- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
bozarjoska #18686 üzenetére
Amit a többiek írnak, az csak AOKP eredetű romoknál van. A ColdFusionX CM9 alapú. Jelen esetben egy olyan framework-res.apk kell, amiben ki vannak kapcsolva a gombok. Modacon már valaki megcsinálta, neked csak recoveryből kell telepítened, majd wipe cache és wipe dalvik cache.
De lassan gépelek...
-
t181
senior tag
Aki ki tudja kapcsolni, azért tudja, mert AOKP romja van.
Az új CFX-ben nem lehet kikapcsolni.
[link]
Ezt tegyétek fel, és eltűnik. -
joiner007
aktív tag
válasz
bozarjoska #18696 üzenetére
most nézem nekem nem az volt fent ami Neked, hanem ez Pre-CM9-AOKP-REMIX-RC6.5.2-BLADE-full-signed, mert ennek nem kellett akkora partíció. abban ott volt ahol most Te jársz...De nekem nem vált be ezért leszedtem
-
pch
senior tag
válasz
bozarjoska #18696 üzenetére
Nem itt van. tuti
-
bozarjoska
őstag
válasz
joiner007 #18694 üzenetére
nekem ilyen van : rendszer beállítások aztán navigation bar beállítás
vagy lehet rossz helyen vagyok
-
joiner007
aktív tag
válasz
bozarjoska #18692 üzenetére
jó helyen vagy! ott kell a magasságot 0 ra állítani, ha jól emlékszem az utolsó menüpont
kölön kell a fekvő és az álló állapotot -
joiner007
aktív tag
válasz
bozarjoska #18689 üzenetére
én is nehezen találtam meg, és már nekem sem az van fenn, de ha jól emlékszem a rendszer beállítások alatt van a lófej szerű ikon alatt olyan hogy navigációs sáv beállítás, vagy valami hasonló. Azt hiszem ez nincs lefordítva...Ott kell a magasságot 0-ra húzni
-
bozarjoska
őstag
-
pch
senior tag
válasz
bozarjoska #18689 üzenetére
Huh nem az van fent, de valahol a launcher beállításokba rémlik...
pch
-
joiner007
aktív tag
tudja valaki, hogy cm7 en hogy működik a csendes órák funkció, mert én megadtam neki, hogy mikortól halkuljon le, de maradt ugyanolyan hangos. Vagy van olyan progi amiben lehet időre állítani, hogy némuljon le a teló?
-
pch
senior tag
válasz
bozarjoska #18686 üzenetére
Leveszed a beállításokba a méretét 0-ra.
-
bozarjoska
őstag
Feltettem az ICS-t (update-cm-9-20120529-SNAPSHOT-blade-ColdFusionX-tilal6991-signed.zip) s nem tudom eltüntetni alulról azt a 3 virtuális gombot, hogy a halálba kell?
-
atees
őstag
Megoldva!
Köszi -
Sulthekk
aktív tag
Miért is kéne megállnia?
Idézem azt a leírást, amire az 1. hsz mutat GEN2-es telefon esetén:Csatlakoztassuk a PC-hez a bekapcsolt telefont USB kábelen keresztül, és a szükséges drivereket telepítsük fel, illetve kapcsoljuk be a hibakeresést is (Beállítás=>Alkalmazások=>Fejlesztőknek=>USB hibakeresés=>pipa be)
1. Másoljuk be a C: meghajtó gyökerébe azt a fastboot mappát, amelyikkel dolgozni szeretnénk
2. Indítsunk egy parancssort: futtatás: cmd, vagy keressük ki a parancssort az alkalmazások közül
3. Lépjünk vissza a könyvtárakban egészen a C:-ig (cd..)
4. Adjuk ki a következő parancsot: cd fastboot
5. A telefont kössük össze USB kábelen keresztül a PC-vel
6. Parancssorba írjuk vagy másoljuk be a következőt: adb reboot bootloader
7. A készülék újraindul bootloader módban (kis zöld robot látható a kijelzőn)
8. Parancssorba írjuk vagy másoljuk be a következőt: fastboot-windows flash recovery recovery.img
9. A sikeres művelet után húzzuk le az usb kábelről a készüléket, majd akksi ki-be, és indítsuk el hangerő le+power gombot nyomva tartva a készüléket, és ellenőrizzük le mit csináltunk.Rá se néztél, ugye?
-
atees
őstag
Valaki lenne kedves leírni, hogy kell feltelepíteni gyári 2.2re a clockwork-ot, egyszerüen nem tudom felrakni, elvileg gen2-es a készülék. Tmobilos. Köszi!
-
robit1973
aktív tag
válasz
erik36 #18676 üzenetére
Esetleg csinálsz magadnak: TPT Helper
-
erik36
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy zte blade telefonomra sikeresen rátelepítettem a ics--et de,nem találtam csak 220mb-os particíót de így nagyon kevés hely marad az alkalmazásoknak honnan tudnék szerezni egy minimális 185-190mb-os partíciót? -
pinnacle
nagyúr
Opera Minivel, hogy tudnék pár sort vagy egy oldalt görgetni? Régebben volt ilyen lehetőség, de most nem találom. A Dolphinban jó ötlet, hogy a hangerőszabályzóval lehet lapozni, de maradnék az Operánál.
-
heetomi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Volna egy olyan problémám, hogy zene lejátszásnál, amikor vége van a számnak nem mindig játsza le a következőt, vagyis mintha átlépne, de én nem hallok semmit, ugyanakkor számolja a másodperceket. Egyszer már cserélték ezért a telefont és az új is ezt csinálja.
Tudtok valami megoldást erre?
Jelenkezett másnál is ez a probléma?
Szerintetek érdemes vissza vinni ezt is?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Keeperv85
nagyúr
@sulthekk: ilyet látott már uram? >> [link] Ez a kis kütyü ugyebár egy 3G-s router. Mobil net jön be, WiFi jel jön ki. Voila. Kész is az említett rendszer.
@atesss:
A Gen1 vs. Gen2 (gen3...) témát is átrágtuk párszor.
Röviden: más RF layout, más memória kiosztás, ehhez más relokációs eljárások kellenek a kernelben. Ugye nem erre vagy kíváncsi...? Szóval: a gen2 az újabb, támogatottabb cucc. A gen1 kihalt.
Átlépni exe frissítővel vagy TPT csomaggal lehet. Vissza csak gyártói szoftverrel. Hivatalosan a visszaút nem is létezik... Ami gen2-es az is marad már.
NCK: avagy független OSF. Nos. Ez megint ilyen. Felhasználói szinten a függetlenítő kód véglegesen megváltoztatja a flash tartalmát, nem jó irányba... A folyamat -felhasználói szinten- nem megfordítható. Halkan jegyzem meg: urban legend, mint a gen2 >> gen1 folyamat...
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Sulthekk #18667 üzenetére
Értsd jól: mobil hotspot
t181: HD, a Minivel az a bajom, hogy alapból bezoomolva nyitja az oldalakat.
Sulthekk: ismerem a Turbo-t, de az nem tömörít annyit, mint az Opera Mini: elöbbi "csak" tömörítve kapja az adatot az Opera szervereitöl, míg az utóbbi alaposan bele is nyúl az oldalak kódjába.
atesss: ez az. Mivel nincs gyári független OSF (és OMC), ezért a függetlenként árult telefonok általában NCK-kóddal lettek kiütve (?) vagy rosszabb.
-
atesss
addikt
válasz
Keeperv85 #18660 üzenetére
Jó tudni, hogy leginkább "OSF" néven írtok róla itt a topicban...
Így is rákerestem, és hát van akinek eléggé problémás volt az "átfrissítés".Az 1.hsz-be erről nem találtam infót, pontosan mi a különbség az 1.gen és 2.gen FW közt ?
Hogyan lehet köztük oda-vissza frissíteni, mit változott, mikor lehet rossz az átfirssítés, mikor problémás, stb. ?lehetőleg NE függetlent vegyél, mert abba bele van már valószínű túrva erősen. Nem tudom ajánlani semmi szinten!
Ha a hardver úgyis ugyanaz, akkor ez miért lehet probléma ?
Illetve mit befolyásol ?Mivel ez Orange-es telefon, ezért gyárilag független nem is létezhet belőle ?
-
barnam_
nagyúr
Hmm, hát rég találkoztam egy oldalon ennyi féle flash lejátszóval
De a CM7 alap böngésző a 10.3-as Flash-el egy kivételével az összeset lejátszotta...(#18667) Sulthekk: szerintem úgy érti, hogy egy eszközről megosztva a netet wifin keresztül böngészik a másik eszközön.
-
t181
senior tag
válasz
Sn[4k3] #18663 üzenetére
Melyik Dolphin? Én a HD-t használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Hát igen...az Opera Mini tényleg gyors, de az a takarékosságra megy, így nekem sok oldalt nem jelenít meg rendesen.
Ha mobilnetezek, és böngészek, akkor Opera Mini Next. Nagyon klassz. Azt is kiírja, hogy mennyi az adatforgalmad, és mennyi lenne a szerver/tömörítés nélkül.Úgyhogy 3 böngészőt használok.
Alap: ingyen-face, wifi-net
Dolphin: wifi-net
Mini Next: mobilnet -
t181
senior tag
1. Nekem is befagyott, szerintem a flash tartalom miatt.
Menj a beállításaiba, a speciális alatt a "pluginek engedélyezése"-t állítsd "igény szerint"-re.
Talán megoldja a problémát.
Mondjuk Én régóta Dolphin-t használok.
2. Facebook-ot sem nagyon használok, a Friendcaster szerintem fényévekkel jobb/gyorsabb.
3. És az alap Galériát sem...E helyett pedig a QuickPic -et használom...ez is sokkal gyorsabb.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atesss #18658 üzenetére
Hardveresen azonosak, kivéve a kijelzőt. Lényegtelen viszont szoftver szempontjából a hardveres eltérés. Minden megy az OSF-en, ami a Bladeen és visszafelé is. Valamit majdnem elfelejtettem... lehetőleg NE függetlent vegyél, mert abba bele van már valószínű túrva erősen. Nem tudom ajánlani semmi szinten!
-
t181
senior tag
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy ZTE Blade vételén gondolkozok, UK-ból, használtan.
Ott mint kiderült Orange San Francisco néven is futott - elsősorban AMOLED kijelzővel.
Utána olvastam már pár dolognak a fórumban (első hsz + keresés "Orange San Francisco"), de nem világos hogy akkor mi is oldható meg, hogyan alakítható át szoftveresen "normál" Blade-é.
Vagy van valami hardveres ok is, ami miatt nem menne ?
Vagyis mi a helyzet jelenleg az Orange San Francisco frissítésével ?Ebay UK keresés: [link]
Nővérem Londonban lakik, de jön Bp.-re pár hét múlva, így a magyaro.-ra való postázási költségen is tudok spórolni.Az OLED kijelző pontosan miben is más végeredményben ?
A fekete feketébb, de a max. fényerő állítólag alacsonyabb.
Szinek, fogyasztás, stb. ? -
pch
senior tag
Hát elég sok minden leáll még az ics-be..
pch
-
w333
félisten
Sziasztok jelenleg a Swedish Snow rs7 használom de a google talk nem magyar
valaki tudna linkelni egy magyar verziót ?
-
Sulthekk
aktív tag
-
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #18635 üzenetére
Én voltam a bűnös.
Itt a gyomlált ROM.Hát ilyen célra mindig 7-zip-et, vagy TC UltimatePrime-ot használok.
Egyébként szerintem annyi az egésznek a titka, hogy nem kell kicsomagolni-becsomagolni az egész zip-eket...
Csak kihúzod a zip-ből ami kell, aztán vissza, és helyesen fogja beletenni. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sulthekk #18632 üzenetére
Lxde bug, amit én látok:
Képtelen a tárcán felmérni a helyet, így a tárcára dobott gombokat sem csoportosítani, sem összenyomni nem tudja, majd szépen jobbra feltölti az óra alatti területet is, majd az azt követőt... és így tovább...
Hiányos és hanyag fordítások... a szenvedő szerkezetnek már rég ki kellett volna vesznie, de itt még nyomja, hogy a "a csomag el lett dobva"... persze... a macska fel lett mászva a fára...
-
pch
senior tag
válasz
Keeperv85 #18626 üzenetére
Ajánlom az ubi "gnome" helyett az xfce felületet, vagy az egészet lecserélni egy archlinuxra.
Az ubira egy kissé megharagudtam az utóbbi 2 évbe.. Utánna a gnome3 ra, előtte meg a kde-re. Ha így megy tovább és az xfce is átvált gnome3-ra kénytelen leszek írni egy saját DE-t ami nincs tele minden csicsás szemcukorka pörgőforgó szarral. -
Keeperv85
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Sn[4k3] #18623 üzenetére
akkor próbáld meg ezt
(ezt még a 2.2-nél használtam, mert ott volt egy bug gyárilag)
miután átírtad, indítsd újra a telefont, és a net is legyen bekapcsolvaNTP_SERVER=xtra1.gpsonextra.net
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
DEBUG_LEVEL = 3
INTERMEDIATE_POS=1
ACCURACY_THRES=5000
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE -
pch
senior tag
Üdv!
Írta valaki, hogy kigyomlálta a cm9-et meg belerakta a kisebbik gappsot hogy felmenjen a 136os systemre.
Nos az a valaki nem akarja megosztani az így elkészült cuccot.pch
-
tlac
nagyúr
válasz
Sn[4k3] #18616 üzenetére
ez van a gyári 2.3.5-ben (maláj/libra):
NTP_SERVER=xtra1.gpsonextra.net
# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL = 3
# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0
# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
# ACCURACY_THRES=5000
################################
##### AGPS server settings #####
# FOR SUPL SUPPORT, set the following
# SUPL_HOST=supl.host.com or IP
# SUPL_PORT=1234
# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
# C2K_HOST=c2k.pde.com or IP
# C2K_PORT=1234
# EXTRA SETTINGS
################################ -
GrandS
senior tag
válasz
DJGABI #18597 üzenetére
Nekem a 160-as system-re ezt írja ki a kiritkított CM9:
assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade" II getprop("ro.build.prop.product") == "blade" E: Error in /sdcard/Pre-CM9-AOKP-REMIX-RC 8.5.2-BLADE-full-signed.zip (Status 7)
Installation abortedValakinek tipp ???
A kártya és a file jó. -
Sn[4k3]
senior tag
Na, már gondolom, hogy mi a baj...
Ez van gps.conf-omban:NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276Tehát gondolom Ámerikában keresne. Mit módosítsak rajta?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
barnam_ #18586 üzenetére
Épp kertészedtem, kiraktam addig a kerti asztalra (árnyékban), mire karókat szúrtam a paradicsomoknak meg kigyomláltam a veteményest, addigra sem talált jelet. A-GPS engedélyezve, cellainformációkra is támaszkodhatna.
GrandS: stabilitással és sebességgel nincs gond (ColdfusionX), egyedül az akkuidö kérdéses és a fentebb említett GPS-mizéria. WiFi tethering sincs ebben a ROM-ban, de a többiben található.
-
t181
senior tag
Ennek jónak kell lennie, ezt használom/tam.
Egyébként, ha kicsomagolod, és nyomsz egy jobbgomb-tulajdonságok-at, akkor rögtön látod, hogy mennyit foglal. De azt hiszem WinRAR-ral elég megnyitni, és írja, hogy kicsomagolva mekkora.
Nem tudom, milyen miniGAPPS-ot használsz, az nekem ~10Mb. Ha kell, azt is feltölthetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest