Új hozzászólás Aktív témák
-
koszegii
tag
Sziasztok!
Jelenleg az RLS7 van fent, ezt [link] a romot szeretném feltenni.Mi a csere menete,leírná valaki?Köszönöm.
-
w333
félisten
válasz
donjohnson #17994 üzenetére
Újraindítás után megjavult
-
w333
félisten
Felraktam a Swedish Snow Rls7 verziót csak nem tudom hogy-hogy lehet a tárcsázót alapértelmezetté tenni mert mindig a címtár jön be
előre is köszi
-
Sulthekk
aktív tag
Plagizálják az Ice Armort:[link]
-
barnam_
nagyúr
válasz
dragon1993 #17983 üzenetére
Az lényegtelen. Ez is csak egy 1 órás használat utáni "akku statisztika"
-
-
rezme
tag
Azt kell mondjam nagyon meglepett az ics, haver telójára raktuk fel és csak keresem az állam, valóban egyedül a youtube hq-kell csiszolni meg a legelején beállítani hogy a háttérben egyszerre csak 2 alkalmazás fusson. Írják hogy nem alkalmas hétköznapi használatra, de sztem ez hülyeség. Ha valakit érdekel konkrétan erről a romról beszélek.
-
barnam_
nagyúr
Akit még érdekel a CM7:
CM7.2 Unofficial May 10th [link]
Semmi extra, de azért jó látni, hogy még mindig vannak friss build-ek. -
Murphys2
tag
válasz
Hujikolp #17935 üzenetére
Nekem egyből felment minden gond nélkül... de ne sajnáld. Igaz, hogy tökéletesen működik a hangszóró a Viberrel és Skype-al, de az aksi kb 16 óra alatt lemerül sima készenlétben. A hangszóróból folyamatosan halk sistergés hallatszik, így nem hagyja lekepcsolni szegény telefont. Második nap után inkább újraindítottam a telóm, és használom ismét headsettel. Bár ha csak otthol akar valaki telefonálni a töltő közelében, akkor jó megoldás lehet...
-
t181
senior tag
Ha ICS, akkor nálam mindenképpen ez.:
http://www.modaco.com/topic/353230-may-8ics-beta-rom-aokp-cm9-remix-rc-63/
Akinek mond valamit az AOKP, az feltétlen tegye fel. Akinek nem ,az pedig azért.
Nekem sokkal jobban bejön, mint a CM9. Milliószor több beállítási lehetőség.(sok nem felesleges, kényelmi funkció)
A héten érettségiztem, kellett egy stabil, korrekt rom.
Nálam 5ösre vizsgázott.
Zenét hallgattam, játszottam, neteztem, endomondo-ztam és lazán kibírta a napot.
Most már erről készül mindig NANDBackup, és ez megy vissza, ha valami új nem jön be.
Kernel ide vagy oda, fos vagy nem fos, igazi ICS vagy nem, nekem most ez jön be. -
thxer
aktív tag
Videólejátszás még korlátos, Youtube csak LQ-ban megy, olyan 400x240 a max felbontás amit szaggatás mentesen játszik. Gondolom emiatt nem tud videót sem felvenni. Panorámaképet sem csinál.
Hárombetűs navit szoktam használni, zenehallgatást sztereó BT headsettel, wifi, net megy, ébresztő jó, hívást jelzi, a végén visszajön a kép, szóval amire használok arra tökéletes. -
thxer
aktív tag
válasz
barnam_ #17953 üzenetére
Nekem a tilal6991 0510 van fent, a kamera előnézet működik, lehet vele fényképezni, videót nem tud, bejövő hívásnál éled, bluetooth, gps, wifi működik, fényérzékelő és távolságérzékelő is. Elég stabil, már egy ideje ICS-t használok és mindig frissítgetem, de fagyás még nem volt, nem ragad bent processz, az akkuidő jó. A sebességével sincs gond, gyorsabbnak érzem mint a GB-t, pedig itt teledobáltam widgetekkel az asztalt, van rajta valami effekt is + élő háttérkép és nem szaggat.
-
Slyer
senior tag
Jelenleg melyik a legjobb ICS Bladera?
-
barnam_
nagyúr
Csak két alkalmazás? Mondjuk az email szinkron és egy üzenetkezelő app? És a többivel mi lesz?
Hülyeség így korlátozni, mert ami a háttérben van, az cpu-t nem foglal, csak memóriát. De azt is lehet felszabadítani, ha kell. Pl. nekem ha csak 50MB szabad memóriám van, akkor is gyors a telefon.
-
rezme
tag
Rájöttem valamire. Panaszkodtam ugye hogy az ics nagyon be tud lassulni, kb naponta kell újraindítani van hogy többször is. Találtam egy olyan beállítást a fejlesztési lehetőségekben hogy háttérben futó alkalmazások szabályozása, és ott beállítottam hogy egyszerre csak 2 alkalmazás futhat a háttérben, és láss csodát azóta nincs komoly lassulás
Csak gondoltam megosztom, hátha valakinek segít
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
GPS-el kapcsolatban kérnék segítséget.
GPS status nevű progi lát 6-7 műholdat, ellenben he elindítok egy runkeeper-t,
vagy endomondo-t egyik sem talál jelet, kültéren sem, menet közben sem.Tud valaki tippet adni?
Előre is köszönöm!
Üdv!
-
Oké,ránézek tüzetesebben,köszönöm a tippet!
A másik kérdésem az lenne,hogy ki milyen routert használ otthon?
Mert a mostani nem tud stabilan 4 gépet(hálózatról) kezelni.
Itthon most 2 gép van hálózaton,1 gép wifiről, 2 laptop wifiről, és két telefon (lenne) wifiről(ebből az egyik a bladem).Szóval ki milyen wifit használ a telefonjához,mert akkor én is olyat,vagy hasonlót vennék.
-
xSide
őstag
-
thxer
aktív tag
Üdv.
Valakinek nincs bontott Blade-je, amiben még meg van az alsó panel szalagkábellel? Egy ilyet keresek de nem árulják sehol. Akinek van ilyenje az légyszíves írjon PÜ.-t. Köszönöm -
barnam_
nagyúr
válasz
donjohnson #17936 üzenetére
RDS amúgy se működne CM7 alatt (kernel módosítás kell hozzá), s valószínűleg maga a rádió sem megy CM7-en.
-
-
RtgLaci
tag
válasz
Kiki18 #17928 üzenetére
A filmlejátszáshoz és a RockPlayert használom, szinte mindent lejátszik kodek nélkül, még a feliratot is felteszi (bár nem minden karakter jó).
RockPlayerLite -
Üdv mindenki!
vettem egy ilyen telót és nagyon-nagyon elégedett vagyok vele. .)
Azonban ithon nem tudom használni a wifit.ez a trükk nem jön be:
A telefon nem tud a routeremhez csatlakozni wifin, megoldás?
Ha a telefon nem tud a wifire csatlakozni akkor lehetséges, hogy a WPA2-es titkosítás a ludas. Ilyenkor célszerű a titkosítást WPA-PSK-ra állítani és az encryptiont AES-re.A wifin itt tudok állítani:
A másik kérdésem,hogy milyen lejátszót kell beszereznem marketról ahhoz,hogy avi ,divx ,stb filmeket tudjak nézni?
Jelenleg egy MX playert töltöttem le és egy kodeket hozzá,de nem történik semmi,nem nyitja meg az avi-t. -
nokiander
tag
nekem is oledes....
-
donjohnson
addikt
nem tud valaki kihangosítható fm rádió alkalmazást cm7 alá?
a cm7 sajátjában nincs ilyen funkció, a google play-es alkalmazások meg nem támogatják a chipsetet. -
hhheni
tag
Sziasztok, megint segítséget kérek...
Egy hete azt csinálja az én jóságos (gyári, rootolt 2.2-es) Blade-em, hogy jelzi, melyik alkalmazásból van frissítés, és amikor bármelyiket is frissíteném, letölti, próbálja telepíteni, pár pillanat múlva abbahagyja, és jön az "Update unsuccessful". Hely van bőven (23 MB), általában 20 szokott lenni, sé úgy is simán ment mindig, ez szerintem nem lehet gond. És ha ezek után letörlöm az appot, simán engedi föltenni a frisset. Amiket konkrétan kipróbálam: SoundHound, Evernote,WifiAnalyzer, GoogleGoggles, HandcentSMS, Astro, Webkey, BarcodeScanner, TitaniumBackup.
Tud valaki segíteni? Előre is köszönök minden ötletet! -
Indiant
addikt
Csak mint érdekesség, hátha érdekel valakit a divat:
-
nokiander
tag
Honnan tudom megállapítani hogy a telóm magyar zte blade vagy orange san francisco?Az biztos hogy tft nem oled de a digitizeren san francisco van az aksi alatti cimkére meg zte blade van írva....Lehet hogy ez egy magyar zte blade csak digitizer csere alkalmával raktak rá san franciscós digitizert
Hogy tudnék erről meggyőződni?
-
istnag
addikt
válasz
kelzsoca #17907 üzenetére
"ha egybecsomagolnánk a romot egy módosított firmware-el. "
azok a régi szép idők...
Most is kellenének ilyen romok,amik mindent elintéznek ALL IN ONE,bár nekem már nincs telóm, sajna
"SD kártya átpartícionálása esetén használatba veszi az ext partíciót, ezzel, ha valaki nem szeretné a telefonját komolyabb módosítás alá tenni, kitolható, az egyébként szerény belső data tárhely"
Egyenlőre RAM-ROM sem tiszta neki ,asszem...
Az EXT meg,hát,hogy is mondjam na khm khm nem egy élet biztosítás...
-
nokiander
tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy van egy orange san francisco telóm ami sima tft-s és valami nightly verza van fent és szeretném visszaállítani gyárira de nem tudom hogy csinálhatnám e a tmobilos tpt-s módszerrel?
-
kelzsoca
félisten
válasz
istnag #17901 üzenetére
Data particiót nem növeli,vagy lehet már erre is képes a híres IA2
Ez is megoldható lehetne, ha egybecsomagolnánk a romot egy módosított firmware-el.
Egyébként az A2SD alapból támogatott a romban, így az SD kártya átpartícionálása esetén használatba veszi az ext partíciót, ezzel, ha valaki nem szeretné a telefonját komolyabb módosítás alá tenni, kitolható, az egyébként szerény belső data tárhely. -
szeryo
tag
ha tpt zek és lefut rendesen 100%ig majd rak a kék jelzőcsik elejére egy errort az mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest