- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
xSide
őstag
OKÉ, de azokat akik letöltenék ideje lenne figyelmeztetni nem a kacsa sül meg magától
Hozzáértés illetve cm fórumok olvasása nélkül ne tegyen semmit!!!
Ez a fix rom magától, míg nem nyúl hozzá valaki nem lesz használható, max azoknak akik tudják mit-hol keressenek probléma esetén...
Visszatérve a wifi gondomra más is problémázik miatta, hamarosan jön egy bugfix!
Juppé... -
TRob1
veterán
Nem azt mondtam hogy a telefonnak van baja!!!
Csakhogy fokozzam a helyzetet: Soha! nem néztem még md5-öt egyik romnál sem.
Tudom, bátor vagyok (vagy hüle). Pedig ajánlani meg szoktam sok mindenkinek az ellenőrzést.
Írd nyugodtan a hibákat ha neked jól esik, csak úgy tüntesd fel ahogy valójában van: NÁLAD vannak a hibák, és nem Mindenkinél.
Tehát ne riaszd el azokat a felhasználókat akik használnák/kipróbálnák.
-
xSide
őstag
ÁÁÁ csak oldd meg, legyen wifi-m
Most töltöm gépről újra (pedig md5 fixen figyelt sd-n)!
Ha jó lesz öröm bódottá tesz...Illetve soha semmi hibát nem írok róla, ha nem lesz
Így megfelel?Sulthekk, tudom tudsz sok mindent (hozzám képest mindent) és párszor beégtél modaco-n...
Légy türelmes én is az voltam -
-
Sulthekk
aktív tag
Látom a képed, illetve nem a tiéd mert 22 colba nem fér bele (értsd jól)
Ezt hogy lehet több módon érteni?
Van olyan monitorod, ami 22"-os, de a felbontása wvga alatt van vagy mi akart ez lenni? Bléden nézem, de nekem 480x800-at ír, ez teljesen korrekt...TRob1:
Aha... Akkor jobb ha most abbahagyjuk, mielőtt elfajulnak a dolgok... -
TRob1
veterán
Lejárt az időm, de csak utána vettem észre a hülye szerkesztésedet.
Már bocs, de mi ez az idióta szöveg? Miért írsz ekkora baromságokat?Én is tudok ám olyat írni hogy pl: ss rls-el full felforrósodott a telefon amíg kb. 40 appot visszaállítottam Titaniummal (cm7 akkor se ha 60 at állítok vissza), nem beszélve arról hogy 1 óra alatt 20% akksit megevett!!!
(#19389) xSide :
Nem látod a képet okoska? Ha úgy lenne ahogy mondod, akkor nálam se működne.
És igen, nálad/veled van vmi gond... abból is látszik hogy folyamat duplázod a hszeid (és nem a ph hibája hogy 1 perc elteltével újra küldöd)Ha vmi xar, az mindenkinél xar. Hidd el, amit tolok a wc-be az nálad ugyanaz lesz ha megkapod postán.
ui: Sztem ne tedd újra, hisz tökéletesen elégedett vagy a fapaddal. Akkor meg minek szenvedni? (Mondjuk már akkor láttam hogy fikázás lesz, mikor először említetted, hogy na akkor kipróbálod. Kár hogy a lottó 5-öst nem látom így előre.
)
-
xSide
őstag
Ez most azt teszi, és nem vagyok hülye hozz, fordítottam eleget, full wipe megvolt sőt tpt-vel indultam mert májkrém volt fenn
Tudom rossz a telóm vigyem szervízbe
Bruhaha...
Inkább alapból nem megy, SZ@R a rom nem? Ezt nehéz elhinni és beismerni??Trob1 ismersz én sem hagyom magam, mint te és poénkodok ha kell
Ma ez most rossz poén lenne, felrakom újra hátha tényleg én qrtäm el vmit, de kétlem és akkor jöhet a blade-blade közti perpatvar...ui, mert szerkesztetted most ennél a fixen fixált akárminél nekem is forrósodik, akkor mi újság??
Látom a képed, illetve nem a tiéd mert 22 colba nem fér bele (értsd jól), és nem vagyok okoska csak átlag user aki most épp felrakott egy stabilnak mondott cm-et bízva abban talán ez lesz a tökéletes új teló megvételéig
A hsz-t nem én duplázom, hanem mondjuk az op mini vagy az új cm esetleg a tré hálózatom, mert jelenleg nincs wifi-m...
Szerk sokadszorra:
- tévedsz, örömmel ugrottam neki mert meguntam a 'fapadosságot' a sok nightly és rc utáni próbálgatással....
- soha nem írtam le cm-et, úgy ahogyan Ti álltatok hozzánk, pedig szerencsére nem vagyunk egyformák (még ha egyforma büdös is a kitevőnk), hogy fikázzunk mindentEgyébként ha mindenki kipróbálna mindent lehet egyszerűbb lenne a helyzet, mint egyrészről nyilatkozni bármelyikről
-
Sulthekk
aktív tag
Még szép hogy nincs, képzeld hogy ki lennének akadva a reklámokból élő fejlesztők, ha egy olyan nagy mennyiségű készülékből nem lenne bevétel... Ezt csak az olyan kis, egy készülékes romok tehetik meg, mint az SS, de tőlük sem elvárás...
Full wipe megvolt? Most ics-em van, de nekem nightly 130-óta sose voltak ilyen gondjaim a 7-essel, az pedig már jó régen volt...
-
xSide
őstag
továbbá android settings com fc hibaüzi és bezár, wifi nem csatlakozik...
Ez aztán stabil
Innentöl kezdve bárki fikázhat minket "fapadosokat", de ha leírjuk véleményünket és agyba-főbe fikáztok minket bújjatok el főleg azok akik nem férnek be az ajtón arcuknál fogva...
Egy szimpla írás után ti mertek fikázni, orcánkba vágni mindent?
Na ettől maradjatok távol...
Próbáltam sok romot, nightly-t fixet és ezt tudjátok, más tollával ékeskedni? De jó nektek, hahahahah! -
xSide
őstag
válasz
donjohnson #19377 üzenetére
és még dupláz is....
De marad, hogy tudjak miről írni -
xSide
őstag
válasz
Mit mondjak rá, mint korábban 'fapados' ss rom használó és számos cm próbálgató?
Ha ez stabil igen ingoványos a talaj alatta..
Fapad!!!
Gapps sd-n követelmény, amíg egy szakács nem csinál használhatót belőle szenvedés lehetséges...
Kapott új animációt, mitől még a play is szaggatós lett az alap beállításokba való lépés mellett!
Bár lehet én szoktam hozzá a sima görgetés látszatához a 'fapados' romok alatt...
Hazaérek nekiesek én is és kreálok egy használhatót, mert ez igy minden de nem az
Aki be akar szólni, vagy le akar ugatni azután tegye miután kipróbálta valaha is mondjuk a gyári alapokra épülő romokat! -
xlife11
senior tag
ICS-t érdemes feltenni?Melyiket ajánljátok?
-
tomkranich
tag
Sziasztok! Blade-hez keresek erintopanelt, Nincs eltorve megsem mukodik. Jo arasitva lehet kapni valahol? Sok helyen neztem de 15korul van :/
udv.Gabor
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
adb reboot-bootloader-re válaszul error: device offline hibát kapok?
Mivel lehet a gond?
Nem enyém a telefon, nem is ismerem, csak gyors megoldás kellene. Drivert elvileg telepítettem, de nem tudom, hogy jó helyről e...
Windows 7 32bitről próbálom... -
xSide
őstag
válasz
Akkor jöhet a romolás hétvégén, lehet megtalálom a hőn áhított tökéletes cm-et ami marad az új zte telók megjelenéséig...
Era vagy Mimosa-X a kiszemelt -
donjohnson
addikt
srácok, kijött a cm7.2 stable!
[link] -
Glatius
őstag
-
xSide
őstag
válasz
Glatius #19364 üzenetére
Pont a lényeg látszódik, bekapcsolt képernyő nélkül használod a telefont...
Arra az egy-, másfél órára sem kapcsolod be lehet egy hetet is kibírna, a wifi meg hiába megy állandóan és van ébren a teló 30-40%-ban úgysem használod ki!
Tisztán látszik a hirtelen esés mikor a kijelző is aktív...
Természetesen a telefonhasználati szokásaidnak megfelelően ez jó arány, viszont csalódást okozol annak aki jobban használja a készüléket és az adott romot!
Ilyenkor jön a kérdése, miért merül az övé jobban?ui.: ne vedd sértésnek vagy kötekedésnek írásom, csak egy szimpla észrevételnek szántam...
-
Clubforum2
tag
válasz
Clubforum2 #19370 üzenetére
Na szóval megoldódott. SD kari formázás után minden ok
Köszönet Dashes-nak -
Clubforum2
tag
Sziasztok!
Gondom a következő.
Fent volt egy ICEArmorII a vason.Vissza tpt-ztem 128-ra,majd nem tudtam feltenni az ics-slim-et.Visszaraktam az ice armor -t.Most akartam felrakni megint a slim-et nem ment fel.Nem tudja olvasni a telefon.(2 memkarival próbálva) aztán mondom visszarakom az ice armort,azt sem engedi.Vissza raktam a gyári állapotot,de azóta semmilyen romra nem tudok frissíteni. Recovery fastboot-tal felrakva.Ötlet? -
Dashes
őstag
- Kernel : fixed to compile with Linaro GCC 4.7 toolchain.
- Compile with Linaro GCC 4.7 toolchain, more fixes is coming (more fixes from the linaro aosp should be coming)
- AOKP RomControl : slide widget on nav bar, fix weather service FC, music layout toggle
- Adopted TOMG works on OTA releasetool, non essential content will not be install if System Partition size was found below 210mb
(these optional items have been moved to "extras" folders inside the rom file.) -
-
TRob1
veterán
válasz
477il4 #19358 üzenetére
Akkor az az első hsz frissült vagy 1 éve ha ilyen van benne.
Nekem 3-4 napot bír a CM-mel, ha jobban használom akkor 1,5-2 nap. De mint ez már sokszor kiderült, erősen telefonfüggő. Használ swedish snow-t... -
477il4
tag
Heló!
most jutottam egy kis pengéhez...
az a problémám hogy 8óra alatt lemerül...
jelenleg cyanogenMod-7-20120610-nightly-blade van rajta...
az 1.hsz.-ban olvastam hogy napi használatra még nem az igazi a cyanogen...
ezért kérdezném hogy lehet hogy a rom zabálja az aksit?
tudtok ajánlani egy mindennapi használatra való rom-ot? amiben minden megy , minden klappol...
válaszotokat köszönöm! -
Mr.C
őstag
-
Mr.C
őstag
Ma frissen ropogósan vettem egy microSDHC karit (TDK ugyhogy még nem is gagyi).
Viszont a probléma a következő:
Telefon felismeri, írni, olvasni tudja, semmi baja, viszont a PC (és nem egy PC) megbolondul tőle. Külső kártyaolvasóról csatlakoztattam, és nem látja, nem ismeri fel a gép, mellette meg úgy belassul minden, hogy semmit se lehet szinte csinálni vele. Ha kihúzom akkor viszont pikk-pakk újra gyors a gép.
Telóval töröltem róla minden adatot, másik telefonnal róbáltam formázni is (azt írta ki hogy sikeres).
Valakinek valami 5let? esetleg androidra van-e olyan alkalmazás amivel formázni v partícionálni lehet a karit?u.i.: már 5 perce rajta van a gépen, hátha csak idő kell neki még felismeri, de azóta se semmi
-
TRob1
veterán
válasz
Sequadon #19343 üzenetére
Volt már itt vkinek ilyen hibája, csak nem emlékszem hogy mi miatt... próbálj visszakeresni, én is próbálok.
Nem volt "gen3"-as fw rajta, ugye? Mert az is okozott ilyen gondot (és asszem pigfish ugyanúgy gen2-nek látja/írja akkor is)
Másik szolgáltató sim-jével, vagy csak eleve egy másikkal nem tudod kipróbálni?
-
-
Morbias
csendes tag
válasz
Sequadon #19333 üzenetére
Alap dolog, meg lehet hülyeség, de nekem a svéd romon az un. Power widgeten lehet kapcsolgatni a mobilnetet ugye, nem lehet hogy ki van kapcsolva? Az a bizonyos sim kártya alakú gomb benne nyilakkal. Nem tudtam mi az, felraktam az APN on/off -ot, és nem értettem miért nincs néha net. Hát volt kavalkád rendesen...
-
TRob1
veterán
válasz
Glatius #19339 üzenetére
Tessék, egy utolsó magyarázat, ha így sem érted, akkor sajnálom: [link]
"Nem lesz egyszerű..." - Sztem senki nem fog azért izzadni hogy te megértsd, nekem is ez volt az utolsó hsz a témában... gugli segíthet, ha a barátod.
ui: És a "linkem" nem azt állítja hogy gyengébb a cl10, hanem azt hogy kis fájlok mozgatásánál gyengébb, mivel eleve arról volt szó... ami az esetek nagy részében igaz is.
(#19340) Norbi14 :
Sztem szedd újra, és ellenőrizd az MD5 sort is: LinkDe amúgy fogalmam sincs mi a bibi, vki talán majd kisegít.
-
Glatius
őstag
Most már biztos, hogy egy szavamat se értetted....
Úgy mérte C6-nak, hogy úgy egyébként még a mérésen kívül is firkál-olvas, mert az ext3 partíciót használja is (cím és adatbus pedig csak egy-egy van rajta).
A linked pedig azt állítja, hogy a Class10 gyengébb mint a Class2, ami legalábbis túlzás.
Megmagyarázza nekem valaki, hogy az egyébként is lassú kártya miért nem lassul? Nem lesz egyszerű... -
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
Felraktam a CyanogenMod 7-et, és az első reboot után nem tud csatlakozni a mobilhálózatra. Már egyszer csinált ilyet, akkor visszaraktam a gyári ROM-ot és utána jó lett. Ez alapján csináltam. Mi lehet a baj? IMEI egyezik a flashelés előtt és után is. Biztos vmi alap dolgot csesztem el, de még nem vagyok túl rutinos ebben.
-
TRob1
veterán
válasz
Norbi14 #19330 üzenetére
(Recovery vmi 4es legyen lehetőleg, pl. a 4.0.1.5)
(#19331) Glatius :
Nekem tök mindegy ki mit használ.De a cl10 a nagy méretű fotók/sorozatképek és a nagy felbontású videókra lett kitalálva... meg persze jól jön "pendrájvnak" is, ha vki dvd-ket meg mkv-kat másolgat folyamat rá.
Az meg de szuper ha egy class10et 6osnak mér vmi.
-
Glatius
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
Norbi14 #19328 üzenetére
Nincsmit.
Úgy ahogy mondod.
Gapps-ot tegyél hozzá fel, mert CM-ekben nincs alapból semmi Google App (az jó lesz a linkedről is).
ui: Mondjuk nekem még az utolsó előtti (0602) van fenn, mert elfelejtettem feltenni az újat
, de ma este felteszem (régóta full stabilak a CM7-ek... akksiidő meg telefonfüggő - nálam nagyon jól bírja, legalábbis nekem megfelel
)
-
TRob1
veterán
válasz
Glatius #19325 üzenetére
Egyszerűen mondva: lassabb és drágább (kivéve nagy méretű fájlok másolásánál, egyedül akkor gyorsabb
De ugye általában pont nem erre kell a telefonba)
Bővebben mondva: lásd pl.:
vagy Edenyke írta: "memóriakártyából érdemes maximum class 6-ost venni, mert a class 10, bár nagyobb sebességű, de a kicsi file-ok másolásánál nagyon belassul, és többségében ilyen műveleteket végez a telefon"
És még sok hasonló...
(#19326) Norbi14:
CM7 megfelel, de nem a linken lévő 7.1.0, hanem inkább innen a legújabb. -
Norbi14
senior tag
Egy ismerősöm telefonjára szeretnék egy új stabil romot feltenni. Cm7 megfelel? Most sweet dreams4 van rajta.
-
Morbias
csendes tag
Bocs nemtom beszúrni....
-
Morbias
csendes tag
Okok akkor megveszem.
Amúgy tecsóban 2990 Ft.
Itt meg 1480, sztem jó ár:http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/memoriakartya/microsdhc/kingston_micro_sd_8gb_uj_elettartam_garanciaval_1605490931.html
De akkor ha particionáltam, és mindent visszateszek a FAT partícióra a teló észre se veszi, hogy babráltam ugye? Max használj az ext2-t automatice gondolom. Persze nem kapcsolom be kártya nélkül csak ha mindent visszatettem.
-
Morbias
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis tanács nekem. Internal memorym fogyogat, mindig sír a teló, hogy egyre kevesebb a hely. Gyári 2 Gigás SD-m van, de most tudnék jó áron venni 8 gigás Class4-es kingstone-t. A gyári nemtom milyen, de sd speed test Class 2-nek mondja. Egy csomó progim van SD-n, ami támogatja a Froyo gyári app2sd-jét, Ext-em nincs még.
Most viszont a 8 gigás karin jó lenne létrehozni egy ext partíciót.
Szóval szerintetek mennyire lenne lassú erre a Class-4es kari?
Illetve ha megcsinálom, az új kártya FAT-jára visszamásolom a mostani kártyám tartalmát akkor elvileg nem száll el semmi ugye?
Jah és még annyi, hogy mivel nincs microSD-s kártyaolvasóm, ha recoveryben mountolom a kártyát, akkor PC-vel összekötve particionálhatom?köszi előre is.
-
szeryo
tag
Mostanában elég sokat romoltam sajna a cm9 még mindig nem megfelelő számomra.Visszament mokee cm7romja.A kérdésem esetleg valaki nem szánná rá magát hogy belepakoljon magyar nyelvet ebbe a romba?Nagyon bejövös a rom.antutuba is veri az összes többit.Azt nemtudom hogy ezalá lehet másik kernelt rakni vagy behalna tőle?
-
airwawes
tag
Ez a ZTE szervíz egy nagy kalap @&#@&#&.
Elküldtem a telefonomat mert rossz a kijelző, és ahelyett hogy kicserélték volna a kijelzőt egy "új telót kaptam". Mikor megkaptam már akkor felfigyeltem rá hogy a rezgőmotor érdekes hangot ad ki. De ezt elviseltem, sőt még azt is hogy sötét képeknél jobb felső sarok zöldes. Viszont az már kiütötte a biztosítékot hogy 1 hét alatt meghalt, be sem kapcsol.
És most várhatom megint 2 hetet MINIMUM -
szeryo
tag
én jártam már hasonlóan.2 hétre a fiokba is került a telo.Nekem vannak pot akksijaim akkor sokszor használtam.Az érintkezők az akksinál bár szemmel nem volt látható de bejjeb mentek.darabokra szedtem a telot és kihajlitgattam.De igy utolag belegondolva lehet nem kellet volna szétszedni.ovatossan probáld meg hátha.Azóta kb 3 hónapja semmi baja a telonak.
-
dbius
veterán
Azt hiszem ma kihunyt a lélek a blademből
Reggel szokás szerint levettem töltőről, majd ezt követően használtam, telefonálgattam vele, BT fülest használtam. Aztán egy bejövő hívás lerakása után kb. negyed órával meg akartam nézni hány óra, de nem reagált a telefon semmire, a képernyő nem ébredt fel.
IA2R rom volt rajta, ezzel a rommal még nem, de korábbi romokkal előfordult már kétszer v. háromszor is ugyanez a helyzet.
Akkor a szétszedés, akku ki-be helyezést követően power gombra indult a telefon.
No most ez most nem segít, hiába vettem ki belőle az akkut, majd raktam vissza, nem reagál a power gombra, a piros led sem villan fel egyszer sem.
Most itthon próbáltam akku nélkül, usb-n gépre dugni (hangerő le kíséretében, ill. anélkül, menu+hangerő le, home+menu+hangerő le), de egyikre sem reagál a telefon.
Próbáltam tölteni a telefont (ezt sem jelzi a led), de úgy vettem észre, hogy kb. 5 perc töltés után hátlap nélkül a készülék micro usb csati melletti része majdhogynem süti az ujjamat, így inkább lehúztam a töltőről.
Lehet szerintetek még valamit megpróbálni házilag, hogy feléledjen? Jöhetnek a javaslatok akár itt, akár privátban. Minden javaslatot köszönettel fogadok.
Szerk: Reset gomb a kamera mellett? Vagy azt ne piszkáljam?
Elvileg még garis a vodánál, gyakorlatilag nem tudom visszaállítani az eredeti állapotba, így nem tudom, hogy szervízben nem fogják-e észrevenni, hogy custom rom és recovery van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest