Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Ez a 4.1-es rom egy állat. Ismét szakít a Blade.
Viszont a wifi nem akar kapcsolódni. -
Indiant
addikt
Tud valaki privátban az első Blade-hez gyári akksit (és, vagy hátlapot) jó áron?
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Keresek Orange San Francisco, ZTE BLADE, V880 fekete hátlapot. (gyári) ..ha valaki tud PM.
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
korcsillio #18328 üzenetére
Akkor a Skate pont neked való. (Nekem is van mind2.)
-
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18190 üzenetére
Akkor szerintem driver gondod van.
-
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18188 üzenetére
Nekem kicsit az az érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Szerintem olvasd el az első hozzászólást és az abból eredő infókat. (Nagy valószínűséggel ott találsz segítséget. ) Mielőtt bármibe belefogsz.
Fontos! Mielőtt belekezdesz ellenőrizd a telefonod generációját! Ask Mr Pigfish appal. Mert sztem GEN1-es teló már nem nagyon van. (T-s GEN2-esítés)
-
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18184 üzenetére
Tehát nem indul el a telefon? (mert akkor logikus ,h. a gép nem látja)
Kicsit hiányosak az infók. A CWM Recovery fent van? Van mentésed? Esetleg a romot újrarakni..... Mi után kezdte ezt el? -
Indiant
addikt
válasz
dominicheft #18181 üzenetére
Esetleg egy újraindítás?
-
Indiant
addikt
EASEUS Partition Master Professional Edition Linux Bootable Disk-el Ingyen
$19.95 helyett $0-ért, a promóció pár napon belül kezdődik és csak 1 napig tart.
Az alábbi oldalon lehet feliratkozni, hogy értesítsenek mikor lesz. Az “I Want This” - gombra kell kattintani és megadni egy e-mail címet.EASEUS Partition Master Professional Edition támogatja a Windows 2000 Professional, XP, Vista, Windows 7 SP1, Windows 8 (Support 32 and 64 bit) -at.
-
Indiant
addikt
Csak mint érdekesség, hátha érdekel valakit a divat:
-
Indiant
addikt
válasz
^Clown #17745 üzenetére
Köszi, csak még egy dolog. Mivel először a keresőt használtam, belebotlottam a (#14310) dbius - hozzászólásra:
Két hete felraktam az IA2 Reborn ROM-ot,.....1etlen dolog kivételével teljesen rendben van minden. ........ hogy az érintőképernyő sokkal "érzéketlenebbé" vált ezzel a ROM-mal.
Lehet ,hogy azóta volt már egy vagy több update...
-
Indiant
addikt
A Bladen Sugar Daddy van már a rom megjelenése óta. Remekül működik, de az érintő képernyő érzéketlenné szokott válni. Márciusban már említettem, de nem javult meg. A reboot időlegesen jobbá teszi, de nem sokkal utána megint már a képernyőzárat sem könnyű kioldani. A fóliát már levettem róla. Milyen utat javasoltok? Romcsere, gyári állapot visszaállítás , gariztatás???
-
Indiant
addikt
Kötelező játék:
-
Indiant
addikt
Hali, szerintetek fólia, vagy touchscreen ha szinte érzéketlen a kijelző? Mondhatni ütni kell, de szó szerint.
-
Indiant
addikt
válasz
korcsillio #14086 üzenetére
Akkor talán ne használd. Tedd vissza az előző romod. Persze csak ha telefonálni is akarsz vele.
-
Indiant
addikt
válasz
stefi68 #5547 üzenetére
Hadd kérdezzek egy offot.
Fordítás a téma. Olyankor mi a teendő, ha felteszed a progit, működik ,de amint kibontod és változatlanul visszacsomagolod, aláírod és működik, de bizonyos funkcióknál FC-t dob. Mivel változtatás nem történt én csak arra gondolok, hogy az aláírást figyeli a program.De már olyannal is találkoztam ami ha nem gyári volt az aláírás, letiltott pár funkciót.
-
Indiant
addikt
Szakértők hozzászólását kérem.
A képenlátható Download az letöltést vagy feltöltést jelent? A telefonról a cefs.mbn-t le lehet vele menteni? -
Indiant
addikt
Ez volt, illetve most is az:
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Az Ext partíció működésének tesztelésére van bevált módszer? Tehát olyan progi, ami oda teszi magát. Ext2 vagy Ext3-ra kell formázni?
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Csak megerősítést szeretnék kérni, hogy csináltam valamit.
A TPT-s fw frissítést akartam csinálni. Így utólag nézem, hogy nincs említve szolgáltató.
"Ez után a készülék automatikusan újraindul, majd megkezdi a frissítési folyamatot, egy kis csík szalad végig, a vége felé láthatóan elgondolkozik, ez lehet 80 vagy 98-99%-nál is, ez esetben nem kell megijedni, végig kell menjen, majd a sikeres frissítés végét egy ZTE logó zárja." - nekem csík nem volt, %-meg főleg nem. Függőlegesen volt 2-3 szor egy szívverés animáció és utána bejött a rom , nem volt Logó.???
Vodásat akartam, 136_2_302-t. -
Indiant
addikt
Létezik olyan általam nem ismert módszer amivel fel lehet tenni egy launchert a blédre?
Telepítés kizárt, adb-vel restartol közben, az update.zip-el pedig az update-binary-t kiabálja meg. -
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #1388 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek! Az EaseUS Partition Master Home Edition tényleg remek! USB-n felmountolt SD-vel is láttam a partíciókat. Illetve az Ext-nek csak a helyét. Így azt Pri-re kellett tennem és megformázni Ext3-ra. Reboot és kezeli a rendszer. Már csak át kell bűvölnöm rá a cuccokat.
-
Indiant
addikt
Kéne egy kis help, akár privátban is. A bléd azt írja ki ,hogy a telefonon kevés a hely.
30Mb szabad. Sugar Daddy rom van fent és van ext-em, de ezek szerint nem használja. Help -
Indiant
addikt
válasz
dragon1993 #1322 üzenetére
Én megvárom a CMLibGEN3-at.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest