Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Próbáltam felrakni egy új romot, az orangefox alól mellényomtam és a formatting data dolgot engedélyeztem. Immáron fél órája fut. Meddig tart egy ilyen kb? Lehet vele valamit kezdeni?
Köszi!
-
crok
nagyúr
A Xiaomi nem viszi ám túlzásba: most jött ki egy V12.5.4.0.RJZRUXM Android 11.0 ROM az oroszoknak, 2022 márciusi security patch-el
-
Upo
addikt
A google gondok miatt elgondolkodtam egy factory reseten. De xiaomi.eu 11.0.7 van fent, android 10. TWRP 3.5.2_10-0 for MIATOLL a twrp. A rom is ezzel lett telepítve. Mentsem ezzel, vagy jobban járok valami újabbal? A 11-es, 12-es stb. változatokkal jó lesz a 10-es alapú mentés és nem utolsó sorban a visszaállítás?
-
Ferrari fan
tag
Háhá végre mindenféle mókolás nékül működött a frissítés, magától nem talált, de a kitallózással simán felment 13.0.1..-ről a 13.0.2.0-ra
Persze a 13.0.1-re való áttérésem bootloader nyitással volt, de azt pár napon belül visszazártam, csak mielőtt bárki rákérdezne, hogy hogy is sikerült nekem frissíteni.
-
törölt tag
válasz
#46824192 #8789 üzenetére
UPDATE:
2. próba , ugyanaz
Elindul lassan csinálja , nagy felugrik 99%-re (de ezt kb alig látni) , fekete kép , és bebootol , majd értesít , hogy nem frissült.Most már azért kíváncsi lennék a frissítő fájl esetén egy MD5 értékre , csak hát a [https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/joyeuse/] ilyet nem ír a fájlokhoz.
Bár kétlem , hogy itt kellene keresni a hibát, de soha nem tudni. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #8788 üzenetére
OK. Teszek még egy próbát.
-
-
törölt tag
Rászántam pár percet a linkelt átnevezéses módszerre.
V12.0.3.0.QJZMIXM ---> V13.0.1.0.SJZMIXM
lett volna a cél.Ugyebár köztudott , hogy rengeteget sz..tam vele és megörültem , amikor elkezdett az update lefutni.
Na...hát ez korai volt, ugyanis kb.15% -ig sem jutott. Fekete képernyő után , simán bekapcsolt és maradt minden ugyanúgy V12.0.3.0.QJZMIXM.
Értesítési sávban csak ennyi van:
Nem sikerült frissíteni a MIUI rendszert
Töltse le a ROM-ot és próbálkozzon újra frissíteni.Kérdés , hogy akkor ez egy végleg elátkozott példány , vagy túl nagyot akartam ugrani ezzel a verzióval?
Abban csak reménykedni merek , hogy nem kell (ha jól számoltam) 8db verziót egyesével így feltenni, mire V13.0.1.0.SJZMIXM lesz, mert akkor az hajkihullatós történet lesz.
-
crok
nagyúr
Ezt megfuttatnám a Milyen okostelefont vegyek? topikban esetleg ha itt nem lesz válasz.
-
crok
nagyúr
válasz
-ZeeZee- #8779 üzenetére
"Tehát ha eddig nem jelent meg, akkor már nem is fog, ugye?" -- nem.. de ezt még senkinek se sikerült megjósolni hogy mikor kerül majd ki.. lehet kimegy holnap, egy hét, hónap vagy fél év múlva (MIUI 14 már nem lesz, az szerintem biztos).
"Akkor rá kell szánnom magam a manuálisra..." -- de amúgy mekkora meló egy linkre rákattintani, a ZIP-et letölteni, az update alkalmazásban meg betallózni és elindítani? Még ha a híres-neves átnevezéses módszerrel kellene csinálni se lenne több mint 3..5 perc. Az egész..
-
Remiel
őstag
Egy ismerősöm a fejébe vette, hogy akar egy új Note 9 Pro zöld színben, az egy dolog, hogy itthon nem kapható, de mik ezek az árak kint? 120k környékén van? kb másfél két éve vettem az enyémet valami 65k körül volt, céges telefon, nem is használtam szinte.
És mi az indok? Kell neki az értesítési led. Újabb Note-okon már nincs nem tudjátok? Meg ugye a hangrögzítés de azt gondolom újabbakon is meg lehet oldaniTud esetleg valaki linket ahol olcsóbban van mint 120? Használt nem játszik ami kissé komplikálja a dolgot
-
-ZeeZee-
senior tag
MIUI V12.5.8.0 (RJZEUXM) van a telefonomon. Nem talál frissítést. Egyszer csak meg fog jelenni, vagy telepítsem manuálisan?
-
crok
nagyúr
Azért (is) mondom mert mától a c.mi.com letöltési oldalon is már a 13.0.2.0 SJZEUXM van írva.
-
crok
nagyúr
MIUI V13.0.2.0 SJZEUXM frissítés:
https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SJZEUXM/miui_JOYEUSEEEAGlobal_V13.0.2.0.SJZEUXM_43c64ef3e4_12.0.zipElvileg mostmár nagyobb körben is elérhető / telepíthető lett,
a fastboot ROM link is itt lesz ha kellene:
https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SJZEUXM/joyeuse_eea_global_images_V13.0.2.0.SJZEUXM_20221014.0000.00_12.0_eea_84170f2e6b.tgzAztán hajrá, kinek mint intézett a Mi fiókja
-
crok
nagyúr
Jól tudod hogy nem kell kicsomagolni viszont lehet neked (is) még csak trükközéssel megy fel (ha fel engedni rakni)..
-
crok
nagyúr
Akit érint:
unofficial TWRP 3.7.0
Android 12+ ROM-okhoz amiben FBEv2 encryption van csak.Changelog:
* TWRP 3.7.0
* New device tree base generated with twrpdtgen v3.0.0
* Fixed fastbootd
* Fixed broken MTP on some devices
* Fixed decryption on official LineageOS builds
* Fixed vibration on devices with drv2624 vibrator (reuploaded) -
psg5
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Ezek alapján a telefonnak vêge. Gondolom a javítás gari felett nem éri meg?
Sajnos kikapcsolt allapotban elég szinte ha rálehelek már kapcsol is be, még kikapcsolni is alig tudom mert mintha allandoan kapcsolnam ki be a keszuleket vagy zarom le állandóan a kepernyot. -
steele80
senior tag
válasz
borzosmorzi #8767 üzenetére
Most már nálam is működik ismét. Nem tudom "mi" lehetett. Egyébként nekem is úgy tűnik idáig ez a legjobb rom.
-
steele80
senior tag
13.0.2 oldalsáv megszűnt működni. Talán ez volt az egyik leglátványosabb újítás. Hiába az újraindítás, oldalra húzom a csuszkát nem működik és ekkor a csuszka is eltűnik. Aki használja esetleg ránézne?
-
kanyi51
senior tag
Restart - feláll a rendszer - ujlenyomattal felold, vagy arcfelismeréssel - kezdöképernyö bejön - majd fél, 1 perc és ujra bootol. Ez megy folyamatossan, 5x, 8x és egyszer csak jo lesz nem indul ijra. Probálom amit irtál, de most nem akarom kikapcsolni, mert ugy vettem észre hogy csak a bekapcsolásnál csinálja. Amugy ujraindulni eddig nem szokott semiféle egyéb módon.Pl. beszélgetéskor, mint ahogy sokan irják itt. Köszi.
-
törölt tag
Az érdekes lenne.
Gyakorlatilag akkor vigyázzálásban kell mozdulatlanul telefonálni?
Máskor nem jön elő??
Munka, futás, motorozás,elejtés,kocsikázás/futárkodás,zenehallgalatás,netezés,lapátolás meg még 1000 dolog közben?. Ráadásul úgy hogy a gombbal semmiféle rendellenességet nem lehet előcsalogatni szándékosan sem.
Illetve a szerviznék nem volt annyi esze hogy gombot cseréljen?? Igaz miért tette volna ,ha semmi baja !? -
crok
nagyúr
válasz
kanyi51 #8761 üzenetére
Próbáld már ki azt, hogy mikor restart-ol akkor nem oldod fel - úgy is restartol? Vagy úgy mondjuk 2..5 percig nem indul újra és csak miután feloldod a készüléket? Ha csak feloldás után akkor van egy ötletem:
adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.qualcomm.location
..vagy eleve tiltsd le aztán várj hogy restartol-e..
De egy ilyen kis körbeszeretgetést is megérne azért -
kanyi51
senior tag
Ha véletlenül lemerül ugy hogy ki is kapcsol, na akkor van gond.Jelenség a következö: Bekapcsolom tökéletes - fel is áll a rendszer de mire bármit is csinálnék azonnal ujra indul. Ezt eljátsza vagy 10x is akár bármivel probálkozom ujra indul. Bekapcsolo gomb nincsen beregadva. Majd egyszer ugymond beakad és teljessen jo, nem indul ujra. Erre valami 5let?12.5.8 Stabil gyári EUXM. Frissiteni nem akar és nem is enged.
-
crok
nagyúr
válasz
Danecay #8759 üzenetére
"Ez is közrejátszhat" -- akkor nincs meg, hogy kb. másfél tucat hasonló kialakítású power + ujjlenyomat olvasós készülék ROM-ját próbálják reszelni a power gomb beragadása miatt (hogy legalább a ROM nagyobb hiszterézissel kezelje a megnyomást) csak van az a szint amit még lehet így meg van, amikor már a SoC mondja azt hogy mivel nyomva érzékeli így restart (mert az az alap hogy ha sokáig nyomod akkor hard restart).
-
Danecay
addikt
Ez is közrejátszhat, de nem hiszem, hogy ez a magyarázat az összes ilyen jelenségre. Nekem is volt egy újraindulgatós időszakom, aztán elmúlt, már nagyon rég nem fordult elő, pedig nem cseréltem gombot. Elmúlt, magától, vagy valamelyik update-től, úgy ahogy eltűnt a töltési problémám is, pedig már szervizbe akartam küldeni a telót.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Olyat tapasztaltatok, hogy snnyira érzékeny az ujjlenyomatos gomb hogy szonte hozzá sem érek csak eppen elhuzom az ujjam vagy veletlenul erintem de tenyleg leheletnyit es azonnal kapcsol. Nincs beállítva ujjlenyomatos felismeres, gyarira visszaallitva a telefon. -
gabor_01
senior tag
válasz
fireman123 #8754 üzenetére
Én bepróbálnám a Poco F4-et. Legalábbis nálam ez a legkevésbé rossz megoldás lenne szükség esetén.
Amúgy ez az újraindulás nálam a második szervizbe küldéskor megoldódott. (elsőre visszabas*ták simán.) -
ktomcat
senior tag
válasz
#46824192 #8751 üzenetére
Igen ezért kérdeztem mert nekem is ugyanez volt, alaplap csere után zárt bootloaderrel android 10el kaptam vissza. Hiába frissítettem fastbootal a proximity hülyült, és beszélgetés közben újraindult. Ofoxxal már bevette a persist-et (mert a fastboot rom-al nem frissül) de az előző oldalon részletesebb a "szenvedésem"
Mindenesetre azóta minden ok
-
törölt tag
válasz
ktomcat #8748 üzenetére
Majd ha lesz idő rá, játszok vele, ugyanis nem kap egy árva frissítést sem.
Szervizből is elavult szoftverrel kaptam vissza, alaplapcsere után.Inkább vettem másik márkát.
Itt legalább kiírták a dátumot hogy xy hetekben lesz droid13 és lett is. Jönnek a havi javítások is nincs semmi ba...kodás. -
crok
nagyúr
MIUI V13.0.1.0 SJZEUXM ami már Android 12 - itt írtam róla.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Jelenleg "rendszerileg"így néz ki a telóm:12.5.6.0(RJZEUXM) Android 11.Amióta használom még frissítést soha nem jelzett, ezt is innen a fórumról töltöttem és telepítettem fel.Biztonsági csomag is több mint 1éves.Milyen frissebb rendszert lehetne felrakni erre a formációra?
Köszönöm előre is! -
törölt tag
válasz
fireman123 #8745 üzenetére
-
gabor_01
senior tag
válasz
fireman123 #8745 üzenetére
Legtöbbször igen.
De a bekapcsológomb és annak kábeljének cseréje segíthet. -
fireman123
őstag
Sziasztok, hosszú beszélgetések közben (kb. 20 perc után) rendszeresen újraindul a teló....tapasztalta ezt már valaki más is? 12.5.8.0 stabil (RJZEUXM)...lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen?
-
crok
nagyúr
válasz
Potyka03 #8742 üzenetére
Igen, konfig is kell(het) a lehető legjobb működéshez.
Ez itt a GCam port hub XDA-n, innen ha megkeresed a joyeuse-t akkor átvisz a GCam Hub megfelelő részére ide és onnan a Google Camera 8.x (Stable, Android 10+) alatt megtalálod majd a megfelelő GCam- és konfig file-ok linkjeit ami jelenleg most az MGC_8.1.101_A9_GV2b és a konfig hozzá a PowerShot-BSG-A9-GVu--by-GL-Foto-Mobile.xml amit a How to Load & Save XML Configs c. guide alapján lehet pikk-pakk betölteni (röviden itt: mivel 8.x-es GCam így a belső tár GCam majd azon belül a Configs8 könyvtárába kell tenni (nyilván ha nincs ilyen könyvtárad még akkor létre kell hozni) és ezen gif alapján betölteni).
Csak azért írtam le itt a linkeket / neveket / verziókat hogy meglegyen (kereső esetleg releváns találatot adjon annak aki haszálja a keresőt) viszont mindig azt tanácsolom hogy mindig mindenhol az aktuálisat kell keresni (ezért írom le mindig hogy mi honnan van). -
Potyka03
senior tag
válasz
pulutodurumo #8740 üzenetére
Konfig?
Le vagyok maradva. Régen csak feltettem az APK-t és kész,működött.
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Potyka03 #8739 üzenetére
Keress itt egyet, meg hozzá konfigot. 10 perc alatt megvagy.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Működő Gcam-et tud ajánlani valaki?
-
steele80
senior tag
Pénteken megkapta a teló a 13.0.2-es frissítést. probléma mentesen töltődött, települt. Eddig hibátlannak tűnik, sok látható újítás nincs benne. Viszont ami negatívum, az az indítási idő ami közel 1 perc!
-
Pancsermeste
őstag
Végül csak feltettem manuálisan a V13.0.1.0-t. - köszönöm!
Úgy néz ki, hogy rendben van. Most persze már ezt találja meg, mint legfrissebb elérhető ROM-ot.
Nyilván, semmi értelme ugyan arra frissíteni, de itt van egy kis anomália, mert, ha mégis rámegyek, hogy frissítse, akkor bekéri a biztonsági mintát, majd nem történik semmi.
Kíváncsi leszek, hogy a következő frissítést hogy kezeli majd... -
-
Pancsermeste
őstag
Szuper.
Az az érdekes, hogy eddig egyáltalán nem talált semmilyen ROM-ot, most tegnap óta végre talál, de ez sem frissebb.
Azt hiszem, kicsit még várok, hátha rendbe teszik ezt...
Amúgy mik a tapasztalatok az Android 12-es változattal? Bár gondolom említetted volna, ha az egyelőre nem ajánlott...
Köszi az infókat! -
crok
nagyúr
válasz
Pancsermeste #8733 üzenetére
Nem a készülékedben hanem az OTA szerveren van a "hiba".
Igazából nem talált frissítéstA menüpont neve az, hogy a legfrissebb ROM letöltése.. namost az a számodra elérhető legfrissebb -amit az OTA szerverről lekérdez- az neked ugyanaz mint ami éppen fut is. Ezért töltötte le ugyanazt. Ha akarod kézzel felteheted a V13.0.1.0-t. Az OTA egyszerűen el van cseszve a MIUI V12.0 óta.. Neked még pl. adnia kellene egy V12.5.7.0-t is ami még Android 11 (R). [MIXM ROM History]
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Mi a helyzet jelenleg a MIXM OTA frissítéssel?
Jelenlegi verzió: 12.5.5.0 RJZMIXM
Mivel nagyon rég nem dobott fel frissítést, így tegnap rámentem a 'legújabb frissítőcsomag letöltésre'. Talált is, letöltötte a file-t, majd újraindítás, de azt írta, hogy nem sikerült frissíteni. Persze nem is csoda, mert amit legfrissebbnek talált és letöltött az ugyan az, mint ami most rajta van.
Vissza lettek vonva a frissítések, vagy a készülékemben van a hiba? -
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8731 üzenetére
BS Bingo lvl Xiaomi
Jó, hát én is igazából úgy értettem, hogy
Xiaomi, !(én így szeretlek.) -
-
crok
nagyúr
válasz
Leavemealone #8728 üzenetére
Én BN53-ról tudok, enyémben az van de gyors keresés Youtube-on szétszedős videók közt és ott is BN53 van benne ha a modellszám M2003J6B2G: [link] [link] [link] [link]
A BN52 az a Note 9 Pro (India) akkuja, az az M2003J6A1I modellszámú telefon, itt egy videó amit épp szétszednek és rosszul ugyan de látszik a modellszám és az akku BN52. Pro-Pro de mégse ugyanaz.. Xiaomi, én így szeretlek..
-
Leavemealone
tag
Sziasztok! Akarok venni egy új akksit Redmi Note 9 Pro-hoz, BN52 vagy BN53-as kell neki? mert mindkettőt kidobta a kereső.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Működő Gcam van a telóra?
Miui 13.0.2-es van rajta,gyári nem mókolt. (EUXM ROM)
-
crok
nagyúr
Az full recovery ROM az a teljes ROM, azt pl. teljes, nulláról telepítésnél is használhatod.
Az incremental ROM meg csak egy bizonyos verzióról egy bizonyos verzióra való telepítésre való, csak a megadott ROM-hoz képest tartalmazza a változtatásokat (elvileg, mert ugye még így is 800+ MB.....).
-
crok
nagyúr
Itt vannak a ROM linkek:
miui_JOYEUSEEEAGlobal_V13.0.2.0.SJZEUXM_43c64ef3e4_12.0.zip
Teljes recovery ROM zip:
https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SJZEUXM/miui_JOYEUSEEEAGlobal_V13.0.2.0.SJZEUXM_43c64ef3e4_12.0.zipIncremental OTA zip V13.0.1.0-ról V13.0.2.0-ra:
https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SJZEUXM/miui-blockota-joyeuse_eea_global-V13.0.1.0.SJZEUXM-V13.0.2.0.SJZEUXM-f05f5a85c8-12.0.zipNem sok semmi a changelog, gyak. csak az októberi security patch:
(System)
Updated Android Security Patch to October 2022. Increased system security.Akinek felmegy felmegy, akinek nem az így járt
-
Papix
tag
válasz
borzosmorzi #8715 üzenetére
Nekem ma reggel jött.
-
Danecay
addikt
Mi még a 13.0.1.0-t várjuk az EEA-s készülékre
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Van hír arról, hogy mikor kapjuk az android 12 frissítést OTA-n? Vagy legalább valami biztonsági frissítés várható-e?
-
Exian
addikt
Köszi a tippet, ezt még megnézem majd. Bár a SIM az nagy valószínűséggel le van tiltva, tehát inaktív, ilyenkor nem tudom, hogy egyáltalán bármi kezdhető e vele. Egy próbát azért megér, köszi!
Örülnénk, ha visszakerühetne a tulajdonosához. Egy gyakorlatilag teljesen új, karcmentes készülékről van szó. Megfuttattuk már egy pár Facebookos "találtam" csoportban, de nem jelentkezett senki. Nehezíti a dolgot, hogy én csak helyi csoportokba tudtam felrakni, ám jó eséllyel nem is helyi az illető, mert egy szállásadó kollégium mellett volt találva a telefon, ahol pont abban az időszakban egy rendezvény miatt több tíz vagy akár száz (vidéki) gyereket és szüleiket szállásoltak el.
Egyébként nem most volt találva a telefon, csak most kértek meg engem, hogy foglalkozzak vele ismét. Már nyár eleje óta várt a gazdájára az említett szállásadó portáján, most szóltak, hogy még mindig ott van, nem jelentkeztek érte, meg is lepett a dolog. De ők sem akarják már tovább tárolgatni.
-
crok
nagyúr
A SIM-et ha beteszed egy Android készülékbe és a SIM maga nem kér PIN-t akkor ha tényleg Telekom-os akkor ilyenkor még annyit azért meg szokott a SIM mondani hogy mi a telefonszáma amit a menüben is meg tudsz nézni (régen ment, Beállítások -> SIM -> SIM info).
Meg ha átteszed a SIM-et akkor a SIM-re mentett SMS-eket / kontaktokat még érdemes lehet megnézni hogy vannak-e mert az még esetleg segíthet.. -
Exian
addikt
válasz
Ferrari fan #8709 üzenetére
Jah valószínűleg ez lesz (rendőrség). Szolgáltatótól megkérdeztem, várom a választ jelenleg, bár az sem 100%-ig biztos, hogy jó a tippem, nincs semmi szolgáltatói jelölés a SIM-en, csak egy sorozatszám. De én Telekomosnak gondolom, azok szoktak ilyen sima fehérek lenni, kóddal a hátukon.
-
Ferrari fan
tag
Helyi rendőrségre bevinném, hogy találtam a telefont. Bármi más próbálkozással csak magadnak keresed a bajt, főleg pl ha lopott a készülék és folyamatban van már az ügy, mert a tulaj megtette a feljelentést ismeretlen tettes ellen.
Vagy még egy megoldás, a SIM kártya alapján egyértelmű ki a szolgáltató, ő hozzájuk bevinni a helyi boltjukba, hogy találtad a készüléket és ők eljuttatják a tulajhoz, a SIM alajpán tudni fogják ki az szerintem, max azt mondják menjél a rendőrségre. -
Exian
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy: van egy talált készülék (Note 9 Pro). A SIM kártya inaktív (gondolom letiltotta gyorsan a gazdája, így persze ő maga sem tudja hívni, hogy keresi), a rendszer pedig PIN kóddal védett, tehát nem tudunk belépni, hogy a névjegyzékből tudjunk keresni valakit, mondjuk ismerőst, családtagot, akit tudnánk értesíteni vagy mondjuk egy Google fiók email címet sem tudunk így kilesni, amire tudnánk írni.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nem értek a Xiaomi-k lelkivilágához, nem tudom, hogy van e esetleg olyan program PC-re, amivel mondjuk a névjegyzék láthatóvá válna vagy legalább egy bármilyen társított fiók cím USB-s csatlakoztatás után anélkül, hogy a rendszerbe belépnénk a telefonon.
Van valami tippetek, javaslatotok, hogy mit tudnék tenni?
Köszönöm!
-
ktomcat
senior tag
Egyelőre az lett a megoldás hogy maradtam a meglévő kombómnál, csak rá kellett jöjjek egy pár dologra:
- az alaplap elhalálozás előtt nem kellett volna a legfrissebb MIUI 13as fastboot romot feltennem az újratelepítésnél, ettől volt az Andrioid Autos "szemcsés" képátvitel (illetve még kitudja mit okozott)
- a persistből is a régebbit kellett feltennem és így szűntek meg a random rebootok (miután megjavult a proximity) teljesenÚgyhogy egyelőre az új miui fastbootját kihagyom, amíg nem jönnek ki az erre épülő romok
-
ktomcat
senior tag
Lehet off, de ha olyan romot teszek fel ahol nincs benne a hívásoknál az hogy felvételkor rezeg / hívás végénél is funkció azt valahogy bele tudom építeni?
-
Mikisys
őstag
válasz
Mikisys #8657 üzenetére
Nem a SIM kártyára ment, hanem a Google-ba, és onnan már látható a névjegyzékben is. Rájöttem, nehezen, mert ez sehol nincs leírva!
Eleinte a pár számot pedig simán mentette a SIM-re, de valamit a szolgáltató változtathatott, ami ezt eredményezi. Viszont így sokkal több és hosszú nevet, címet telefonszámot be lehet írni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest