Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, 3 hete rendeltem a Sony harangokat, amit ajánlottatok, de még semmi
Másnap feladták pedig. Mindegy, majd csak ideérnek. Nem az N3i-hez lesz használva, mert az az új gazdáját várja, hanem egy másikhoz. Mindenesetre azért várom.
-
Mondjuk, tény,hogy az N3i sokkal jobban-szebben szól, mint az előző sennheiser cx500-am, de hozzátenném, hogy ahogy eddig is, aggódva figyelem itt az eseményeket. Már valósággal rettegek, mikor megy tönkre. A cx500 több mint 2 éves, nem kíméltem sosem, kapott hideget-meleget, és a mai napig az egyetlen gondja,hogy egyik feléből kiesett a logó, ami ugye ragasztva volt...
-
téves!
(mármint nem ide akartam írni).
Viszont ha már véletlen keletkezett hozzászólásom, akkor elmondom,hogy az n3i nagyon jó, vár sokszor félek,hogy túl puha a kábel, és meg fog törni, nagyon vigyázok rá, de majd az idő válaszol erre. A headset funkció, és az iPod vezérlés jól megy, amit fel tudok hozni negatívumként, az az, hogy a kábel pont rövid, ha kicsit mélyebb zsebe van az embernek, már gondok vannak,főleg, ha a mikrofont is szeretnék,hogy kilógjon a nyakánál,ha telefonál... és én csak 1,68m magas (inkább alacsony) vagyok...
-
Nem tudja valaki, hol van az n3i kompatibilitási lista? Nem találom... ma kipróbáltuk A_ScHuLcZ SGS-én, és nem működött... pedig azt olvastam, androidos telefonokkal is simán megy a headset. Bár nem gyári rom volt rajta, ezt is mondta, lehet ez volt a baj.
-
válasz
#02119936 #782 üzenetére
Én sem ezt mondtam, egyértelmű,hogy a hangja miatt veszi az ember a fülest és mint kifejtettem, meg is vagyok elégedve az n3i-vel, de kinézetre nem nagyon (és ugye választási lehetőség nem volt). Ez nem arról szól, hogy neoncső, meg mittudom én, nem is szuperhightech kinézetet képzelek el neki, csak valamivel "kifinomultabbat", mint a jelenlegi. Részemről, lassan 30 felé is szeretem a szép, letisztult dolgokat.
-
Vajon az n3i miért került le a weboldalról?
-
válasz
A_ScHuLcZ #748 üzenetére
Nekem előtte cx500 volt. Amikor meglett és a bejáratást is elég sokat csináltam, a Xears mindenképpen más volt, és pont,hogy ezért is volt furcsa, mert nem nyomta el a mély a többi hangot, mint a cx500-nál. Szerintem, a cx400-adnál mindenképpen jobban ki fogja emelni a magas és közép tartományokat, valamit kevesebb (vagy még inkább más dinamikájú) basszus kíséretében. Aztán hogy hogy döntesz, a te dolgod természetesen.
-
Ide nem akartam hirdetni, mert az tilos
Nincs vele semmi baj, nagyon szépen szól, sőt, a helyzet az,hogy amennyire basszus b*zi voltam (Sennheiser cx500), az N3i-n még túl sok is a basszus, de azt tudom headsetként használni, és rájöttem,hogy kettő Xears fülest tartani meg elég nagy luxus.
-
válasz
InfiniteReality #622 üzenetére
7 hozzászólással előbb írta.
-
Hát én itt kiszálltam a körből, azt írtad, trance, chillout... utána meg,hogy nem kell mély,csak magas meg közép? El sem tudom képzelni a trancet a magam számára úgy, hogy "cincogva" szól...
Ellenben, mikor még themebuildert kérdezgettem régebben, kiegyensúlyozottnak az x200pro-t ajánlotta, amit te is írtál (csak én után szóltam, hogy nekem kellene azért a mélyorientált jobban).
-
Közben elég jól bejáratódott a TD4-em, igen nagy a különbség az első hallgatáshoz képest. Szóval aki nem hisz benne, annak üzenem,hogy érdemes megcsinálni. Persze, az is igaz, hogy "amúgy is" bejáródik, ha hallgatod, csak így gyorsabban.
Közben rendeltem egy n3i-t is a TD4 mellé, és úgy fogom használni, ahogy írtam is, alapból az n3i lesz (headset is ugye), aztán futás/szobabicikli alatt meg TD4, a gumiborításos kábelre izzadhatok ahogy akarok.Egy dolgot még észrevettem a TD4-el kapcsolatban: sokkal merevebb a kábele, mint a cx500-é (figyelembe véve a hidegen is), és ha hagyok is ki kábelt, mielőbb beöltözöm, nem hajlik annyira, és simán ki akarja feszíteni a fülemből a fülhallgató részt ha felfordítom a fejem (és nem azért, mert rövid a kábel).
-
-
1. Nektek bejön a weboldal most? mert nekem 403 forbidden...
2. N3i-n van felvevőgomb? Visszakerestem, más is kérdezte, csak válasz nem jött rá.
-
Sziasztok!
Múlt héten szert tettem egy Xears TD4 fülesre (themebuilder közreműködésével
) Régebben írtam, hogy főleg trance, hc, techno (tudom-tudom, dehát ha ilyen zenére gyorsabban tudok modellezni/texturázni, akkor büszkén vállalom) zenét hallgatok, és CX500-on edződtem. A "hangpumpa" pedig egy iPhone 4, amibe már végre jobb hangchip került, mint az előző generációkba.
Mikor megjött, csak gyors belehallgattam, mert a bejáratási "szertartást" szépen meg akartam/akarom csinálni. Bár ne tettem volna, mert gyakorlatilag nem igen különbözött a gyári Aple fülestől, bár szépen külön voltak a hangok, basszus helyett csak egércincogást hallottam (még ahhoz képest is,hogy a cx500 után számítottam arra, hogy nem lesznek olyan brutálisan túlzó mélyek).
Elkezdtem a bejáratást, 10 óra után nem igen hallottam semmi különbséget, gondoltam, "basszus, járt utat járatlanért...". Na, mindegy, járattam tovább. A második 10 óra után már szépen jönnek elő a hangok, főleg a mély, aminek nagyon örülök. Most megint járatom, remélem, még azért egy kicsi mélyet ki tudok csikarni belőle, és akkor már minden rendben lesz.
Való igaz,hogy hozzászoktam a "brummogi" cx500hoz, ezen szeretnék most változtatni, mert az már most hallatszik, hogy a Xears esetében olyan hangok is előjönnek, amik eddig a túlzó basszus miatt ott sem voltak.Ami még érdekes, hogy próbáltam másik lejátszóprogrammal, ahol lehet egyedi EQ-t is belőni és az érdekes az, hogy amíg a cx500 egy adott eq-m szépen szól, addig ugyanazon a hangerőn, ugyanolyan beállításokkal a Xears recseg, mintha hiába is adnál rá több basszust, nem bírná. Persze lehet, hogy egyszerűen csak a két füles teljesen más hangolása miatt van ez.
-
Azt hiszem, nekem agy TD II lesz a befutó. Megvárom még themebuilder válaszát, hogy van-e neki,ha nincs, rendelem is a weboldalról egyenesen.
-
válasz
InfiniteReality #467 üzenetére
Köszönöm a válaszod. A kábelzajt megszoktam már cx500-on is. Amiért cserélni akarok, az a vékony jack dugó a xears-en, mert az iPhone 4-en ha van valami bumper tok, akkor már sennheiser-t nem lehet beledugni, mert vastagabb a jack dugó tövénél a műanyag rész.
Megkérdeztem themebulidert van-e neki raktáron valami, ha nincs, akkor rendelek a német oldalról.
A kábele mennyire tartós megítélésetek szerint? Pl. TD 2-nek nem szövetborítású a kábele,hanem műanyag (nemtudom melyik jobb, nekem csak műanyag volt eddig). Valamint amiért a jack dugó részénél egyenes a kábel, mekkora a "törésveszély"? Elég sokat rakom zsebbe/veszem ki, de nem hordok szűk nadrágokat. -
Sziasztok!
Bár már máshol is kérdeztem, azért itt is megteszem, kíváncsi vagyok, ki mit mondd. Az "előtörténet":
Szeretnék egy Xears fülest, de nem tudom, melyiket válasszam. Kizárólag "tücc-tücc" kategóriás zenét hallgatok (trance, progressive, hardcore, minimal techno), szóval az sem baj,ha túlteng a mélyhang a többi rovására, annó csak ezért cseréltem le a Sennheiser cx300at cx500-ra, mert abban több a mély.
Ki melyik fülest ajánlaná a Xears palettáról? Themebuildert kérdeztem, Ő az N3i-t ajánlotta, vagy a TD szériát (ezen belül nemtudom mi a jó választás az előbb említett beszűkült látókörre utaló zenei stílusomhoz). Bevallom, az N3i nem tetszik (tudom,hogy nem szabadna ezt nézni, mert "kit érdekel", de egyszerűen olyan "elfeketedett füldugó érzete van, amiből lóg egy kanóc").
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest