Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Még nagyon az elején tartok és teljesen új nekem ez a játék, de lenne pár kédésem. A térképen látható feladatokat mindegy milyen sorrendben csinálom meg, vagy érdemesebb először új területekkel felvenni a kapcsolatot és rádió tornyot építeni rá? Az avatar projectből egy feladattal már sikerült egy négyzetet levennem.
A másik: Ahogy nézem kell proving groundot építenem, mindegy hogy hova teszem? mehet az első sorba is?
Nemrég megépült az AWC-m. Fekszik benne két sebesült katona. Azon kívül, hogy az egészségesek képességeit tudom újra elosztani, jó valamire?
Alul a képen van egy piros kéz. "Resistance Comms at Capacity" ezzel nem tudom mit kell kezdeni??!?!
Valaki tudja hogy lehet képernyő mentést csinálni? a Prt Scr gomb + paintbe ctrl+v páros nem működik...

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- talmida: My Art II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest