Új hozzászólás Aktív témák

• tomp

félisten

Első nap utáni vélemény a Z9X-ről:
    Boot nagyon gyors. X8-hoz vagyok hozzászokva. Na a Z9X brutál gyors.
    Sajnos HDR10+ megjelenítést sehogy sem tudok belőle előhozni mivel DV képes a TV-m így vagy HDR10 vagy Dolby Vision. Ezt nem értem...
    Dolby Vision Profile 5 SL mp4 tökéletesen megy. Ha már ts-ben van akkor elkezd villogni zölden aztán az egész kép zöld lesz. Onnantól a TV is kikészül. A TV saját Netflixében a Dolby Vision nem fog menni. Fekete képet ad a TV. Kell neki egy újraindítás.
    Azaz itt valami olyan értelmezhetetlen adatot küld a TV-nek, hogy az onnantól K.O. lesz. :DDD
    Sajnos amelyik Profile 5 SL-t FEL-ből készítettem azt HDR10-ben indítja. Ha ts akkor az elejétől már zöld.
    Ha sikerül nekik fixálni a FEL->Profile 5 SL dolgot akkor nekem egy tökéletes lejátszó lesz.
    Azt még túlélem ha a DL DV-t nem fogja vinni mert át lehet dobni SL-be de azt tudja már. :)

OpenWRT-n használtam a boxra kötött merevlemezt mint Windows hálózati meghajtó. Szerencsére az új bétába belerakták a Samba szervert így ez a funkció OpenWRT nélkül is megy. De kizárólag csak UTP-n! Wifin nem!

Új hozzászólás Aktív témák