Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1715 üzenetére
Tökéletesen elégedett lennék, ha nem ment volna tönkre 3-ból 3 belőle...
A hangzását eddig egyetlen nálam járt IEM fülhallgató sem tudta produkálni...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Szuperboci #1640 üzenetére
Nem csak Xears és kell is hozzá tudni angolul, de: [link]
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1633 üzenetére
Nekem a 3-ból egy szét is pattant, a többi nem, csak elnémult...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1560 üzenetére
Nem különösebben hatotta meg a dolog. Csak azt mondta, ha garancia időn belül van küldjek képet, küld másikat blablabla.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
zenitHorizon #1535 üzenetére
Szépen szól ez a Xears, általában nincs is "gagyi" érzés amikor kézbefogja az ember, csak a weblap egy összehányt vacak (csilivili de összevan csak dobva), illetve bizonyos típusokból kicsit sok a hibás. Én ezért "jöttem le erről a szerről"...
Sajnálom, mert a TD2 bitang szépen szól (főleg ha már be van járatva, komolyan olyan érzés hogy "kinyílik a hangtér", másképp ezt nem tudom megfogalmazni). -
InfiniteReality
őstag
válasz
zenitHorizon #1533 üzenetére
Legyél hasbeszélő
-
InfiniteReality
őstag
válasz
TommyX_ #1525 üzenetére
Amit írtam nem azt jelenti, hogy feltéltenül meg fog hibásodni. Ráadásul a Tiéd nem TD2, nekem meg másik tipusokkal nincs tapasztalatom, bár láttam más tipusból is ilyen meghibásodást itt a fórumon. De nem annyit mint TD2-ből.
Viszont ha esetleg tönkremegy, kéretik nem meglepődni.Valamint azon sem, hogy pár játékos kedvű ember miatt, már csak fél év a garancia a korábbi 1 helyett.
Nem véletlenül lehet sok helyen találkozni "hibás Xears fülhallgatót vennék" hirdetésekkel. Erről a véleményemet inkább nem írom le, mert nem bírná el a fórum... -
InfiniteReality
őstag
válasz
Gabcsika #1523 üzenetére
Nálam is vitte, most azonban elég. Írok is Thomasnak egy köszönőlevelet, hogy 3db Xears TDII-ből 3 ment tönkre nálam.
Az első kb 3 hónapig bírta, nagyjából napi használat mellett. Még mielőtt tönkrement volna, rendeltem még 2-őt, egyiket egy haveromnak, de végül rajtam maradt.
Az első mikor tönkrement, Thomas kérte a szokásos fényképeket, de igazából nem foglalkoztam tovább a dologgal. Mivel volt másik. Az is tönkrement, nagyjából 1 hónap után. Meg is írtam ide a fórumra.
Azóta nem hallgattam zenét fülhallgatóval. Nagyjából 1 héttel ezelőtt vettem elő az eddig érintetlen 3. példányt, aminek műanyag helyett már fa "háza" volt. Az első 2 Xears úgy ment tönkre, hogy a baloldala lehalkult majd elnémult. Ez a 3. példány is megadta magát, ma hazafelé. 1x csak nem szólt tovább a jobb oldala. Fogtam és szétzúztam a földön és eldobtam. Ennyit az összeszerelési minőségről...A Xears TDII hangja kiváló, eddig legszebb hangú fülhallgató amit életemben hallottam. Azonban kritikán aluli az összeszerelési minősége, így saját tapasztalatomból okulva senkinek sem ajánlom
Akik most fikáznának, hogy de nekik is van és nem ment tönkre, azoknak 2 dolgot írnék le:
1. Olvassatok vissza. Viszonylag nagyobb számú ember jelezte már UGYANEZT a problémát (egyik oldala elhalkul / elhallgat).
2. Akinek van és még működik, szerencséje van. Azonban az összeszerelés / gyártás minőségét a hibás / jó termékek ARÁNYA határozza meg. Itt a fórumban olvasottak illetve saját tapasztalatom alapján ez az arányszám elég rossz.
Aki vett egyet és neki működik, az örüljön. Neki az az 1 100%-os "jósági arányt" mutat.
Nekem a 3db meghibásodott példány 100%-os "rossz arányt", de mivel nem vagyok szűklátókörű, ezért fogalmaztam meg úgy a fenti mondatomat ahogy.Tehát a hangminősége kiváló, az összeszerelési minősége gyatra (nyilván vannak jó és rossz példányok és elég nagy a szórás... ).
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Gabcsika #1521 üzenetére
Nem örök garis, sőt a sok játékos miatt az 1 év gari is lecsökkent fél évre. Nekem 2db TD2-őm adta meg magát (mindkettőben a baloldali előbb elhalkult majd elnémult teljesen). Most a harmadikat nyúzom (ennek műanyag helyett fa háza van), talán ez tovább bírja. Ha ez is elpusztul, másfajtát rendelek máshonnan és lejövök erről a Xears "szerről"...
Pedig nagyon szépen szól! -
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1358 üzenetére
3db TD2-őm van, ebből 2 már behalt, a 3.-at még nem vettem használatba.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1356 üzenetére
Van 2. Nincs elvágva, mindkettőnek a baloldala nem szól / halkan szól.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1335 üzenetére
"...We ask for your understanding,
that of the applicable German legal regulations (§ 434 BGB) only one
Warranty claim must be assumed,..."De mint írtam én így értelmeztem. S könnyen lehet hogy félreértelmeztem, de ez jött le ebből.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1333 üzenetére
Lehet Thomas épp ezt unta meg...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1331 üzenetére
Én azt vettem ki a szövegből, hogy 1 terméket csak 1x hajlandó kicserélni így. Ne legyen örökgarancia (amivel sajnos kishazánkban sokan szeretnek játszani).
Az angol szövegben lentebb ottvan "only one warranty claim must be assumed". Bár kicsit furcsa angolsággal ír, de én így értelmeztem a szöveget. -
InfiniteReality
őstag
válasz
InfiniteReality #1300 üzenetére
Közben megtaláltam, bocs, első hozzászólás. Lehetőségem van rendelni egy holmit "ingyen" max $100 értékben, úgyhogy erre esett a választásom: HiFiMan - RE-ZERO - In-Ear Stereo Headphones (itt 2C15-ös item [link])
Kiváncsi vagyok a hangjára a TD2-höz képest -
InfiniteReality
őstag
Volt itt egy link (vagy valakinek a cikkjében) hatalmas angol nyelvű IEM fülhallgatók tesztje! Valaki megosztaná velem a linket?
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1296 üzenetére
3-4-5 hónap és mindkettő úgy adta meg magát, hogy meglepő módon a baloldala elhalkult / elnémult. Nem Thomas küldött másikat, én vettem 3-at. De mikor leveleztem vele, azt irta, nem fogja pl TD4-re cserélni, csak ugyanolyanra. Ha a 3. is ugyanúgy megy tönkre, lehet hagyom a fenébe az egészet...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1293 üzenetére
Hangzásra én is! Nagyon. De már a 3. van használatban...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
theslaughter #1286 üzenetére
Milyen meglepő hibajelenség
-
InfiniteReality
őstag
Imádom a TD2 hangját, de azthiszem ezentúl mindenkit óva fogok inteni tőle. Már a második megy tönkre. Na, ki találja ki hogyan?
Igen, jól gondolod, a baloldala lehalkult és nem szól.
Van még egy, azt előveszem és használom amig megy, de gyanítom 3-4-5 hónap után az is megadja majd magát. Akkor pedig elkezdek más irányba nézelődni alternatívák után.De azért sajnálom azt a 3x9000 Ft-ot amit erre kidobtam. Ez így sajnos ipari hulladék, bármennyire is szépen szól...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
InfiniteReality #878 üzenetére
Írtam ma Thomasnak, 2 órán belül válaszolt is. Kábelt elvágni, fényképet a cuccról + a számláról és küld másikat. És elnézést kért, és azt írta még, hogy az új modellek jobbak, ezek a problémák nincsenek velük.
-
InfiniteReality
őstag
Na én Xearsom (TD2) baloldala is elnémult. Először csak szétesett, összeraktam, szólt azóta is, de ma reggel elhallgatott
-
InfiniteReality
őstag
Látom, bocsánat
-
InfiniteReality
őstag
Tomate, hogy állnak a megrendelt holmik?
-
InfiniteReality
őstag
Itthon a szervizek szívatnak, mert ilyen a hozzáállásuk. Nem véletlenül intéztünk annakidején gyártóval garanciát és rúgtuk le magunkról a magyar nagykereket... Áru nem volt, de a garanciával meg szívattak. Sláger volt az "örökgaranciás" Chieftec táp (ami a gyakorlatban aztjelentette, hogy mindig megjavították, akkoris ha ki kellett cserélni gyakorlatilag mindent a tápban). A gyártó viszont alapból csak 2 évet adott a tápjaira (és 2 éven belül kicserélte, nem szórakozott a javítással az esetek 80%-ában), hogy is lett ebből örökgarancia Magyarországon?!
-
InfiniteReality
őstag
Nekem TDII van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, jellemzően én is az általad felsorolt stílusokat hallgatom vele. A mély kellően erős, de nem nyomja el a többit, a zenék tisztán szépen szólnak, nagyon jó a részletezése ("kihallani" az egyes "hangszereket") és a szeparáció (jól leválasztja környezeti hangokat - csak egy kis morajlás szűrődik be, tehát a halk részeket is hallani a zenéből).
2 apró negatívum:- Időnként erősen hallani a kábelzajt (ahogy mozog a kábel, hallani)
- Nagyon el kell találni a megfelelő pozíciót a fülben, mert különben nincs rendes mélye. Valószínűleg a hozzáadott gumiharangok közül egy másikat kéne feltennem, de ezt még nem tettem meg. -
InfiniteReality
őstag
válasz
peugeotmate #453 üzenetére
Egytértek! TD2-m van, és minden zenéből hallok ki új dolgokat. Minden nagyon szépen szól vele, de sajnos a rossz minőségű zenék hibáit is nagyon kihozza.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #350 üzenetére
Ennyivel jobb tényleg egy Brainwavz, mint egy Xears? Vagy csak egy újabb "ismeretlen" márka? Szeretem a minőséget, s eddig nem csalódtam a TD2-ben, cseppet sem (sokféle fülhallgatót próbáltam, többek között Sennheisert is, abból sem a legolcsóbbat).
-
InfiniteReality
őstag
Előszöris köszönet Tomate fórumtársnak, tegnap fél 5kor végre átvehettem a TD2-őt. Bejáratva még nem volt, de természetesen meghallgattam a hangját.
Így elsőre:
- Elképesztő a szeparáció (nem biztos hogy ez a megfelelő szó erre). Ennyire szépen különállóan, külön kihallhatóan még nem hallottam a hangokat, hangszereket szólni egy zenében. Még egy vacak techno vagy egy goa zene is egészen máshogy szól, az egyes hangokat nagyon tisztán lehet hallani, olyanokat is, amik eddig fel sem tűntek (mert elnyomta a többi hang). Utoljára 4 éve volt hasonló hangélményem, egy Grundig Mystixx cd lemezes lejátszóval és annak gyári fülhallgatójával. Ugyanazzal a zenével sikerült most ahhoz hasonló hangélményt elérni (egyébként a zene sajnos kicsit túlvezérelt mélyben, ezért a legtöbb fül és fejhallgató bedobja a törülközőt, s képtelen recsegés nélkül megszólaltatni...)
- Egy előny, ami egyben picit hátrány is: NAGYON kizárja a környezeti hangokat. Ettől mondjuk jobban lehet élvezni a zene dinamikáját, mert a halkabb hangokat is tisztán hallani. Mondjuk tökéletesen nem zár ki mindent, halk morajlást szerencsére hallani kintről, de ha mondjuk valaki hozzánkszól, azt nem biztos hogy halljuk...
- Basszus: hát igen az van neki bőven! Nem zavaró, nem túl ütős, de a mély hangok tényleg mélyek. Mintha mindent kicsit mélyítene, de cserébe magasabb hangokat is képes kiadni, azok tisztán szépen csilingelnek, ahogy kell. Szerencsére a középhangok sincsenek elnyomva, hallani mindent amit kell.Egy hátrány: kábelzaj! Nem hittem volna, hogy valaha egy ilyen apróság ennyire fog zavarni
Hát igen, ezzel nincs is mit tenni, meg kell szokni.
Tesztelve egy Iphone 3G-vel és mindenféle vacak MP3-al. És még így is nagyon szép hangja van... Minden teltebben, élénkebben szól! Kiváncsi vagyok hogyan fog megváltozni a hangja egy kis bejáratás után.
Ez a Thomas tud valamit
-
InfiniteReality
őstag
A régi weboldal jobban tetszett.
Tomate valami infó esetleg a megrendelt holmiról?
-
InfiniteReality
őstag
Örülnék ha a héten megjönne a rendelt holmi.
Várjuk Tomate jelentkezését
-
InfiniteReality
őstag
válasz
InfiniteReality #187 üzenetére
Már mindegy. Rendeltem egy TD II-t azt jóvan
-
InfiniteReality
őstag
Xears C100i-ről valaki valamit? Tesztek között nem találtam. Minőség stb.
-
InfiniteReality
őstag
Engem is elkezdett érdekelni a dolog, így karácsony előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest