- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tivcike
tag
Hali! Segítség kellene!!!!! M-tech aTab 7" táblám van gingerbread gyári soft volt rajta, most frissítettem gyári ics 4.0.3-ra. Az eddig müködő internet stick most nem müködik, nem ismeri fel. Mit lehet tenni, fontos lenne köszi Segítene valaki ???
-
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Barátnőm öccse kicsit elcseszte a telefonját. A feloldó mintát elfelejtette és azt sem tudja milyen gmail címmel volt beléptetve az Androidba, mert valamit gyorsan létrehozott csak.
Valahogyan factory resetet lehet csinálni?Hidden menübe sajnos nem enged semmit, mert ugye csak vészhívás engedélyezett és ekkor nem engedi végrehajtani ezen kódokat...
-
-
ColdFusionX-et használok. másnál is csinál olyat, hogy eldobja a mobilnetet és csak restart után jön vissza?
-
Sulthekk
aktív tag
Previous fix was incorrect. Timestamp doesn't contain date info, therefore we need to construct it and adjust it if daylight savings applies. (android_frameworks_base)
Fix occasional completely mute incoming call (android_packages_apps_Phone)
Allow editing event status from GUI and mark new events as confirmed. (android_packages_apps_Calendar)
mm-core: fix build on msm7x25 targets (android_hardware_qcom_media)
cm: add U8150 maintainers to changelog (android_vendor_cyanogen)
Close notification view when swiping away the last notification. (android_frameworks_base)
Fix Persian language (android_packages_inputmethods_LatinIME)
Reset tags for UNOFFICIAL builds (android_vendor_cyanogen)
Simplify ROM filename, s/SNAPSHOT/EXPERIMENTAL/, other cleanups (android_vendor_cyanogen)
translation: fix HR tranlation (android_packages_apps_Bluetooth)
AndroidTerm: update Simplified Chinese translations (android_packages_apps_AndroidTerm)
Settings: update Simplified Chinese translations (android_packages_apps_Settings)
Frameworks/base: move translations in arrays.xml into strings.xml (android_frameworks_base)
Calendar: update Simplified Chinese translations (android_packages_apps_Calendar)
Czech: added missing string for fingerprint unlock, fixed (android_packages_apps_Settings)
Czech: added missing strnigs, fixed old strings (android_packages_apps_Phone)
Czech: text unification (android_packages_apps_Contacts)
Czech: string unification (android_packages_apps_DSPManager)
Handle unfinished mobile data changes properly. (android_packages_apps_Settings)
Correctly restore the 'Use ringer volume for notifications' setting on cancel. (android_packages_apps_Settings)
Fix lockscreen button behaviour. (android_frameworks_base)
Czech: updated translation (android_frameworks_base)
Send out a MOBILE_DATA_CHANGED intent. (android_frameworks_base)
Use full weekday for PT lock screen date. (android_frameworks_base)
Send RTSP control connection keep-alive requests (android_frameworks_base)
fixed external BT gps date/time issue reported by Jason Lynch (android_frameworks_base)
Fix medium month name list, 'Mai' ist not an abbreviation. (android_frameworks_base)
Restore ringer mode properly after cancelling dialog. (android_frameworks_base)
don't set the reserved bits0 and 1 for UCS2 encoded messages (android_frameworks_base)
Build GanOptimizer to keep Wifi awake during Kineto calls. (android_vendor_cyanogen)
Update German translation. (android_packages_apps_CMParts)
Czech: added missing strings (android_packages_apps_CMParts)
Update German translation. (android_packages_apps_Camera)
Update German translation. (android_packages_apps_ADWLauncher)
Update Polish translation for ADW Launcher (android_packages_apps_ADWLauncher)
Czech: added missing strings (android_packages_apps_ADWLauncher)
Update German translation. (android_packages_apps_Mms)
Fix race condition in DNS resolving. (android_frameworks_base)
LatinIME: Add ability to use volume rockers as cursor (android_packages_inputmethods_LatinIME)
awk: fix the evaluate bug related to warning fix (android_external_busybox) -
TRob1
veterán
Ha valaki frissítené a CM7-et: cm-7-20120610-NIGHTLY-blade.zip
Changelog oldal most nem jön be nálam.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DJGABI #19179 üzenetére
Köszi! Igen ez is kék, de ha egy kicsit oldalra húzod, akkor már nem lesz kék, viszont a felbontás ott sem jó. Remélhetőleg csak valami frissítési előkészület, mert pl. London, Róma a napfényes képet mutatja. Egyébként régebben is feltűnt, hogy kék téglalapok vannak a térképen, szép lassan beborították az egészet.
-
DJGABI
addikt
-
törölt tag
üdv
Blade-hez hol tudnék beszerezni jó áron hátlapot, valakinek javaslata?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #19120 üzenetére
Meg tudnátok nézni, hogy nektek milyen a műholdas kép? Más is jelezte, hogy bekékült. Nekem ilyen.
Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás. Lehet, hogy vissza kellene állítani, gyári alapra és nem feltenni a frissítéseket. Egyébként mintha régebben is lettek volna ilyen kékes téglalapok, de most az egész az. Lehet, hogy valami központi változtatás van, mert a Google Maps is kék, csak nagyítás után lesz napfényes, a telefonon viszont a nagyítás sem változtat. -
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #19164 üzenetére
Affene... :S
Az a baj, hogy nem tudom, hogy csináltam...
Nem tudom, hogy raktam fel a jdk-t, jre-t, meg úgy egyáltalán az egészet, úgy, hogy működjön...
Máskor is próbálkoztam, de mindig elakadtam...
Akkor le is állítom...
Esetleg, ha valami bombabiztos leírásod van, elfogadnám... -
t181
senior tag
Üdv!
Elsősorban a "szakácsokhoz" szólna a kérdésem.Rávettem magam, és talán lassan főződik egy ICS-t.
Ez alapján csinálom, és eljutottam eddig a parancsig: repo sync -j8
Elkezdett letölteni, és lassan egy gigát szedett le. Csak érdeklődnék, hogy mennyit akar ez letölteni?
Azért lenne fontos, mert virtuális gépen csinálom, és 20gigás...
Egyébként bármilyen infót/tanácsot szívesen elfogadok...
Leginkább a "patch"ek alkalmazására lennék kíváncsi... -
-
TRob1
veterán
válasz
#35202114 #19158 üzenetére
Még ha a Defy Plusz-ra mondanád, akkor csak-csak megérteném enyhe túlzással a "rohanást"... Na de ez már nagyon off, ne folytassuk, örülj inkább a defy-d által nyújtott "sebességnek" 1,5-2szeres áron.
(Gondolom még az olcsóbb! de fürgébb! xperia minidnél is gyorsabb
)
-
TRob1
veterán
válasz
#35202114 #19154 üzenetére
Már bocs de a Defy sose volt egy merci, és a Penge meg mindig több volt mint egy trabant.
És egyáltalán nem jobb a Defy annyival mint Te gondolod vagy szeretnéd hogy úgy legyen.És a végére egy idézet, Tőled:
"Első tapasztalatom amit észrevettem hogy a CM7 pörgösebb a bladen mint a defyn"
(De nyugi, már többen is mondták akik váltottak, hogy nem érte meg...) -
Sulthekk
aktív tag
válasz
had423 #19153 üzenetére
Majd talán a Gaikai, az úgy tudom open source. Remélem a droidos kliens is az lesz. Én igazából csak a Hitman a miatt nézegetem a Cloud Gaming-et, a többi érintésvezérléssel vagy játszhatatlan, vagy a minősége olyan amilyen. De pl. egy Silent Assassin-t szerintem még lehetne rajta élvezni.
-
had423
aktív tag
Höhh
Ha defy-n megy, akkor a Blade-n is jónak kell lennie. Kár hogy nekem gyenge a netem hozzá. -
Dashes
őstag
alap: 2cm-9-20120609-UNOFFICIAL-blade (targetbsp) link #6927
tartalmazza ezeket: link
128as partícióra is felmegy (114MB)
alkalmazások:
apollo, browser, calendar, camera, clock, gallery, messaging, people, phone, play store, settings, superuser-tts eltávolítva
-hátterek eltávolítva
-csak angol és magyar bill.
-1 csengőhang/ébresztő stb..saját használatra lett elkészítve, kérésre lett feltöltve!
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
^Clown #19140 üzenetére
Én a napokban nyomogattam, egyáltalán nem olyan vészes, tényleg csak a hw decoding része hibádzik, néha az se nagyon észrevehető, ha csak 50%-ot gyorsítanának rajta, már megmaradhatna
Nézzük a másik oldalát: a Linaro egy toolchain, tehát a CM7-et is le lehetne fordítani vele... Na hogy hangzik?
-
Jack@l
veterán
Sziasztok,
A blade -emre most került fel 2.3.7 -es CyanogenMod, de amikor marketről töltenék le appot, kiirja, hogy nem sikerült egy hiba miatt: -101
Valaki találkozott már hasonlóval? -
keyol
aktív tag
sziasztok.IceArmorII rom van a telón.Tegnap akartam bluetoothtal küldeni egy képet,de nem lehet bekapcsolni.Ez rom hiba vagy nálam van valami bibi?Köszi
-
pch
senior tag
válasz
Hujikolp #19092 üzenetére
Megmondom őszintén nem néztem utána, hogy milyen közelítésérzékelőt tartalmaz. Fényérzékelőt meg tudom, hogy működik. De azt nem feltételeztem, hogy az érzékelők egyazon csatornát használják mint a touch. Mondjuk fényérzékelőből is létezik olyan ami nem feszültséget ad le, hanem a pn átmenet válik vezetővé.
-
SeniorB
csendes tag
Azt már holnap, eleredt az eső. A kopaszi gátnál szerintem lesz majd idő tesztelni, köszi a helpet mindenkinek.
-
SeniorB
csendes tag
3/3 fix/műh
sima statust vettem le, irámytű vízszint, stb tényleg hasznos
-
Hujikolp
őstag
válasz
SeniorB #19121 üzenetére
Ajánlom a GPS Status & Toolbox-ot erre a célra.
Le lehet vele tölteni az aGPS adatokat is, ha van net. Megmutatja, hogy mennyi műholdat talált, és irány tű is, sok mindent tud még.Ha ezzel sem menne, akkor talán nem érintkezik az antennával megfelelően a rugós érintkező
-
donjohnson
addikt
válasz
SeniorB #19125 üzenetére
akkor tedd föl ezt a GPS Status nevű programot és nézd meg, hogy lát-e egyáltalán műholdat.
-
SeniorB
csendes tag
amíg megfőtt a pörkölt addig keresett. 20-25 perc kb
-
donjohnson
addikt
válasz
SeniorB #19121 üzenetére
mennyit vártál vele a szabad ég alatt?
ha úgy vetted, hogy újrarakták rajta a romot, akkor első pozicionáláshoz elég sok idő kellhet, akár 5-10 perc is. a második keresésnél már gyorsabb lesz.agps-hez kell net egy pillanatra, amíg leszedi a legfrissebb adatokat, de nem létszükség és nem kell folyamatos netkapcsolat. agps adatok anélkül is kell találnia műholdat, csak lassabban.
-
SeniorB
csendes tag
Ezelőtt nokia 5800ám volt
a garmin xt megtalálta a holdat net nélkül is -
SeniorB
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy bladet, és az a problémám vele hogy, a gps nem talál műholdat.
Előző hsz-ben szó volt igo-rol, de azzal sem akar találni. gio My way 8.xxx
Internet a telefonon most nem elérhető, de az Agps-hez tudtommal nem kell net.
Valakinek valami tipp?
-
pinnacle
nagyúr
A műholdas képnek (navigációnál, térképnél) olyan kék színe van, mint a saját pozíciómon lévő körnek. Ez mitől van, hogy lehetne eltávolítani? Régebben "napfényes" volt, de térkép frissítés után ilyen lett. Leszedtem a frissítést, de a nagy kékség megmaradt.
-
Fóti
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy, hogyan tudnám elrontani úgy a telómat hogy a szervízben kicseréljék, és ne vegyék észre h én csináltam vele valamit,(és ha mégis észrevennék akkor vissza tudjam itthon állítani). ugyanis úgy kaptam meg h a kijelzője a bal oldalán eléggé kék ,recseg a hangszóró...elég zavaró.
-
Onil91
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a power gomb megnyomására nehézen reagál a telefon? Nekem egyik pillanatról a másikra feltűnően lassabban reagál... ha reagál. -
kisbago
aktív tag
felraktam köszi szépen a sok segítséget!!
-
Hunter2
addikt
Létezik már hétköznapi használatra is alkalmas ICS Blade-re?
-
Glatius
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest