- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Teljesen véletlenül nem lapul valakinek egy ZTE Blade a fiók mélyén amitől megválna?
Gyűjteménybe kellene, mint az első okostelefonom.
Sajnos nem nagyon találok eladót sehol már jó ideje! Ha esetleg van valakinek, privátban írna?
Köszi! -
szezso15
addikt
válasz
TommyY2 #28870 üzenetére
Amit az Ace 3-ra irsz, az nalam is ugyanigy nez ki Expresszen, de ez csak a Samsung "okossaga", hogy a teljes belso memoria hasznalhato telepitesre, illetve adattarolasra is. Es az en gepemen csak 4.1.2 fut, szoval nem verzio kerdese.
Mivel igy egyben kezeli, ezert lehet egy kis vold.fstab mokkal megcserelni a ket tarhelyet (mondjuk csak 4.1-ig, mert onnan folfele mar a ramdiskben van az fstab fajl).
Amit pedig a PC-s mountra irsz, az az MTP mod, eleg idegesito, de asszem 4.1 folott AOSP alatt ez van benne mindenben.
-
szezso15
addikt
válasz
Hujikolp #28441 üzenetére
Azzal semmi ilyesmi.
(Ajj, de imádtam a CM7-et...
) 4.1 alatt van egy olyan bug, hogy a mediaserver process (ez csekkolja az SD kártyát új képekért, videókért, zenékért) beragad, és mivel keresgél, ébren tartja a telót. Ezt állítólag AOSP forrásban már fixálták, mert jött a 4.1-hez egy utolsó update, ami nincs merge-ölve a CM10 forrásba. (CM10 -> HZO54K, AOSP 4.1 -> JZO54L) Ha jól emlékszem, valamelyik framework jar feltúrásával (talán a framework.jar, nem 100%) javítható ez a bug, csak én nem tudom, hogy hol kell.
Viszont több telón is láttam már ezt a megoldást (Samsung, Sony gépeken).
Állítólag az segít, ha leellenőrzöd, hogy nincs-e hibás fájl a zenéid között, mert abban megakadhat a process, és ezért szívja le. Én kipróbáltam anno, nekem nem segített, de sokaknak működött állítólag! -
szezso15
addikt
válasz
Hujikolp #28437 üzenetére
Sajnos ez alapvető CM10 bug, de nem csak itt, mindegyik telefonon. Incredible S-en nálam is állandóan ébresztgette valami, direkt kipróbáltam Sensation-ön, és ott is! Valami el van barmolva sajnos, és nem a kernelben, mert 10.1 illetve 10.2-vel tökéletes a cucc.
Bár gondolom, ezzel nem segítettem sokat.
-
szezso15
addikt
válasz
jano_77 #28327 üzenetére
Nem, nem ez a helyzet.
Ezelőtt 1,5 évig Incredible S-em volt, én vittem szinte a teljes supportot XDA-n. 1 hónapja eladtam, és vettem egy Sensation-t. Így viszont nem tudtam fejleszteni, ezért az XDA-sok küldtek ingyé' nekem egy másik Incredible S-t, hogy tudjam folytatni.
-
szezso15
addikt
válasz
jobbacsabba #25284 üzenetére
Az teljesen mindegy, ha jól emlékszem a Gen 3-ra is ezt mondja (mivel hivatalosan nincs Gen 3, amolyan kitatlált név.)... A verziószámot kéne tudnunk.
-
szezso15
addikt
válasz
jobbacsabba #25282 üzenetére
Szia!
Milyen rendszerverzióval kaptad meg a telefont? Android 2.x.x? Ezt jó lenne tudni, mert akkor tudjuk, hogy Gen hányas vagy, mert ha jól emlékszem, akkor Gen3-nál volt ilyen, hogy Gen2-es ROMmal nem ment a Kamera..(Remélem, jól emlékszem)
-
szezso15
addikt
válasz
cjvt3o #24981 üzenetére
Nyisd meg a ROM zipjét, és menj a META-INF/com/google/android mappába, és nyisd meg az updater-script fájlt! Itt az első sorok közül ott kéne lenni valamelyikben valami ehhez hasonló:
assert(getprop("ro.product.device") == "blade" || getprop("ro.build.product") == "blade");
Ezt a sort töröld ki, a pontos vesszőt is a végén! Utána mentsd el, csomagold vissza a ROMot, elvileg mennie kéne...
-
-
szezso15
addikt
válasz
Komplikato #22548 üzenetére
Nem túlzottan... Nálunk Incredible S-en van egy CM9, ami 2.6-os GB kernelt használ (2.6.35.14), és semmi gond nincs vele, szalad rendesen, talán még jobban is mint 3-as kernellel...
-
szezso15
addikt
válasz
maggi1886076 #22485 üzenetére
Reméljük így lesz, én szívesen visszatérek, ha ez lesz a sorsa.
-
szezso15
addikt
válasz
maggi1886076 #22483 üzenetére
Perszehogy...
Marad is, úgy jövő év elejéig, közepéig...
Aztán majd meglátjuk, remélhetőleg hiába a zárt a Grand X BL-e, lehet majd nyitni, és akkor majd lehet, hogy visszapártolok a ZTE-hez. -
szezso15
addikt
válasz
maggi1886076 #22478 üzenetére
-
szezso15
addikt
Srácok, kéne egy kis segítség!
Tudom, nem Blade, de fontos lenne a hihetetlen segg-es csapatnak.
Ezen a linken kellene kiválasztani az Incredible S-t, hogy kapjunk Official MIUI v4-et: http://www.facebook.com/questions/386915824701332/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flogin.php&refid=9&_rdrNagyon köszönöm nektek előre is, és 1000 bocs az offért!
-
-
szezso15
addikt
válasz
Keeperv85 #19460 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz...
Most kapja meg az összes tavalyi MSM8255-ös gép az ICS-t, a Sensation paletta meg már március óta ICS-t használ. Szerintem egyébként a One V helyett érdemes Desire S-t venni (vagy Incredible S-t), nagyobb rá az XDA-s support, több a RAM, és a Sense 4 ugyanúgy rámegy.
Viszont a szervíz igaz, abban a Samsungok nagyon jók.
-
szezso15
addikt
válasz
airwawes #18117 üzenetére
Bocsi, tényleg, nem megy ma ez a linkelés...
Örülök, hogy tetszik, én is ezt koptatom mióta MIUI-t használok.
(Na jó, a Sense 4 lock-kal felváltva)
Szerk.: Nincs olyan téma, amiben ilyen? Esetleg UOT kitchen? Vagy marad az átszínezés, én is így szoktam MIUI témát szerkeszteni...
Esetleg ha gondolod holnap du. ráérek, segítek szívesen, úgyis ráérek...
-
szezso15
addikt
válasz
airwawes #18113 üzenetére
Akkor tényleg van még min dolgozni, bár ez hivatalos ROMon is megesik, ha sz@rul van megcsinálva a téma...
Hadd ajánljak én is valamit.
Én ezt a lock-ot használom épp, szerintem embertelen jó: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1051520 (az alján az utolsó előtti)
-
szezso15
addikt
válasz
airwawes #18108 üzenetére
Persze, az sokat dobna rajta, csak az ARMv6 miatt 100%-os MIUI sose lesz Blade-re szvsz...
A témát tényleg köszi, zsírul fest, mondjuk az hozzátartozik a dologhoz, hogy az alap MIUI téma csúnya problémákkal küzd, úgyhogy ennyi hiányosság belefér szerintem.Egyébként a Blade-es MIUI témamotorban mi nem okés? Látom, hogy a Settings menüt már megoldották, az szép munka.
-
szezso15
addikt
válasz
apeelme #18010 üzenetére
Hát, ez 1,5 hónapja van meg...
Alsógatyát gyakrabban szokásom azért cserélni...
De ez mostmár tényleg marad, új volt a gép, megtartom még egy évig kb.TRob1: Na, te meg a másik véglet vagy.
(#18011) Segnior_Barthez: Oké, nem lényeg.
Ahogy Mr. Konzervatív mondta (), rá kell tolni egy Gapps-ot: [link]
TRob1 szerk.: Igazából én is elégedett vagyok, csak nem tudok dönteni. Mindegyikben van valami vonzó. Most ezt megvettem újan, ez most marad egy évig biztos...
-
szezso15
addikt
válasz
Segnior_Barthez #18007 üzenetére
Inkább az ARMv6 a limit...
-
-
szezso15
addikt
Újfent kéne egy kis segítség...
Valaki le tudná tölteni nekem ezt, és mediafire-re felnyomni?Fontos lenne nagyon!
-
szezso15
addikt
válasz
maggi1886076 #16724 üzenetére
Én elvileg délután megyek...
-
szezso15
addikt
válasz
maggi1886076 #16292 üzenetére
Tessék: [link]
Csak tapasztalatból mondom, hogy ne cserélj rajta zenelejátszót, mert a PowerAMP, meg a gyári ICS-es lejátszó is nagyon megfogta a gépet, a főképernyő lapozása kb. 3 FPS-el ment...
A gyárit kell használni...
-
szezso15
addikt
válasz
maggi1886076 #16289 üzenetére
Egy próbát megér szvsz a mostani verzió.
Én telefon híján már nem tudom megpróbálni, de egy backup után nem veszthetsz semmit...
(max. időt)
-
szezso15
addikt
válasz
Psychonaut #16010 üzenetére
Nálam egy éjszaka alatt, úgy, hogy alsó gombokra nem ébredt, 3%-ot evett meg.
(10 óra alatt)
-
szezso15
addikt
Pár perce nyomkodom, FTL launcher-rel repeszt, a scroll cache ki van kapcsolva, úgyhogy a görgetés is király.
Van benne egy rakat beállítás, szóval jónak tűnik. Most egyelőre valamiért a témázás nem olasz, remélem, hogy egy reboot megoldja...
CM9-hez képest gyorsabb, és a Temple Run is 1000-szer jobban megy rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest