- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Cub3
csendes tag
a kód működik
-
Mr.Cub3
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tavaly decemberben vettem egy XE200pro-t ami most adta be a kulcsot. Eddig úgy voltam vele, hogy 1 év a garancia.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Esetleg olyat lehet csinálni, hogy olyan ember gariztatja aki kevesebb, mint fél éve vásárolt ugyanilyet? Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. -
Mr.Cub3
csendes tag
Én is megkaptam ma Tomate kollega révén a fülesem.
A hangja gyönyörű ahogy vártam, de sajnos a német precizitásban csalódnom kellett...
Először is a gumiharangokból adtak 3pár ugyanolyat (tehát nem S/M/L), viszont dupla harangosat már egyáltalán nem. A kábel is meglepett, mivel sima gumiborítású nem textil. Ráadásul az oldalon feltüntetettel ellentétben szimmetrikus. Ööö... vagyis hogy mégsem... az egyik 1 centivel hosszabb...Ezek után az, hogy a két oldal fa burkolata nem egyforma színű már nem is annyira vészes. (az egyik mahagóni a másik meg mogyoró)
Így összegezve eléggé csalódott vagyok. -
Mr.Cub3
csendes tag
Nekem is kellene már egy jó füles. Asszimetrikus kábelesnek örülnék a legjobban. Szóval vki ki tudna okosítani, hogy az XE200Pro vagy a Nature N3i közül melyik ilyen? Esetleg más javaslatot is meghallgatok.
-
Mr.Cub3
csendes tag
Nekem elfogadta a kupon kódot. Ugyanúgy 38$-ba kerül.
Szeretnék én is társulni a csoportos rendeléshez. Ha lesz belőle vmi pötyögjetek egy mailt.
-
Mr.Cub3
csendes tag
Lehet én is benevezek egy xe200pro-ra, de zavar a garancia dolog. Sehol sem láttam mennyit vállalnak a füleseikre. Valaki esetleg felhomályosítana?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest