- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeryo
tag
Szeretnék venni blade aksit.Nézegetem ezt az 1950 es akksit.Melyik birja tovább a gyári vagy ez a nagyobb teljesítméyü?valaki tapasztalat?
-
szeryo
tag
valki találkozott olyannal hogy a google terkep nemakar offline celre engedni letölteni?eddig simánt ment mindig. kb 3 hetes night van fent.ötlet tipp?
-
szeryo
tag
Lehet olyat csinálni valamilyen hivásblokkoloval hogy a bejövö ismeretlen hivást tilcsam?
-
szeryo
tag
válasz
Groovebaby #20455 üzenetére
jo ez a mokee rom szép gyors de az akksi használata sajna nagyon gyatra .több mint egy hónap használat után mondom...
-
szeryo
tag
a wifi folyamatos használata mellet fellépö energiafogyásra gondoltam.Ami elvileg kernelcserével volt megoldható.már lassan 2 éve bledem van.volt már rajta minden rom.Nálam egy nap az akksi de mindigis enyi volt.több akksival több bléden keresztül.mokee romját gyürtem már 1 hónapja de már kezd idegesiteni hogy épphogy kibirja az 1 napot de inkább nem.
-
szeryo
tag
az uj nightban megvanmég a drasztikus merülés?Melyik kernelt érdemes felrakni hogy jobb legyen?
-
szeryo
tag
válasz
Groovebaby #20360 üzenetére
facebook alternativa Friendcaster.Egy probát megérí, messze nem olyan szar mint a gyári prog.
-
szeryo
tag
válasz
Sulthekk #20136 üzenetére
találtam 06.26 os datummal:
http://madteam.co/forum/development-91/forum-rules-(read-this-before-post-anything)-2803/?prev_next=next#new
Ha megkérnélek feldobnád a vibert ?Az elözö verziókban nem indult el a prog fc miatt.Amugy naon jo prog a viber.attol félek elmegy egy pár órám és hiába mert nem megy aprog, nekem pedig ez feltétlel. -
szeryo
tag
valki nyilatkozna melyik a stabilabb:
Pre-CM9-AOKP-REMIX-RC6.6.4-BLADE-full-signed.zip
cm-9-20120615-EXPERIMENTAL-blade-ColdFusionX-tilal6991.zip
Ha jól értelmezem ezek már az új fordításúak.Esetleg valki feldobna egy kiherélt változatot ami mini gappsal felmegy 160as systemre? -
szeryo
tag
Mostanában elég sokat romoltam sajna a cm9 még mindig nem megfelelő számomra.Visszament mokee cm7romja.A kérdésem esetleg valaki nem szánná rá magát hogy belepakoljon magyar nyelvet ebbe a romba?Nagyon bejövös a rom.antutuba is veri az összes többit.Azt nemtudom hogy ezalá lehet másik kernelt rakni vagy behalna tőle?
-
szeryo
tag
én jártam már hasonlóan.2 hétre a fiokba is került a telo.Nekem vannak pot akksijaim akkor sokszor használtam.Az érintkezők az akksinál bár szemmel nem volt látható de bejjeb mentek.darabokra szedtem a telot és kihajlitgattam.De igy utolag belegondolva lehet nem kellet volna szétszedni.ovatossan probáld meg hátha.Azóta kb 3 hónapja semmi baja a telonak.
-
szeryo
tag
válasz
Keeperv85 #19261 üzenetére
közben énis rájöttem a harmadik cm9nél a remixnél.a többiben is állitható?
A legjobbnak talán az ujrakodolt cm9 tünt,furi de + akksihasználat volt észrevehető..A konstakang nekem nemakart magától aludni menni.De a remix a legtöbb beállitást tartalmazz.
A navitel várható valmikor cm9re: -
szeryo
tag
cm9 hez hol találok témát?Feltettem az uj konstakangot müködik benne a témaválasztó.
-
szeryo
tag
Van olyan cm9 amiben működik az aktív hívás megkezdésénél és végénél a rezgés?
-
szeryo
tag
válasz
Keeperv85 #19026 üzenetére
Hát sajnálattal veszem tudomásul.A játékok is sokkal jobban mennek.Lehet hagyom egy darabig megnézem milyen az akksi fogyasztása.Hátha ezzel már tényleg kibírok egy egész napot
.Bár ez nálam csoda lenne.
ui:Most nézem nemrezeg be ha megkezdődik a hivás.Ha lerakom akkor viszont rezeg.Sajna ez nálam követelmény.Belehet ez állitani esetleg? -
szeryo
tag
Feltettem probára a AOSP GB 2.3.7 / t0mm13bROM romot.Valaki probálta már?Ha jól értelmezem erre nem lehet témaválasztót feltenni?Nagyon gyorsnak tűnik a rom csak kicsit fapados a kinézet.
-
szeryo
tag
Feltettem a mokee blade v2 angol nyelvü romot.Belehet azt állítani valhogy hogy a telepített alkalmazások nyelve magyar legyen ne angol?A rom szépnek és jónak tünik
-
szeryo
tag
Eléggé romolhatnékom van.Lehet holnap nekiugrok.Ha van valakinek tapasztalata ossza meg.Legföképp az érdekelne hogy megye a Viber?Másik Miuin nem akart futni..
-
szeryo
tag
Tud valaki érdemleges infót adni Mokee OS Blade v2 rommal kapcsolatban.esetleg valaki nem rakna bele magyar nyelvet?Jól nézki . Valki tapasztalat?
-
szeryo
tag
válasz
JustInTime #18492 üzenetére
recoban wipe battery utána mericsd le és tölcsd fel rendesen
vargalex:köszi nekem nem esett le. -
szeryo
tag
Egy ismerösöm vett egy bladet használtan kb 1 eves lehet.Meglehet azt tudni hogy tpt vel gen2esitették vagy exevel?ha mar most gen2es akkor lelehet futtatni rajta az exét?csak mert sajna eléggé merül.De feleslegesen nem akarok vele bajlodni.
-
szeryo
tag
-
szeryo
tag
Nagyon bejön a miui beta 4 rom.Valaki nemtud rá megoldást hogy müködjön a viber?Nagyon boldog lennék!
-
szeryo
tag
Feltettem a:MIUI BETA 4 by Romu_Android romot.Eddig nagyon Tetszik .A vibert nem bírom működésre bírni, esetleg valaki járt már sikerrel?
-
szeryo
tag
ha tpt zek és lefut rendesen 100%ig majd rak a kék jelzőcsik elejére egy errort az mitől lehet?
-
szeryo
tag
feltettem a tegnapi cm-9-ColdFusionX-tilal6991 .olyan problémám van hogy nembirom feltenni ra a viber-t .Azt irja a play-ben nem tamogatott eszköz.Ezert feltettem: aokp build35 .Sajnos itt is ez a helyzet.Kb egy hónapja probáltam már ics-t ,ilyen probléma nem volt.Valaki esetleg tud rá megoldást?
-
szeryo
tag
tpt-zni szeretnék most a 220mb system osztásu van.ezzel sajan sokszor kevesnek bizonyul a data.szeretnék egy 185mb systemes tpt de nem lelek sehol.valki egy linket megosztana?
-
szeryo
tag
valki probálta ezt a romot : CyanMobile-reVo-A-Blade-20120421-Release
érdemes feltenni?a cm9 remix még mindig nagyon szivja az aksit?tennék fel valmi érdemleges romot megjött a kedv.Valmi amit érdemes?Cimi86:Én csereéltem már de nekem benne volt az elö lapban
-
szeryo
tag
Feltettem az uj nighty ot.Nagyon jónak tünik.Érdekes hogy eddig itthon csak 2 wifit látott minden rom, ezmeg kb 6ot
. Ajánlanátok valmi jo témát amit használtok ,vagy valmi ikon készletet.Esetleg erre a romra felehet tenni valhogy a köralakú akksi kijelzést?A nyito képernyőn lévö ora stilusát hogy lehet átállitani?
-
szeryo
tag
cm9 tapasztalatok:gyors merülés,gyors menü (tárcsázó néha lag),navitel ,3betüs nem megy.kimenö hívásnál ha aktiv kapcsolat létrejön nem rezeg.összeségében jónak mondható, de még várni kell.
A mostani nighty 0415 érdemes kiprobálni ?még mindig szivja az akksit?van valmi régebbi kernel amivel nem eszi az akksit? -
szeryo
tag
ics akop romban belehet valahol állitani hogy rezegjen amikor megkezdödik a hivás?
-
szeryo
tag
ics akop remixet feltettem sajna nemegy a navitel es a 3betüs navigácio sem
-
szeryo
tag
gondoltam feldobok egy ics probára melyiket érdemes ? ics aokp remixet vagy a ColdfusionX?Aki már probálta adna valmi erdemeleges infót?
-
szeryo
tag
ha kiszeretném probalni valamelyik ics-t és csak 136mb systemem van akkor tptznem kell?Ha most lementem a jelenlegi romomat (rls7) majd tpt zek utána visszabirom állitani?Melyik ics-t érdemes feltenni?
-
szeryo
tag
Feltettem a swed rls7.Sajnos ha kezdödik a hivás nem rezeg be,akkor sem ha lerakom.Másnál is fennál ez a hiba?rls6 nál jó volt?nagyon idegesitö...
-
szeryo
tag
megjelent az uj swed rls7.kezdem is feltenni.Ha ezt a témát szeretném feltenni az jol müködne szerintetek?:
http://android.modaco.com/topic/351403-theme-holo-dark-v4-beta-1-for-swedish-snow-rls5/ -
szeryo
tag
az ux1 féle kangaroos rom temája és ikonjai nagyon megtettszettek.Sajna a rom nemvát be.
ezt tettem fel:http://burgerz.pro/zte-blade/cm7/ a legujabbat. hogy lehetne megcsinálni hogy ugyan úgy nézzen ki mint ux1 romja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest