- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
zsamiatt
üzenetére
szerintem közel sem túl nehéz normálon, nekem minden küldetést sikerült kihoznom komolyabb szenvedés nélkül úgy, hogy egy emberem sem halt meg. töltögettem vissza, persze, de nem éreztem semmit megoldhatatlannak, egy küldetés volt, ahol láttam, hogy nem fogom tudni kihozni a VIP-et a vállamon, a sniper kilőtte mielőtt evakuált volna, buktam némi intelt, ment tovább az élet.
nem kell minden küldetést megnyerni ahhoz, hogy sikeresen végig vidd a játékot, és nem kell minden embernek túlélnie, ez nem az a rendezvény, nem így van kitalálva.
(#523) sz_abika: miért, az achi ér valamit? azóta nem tudom mire vélni ezt az achievement buzulást, mióta bevezették. jobb lesz tőle a játék, vagy élvezetesebb, vagy így mire jó? mert azon kívül, hogy steamen/live-on/psn-en látszik, hogy megcsinálta az ember, és nő az e-penis, semmit nem ad.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest