Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
MPeter87 -el levelezek privátban aki szerint elektronikus zenére inkább TDII, TDIII, TD4 vagy headset esetén N3i. Rock vagy vegyes esetén mindenki az XE200PRO-t ajánlja.
Igazság szerint mindenevő vagyok. Ha olyan kedvem van akkor elektronika, de simán belefér egy kis rock is. Samsung Galaxy SII -vel szeretném használni a fülest. Ezen paraméterek alapján melyik lehet a befutó?
Az alap kérdésem egyébként az volt amit MPeter87-nek is feltettem, hogy egy Sennheiser CX300 II headset helyett jó választás lehet e az Xears. Érdemes e annyival többet fizetni érte, mint amennyivel többe kerül. Egy kb. 2 hetes CX300 II -t 7300 Ft-ért tudnék megvenni.
Nem vagyok egy szakértő, és igazság szerint soknak tartok majdnem 10e Ft-ot kiadni egy fülesért...
-
Fkris
őstag
Vannak, csak akkor kilógottvolna a Jack a zsebemből, akkor meg letörik, ugye a leülés, felállás, sétálás közben.Egyébkéntmeg nemláttam értelmét kis időre venni, mivel tudtam hogy csak pár hónapig leszek C7 tulaj
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Gondoltam megosztok veltek egy észrevételt:
Xears A330-am, amit cserébe Thomas küldött, rendelkezik mikrofonnal.Ennek örültem, juppii, mikrofon, nagyon fasza, tudok majd telefonálni is velük.
Nokia C7-nél nagy szívás votl vele, mert a JACK kiosztása miatt ha teljesen(kattanásig) bedugtam a csatiba a fülest, nemszólt.Szal félig kihúzva kelett tartanom, ami mondanom sem kell, eléggé kellemetlen.
Cseréltem egy 710-es Nokiára, nagyon izgultam, hogy milyen lehet majd(ugye ez is Nokia, másik is Nokia volt, a füles meg iPhone ra van hitelesítve).
Kellemesen csalódtam, mert nagyon tiszta hangot közvetít a mikrofon, ezt töb forrás is mondta.Hanga akkoris szép, ha bedugom"kattanásig", tehát teljesen, normálisan tudom használni.
Szóval a WindowsPhone 7-es(ill. 7.5) Nokiákhoz kiváló véleményem szerint, Symbian okhoz a mikrofon esélytelen, ésmég rosszul is szól, ha teljesen beledugod.Ismétlem, a beledugásos probléma csak a MIKROFONNAL rendelkezőknél volt gond, amin nem volt semmi, annál nem.ui:iPod Touch 4G-vel is tökéletes a mikrofon, de ez ugye nem meglepő.
-
Sly1024
csendes tag
Egyetértek. Bár én főleg a rock és metál zenét szeretem, azért a dallamosabb tüctücöt is meghallgatom. Az Xe200pro-n szépen szól az is (pl. Milk Inc., Kate Ryan). Ha nagyon dübörögtetni akarod, akkor kicsit rá kell tolni az EQ-val. pl. amikor BKV-zom, az eléggé elnyomja a mélyeket.
-
gevike
csendes tag
heavy, rock, klasszikus, akusztikus, gitár, hát ilyesmi. sok mr2, sok guitarhero zene, rhcp, manu chao, stb. nekem nokia bh55 bluetooth headsetem van az omnia2höz és nagyon szeretem, mert jól szigetel, tehát metrón is hallgatható és szépen szól az én megítélésem szerint.
-
XtremLor
őstag
nekem még nem jött meg a füles viszonyítási alapom nincs, de van itthon Sony Hybrid bogyó én szeretem, ezt fogom rádobni....4 méret van benne szerintem találnál olyat ami jó neked is. Van belőle talán nagyobb csomag is ugy rémlik abban több méret is van.
-
Sly1024
csendes tag
Megérkezett az XE200Pro, már kibontás után is szépen szól, a hangminőségre nincs panasz. Viszont nekem kényelmetlen, főleg hosszú távon.
Valszeg az én fülem ortopéd (túl kicsi?), de leirom mit tapasztaltam:
- közepes és nagy gumival: nem tudom elég mélyre dugni, nincsenek mély hangok
- legkisebb gumival: ezzel egész tűrhető, de ha benyomom mélyre, a nagy fém perem nyomja a hallójárat kezdetét
- dupla gumi: szép lenne a hangja, csak az egyik fülemből állandóan ki akar esni
- tripla gumi: a mélyek sokkal durvábbak, de elnyomja a magasakat.
- szivacs: többen állitjak, hogy ez a legkényelmesebb, de nekem 10-15 perc után fesziti a fülemCsak nekem van ilyen problémám, vagy másnak is? Ti milyen gumival hallgatjátok?
Eddig egy ilyet használtam: http://www.amazon.co.uk/Sony-Ericsson-HPM-70-Stereo-Headphones/dp/B000BPR2SW
Ez picike, a hangja nem rossz, tudtam vele akár aludni is, és nem nyomta a fülem.
Nem azért, az Xears sokkal szebben szól, de 1 óra után elnyomja a fülem.Üdv,
-
gevike
csendes tag
1 kérdés, mivel az összes Xears fülhali most kb egy árban van a promó miatt, melyiket javasoljátok zenehallgatáshoz (mp3, mobilteló)?
A leírásokban az 200as volt agyon dícsérve meg a faházas N3i (bocs ha pontatlanok a nevek de most nem keresnék vissza). A kettő közül melyik? Vagy ott vannak a legdrágábbak a választékban, talán azok közül vegyek egyet? -
Tomate
veterán
Jelen állás, hogy hétfő óta várok Thomasra, hogy küldje a (paypal) csekket... Eddig semmi. Remélem most már küldi valamikor.
-
korcsi
veterán
Az én véleményem szerint az N3i "túlzó basszus"-a ellenére nagyon szépen szólaltatja meg a többi tartományt is, a mélye nem erős annyira inkább csak teljes, nagyon mélyre lenyúlik. Olyan anyagot amiben nincs mély szépen szólaltat meg, a közepek magasak nincsenek elnyomva.
Persze ez csak az én véleményem, Brainwavz M4-el hasonlítottam össze vele, és nem elektronikus zenénél, ahol sok a közép az M4-en mintha függöny mögül szólt volna a muzsika, elektronikus zenénél amibe amúgy is kevés közép van meg csak a basszus és a magas maradt. Nekem az N3i sokkal jobban tetszet -
-
Hát én itt kiszálltam a körből, azt írtad, trance, chillout... utána meg,hogy nem kell mély,csak magas meg közép? El sem tudom képzelni a trancet a magam számára úgy, hogy "cincogva" szól...
Ellenben, mikor még themebuildert kérdezgettem régebben, kiegyensúlyozottnak az x200pro-t ajánlotta, amit te is írtál (csak én után szóltam, hogy nekem kellene azért a mélyorientált jobban).
-
scream
veterán
Nem kell basszus, inkább a magasak kellenének ,de úgy hogy lágyan adják vissza (máramennyire lehet) a közép és magas hangtartományban, tehát élvezet legyen hallgatni az olyan zenéket is ahol nem a basszus dominál (vagy épp nincs is).
Vagy ilyen zenékhez mit ajánlanátok ?
-
scream
veterán
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem volna, hogy trance, chilllout, new age műfajokhoz melyik fülhallgató lenne ideálisabb ?
Xears TD4 vagy X200Pro vagy N3i ?
-
MPeter87
őstag
válasz
messi6502 #565 üzenetére
Az elejét jól látod, átutalják az összeget, megrendelem, megjön a csomag, értesítem az embereket, aki személyes átvétellel szeretné, egyeztetünk egy időpontot, helyet és átadom, a többiek pedig megírják a címüket és postára adom egy légbuborékos borítékban!
Küldöm privátban a részleteket! -
messi6502
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék rendelni magamnak egy xears fülest (n3i-t).
Mivel látom, hogy itt elég gyakran dobjátok össze a pénzt az olcsóbb szállítási díj miatt, ezért szeretnék érdeklődni, hogy is szoktátok ezt intézni?
Azt látom, hogy 1 ember rendeli meg a füleseket akinek már át lett utalva a pénz, de onnan hogyan tovább? Ha megjöttek a fülesek akkor személyes találka vagy posta?
Valaki leírná, hogy szoktátok megoldani?
Köszönöm! -
MPeter87
őstag
Akit érdekel Xears füles, jelezze nekem privátban! Pénteken vagy köv hét elején adom le a rendelést!
-
InfiniteReality
őstag
Itthon a szervizek szívatnak, mert ilyen a hozzáállásuk. Nem véletlenül intéztünk annakidején gyártóval garanciát és rúgtuk le magunkról a magyar nagykereket... Áru nem volt, de a garanciával meg szívattak. Sláger volt az "örökgaranciás" Chieftec táp (ami a gyakorlatban aztjelentette, hogy mindig megjavították, akkoris ha ki kellett cserélni gyakorlatilag mindent a tápban). A gyártó viszont alapból csak 2 évet adott a tápjaira (és 2 éven belül kicserélte, nem szórakozott a javítással az esetek 80%-ában), hogy is lett ebből örökgarancia Magyarországon?!
-
kabanka
aktív tag
válasz
InfiniteReality #561 üzenetére
"amit a magyar leleményességnek nevez, az külföldön szimplán szemétség"
nem biztos hogy csak mi magyarok vagyunk ilyenek, máshol is láthatják ezt a "kiskaput" és nem hiába szívatnak a szervizek sem itthon és kötnek bele minden apróságba. Szerencsére még vannak olyan üzletek ahol ér valamit a vevő itt említeném meg a MediaM-et ahol tapasztalatom szerint ha visszavittem egy kábeltört fülhallgatót több hónap után akkor is kicserélték szó nélkül.
-
bradam
aktív tag
Szia!
Köszi a tapasztalatot, nekem is úgy tűnt a mailből, hogy zsigerből zárja ki az emailező egyedeket. Themebuilder tanácsára elküldöm neki az egészet, hogy nézze meg,hogy tényleg rossz, mert a képek alapján nem lehet eldönteni. Maximum bukom a postaköltséget, az nem vészes.
-
kabanka
aktív tag
postával tuti. De a német határig a német posta oldalán találod meg a csomagod. Ezt mellékelni szokta a levélben. dójcslandposzt. valami
a garanciáztatásra az a 7 hónapos dolog, nem tudom olvassa e még akit érint ez a dolog. Nekem pár hét alatt tönkrement a füles és írtam neki, de vagy 80szor le kellett írni miután azt írta küldjem a képet ahogy szét van vágva a füles megtettem ezek után mikor rákérdeztem mert nem reagált újból el kellett magyarázni miért is, meg hogy most mivan. majd elküldte a régi tracking numbert aztán utána hazugnak is nevezett... ezt mondjuk Online követte el, végül megkaptam a csomagot de amilyen köröket kellett futni miatta, bizony eléggé elbizonytalanodtam, van egy gondolatom hogy lehet sokan próbálkoznak garanciás cserével kamuból meg hasonló történetek és már kezdi ő is ezt megérezni.Az a ph-s emberke sem véletlenül vett rossz xears füleseket
lehet ezzel trükközött....
-
skyli
senior tag
Akar még valaki velünk együtt rendelni? Már 3-an vagyunk
Én, féltesóm és MPeter87
Még 1-2 ember és nem lesz postaköltségcsak 30euro
-
Sly1024
csendes tag
Sziasztok,
Az érdekelne, hogy ha rendeltem az xears.com-ról és adtak egy "shipment numbert", akkor hol tudom megnézni, hogy merre jár a csomagom?
Köszi,
-
Tomate
veterán
Ha valakit érdekel van egy új XE200PRO Ebonym. Akit érdekel privi, vagy számom az adatlapon!
-
skyli
senior tag
Sziasztok
az N3i-t néztem ki, de ez jó androidos telókhoz is? Zenézhallgatni tudok majd vele? és a mikrofon része?
-
bradam
aktív tag
1 évnek 1 év,de ezt írta szó szerint(remélem szabad) :"when you have used 7 month , than i think it was not a factory mistake.
So maybe accident on doorgrip?? Than ist not a Warranty!"
Küldtem még neki 2 képet is, hogy látszódjon,hogy nem érte fizika sérülés, mégis ezt írta vissza. -
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Még augusztusban rendeltem egy TDIII-ast, viszont múlt héten síeltem vele, és miután hazajöttem, azt vettem észre,hogy kontakt hibás, némely frekvenciájú hangok nem szólalnak meg. Írtam Thomasnak azt mondta,hogy mivel ilyen régen vettem,ezért már nem gyártói hiba, garanciát nem vállal rá.Fizikai sérülés nem látható rajta, nem húztam meg a zsinórt, stb. Ilyenkor mi a teendő,nyugodjak bele, vagy esetleg valami más ötlet?
-
skyli
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani fülhallgatót?
Szeretem ha hangos a basszus általában és mobillal se legyen halk + jó legyen idoserhez is (bár nem igazán működött nálam
)
Zenékből sokmindent szeretek. Pl.: dubstep, rock, metal, pop, ilyesmik mint ezek pl:
Evanescence
Skillet
Kokia
Linkin Park
Pendulum
Nickelback
Taylor Swift
Plain White T's
Agnes Obel
deadmau5
The Prodigy
NiT GriT
AdeleLassú, éneklős számokat is nagyon szeretem, (pl ilyen Kokia). Tudnátok ajánlani? vagy inkább nézegessem még a teszteket és úgy döntsek?
Meg van egy új is amiről nincs teszt még
-
Tomate
veterán
menpe - XE200PRO Ebony
Mzsoltee- XR 120 Pro II
icecave - xears n3i
InfiniteReality - 3db TDII
Revibe - TD2 BLK
Xtremlor - XE2000pro ebony
greenfairy - XE200PRO ebony
GabN73 - xears n3iLeadtam a rendelést! Minden OK a listában?
-
GabN73
addikt
Banyek, lekéstem a rendelést
Valaki nem szeretne rendelni az elkövetkezendő napokban? -
Közben elég jól bejáratódott a TD4-em, igen nagy a különbség az első hallgatáshoz képest. Szóval aki nem hisz benne, annak üzenem,hogy érdemes megcsinálni. Persze, az is igaz, hogy "amúgy is" bejáródik, ha hallgatod, csak így gyorsabban.
Közben rendeltem egy n3i-t is a TD4 mellé, és úgy fogom használni, ahogy írtam is, alapból az n3i lesz (headset is ugye), aztán futás/szobabicikli alatt meg TD4, a gumiborításos kábelre izzadhatok ahogy akarok.Egy dolgot még észrevettem a TD4-el kapcsolatban: sokkal merevebb a kábele, mint a cx500-é (figyelembe véve a hidegen is), és ha hagyok is ki kábelt, mielőbb beöltözöm, nem hajlik annyira, és simán ki akarja feszíteni a fülemből a fülhallgató részt ha felfordítom a fejem (és nem azért, mert rövid a kábel).
-
Luissimo
veterán
dream theatert én csakis xr 120 pro vagy 200 pro val hallgatok, neked is javaslom, ha minden hangot tisztán akarsz hallgatni, érezni fogod a húrok zizzenését is.
nagyon jól tud vele szólni azis és az akusztikus hangszerpreferált zenék is (Knopfler , Malmsteen, Yes, SpockBeards, Dave Matthew, nine inch nails stb) -
i400
senior tag
A "problémám" megoldódott köszönet érte icecave-nek!!!
-
i400
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek feleslegessé vált eladó xears szütyője? Vevő lennék rá.
-
^Clown
addikt
Sziasztok, le szeretném cserélni az ősöreg CX300-amat valami komolyabb fülesre. Erről mi a véleményetek? Elvileg 120euro az ára, itt csak 40
Zenei stílus: szinte csak rock, főleg progresszív rock (Dream Theater)
Lejátszó: iAudio U3 -
-
1. Nektek bejön a weboldal most? mert nekem 403 forbidden...
2. N3i-n van felvevőgomb? Visszakerestem, más is kérdezte, csak válasz nem jött rá.
-
Tomate
veterán
Csütörtökön leadom a rendelés. Eddig akikkel beszéltem és utaltak:
InfiniteReality: 3darab
greenfairy: 1db
revibe: 1db
XtremLor: 1db
MZsoltee: 1db
Még lehet csatlakozni!
-
Sziasztok!
Múlt héten szert tettem egy Xears TD4 fülesre (themebuilder közreműködésével
) Régebben írtam, hogy főleg trance, hc, techno (tudom-tudom, dehát ha ilyen zenére gyorsabban tudok modellezni/texturázni, akkor büszkén vállalom) zenét hallgatok, és CX500-on edződtem. A "hangpumpa" pedig egy iPhone 4, amibe már végre jobb hangchip került, mint az előző generációkba.
Mikor megjött, csak gyors belehallgattam, mert a bejáratási "szertartást" szépen meg akartam/akarom csinálni. Bár ne tettem volna, mert gyakorlatilag nem igen különbözött a gyári Aple fülestől, bár szépen külön voltak a hangok, basszus helyett csak egércincogást hallottam (még ahhoz képest is,hogy a cx500 után számítottam arra, hogy nem lesznek olyan brutálisan túlzó mélyek).
Elkezdtem a bejáratást, 10 óra után nem igen hallottam semmi különbséget, gondoltam, "basszus, járt utat járatlanért...". Na, mindegy, járattam tovább. A második 10 óra után már szépen jönnek elő a hangok, főleg a mély, aminek nagyon örülök. Most megint járatom, remélem, még azért egy kicsi mélyet ki tudok csikarni belőle, és akkor már minden rendben lesz.
Való igaz,hogy hozzászoktam a "brummogi" cx500hoz, ezen szeretnék most változtatni, mert az már most hallatszik, hogy a Xears esetében olyan hangok is előjönnek, amik eddig a túlzó basszus miatt ott sem voltak.Ami még érdekes, hogy próbáltam másik lejátszóprogrammal, ahol lehet egyedi EQ-t is belőni és az érdekes az, hogy amíg a cx500 egy adott eq-m szépen szól, addig ugyanazon a hangerőn, ugyanolyan beállításokkal a Xears recseg, mintha hiába is adnál rá több basszust, nem bírná. Persze lehet, hogy egyszerűen csak a két füles teljesen más hangolása miatt van ez.
-
Mandarinn
senior tag
Köszönöm most már nekem is benne van kb 45 óra.
Az elején kicsit megijedtem mert a közép és magas nagyon háttérben volt a mélyeket meg elég bunkó módon adta elő.
De most már nagyon durva lett minden tekintetben. Minden pont ott van ahogy tetszik nekem. A közép és a magas kitisztult és helyére került. A mély pedig pont annyival több a kelleténél amennyi még bele fér és szórakoztatóvá színezi a zenéket.Bátran ajánlom mindenkinek. Nem véletlenül ajánlgatják mindenhol
-
kabanka
aktív tag
Az árakat váltiztatja kedve szerint
Pl Amazing A330Pro 109 euro volt amikor vettem a kuponnal persze olcsóbban. Azzal egyidőben Az Amazing A330M ami mikrofonos is és semmi más különbség nincs minőségben a Pro és az M között és mégis az A330M csak 24 euro volt
Ha jól emlékszem nemrég a Reference is huszonpáreurós tételek között volt.
-
Sly1024
csendes tag
Helló!
Van olyan, aki hallotta már a Supreme Reference-et (a legdrágább model, 119Eur)?
Csak kíváncsi lettem, hogy miben más, esetleg jobb-e, mint a nagyra becsült XE200Pro?Köszi,
-
Varoz
addikt
válasz
themebuilder #508 üzenetére
Én is a gumisra adom a voksom.
-
XtremLor
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #506 üzenetére
melyik lenne strapabíróbb? pro/kontra?
Köszönöm az infotthemebuilder: Thx köszönöm a tanácsot
-
PR0JECTNR56
addikt
Úgy fest a Xears oldalán az XE-200 Pro Ebony változata is megjelent alternatívaként. A kábel borítása ezúttal gumi, nem szövet.
Az infóért köszönet themebuilder-nek. -
Mandarinn
senior tag
Valakinek van tapasztalata arról, hogy az XE200Pro hangja miként változik bejáratás alatt/után?
-
Tomate
veterán
Rendben!
Összegyűlt pár ember. Kitűzök egy rendelési időpontot. Február 2Aki eddig elutalja az általa kiválasztott füles árát annak meg tudom rendelni jövőhét csütörtökön!
-
XtremLor
őstag
Tomate pm ment!
Mivel van újra kupon így eljött az ideje annak az XE200Pro-nak -
törölt tag
Ha a xears.com-ról rendelek, akkor mennyi a várható kiszállítási idő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest