- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
LFR-ben vagy world bossokon egy plusz dobási lehetőséget biztosítanak, ha nem nyertél (bár ha nyertél akkor is). Ha egy ilyen tokennel dobsz újra, akkor fix loot egy tatyó, amiben lehet gem, flask, ilyesmik. De persze lehet a boss loottáblájából a neked megfelelő epic is.
Bossonként 1-et használhatsz fel. -
Blizz
őstag
Ha összegyüjtök 90 lesser charmot beváltom 3 elder charmra,azután mit lehet velük kezdeni? Vagy hol lehet őket beváltani?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
vilmaboy #45090 üzenetére
Van több Arathor-os (PvE realm) a topicban, illetve ott alapból is sok magyar van.
Account kezelés:
http://eu.battle.net/wow/en/, itt meg tudod nézni az összes karakteredet is"A Healer kasztok menyire boldogulnak per pill a játékban más kari nélkül? Menyire fejlődőképesek egymagukban?"
Ahogy írták van dual talent, pár goldért megvehető, onnantól kezdve combaton kívül bármikor tudsz váltani a két spec között. De alapvetően a healer karakterekkel is el lehet boldogulni questeléssel, max lasabban haladsz valamennyivel. De a questelést nehézségileg eléggé levették már, szóval sok gondod nem lesz. -
ldave
félisten
válasz
vilmaboy #45090 üzenetére
Már egy ideje van dual talent lehetőség a játékban, így simán lehet egy healer leosztásod, ha van csapat, és egy damage leosztásod, ha egyedül haladnál.
WoW Armory-ra keress rá, ott be tudsz lépni az account-oddal és akkor látni fogod a karaktereid, de lehet, hogy amikkel nagyon régen voltál online, azokat nem fogja mutatni a rendszer, -
Arnold2
őstag
válasz
lakisoft #45089 üzenetére
Ha jól tudom, akkor még ki sem lehet téged onnan teleportálni. Mindenképpen meg kell csinálni a 'kezdőteknőst' majd állást foglalni. Utána odamész ahova akarsz (illetve megkérhetsz egy többüléses mounttal rendelkező guildtársat, hogy vigyen, oda, vagy lock-kal oda summonoltatod magad. Gyalog nem ajánlom, mert mire odaérsz már a következő kiegészítő lesz)
(#45086) steveetm: Nem. Bár nem kizárt, hogy onnan vette, de sokkal nagyobb eséllyel eshetett neki a Sha of Anger-ből, ami két óránként spammol Kun-Lai-ban. Bár lootot, ha jól tudom, hetente csak egyszer kapsz tőle.
-
vilmaboy
őstag
Mennyire játszanak a PH-sok PVE szervereken? Mint régebben írtam, nekem a PVP nem bejövős forma.
A Healer kasztok menyire boldogulnak per pill a játékban más kari nélkül? Menyire fejlődőképesek egymagukban?
Melyik is az az oldal, ahol az accountokat leeht kezelni? Nem jártam már rajt vagy 1-2éve. Elfelejtettem teljesen, hogy milyen kariim is voltak és mekkorák. -
steveetm
őstag
válasz
lakisoft #45083 üzenetére
A dologban nem az volt a vicc, hogy ki dobja, hanem hogy euróban még a normál sem volt nyitva, nem hog a hc boss.
De Beri-nek lesz igaza, BMAH lesz az, bár a guildjükből kb már 4-5 emberen hc-s meg normál cuccok voltak, na az lolÚgy látszik ez éjjel 3 körül meghaladta az agykapacitásomat
Üdv.: steveetm
-
steveetm
őstag
http://eu.battle.net/wow/en/character/lightnings-blade/Sejta/simple
Honnan van neki 509es gyűrűje? Legalább fél órája rajta van.
Üdv.: steveetm -
Blizz
őstag
Az összes repus árus körben áll pandaren fővárosban,vagy pedig össze vissza vannak egész pandariaban?
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #45073 üzenetére
Igen. A normál fog megnyílni; jövő héttől lesz heroic (azoknak, akik kipucolták) és RF is.
-
echterion
nagyúr
-
Dani82
senior tag
GW2-vel jatszom, de kicsit a pve rész nekem nagyon nem jon be.
Milyen a panda? Megéri megvenni? Warrior tankom van, de 1 éve nem játszottam. Van még igény tankokra? -
ígyvanferi
addikt
A holnapi karbantartás után nyitják Mogu'shan Vaults-ot?
-
Attix82
addikt
Milyen lett az új kieg? Előzőekhez viszonyítva.
-
Viktor77
titán
válasz
Malibutomi #45067 üzenetére
Neked csak a sárkányt adja.
[link], figyeled a "Requires Engineering" feliratot?MOD: Ééééééés nem szóltam! Már kész is a 600spirit+600mastery+600haste-es trinketem
-
Malibutomi
nagyúr
Ha már mindenki tudja akkor bocs, de aki nem, annak jó tudni, hogy ez: [Ghost Iron Dragonling] mindenki által használható, nem csak engineernek, és 3x 600 statos cogwheel rakható bele.
Az én szerveremen a trinket 120, a wheelek 60-150G között mozognak AH-ban.Annyi hogy a belevalók unique-equip-esek, vagyis mindegyikből csak egy rakható be.
De így nekem a tankos része pl. 600dodge+600parry+600exp.
Nem rossz 1800stat 400G körül. Ja ilvl 450. -
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #45061 üzenetére
Igen, Golden Lotus-szal revered kell hogy legyél, hogy elkezdhesd a Shado-Pan-t. Sajnos ez van :S
Az Icy-Veins oldala sem rossz. Ebből a három forrásból már csak összehozok valamilyen geart
Köszi!
(#45062) echterion: Nekem jobban tetszett az a módszer (rajtad lévő tabard alapján kaptad a reput). Sokkal könnyebb és kényelmesebb volt így reput farmolni.
Na de legalább nem kényelmesedünk el (kezdenek is újra visszajönni pl. a "lécci szúmonojj meg már oda ahol vagy" tárgyú privátok
)
Ha már Cenarion Expedition-t említed: van ez a quest. Ezt orvérzésig tudod farmolni. Nekem ráment egy délutánom és jelentős mennyiségű agysejtem, de honored végétől felhúztam így exaltedig.
(#45063) ldave: Én úgy tudom nem (de nem vagyok 100%-ig biztos benne). Hasonlóan mint ahogy a goblin kezdőterületre sem lehet visszamenni.
-
ldave
félisten
Hétvégén végre én is belecsaptam a pandák világába
Nagy karihoz nem volt egyelőre kedvem, úgyhogy egy panda monkot kezdtem. Tegnap eljutottam a kezdő terület végére és eddig tetszik, a látvány és a zene nagyon jó. Amúgy erre a szigetre vissza lehet majd még jönni? -
echterion
nagyúr
válasz
Arnold2 #45056 üzenetére
Remek. Nem mondom, hogy rosszabb vagy jobb, mert mindkettő farmolás, amit nem túlzottan kedvelek.
Bár, a későbbi kiegek után nagyobb szinten könnyebb lenne, ha insta lenne, mert most pl. Cenarion Expedition-t sokkal egyszerűbb instából farmolni (Steamvault), mintha daily-zni kellene. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Arnold2 #45059 üzenetére
Tegnap jött egy hotfix, amiben eltörölték a justice gear reputation követelményét, akármikor megveheted.
Még egyébként Icy-veinsen van gearing up táblázat minden kaszthoz/spechez, de ez gondolom tök ugyanaz, mint a wowheades (azt nem ismertem, kösz én is!).Ha már reputation: a Shado-Pan frakcióhoz nem találok daily-ket. Tényleg előbb meg kell csinálni ezt az Understanding the Shadow-Pan questet, vagyis, hogy legyen meg a revered a Golden Lotusszal ahhoz, hogy unlockoljuk a daily hubot? Jó nagy kicseszés, még csak friendly vagyok a lotusszal.
-
Arnold2
őstag
válasz
mistixx #45057 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, köszönöm!
Ha jól láttam akkor frakciótól már nem lehet venni epic cuccot (pl exalteden)? Azt láttam, hogy honored-től lehet venni pl justice pontból ilvl 450-es cuccokat.
(Huh, de nem vagyok még otthon pandában :S )Szerk: Hopp találtam egy linket ahol látni, hogy melyik frakciótól mit lehet kivenni. [link]
-
Arnold2
őstag
Tegnap nagy nehezen meglett a lvl 90. Spammeltem is a guild chatet pár random karakterrel és madafaka-val
Esetleg van valakinek ingujjból infója, hogy egy raidelni szerető (fiatal értelmiségi, önálló egzisztenciával rendelkező) warlock kinél kezdje el a dailyzést (értelem szerűen raidre szeretnék felöltözni, már amennyire lehet repus cuccokból)? Ha nincs akkor majd utána nézek, csak hátha valaki már csinálja.
(#45042) Viktor77: Én köszi.
(#45050) echterion: Az új tabardokkal visszatértek ahhoz a rendszerhez, mikor azokat exaltednél lehetett megvenni és pusztán csak díszítő tulajdonsággal bírtak.
Mivel eltörölték a napi 25 daily limitet, így rámentek arra, hogy: "apám ha bírod, akkor most szarrá repuzhatod magad még az élő fűhöz is". -
gabranek
senior tag
a hierloomos gatyák végül nem kerültek be? vagy ha igen, akkor hol lehet megvenni őket? mert guild vendornál nem találom.
-
Wolverine
félisten
válasz
echterion #45045 üzenetére
A régi tabardok (Wrath és Cataclysm) adnak reput a megfelelő helyeken, ahol eddig is tették. A Mists frakcióinak viszont nincs ilyen repus tabardjuk, kivéve a Tushui és a Huojin pandareneket, mert hozzájuk nem lehetne másképpen felhúzni a reput questek hiányában.
#45047: elvileg igen.
-
lakisoft
veterán
A digitális alap változat bármikor upgradelhető delux editionra?
-
-
Blizz
őstag
Tabardok már nem adnak reput pandriában? Akkor mire jók?
-
Arnold2
őstag
válasz
H.O.D. #45037 üzenetére
Ezen amúgy nem kell meglepődni. A WoW mindig is túl nagy és vonzó céltábla volt az önjelölt elemzőknek. A HWSW (és volt már egy hasonló cikk itt is a PH!-n egy angol cikk alapján) abba a hibába futott bele, hogy gyakorlatilag vagy nem ellenőrzi a forrásait és minden olyat átvesz amit legalább egy 1000s látogatottságú blog ír, vagy ott is kell a klikkelés és szándékosan adnak le hangulatkeltő cikkeket amire csak úgy harapnak az emberek.
Ezeket el kell olvasni, röhögni egy jót és tovább menni szintezni a pandáddal / nem pandáddal vagy épp HC-ben geart farmolni.Viktor77: Nem kaptad meg a privátom az első HSZ újbóli módosításával kapcsolatban? Vagy használjam a hivatalos utat a modkerben?
-
arpi6k
addikt
Én is digitálisan vettem meg amúgy. Ráadásul nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog ez a kieg.
-
-
-
Khelben
nagyúr
700as queue, 40 perces várakozás Ragnaroson. Tényleg haldoklik
-
lakisoft
veterán
Kieg nélkül a pandarent 85-ig lehet húzni?
A peteknél mi a korlátozás?
Mikor lesz trial? -
Wolverine
félisten
válasz
arpi6k #45018 üzenetére
Tudod, miért ilyen gyenge a dobozos eladás? Mert most már a megjelenés előtt meg lehetett venni a WoW-ot a Blizzard Store-ból, és mert most először van Digital Deluxe is, amivel jár a CE pet és mount, de a többi sallang nem. Ez a kettő az USA-ban és Nyugat-Európában is lenyomta a dobozos eladásokat - mert sokkal kényelmesebb otthon ülni éjfélkor és a szerveren várni, hogy elinduljon a kieg, mint a bolt előtt a sorban.
Pandarián ugyanannyira tele van minden zóna, mint anno HFP-n, Borean Tundrán és Howling Fjordon, meg Hyjalben/Vashj'irban. Vagy fél tucat szerver annyira tele van, hogy sorba kell állni, mint eddig is.
szerk: ezt valaki leírhatná a HWSW-seknek is, mert emiatt nem fogok oda regisztrálni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Khelben #45017 üzenetére
Mondjuk akárhogy is, rekord eladások nincsenek, mivel akkor már kint lenne a hivatalos post róluk
De ez várható volt, Cata-ban sokan csalódtak, szóval inkább kivárnak (és/vagy D3-aznak, GW2-znek, mást játszanak addig). Illetve Blizz részéről sem volt akkora hype és reklámkampány most.
Ettől függetlenül a linkelt hír tényleg csak bulvár, a bolti eladások is csak tipp, nem valós adatokon alapulnak.
-
Khelben
nagyúr
válasz
arpi6k #45016 üzenetére
"Ugyan a számok nem tartalmazzák az online értékesítéseket"
Értelmetlen összehasonlítani a catás 3,3 millióval, mikor abban benne vannak az online eladások, ebbe meg nincsenek. Akit ismerek és wowozik, az mind online vette. Ez csak egy bulvárcikk, ami az olvasottságra utazik, nem a tényekre.
-
arpi6k
addikt
Valaki a napokban eladási adatok után érdeklődött: Hát nem valami rózsás a helyzet.
-
m4rk_
aktív tag
Kezdenék egy karaktert, kettő között gondolkozom. Hunter vagy Warrior. Melyiket tudnátok ajánlani? Köszönöm előre is!
-
Blizz
őstag
válasz
ígyvanferi #45011 üzenetére
Köszönöm
-
Blizz
őstag
Valaki tudna dobni egy jó összeállítást az ele sámiról? Gondolok itt milyen attribútumok a legfontosabbak(nyilván int és stamina,de spiritben nem vagyok biztos),legjobb talent(ek) raideléshez,pvp,hogyan kombózzak egyes spellekkel,mire figyeljek oda etc...Szóval egy mindent tartalmazó linket. (lehetőleg 5.0.0 utáni link legyen
)
-
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77 #45005 üzenetére
A makró is felesleges. Vegyél fel az asztalról egy korsót a támadás előtt valamelyik hordónál, és aztán ezt bindeld be egy billentyűre/egérgombra vagy tedd ki az action barra. Ha a támadás alatt ezt a gombot nyomogatod, automatikusan targetel a játék és ledobsz egy Dark Iront
-
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #45002 üzenetére
Black Marketen vannak már ilyen cuccok. Perpill is van bent 509-es cucc.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ígyvanferi #45002 üzenetére
Egyik ismerosom szerint a world bossok dobjak ezeket a raid itemeket. En is csodalkoztam, de elvileg igy van, sot ezek a bossok meg pvp itemet is dobhatnak talan.
-
Viktor77
titán
válasz
aclandiae #45004 üzenetére
Nekem innen van. Előrendelésnél nem volt csomagküldési díj. Most már van (egy ezres), így 8500. 9000-ért még aznapra kihozzák, ha 13:30-ig megrendeled.
Khelben: Vegyél egy asztalról egy korsót, és dobj meg vele egy dark iron törpét. A nagy ogre utána mindig hozzád vág egy újabb korsót, így csak egyet kell venned, és spammelni az alábbi makrót:
#showtooltip
/target Dark Iron Guzzler
/use Complimentary Brewfest Sampler -
aclandiae
senior tag
Hol lehet most a legolcsóbban (szállítással együtt) megvenni a dobozos MoP-át?
Eddig a legolcsóbb amit találtam 8680 Ft. -
Khelben
nagyúr
Valaki leírná szájbarágósan a brewfestes eseményt, amikor talajfúrók jönnek elő a földből? Ott mit kell csinálni? És mit lehet kapni érte?
-
ígyvanferi
addikt
Nézegettem wowprogressen a gearscore-t (nem kéne, tudom), hogy lehet valakin 496-os, sőt 509-es ilvl-ű cucc? Valami hack, vagy bug, vagy tök normális, csak lemaradtam valamiről már megint? Tudtommal még nem élnek a raidek.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #44997 üzenetére
Az eredeti 5 fős heroicok is sokakat szívattak, ZG és ZA ezen csak nehezített egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest