Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Akkor a CM9-esekhez intézném a kérdést, mennyire használható a ROM, van valami jelentősebb hibája? (az fm rádió nem érdekel!
) Stabilitás szempontjából?
Jól olvastam, tényleg kell particionálgatni a telepítéséhez?
-
kreg
aktív tag
Üdv! Kéne egy kis segitség...Felraktam ezt: AOKP-CM9 Remix RC 6.5 ,müxik,de az a gond hogy a gapps-ot képtelen vagyok telepiteni.A recovery kiirja hogy installation complete de a reboot után sehol semmi szó szerint...kiváncsi lennék rá mit csinálok rosszul?(a modacoról letöltött gapps-al probálkoztam)
-
janesq
csendes tag
Tudna valaki segíteni abban,hogyan lehet magyar nyelvet varázsolni olyan romba amiben alapból nincs?
-
robit1973
aktív tag
válasz
Reverting #18592 üzenetére
Itt egyszerűen tudsz magadnak csinálni akksi kijelzést: UOT Kitchen
-
Reverting
őstag
Hi... Blade_Sweet_Dreams_IV re keresgelek temat a modacon... de sajnos nem nagyon talalni...
Tudjuk h a Blade_Sweet_Dreams_IV milyen alapokon mukodik?
Esetleg fel lehetne rakni ra utolag az ilyen battery circle mod with notification power widget?
Igazabol csak az aksi kijelzes lenne fontos... sajnos ami benne van nagyon nem jon be... amugy maga a rom, nekem a leghasznalhatobb.. thx -
GrandS
senior tag
válasz
korcsillio #18590 üzenetére
Akkor vissza kellene partícionálni a 160-as-omat?
-
GrandS
senior tag
A CM9-eknek mekkora system partíció kell?
-
DJGABI
addikt
válasz
Speeedfire #18587 üzenetére
Nem hinném, csak app frissítgetések, fordítgatások, szerintem felesleges frissítened. Kernelt melyiket használod, hogy ilyen jó az akkuidő, ami alapból benn van?
-
Speeedfire
félisten
SS RLS6 van fent jelenleg. Nagyon megvagyok elégedve vele. Érdemes frissíteni RLS7-re?
Most 3-4 napig bírja az akku ezzel átlagos használattal. -
gabe8719
senior tag
válasz
Sulthekk #18576 üzenetére
Köszi, akkor mégis marad a második verzió..
FTM van fenn még, úgyhogy fel kéne még rámolni egy CWM-et a particionálás előtt.
A cmd-s megoldáson kívül van valami egyéb megoldás a CWM telepítésre? Nem találom a leírását.Aggregátor:
Gyárilag 2.2 van fenn + FTM reco, IA2R-t szeretnék rá. -
barnam_
nagyúr
válasz
gabe8719 #18575 üzenetére
Ha már GEN2-es, innen a neked tetsző TPT-t futtasd le, és ajánlott a recovery-t is frissíteni (cwm-ben install zip from sd card).
szerk.: gyári romból 2.2 vagy 2.3 van rajta?(#18577) A_ScHuLcZ:
Viszont észrevétel: ez nem ICS rom még! Olyanból még nem létezik használható kategória Blade-re?
Egy percig nem mondtam hogy az ICS...CM7=GB, CM9=ICS, de szerény véleményem szerint az még nem használható kategória, de majd mindjárt kijavítanak
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
gabe8719 #18575 üzenetére
Ha GEN2, akkor rögtön mehet rá a particionáló TPT, csak arra kell figyelni, hogy legyen valami friss reco meg egy rom az SD-n.
És persze MD5 ellenőrzés erősen ajánlott!A_ScHuLcZ:
Kinek mi a használható. Ha a videólejátszás nem szempont, akkor már vannak egész jó darabok. -
gabe8719
senior tag
válasz
barnam_ #18568 üzenetére
Na, kezdődik.. Megjött a motyó, fehér, 5 mpixeles kamerával, gondolom valahonnan Skandináviából jött.. Viszont mint kiderült, mégiscsak gen2-es.
Erre így ebben a formában ráereszthetem azt az exe-t ami particionál és recoveryt is telepít? Vagy így, hogy gen2-vé is alakít és már gen2-es a cucc, így külön kell felpakolni a CWM-et, és felTPT-zni az új partíciós táblát?
-
barnam_
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #18571 üzenetére
Én az SPB-t használom, de az elég drága, viszont nagyon jó widget-jei vannak, és a leggyorsabb Blade-re, amellett hogy jól is néz ki.
Ingyenesek közül a GO Launcher, Launcher Pro-t, vagy pár száz ft-ért az ADW EX-t javaslom, ez is elég gyors, és jól testre szabható. -
A_ScHuLcZ
addikt
CM7 fenn, de látványosan lassabb, mint a korábbi GB (Sweet Dreams IV), ez normális?
Aggregátor: Melyiket javaslod?
-
gabe8719
senior tag
válasz
donjohnson #18569 üzenetére
Köszi srácok!
Akkor ha jól sejtem, csak kiválasztom a megfelelő partíciókiosztást, és mehet is fel a cucc. -
gabe8719
senior tag
válasz
barnam_ #18449 üzenetére
Este jön a kis beteg, úgyhogy csekkoltam az Api bázisán lévő exe-s csomagokat gen2-re alakításhoz. A gondom viszont az, hogy az összes exe-s progi vodásnak tűnik. Ha ezek bármelyikét ráengedem voda függő lesz a cucc? (elvileg most külföldről behozott, gyári független, de T-s kártyával lenne használva.) Köszi!
-
t181
senior tag
Mokee OS-t próbálta valaki?
Tudom, hogy kínai, de láttam, hogy a Defy-osoknál elég népszerű volt. -
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #18554 üzenetére
Most épp működik, ezért bemásolom:
update-cm-7-20120526-NIGHTLY-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: restore call check before reset current sound device (android_hardware_msm7k)update-cm-7.2.0-RC3-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: unmute before apply volume (android_hardware_msm7k)
libaudio-msm7x30: fix voice volume on first call (android_hardware_msm7k)
Added support for Filter parameter for PBAP function PullPhoneBook (android_packages_apps_Bluetooth)
Restore audio effect connections after binder death. (android_frameworks_base)
Always use UTC time zone for event date conversions. (android_packages_apps_Contacts)
Czech: added missing string (android_packages_apps_Mms)
Czech: added tablet specific translation, fixed (android_vendor_cyanogen)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Mms)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Phone)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Settings)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Superuser)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Camera)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_AndroidTerm)
Added Straight Talk (US) APN settings; resort OPT KNC APNs (android_vendor_cyanogen)TRob1: megelőztél
A_ScHuLcZ: nem kell semmi trükk. A különbséget már ketten is bemásoltuk
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #18554 üzenetére
Tessék, nehogy lemaradj vmi fontosról.
update-cm-7-20120526-NIGHTLY-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: restore call check before reset current sound device (android_hardware_msm7k)update-cm-7.2.0-RC3-blade-signed.zip
libaudio-msm7x30: unmute before apply volume (android_hardware_msm7k)
libaudio-msm7x30: fix voice volume on first call (android_hardware_msm7k)
Added support for Filter parameter for PBAP function PullPhoneBook (android_packages_apps_Bluetooth)
Restore audio effect connections after binder death. (android_frameworks_base)
Always use UTC time zone for event date conversions. (android_packages_apps_Contacts)
Czech: added missing string (android_packages_apps_Mms)
Czech: added tablet specific translation, fixed (android_vendor_cyanogen)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Mms)
Update hungarian translation (android_packages_apps_Phone)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Settings)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Superuser)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_Camera)
PT-BR: Missing translations (android_packages_apps_AndroidTerm)
Added Straight Talk (US) APN settings; resort OPT KNC APNs (android_vendor_cyanogen) -
densoft
tag
Sziasztok, ICS-be nem találom az FM rádiót, lehet valahogy aplikálni hozzá?
Üdv.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Melyik romot érdemes most feltenni Blade-re? Nálam SGS-en az ICS hatalmas gyorsulást hozott, feltételezem ennél is jelentős különbség lehet a GB és ICS között.
Stabilitás és gyorsaság szempontjából mit ajánlotok, melyiket rakjam fel bnőm Blade-jére? Hibák, bugok vannak? -
barnam_
nagyúr
válasz
Sn[4k3] #18548 üzenetére
Kelzsocának nincs már Blade-je, apeelme meg nem hiszem hogy vacakolna egy félkész rommal
A gyári ICS Launcher tetszik benne a legjobban,
Az jó, de nem az van benneHanem a CM saját launchere, a Trebuchet.
Amúgy nálam nem volt ilyen drasztikus különbség. Az SPB Shell CM7 alatt is gyors.miniGAPPS miben különbözik a nagytól? Igaz, nekem is a kicsi van fent, de sok különbséget nem látok.
A rendes gapps-ban van egy csomó olyan dolog, ami nem is működik Blade-n. Pl. GoogleTTS, Voice Search.szerk.: és most nézem, az oroszoknak ingyenes az SPB, csak Yandex shell néven. Viszont tekintve hogy egy kereső oldal terméke, nem kell meglepődni ha küldözget ezt-azt...
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
barnam_ #18546 üzenetére
A.I. Type az nem rossz, WP7 skint használok holland kiosztással, mert már hozzászoktam qwertyhez, a magyar qwertz és még többet kell benne jobbra balra zongorázni a megfelelő állású vesszős magánhangzókra, a hollandban hsszan nyomásra automatikusan ezek vannak. Viszont nincs hosszú ű és ő, de túlélem. A bevitel sebessége mint írtam javult, már elviselhető, de még távol van az IAR2-estől.
Hogyhogy nem lesz ICS ROM?
t181: ez a ROM be van lakva, tényleg minden smooth és szélsebes. A gyári ICS Launcher tetszik benne a legjobban, de mondjuk Launcher 7 is gyorsabban végzi a dolgát ICS alatt.
miniGAPPS miben különbözik a nagytól? Igaz, nekem is a kicsi van fent, de sok különbséget nem látok.
-
-
t181
senior tag
válasz
Sn[4k3] #18542 üzenetére
Végre nem csak Én vagyok ilyen jó véleménnyel az ICS-kről.
Én a "SwiftKey 3 Beta"-t használom, az is be tud lassulni, de már megszoktam.
Viszont ebben csak azok a karakterek vannak, amiket használunk.
Ezt a predektíves-javítós dolgot nem néztem, mert a belejavítós beállításokat reflexből ki szoktam kapcsolni, de tanul. Azt hiszem tudja figyelni a Facebookot, Gmailt, és hasonlókat.
De ha végigbogarászod a beállításait, biztosan olyan billentyűzet lesz belőle, amit szeretni fogsz.
A piros aláhúzás alatt nem tudom mit értesz.Most AOKP ROM-ot használok, teljesen jó.
http://www.modaco.com/topic/353230-may-19ics-beta-rom-aokp-cm9-remix-rc-652/ -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Sn[4k3] #18541 üzenetére
Késöi szerk.:
A beviteli gondok egy része le lett tudva A.I. Type keyboarddal, de itt még hülyébb a predikció és nincs hosszú ü és ö, helyette tele van magyarban hasznavehetetlen œ ø ô õ û ï î ë ä å â ã æ betükkel. A piros aláhúzás viszont durvára idegesítö.
Ma délután alaposan letesztelem a ROM-ot hibafeltárás gyanánt. A listára feljegyeztethetö, hogy lassan reagál a giroszenzor is.
-
Sn[4k3]
senior tag
Hú, srácok!
Hirtelen felindulásból felraktam egy ICS ROM-ot. Hát ez valami eszméletlen!
Az eddigi etalon számomra az Ice Armor 2 volt. Gyors volt (amíg be nem laktam), a maga módján eye-candy, sok aprósàg tette gördülékenyebbé a rendszert. Most viszont megvàltozott (majdnem) mindem szàmomra.
Frissítésként felraktam a CM9-es ICS ColdfusionX ROM-ot és àtértékeltem, hogy mi az igazàn gyors és smooth. Egyszerüen bàmulatos, hogy mennyire sebes és smooth a rendszer, az appjaim is megmaradtak, tehàt belakni sem kellett újra. A GUI is mesés, sokkal, de sokkal jobb az origin ICS launcher, mint a Froyo-GB alà leportolt klónok.
Hiba természetesen van, ami szàmomra a legzavaróbb: a szövegbevitel. Totàlis arculcsapàs volt a megakaszthatatlan rendszerhez képest. A bevitel döglassú, a keyboard hasznàlhatatlan, a predikció egy kalap szar lett, hiàba kpcsolom ki, ha belekattintok a szövegdobozba, akkor egyböl az ottani szónk hoz be egy miniablakot, hogy javíthassa. Na ezen a téren visszasírom az IAR2-t
se a 2D GPU gyorsítás, se OC nem segített. Ha kelzsoca mester olvassa ezt a kommentet, segíthetne àtvaràzsolni az IAR2 ezen részét. Ja, meg minden hibásnak vélt szót alàhúz pirossal...
Màr vàrom kelzsoca és appelme ICS Romjàt.
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Melyik manapság a legjobb főzött ROM? Mi a különbség a nightly és a sima rc-stable között?
-
ingyom007
tag
Mit kéne tennem hogy gps-t találjon a telefon?
Legújabb nightly van rajta endemondot szeretném használni :/
-
apeelme
addikt
válasz
#04441088 #18531 üzenetére
1. igen 2 év, én a napokban cseréltettem...novemberben jár le a 2évem.
2. igen, elég.
3. hungariandroid-on api-nál megtalálod amit keresel.
4. az igazat, a kiegészítőkre csak 1 év a gari ha töltő a rossz nem értem miért nem vettél már egyet...~1000Ft-ból megúszod, ha a teló rossz akkor úgyis megnézik, s mivel nem javítanak így csere lesz.(#18532) pinnacle: az akku annyit vesz fel amennyi neki kell...egy 1A-es nem fogja gyorsabban feltölteni, mert az akku max. áramfelvétele sokkal kevesebb...ez a max. pedig nem több mint amit a gyári töltő is tud. (700mA) természetesen kárt nem csinálsz vele...és ki tudja később milyen eszközhöz tudod majd használni.
-
törölt tag
válasz
apeelme #18528 üzenetére
csak az a baj, hogy valamiért mintha meghalt volna a csatlakozóm. fél órát kell játszani vele, hogy töltsön...
lenne pár kérdésem:
-1 vagy 2 év garanciát ad a T-mobile?
-élég, ha beviszem a jótállási jegyet+a telefont?
-hogyan tudom gyári állapotra hozni a Bladet?
-mit mondjak, azon kívül, hogy néha tölt, néha nem..alig-alig csatlakozik..,hogy új telefont adjanak? -
Sulthekk
aktív tag
3.0.2.7-nél volt az első hivatalos GEN2-es recovery, úgyhogy amíg nem egy forward-portolt recoveryje volt (nem hiszem hogy valaha volt ilyen, bár nem nehéz készíteni), addig jó eséllyel GEN1-es volt. Most inkább a kérdés, hogy fel van-e töltve, és hozzáfér-e valamilyen módon az SD-hez (ami lehetőleg megbízható).
-
törölt tag
hali.
tudnátok segíteni? a történet: tegnap este elfejetettem feltölteni a Blade-m, reggel úgy vittem suliba, hogy 38%-on volt az akksi. aztán pár óra múlva, amikor kb. 18-20 % körül volt, kikapcsoltam, mivel délután fel szerettem volna hívni barátnőmet...
délután 3 körül próbálom bekapcsolni, aztán csak rezeg+pirosan villog az egyik gomb. hazaértem, feltettem töltőre->megint rezeg és villog.., próbáltam 3 féle töltővel, más-más kábellel, az eredmény ugyan az.
mit tudok csinálni? tavaly március környékén vettem a telefont a T(ré)-nél, viszont Ice Armor ROM van rajta és lehetőségem sincs arra, hogy visszategyem a gyárit. -
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
MK VII #18516 üzenetére
FTM? 3.0.0.5?
Ajjaj... Belinkelnéd a leírást? Eléggé rosszul kezdődik...Egyszerre nem lehet fent az FTM meg a cwm recovery... A recovery verziószáma nem ismerős, de elég régi ahhoz, hogy még gen1-es telód legyen, úgyhogy nagyon megkavartad a dolgokat. Legalábbis FTM-et nem használhattál volna, ha ilyen régi recoveryd lesz utána...
Tényleg kéne a leírás, mert szerintem kicsit kevered a dolgokat.
-
MK VII
veterán
válasz
Sulthekk #18515 üzenetére
Ajánlottak egy romot a telefonra egy másik fórumon van fent és az ottani leírás szerint csináltam mindent... Aztán mikor rebootolt a telefon utána nem indult el a rendszer hanem ki be kapcsolgatott a telefon a zöld kis android figura jött-ment.... Ekkor még volt CWM a 3.0.0.5-ös,ha jól emlékszem. Aztán gondoltam felteszem a 4.0. mittudom én milyen verziójú cwm-et. Na ez után már nem volt CWM és azzal együtt eltünt az FTM is...
Így jutottam el idáig... -
MK VII
veterán
Esetleg tud valaki olyanról mint Samsungnál van JIG.. ZTE-hez van valami ilyesmi?
Egyszerűen se CWM se FTM mód nincs a készüléken és be sem kapcsol....
HELP! -
pinnacle
nagyúr
Milyen szivargyújtó USB töltőt ajánlotok?
-
-
MK VII
veterán
Üdv..
Lenne egy olyan kérdésem,hogy addig jutott a telefon,hogy már cwm-be sem lép be.. Se FTM módba.. Ilyenkor mi a teendő? Előre is köszi a válaszokat. -
gabe8719
senior tag
válasz
FordFair #18508 üzenetére
Ár-értékarányban a Samsung kártyái a legjobbak szerintem, 32 gb-os kivitelben ilyet használtam a Pengével egy rövid ideig, nem volt vele gond.
Bolttól függően 12-14ezer ft, a gyártó adatai szerint az extrém fizikai behatásokat is jól tűri, 5 év gari van rá, class 10-es (a class 6-os mondjuk mobilba szerencsésebb, de nálam tökéletesen bevált a 10-es is.)
-
FordFair
tag
Sziasztok!
sd kártyát váltanék, a kérdésem az lenne, hogy 32 GB-ost mit kezel? mit ajánlotok?
Köszi
-
junkpod
veterán
sziasztok!
Szeretném az upgrade-patch-et felrakni az IA2-re, kérdésem ugyanúgy veszik minden mint rom telepítésnél? (kell wipe-olni?)
Illetve ha kernelt is cserélnék, annál mi a helyzet: kell wipe, ujra kell tenni a programokat?
F
-
korcsillio
addikt
Ma eladtam a Blade-emet
-
junkpod
veterán
Ma akciós, 27.990 a blade telenornál feltöltő kártyás verzióban!
-
tekevics
tag
Szasztok!
Olyan gondom van, hogy bekapcsolás után nem látszik az sd kártya és nem is tudom felcsatoltatni.
Ha bekapcsolt állapotban fizikailag kiveszem az sd-t és visszateszem akkor beolvassa.
Kikapcs, bekapcs után újra ezt teszi.Van valami ötletetek, hogy mi ez?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #18499 üzenetére
DOSBox-ban futtathatsz régi, 15 éves játékokat, vagy QEMU-ban mondjuk egy w95-öt, amin játszhatsz, de szerintem elég gáz élmény lehet, akkoriban még nem terveztek érintőképernyőre, meg a bléd felbontása is gond lehet, akkoriban a 640x480 volt az etalon... A billyentyűzet+egér hiányáról nem is beszélve.
A nyílt kódú (többnyire linuxos) játékoknak (Pl. Quake I-II-III) már elég gyakran van androidos portolása, amit kipróbáltam belőlük a pengén azok nagyon jól mennek. (40< fps).
Ha jól beállítod, akkor ez a telefon elég komoly dolgokat is elvisz. PC-s játékokat viszont ne futtas rajta, mert csak húzod magad. Talán majd a Gaikai kliens megy armv6-on is, az esetleg megoldás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest