Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Pszihonaranc #1775 üzenetére
A qrvannyukat, erről miért nem ugattak december 31-ig ?
"Vielen Dank für Ihre Treue
ab dem 1.1.2020 bleibt dieser Shop geschlossen"innentől már olyan ritka darab és junicum lesz a mi régi és páratlan fülesünk, mint egy Dürrer, vagy Reinbrandt vagy Adolf Hitler festmény
-
Luissimo
veterán
válasz
Pszihonaranc #1773 üzenetére
Örizzük a lángot ...
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Luissimo #1770 üzenetére
Igeeenn? öt-5 kérnék akkor
Amúgy: most néztem fel a honlapra és eléggé megváltozott, szerintem átkerült egy másik céghez a márka. De nem is ez a lényeg. Minden füles 10-15 euróba kerül teljes áron.
Nincs kedve valakinek beszállni és nosztalgiázni egy jót az immár csak ~3300Ft-ba kerülő xearsokkal?
(Szállítás Németországon belül ingyenes, azon kívül egységesen 8€) -
Pszihonaranc
senior tag
Gyertek gyermekeim, gyűljünk az ismét pislákoló tábortűz köré
-
Luissimo
veterán
válasz
Pszihonaranc #1768 üzenetére
Oooopss,
jól lemaradtam énis, sorry.
egy év ide vagy oda, mindegy.
De ha lehetne kérni, inkább IDE !!nekem még mindig müködnek, kb. majdnem 10 éve.
jókis fülesek ezek
-
Pszihonaranc
senior tag
Kihaltunk, kihaltunk?
-
Andrew31
senior tag
-
roger.smith
csendes tag
üdv.van valakinek tapasztalalta az XN5 modellrol?(minoseg / kompatibilitas ) a xears oldalan androidhoz csak ezt hozza es a masterblaster-t (a 100 eur folotti modellektol eltekintve).rakerdeztem az eladonal hogy lg telefonokhoz jo e , azt valaszolta hogy a felvevo gomb es a mikrofon nem biztos hogy mukodni fog
+ tud e valaki mukodo kupon kodot? az altalam eddig ismert osszes kodot elutasitja
-
Lalos
csendes tag
Sziasztok, ti hogyan rendeltek? Nekem az istennek se sikerül azt írja no quote...
-
Andrew31
senior tag
válasz
Tibicsucsu #1760 üzenetére
Szia!
Olyasmi puha, mint egy Palmatex, nagyon kevés kell, megfogja, de bontható lesz, ha kellene.
(egyébként én csak egy papírdarabkával szorítottam össze az enyémet)
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Mivel érdemes ragasztani a szétjött fülest? Ha jól látom, akkor az eredeti ragasztás nem olyan kemény, mint egy pillanatragasztó.
-
Andrew31
senior tag
Sziasztok!
Még mindig itt vagyok leragadva. :s
Az Amazing A330M nem volt egy világbajnok, de ahogy itt olvasom a tapasztalatokat a maiakról... Nem tudom, hogy a mai "problémák" még így is jobb fülest adnak vagy hol helyezkednek el ehhez képest az újak?
Az Amazing A330M-nak nem volt sok közepe és magasa, de mély (mennyiségileg) elegendő volt.
Van valakinek tapasztalata az Xears® IEM800-zal? Formára tetszik, jó a fül körüli megoldása is és a pipa dugó is, de a frekvenciaátvitele (papíron) nem olyan jó, ez mit jelenthet a valóságban?
Tetszik még a XW700PRO-is, a Unique és a XPA2PRO is (jelenleg nincs :s ). de tanácstalan vagyok, ill. elbizonytalanodtam. -
szkorhetz
őstag
Ma lett kontaktos a jacknél a már 2012ben vett XE200prom.
A kuponos dolog működik még?
-
Varoz
addikt
Na, itt meg mi történt?
-
CoolMan
MODERÁTOR
Ugye nem itt fogtok veszekedni.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Pszihonaranc #1750 üzenetére
Köszi.
És meg lesz.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
sotetlovag97 #1749 üzenetére
Használd egészséggel
És majd várjuk a beszámolót garancia lejárta után is -
sotetlovag97
tag
válasz
Pszihonaranc #1747 üzenetére
Üdv, újra!
Valamivel több időm jutott most egy kis tesztre és lehet egy xpa2pro-t megtartok.
Hát mivel inkáb csak itthon szoktam használni, nehogy megsérüljön.A cserélhető illesztékek nagyon komolyak, ugye ennek az xpa-nak(legalábbis nekem ez jött lett) a fő értéke a basszus, de a többi része is elfogadható, közép és magas is. De van olyan illesztéke, amin van egy kisebb lyuk és akkor már nem akkora a basszusa
és ebből is két lyukméretű van.
Egyenlőre ennyit tudok róla mondani, eddig számomra hibátlan a füles és ajánlani is merem, bár sosem mélyültem benne el audiphil szerűen.
-
sotetlovag97
tag
válasz
Pszihonaranc #1747 üzenetére
Hát lehet, hogy 1-et megtartok, de nem biztos.
Felrakom majd apróra valószínű holnap és megnézem mekkora rá az érdeklődés.Rendben, majd megírom, bár annyira nem akarom őket használni, csak kipróbáltam, hogy szólnak-e stb...
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
sotetlovag97 #1746 üzenetére
Fú mi ez a nagy beruházás?
Mind magadnak vetted?
Az xpa2prora kíváncsi vagyok, írd meg majd a tapasztalataidat. -
sotetlovag97
tag
válasz
Pszihonaranc #1745 üzenetére
3db Woodynator XW700PRO-t, meg 3db Pure Audio XPA2PRO-t vettem. A woodynator inkább magas és közép hangtartományban jó és kellemes basszus van benne, az xpa meg erőteljes, agymasszőr basszus, jó középpel és elfogadható magassal.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
sotetlovag97 #1744 üzenetére
Milyet vettél?
-
sotetlovag97
tag
Már mindegy, de megjöttek és jól szólnak és stabil a kábelük is.
-
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Nem is olyan rég elgondolkoztam egy xears füles vásárlásán és annyi kérdésem lenne hogy a cserélhető kábelesnek a csatlakozási része mennyire tartós?
-
mekker
őstag
Mindig csodával tekintek ezekre a Xears-es triplaharangokra, ezeket használja valaki? (nekem a japán polipcsápos sztereotípia jut róla eszembe)
Azt hiszem a Soundmagicemhez is adtak egy duplaharangot, de olyan furcsa, fülzsírcuppantós volt, ha jól emlékszem, illetve én már csak a DIY szivacsra esküszöm. Gondolom jó a szigetelése, mivel a komolyabb zajvédelmi dugók is mind hasonló felépítésűek, csak legyen hozzá az embernek gusztusa.Jobb, mint a Sony Hybridek, vagy a szivacsos megoldások?
-
Andrew31
senior tag
válasz
Pszihonaranc #1737 üzenetére
Ok, ha meglesz rá a $, akkor bepróbálom, vagy a XWH700PRO és a Unique tetszik még, bár, utóbbinak a headseteknél sztem rossz kép van kinn, 3 érintkezős, de biztosan a kép rossz.
Köszönöm.
-
Andrew31
senior tag
válasz
Pszihonaranc #1735 üzenetére
Igen, mert ez, a kis hibái ellenére nekem bevált, nem szeretnék kísérletezni.
-
Andrew31
senior tag
válasz
Pszihonaranc #1733 üzenetére
Sziasztok!
Ezt nem kötelező végigolvasni.
Volt nekem is a mai napig Xears fülhallgatóm (Amazing A330M), de ma beadta a kulcsot a baloldali.
Volt régről még egy nekem, annak anno megtört a vezetéke, aztán leveleztünk az emberrel és addig-addig, hogy valami kisebb összegért küldött egy teljesen újat, annak is megtört a vezetéke, de már az elődje miatt tudtam (már minden mindegy alapon szétcsavartam), hogy kell szétszedni), így máig volt fülesem, állandó vezeték cserével (ebayről rendelgettem Samsung headsetet). Nemrég tönkrement a bal oldali meghajtó (sajnos a bal fülem másabb lehet, a baloldalit így nem tudom recsegés nélkül betenni-használni. :s ),de a régiből lehetett donort csinálni, bár abból is csak a jobboldali volt már meg…, most viszont elfogyott a készletem…
Szükségem lenne egy új fülhallgatóra, nem akarok ismeretlen márkát kipróbálni, ezt is félve vettem meg anno, de végül is többnyire elégedett voltam vele. Mit ajánlotok?
- kellene a basszus
- jó lenne több magas, mint amit a mostani tudott, elég szerény volt számomra
- viszont headset kellene, mert az iPodot lehet vele kezelni (természetesen ez nem kötelező pont, ha a headsetek között nincs szépen szóló modell, akkor a következő vezetékcseréignem lesz ez a fícsör…
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Pszihonarancs: milyen szivacsod tört el? Mert ha a fülkagylós cucc, akkor nekem vannak harangok, meg egy szivacs (vagy mi) is van benne, ha kellene.
Olyat nem szeretnék, mint te is, hogy veszek egy Pistont vagy akármit, ami csak cincog. Volt már Panasonic is, hirtelen felindulásból... :s Azonnal kellett valami, de szerencsére, már ahogy kimentünk a boltból, kibontottam, meghallgattam, nem voltam elégedett., a helyszínen meg is vette tőlem egy barátom, aki velem volt.neki tetszett.
-
Pszihonaranc
senior tag
Juj, most nézem csak, hogy írtatok
Kihalt kihalt...
De ha jól tudom már nem is lehet Magyarországra rendelniÚgy látszik akkor, hogy a TDII a világbajnok
Nekem is az van, és most is gyönyörűen szólna még, de sajnos eltörött a szivacs rajta és így nem tudom használni
Vettem mellé egy piston3-mat (ugyanis a topik utóbbi időkben eléggé átalakult valami xiaomi kibeszélővé), gondoltam kipróbálom.
Hát nem dobtam hátast tőle... Ár érték arányban lehet, hogy jó, de a TDII után elég gyengén szól, nem olyan kényelmes. Előnyére szóljon mondjuk az, hogy bár nem minőségi az anyaghasználat, de jól össze van rakva, és van rajta mikrofon, ennyi. -
-
Varoz
addikt
válasz
Pszihonaranc #1715 üzenetére
Én még Xearses vagyok. Most volt decemberben 4 éves, már igencsak megszolgált.
Bár most kicsit félre rakódott, mert a hTC One M8-hoz elég fasza kis headsetet adtak.
De azért mellette a TDII töretlenül duruzsol. Sose hagyott cserben, mai napig tökéletes.Na, jó, a kábelt már meggyepáltam párszor.
Látom a topik döglött, de benéztem, aztán gondoltam, hogy itt hagyom a gondolatomat.
-
matyiGo
aktív tag
jól összetörtem egy eséssel a TD2 wood xearsemet (amit egyébként 2012-ben vettem) úgyhogy vettem helyette egy Piston3 -at és hát
rossz döntés volt. az sem világos hogy lehet egyáltalán a kettőt összehasonlítani. mintha egy újabb BMW-ből átültem volna egy '99-es toyotába.
persze lehet hogy csak be kell járatni de egyelőre ... -
theslaughter
csendes tag
Xears cserélhető kábelt [link] lehet kapni valahonnan a hivatalos oldalon kívül? utángyártott is jó ha létezik egyáltalán
-
Mercenaires
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az eddigi tapasztalataitok alapján melyik füles mellett kéne döntenem? (TD4 Black, N3 Black, XE200Pro Black/brown) Láttam az első kommentben hogy az XE200 az ajánlottak között van, de a másik kettőről is érdekelne a véleményetek.
-
skyli
senior tag
válasz
Pszihonaranc #1721 üzenetére
Inkább megpróbálok jobban vigyázni rá és akor remélhetőleg megmarad
(amúgy basszusilag és hangerőileg még mindig imádom
csak kicsit talán túl fémes a hangzása a pistonhoz képest. De van olyan zene, amit ezzel (n3) sokkal jobb hallgatni
-
Pszihonaranc
senior tag
Kíváncsi vagyok változtatott-e valamit Tamás az üzletpolitikáján az elmúlt pár évben (a garancia rövidítést leszámítva
). Hátha már jobb minőségben utazik.
De amíg nics új vevő innen, addig úgysem fog kiderülni -
jegenye77
addikt
Sajnos nálam is tönkrement mindkettő füles.
Az egyiket csak melóba használtam, kapott rendesen. A másikat az asszonynak adtam,az is tönkre ment.
Tulajdonképpen egyiken se csodálkozom -
InfiniteReality
őstag
válasz
Pszihonaranc #1715 üzenetére
Tökéletesen elégedett lennék, ha nem ment volna tönkre 3-ból 3 belőle...
A hangzását eddig egyetlen nálam járt IEM fülhallgató sem tudta produkálni...
-
skyli
senior tag
válasz
FoxiestFox #1716 üzenetére
Jól szól, nem tudom eldönteni melyik a jobb
a Xears hangosabb és erősebb a basszusa, a Piston 3 viszont valahogy olyan természetesebben/lágyabban szól talán. Mindkettő jó választás sztem. Viszont szerintem a Piston strapabíróbb.
-
Luissimo
veterán
válasz
FoxiestFox #1716 üzenetére
Nekem ezek vannak meg még a fiokban a kis táskában, mindkettő kivállóan funkcionál.
Ezek voltak az első komolyabb füleseim, dazóta vettem még jópárat, de ez olyan mint az első szerelem, nemfeledjük eI,imádtam, imádom őket -
Nekem is működik még az XE200Pro. Egy Pistont azért meghallgatnék, kéne valami mikrofonos felvevőgombos.
-
TommyX_
őstag
válasz
Pszihonaranc #1711 üzenetére
Én meg az XBF400PRO-t használom már két éve, igaz lett mellé egy Shure SE215 is.
-
skyli
senior tag
válasz
Pszihonaranc #1711 üzenetére
A mostani Xears N3-am még mindig jó
felváltva használom, hol a Piston 3-at, hol ezt. Szerintem mind2 elég jó füles
-
Pszihonaranc
senior tag
Júj de kihalt a topik.
Minden oké, srácok? -
-
skyli
senior tag
válasz
FoxiestFox #1708 üzenetére
Én nem próbáltam, de itt lejjebb írták hogy jobban szól és olcsóbb. Végül most rendeltem meg a piston3-at, innen: http://www.tinydeal.com/xiaomi-piston-3rd-generation-edition-earphone-smart-klick-key-p-147709.html erre azt írták h hasonló, de flat-ebb a hangzása (basszus nem olyan durva, közép erősebb, ilyesmi) mint a piston 2-nek. Nehéz volt dönteni h melyik legyen
nincs olyan sok értékelés és van aki szerint a piston2 a jobb, van aki szerint ugyanolyan, van aki szerint a piston3. De azt írják hogy a xearseknél jobb a piston2.
-
-
DBC
tag
megérkezett a nem másolat Piston. 5000 ftért, most még olcsóbb azóta.
-- TOPIKMEGRONTÁS JÖN--
nem gondoltam volna, hogy ennyire nem fogom megbánni xears után. 10 perc járatás után talán picit harsány, de hihetetlenül jól szól.
Ártól függetlenül kérnék ebből inkább egyet mint egy xears-et.mentem bejáratni!
-
hovika81
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy lassan 3 éve használtam nagy megelégedettséggel egy Xears® Turbo Music TM4PRO fülest csak most pont ahol nem lenne neki szabad a kábelnek megtörnie, megtört! A jack kábeltörés védőben? Ki lehet azt cserélni vagy mehet a kukába, meg egyáltalán kitudná azt nekem valaki cserélni? Előre is köszönöm.
-
Yager01
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #1700 üzenetére
Sokkal korrektebb lett volna ha privátban felvilágosítasz ezekről a dolgokról nem itt adod elő magad. Ha csupán a jóindulatú felvilágosítás lett volna a célod akkor így teszel...megköszöntem volna és módosítottam volna a hirdetést.
Nem követem a technika fejlődését ezért nem tudtam, hogy elavult és idejét múlt ez a füles (egyébként ez szerintem baromság!). Használni sem használtam, ezer éve itt porosodik a fiókban, tehát szerintem érthető, hogy nem vagyok képben a jelenlegi piaci helyzettel, konkurensekkel, árakkal.
Az, hogy felmentem az oldalra és megnéztem az árát, és ez alapján áraztam be a hirdetést.....hát nem is tudom. Nem volt jobb ötletem! Ne magadból indulj ki és hidd el, hogy nem mindenki van képben a kuponokkal. Lehet, hogy anno én is így vettem de a franc sem emlékszik már rá. Aki ilyet keres, felmegy, megnézi és vagy megrendeli, vagy beüti a keresőbe, megtalálja ezt és legfeljebb mond egy 10est...
Frissebb tesztet meg nem találtam ezért a régi de szerintem korrekt és lényegre törő. Ez alapján mindenki el tudja dönteni, hogy érdekli e egy ilyen füles vagy nem.
-
hennessys
tag
válasz
Pszihonaranc #1671 üzenetére
Hat a TDII sajna javithatatlannak bizonyult. Probakepp csinaltam egy komplett kabelcseret, de igy is kontaktos maradt.
RHA 750i az utodja, nyugodjek bekeben.
-
szeva000
addikt
válasz
Fitzgerald #1694 üzenetére
Háát megjött...ez garantáltan kizárt,hogy hamis lenne...Vagy akkor nagyon jó hamisítvány,mert tényleg meglepően jól szól már így elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest