Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

válasz crok #8554 üzenetére

Nem tudtam, mi lehet még hasznos/fontos info, így több fotót csináltam, elnézést a hosszabb válaszért.

Tényleg teljesen más adatokat mér, mint a gyári app. Mókás.
    Így azért már szimpatikusabb az összkép, bár még mindig fura pl. épp a MyRafi, amin talán egy utalást indítottam el a kérdéses időszakban (79%-ról - 20%-ig merülés)
    Lidl Plus-t 2-3x megnyitottam pár pillanatra, calculator-t egyszer használtam, akkor mondjuk egy fél órát ment az app (lezárt képernyővel, néha felvillantva), BP18app egyszer felugrott.
    A fura hogy magamhoz képest most egész sokat használtam a Messengert, az mégis kevesebbet zabált mint pl. a Lidl plus. Strava-t sokkal többször indítottam, az nincs is külön korlátozva, míg a Garmin ami fut 0-24 BT kapcsolat mellett, meg sem jelenik a listán.

Szóval szerencsére fake-nek tűnik a sok-sok aksihasználat a többi apptól, most is jóval nagyobb számokat mutat a gyári alkalmazás, de ettől még elég gyorsan merül a telefon - viszont lehet, hogy szimplán az aksikapacitás csökkent ennyit? (erről külön lőttem egy fotót)

Köszönöm előre is!
    A daemon csomaggal még nem tudtam foglalkozni, nem jutottam el oda, hogy csatlakoztatni tudjam a telefont a másik gépemhez.

Új hozzászólás Aktív témák