Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peddy789

őstag

válasz Zoolee1976 #87643 üzenetére

En bfa-t nem kezdenem el, inkabb classicot, ahogy irtak feletted is bfa halott, mindenki classical fog jatszani. Blizard valoszinuleg lefogja kapcsolni a bfa szerverek egy reszet, hogy helyet csinaljona classic szervereknek. A kovetkezo kiegeszito is kerdese, mert lehet classichoz fognak inkabb tobb contentet csnalni. Sokkal jobbak a raidek, jobba content, jobb a grafika, van roleplay, stb. BFA-ban 3 gomb van de annyira kusza miden tul sok a vilodzo gomb, igazabol mindegy mit nyomsz. Classicban konnyu elkezdeni de sokkal nagyobb a skillcap, mivel meg nem casual 13 eves, vagy 12 iqval rendelkezo embereknek csinaltak.

Komolyra forditva minden jatek sokkal jobb ha masokkal jatszod, szerintem sokszor ez a dealbreaker. Classic ezert jobb szerintem mert ott ravagy utalva hogy masokkal jatsz, tehat a jatek kicsit osszetereli az embereket, es megbecsulod ha talalsz egy hasonlo arcot.
    BFA-ba kicsit beneztem, es nekem nagyon nem jon be hogy total single player lett a jatek. Igen igen a mythic 5fos elvileg mar csapat, de valahogy megse jon meg a varazs hogy egyutt jatszon az ember, nemtudom. Mindenki lecserelheto, 1 gomb es maris ott masik, stb.

En a helyedben oda mennek ahol talalsz valami havert, vagy ha nincs jelenleg aki jatszik veluk akkor classic, lasd az elso bekezdest

Új hozzászólás Aktív témák