Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
Strauss #18173 üzenetére
ugye az sd kártya gyökerében az image mappában a kiválasztott image.bin fájl???
részlet a leírásból:
"Miután kiválasztottuk a nekünk szükséges csomagot, a benne lévő image.zip-et bontsuk ki, és az image mappát, benne az image.bin fájllal másoljuk be a telefon SD kártyájának gyökerébe." -
istnag
addikt
válasz
Strauss #14497 üzenetére
"... Kb "cSak " erről a ROM ról van szó..."
Persze mer ép-elméék nem tudtak egy normális romot összerakni és mindenki írja be a bugokat.Azért van csak erről szó itt....
pockhome:
Viccet félretéve,teljesen jó rom,ha bírja a telefonod,hanem bírja rövid időn belül kiderül.
Tedd fel nyugodtan! -
kelzsoca
félisten
válasz
Strauss #13199 üzenetére
Tegnap abban a csúnya logban is volt Go Dev cucc, hát... még a végén a sokak által jónak tartott ingyenes Go alkalmazás(ok) alatt adathalász kémprogramok működnek
Viccet félretéve köszönjük a visszajelzést, az ilyen visszajelzésekből lehet igazán problémát felderíteni.
Bár gondolom most jön egy sereg user, aki szintén go launchert használ és ez a probléma nem hogy nincs, még kevesebbet eszik, tovább bírja a telefon egy feltöltéssel a go-s cuccokkal
-
xSide
őstag
válasz
Strauss #12107 üzenetére
Nem tettél fel hozzá "véletlenül" másik kernelt??
Az alap SS2 oc-s volt, most pedig már nincs linkelve hozzá mivel kijött a 3-as!Amennyiben maradsz a 2-esnél az undervolt 20120129 vagy GB_TELE2_P729VV1.0.0B03 kernelt felrakva már állíthatod, de szerintem fölösleges lesz mert alapon is pörög.
Úgy gondolom nálad a stock van fenn egyébként, ami tartalmazott egy wifi patch-et is és a fentiek közül bármelyiket felrakod nem biztos, hogy fog a wifi működni mivel nem tartalmazzák az "eredeti" rom system/wifi mappába tartozó fájlokat.
Próbáld ki bármelyiket recovery-ből és gond esetén rakd fel inkább a 3-as SS-t.istnag: téma majd lesz rá, egyenlőre csak kisebb változtatást csináltam vele...
-
istnag
addikt
válasz
Strauss #12107 üzenetére
Nem tetted fel véletlenül a stock kernel zipet,ami az addonok közt szerepel?
Mondjuk nem tudom biztosan,hogy az a gond,de a stock ból ítélve,azt nem lehet oc-zni. Hidd el nem veszítesz ám sokat,én azt gondolom az OC csak,ilyen homeopátiás dolog,amúgy teljseítmény növekedést,csak nagyon nagyon kismértékben okoz,ha okoz egyátalán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest