem mókoltam rajta, nem volt app telepítés, semmilyen piszkálás.
A cél az lenne hogy legalább egy backup erejéig eltudjam indítani a telot.Előre is köszi a tippeket.
-
Strauss
senior tag
sziasztok!
Ki szeretnék próbálni egy ICS ROm ot , de a partícióm kevés hozzá, melyik a legbiztonságosabban használható partícionáló mostanság ?
THX:
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok Srácok!
Rég jártam erre, viszont mivel nem láttam még olyan topikot ahol ennyi szakértő van, így két nap nyűglődés után arra jutottam, hogy itt teszem fel a kérdésem.
Az volna a tényállás, hogy egy ismerősöm elhozta hozzám a Huawei U8230-as (RBM2) cuccát, hogy valamit kezdjek vele. A jelenség az, hogy bármit csinálok vele, minden indításkor bootloop-ol. Recovery nincs (legalábbis a gyárit sem tudom semmilyen billkombinációval előhívni), stock 2.1 a ROM, root nem volt, semmi extra. Egyszerűen lemerült egyik nap, visszakapcsolás után pedig sikertelen volt a boot (a magam részéről valami appra gyanakszom hogy bajt csinált, de nem férek hozzá). Valami factory reset megoldás kellene, vagy SD-ről indtható TPT (ennek megtaláltam a billkombinációját, csak 'update failed' az üzenet, mert a kártyán nincs semmi visszaállítócsomag). Illetve bármi, amit tudnék használni.Életmentő lenne a segítség, ha bárkinek bármilyen tippje van, hogy mit tudnék kezdeni ezzel a sz@rral, nagyon-nagyon hálás lennék (vagy ha esetleg tudnátok olyan topikot ajánlani, ahol tudna valaki segíteni)..
-
Dashes
őstag
ColdFusionX 05-15
kamera,natív usb tethering -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Milyen 8gb microSD kártyát javasoltok, amiről a zte tud olvasni fimeket?
(ne legyen túl lassú az olvasási sebessége hozzá)Üdv,
Misi -
szezso15
addikt
válasz
airwawes #18117 üzenetére
Bocsi, tényleg, nem megy ma ez a linkelés...
Örülök, hogy tetszik, én is ezt koptatom mióta MIUI-t használok.
(Na jó, a Sense 4 lock-kal felváltva)
Szerk.: Nincs olyan téma, amiben ilyen? Esetleg UOT kitchen? Vagy marad az átszínezés, én is így szoktam MIUI témát szerkeszteni...
Esetleg ha gondolod holnap du. ráérek, segítek szívesen, úgyis ráérek...
-
airwawes
tag
válasz
szezso15 #18115 üzenetére
Egy kérdésem lenne, ti szerintem tudjátok a választ. Következõnek a mobilnet ikonon szeretnék a statbaron változtatni, megvan az alap, csak kékrõl ciánra kéne varázsolni. (sol képfájl és photoshoppal egyesével halálos meló lenne.) Hogy lehetne egyszerre az egészet? Elõre is köszönöm.
-
airwawes
tag
Viszont ha valakinek van elegendõ ismerete, ideje és lehetõsége belenyúlni a témába nyugodtan megteheti, még nincsen levédetve.
-
szezso15
addikt
válasz
airwawes #18113 üzenetére
Akkor tényleg van még min dolgozni, bár ez hivatalos ROMon is megesik, ha sz@rul van megcsinálva a téma...
Hadd ajánljak én is valamit.
Én ezt a lock-ot használom épp, szerintem embertelen jó: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1051520 (az alján az utolsó előtti)
-
airwawes
tag
válasz
kelzsoca #18111 üzenetére
Nagyon nem folytam bele a dolgokba, de MIUI témát sztem nem kell szignózni. (egy metainf cuccot se találtam) Ráadásul keveset vagyok pcnél és a meló 80%át telefonnal végeztem (héven). Meg inkább több témát letöltöttem, ízlésem szerint összekevertem, hagytam egy kicsit fõni, majd photoshoppal finomítottam.
Betūtípust meg sajnos fölöslegesen állítanék át. -
szezso15
addikt
válasz
airwawes #18108 üzenetére
Persze, az sokat dobna rajta, csak az ARMv6 miatt 100%-os MIUI sose lesz Blade-re szvsz...
A témát tényleg köszi, zsírul fest, mondjuk az hozzátartozik a dologhoz, hogy az alap MIUI téma csúnya problémákkal küzd, úgyhogy ennyi hiányosság belefér szerintem.Egyébként a Blade-es MIUI témamotorban mi nem okés? Látom, hogy a Settings menüt már megoldották, az szép munka.
-
kelzsoca
félisten
válasz
airwawes #18108 üzenetére
Mindent szépek kicsomagoltam, becsomagoltam, ezt kiszedtem, aztlecseréltem, photoshop és totalcommander edition.
Remélem, hogy a témák "összerakása" esetén a legjobb barátod nem a total commander, hanem megfelelően használva az apktool, és a draw9patch-el is szoros barátságban vagy, továbbá normálisan szignózva és zipalign-elve vannak a kiadott témák.
A hozzászólásom pozitív irányba szeretne terelni természetesen, tehát építő jelleggel írtam.
Az irány jó, az igyekezet is megvan, de kérlek használd a megfelelő céleszközöket a módosításokhoz. -
airwawes
tag
válasz
szezso15 #18099 üzenetére
Ha ZTE Bladere is lenne hivatalos, vagy olyan amin jól megy a témázás, akkor minden fehér (muszály volt kifehéríteni a a setét betūk miatt) kék lehetne. Ha lesz jó MIUI bladera (egyszer csak lesz) akkor egy mégjobbat összerakok.
Szezso énis használtam régen a ROMjaidat, témáidat, most fordult a locks szerintem.
Használd témám hálám jeléül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest