Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Most végülis mi lesz a monk? Healer? Vagy dps? Vagy mindkettő? Erre nem találtam sehol konkrét választ.
-
Wolverine
félisten
válasz
aclandiae #44195 üzenetére
Izé... csökkentik az egyes speceknek meglevő spellek számát. Warlockként pl. nem lesz mindenkinek Immolate-je vagy Incinerate-je, csak a Destronak. Nem lesz Bane of Agonyja vagy Soulburnje, csak az Afflictionnek. A Curse of Weaknesst összevonják a Curse of Tonguesszal. A Bane of Doom csak Demonology specen lesz meg. Ez máris 6 spell, amivel kevesebb lesz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
aclandiae #44195 üzenetére
Nincs tervben spell szám csökkentés. Amúgy PVE-ben lehet úgy tűnik, hogy vannak felesleges spellek, de ha egybe nézi az ember a PVE-t és a PVP-t, akkor gyakorlatilag mindegyiknek van szerepe (ha más nem, akkor kényelmi szerep).
"A farmok majd a MoP-s területeken lesznek? Hogy oldják meg hogy minden playernek jusson telek?"
Igen, MoP-os területen lesznek. Instance-olt telkek lesznek, szóval nem lesz egy nagy mező, ahol láthatod mindenkiét, hanem csak a sajátodat láthatod (azt nem tudom, hogy lesz-e lehetőség mondjuk partyban megnézni a másikét). -
aclandiae
senior tag
Néztem az új talenteket, és az ezzel változó spelleket a PTR-en. Tervben van, hogy csökkenteni fogják az aktív spellekeket, és talentek-glyphek-passive képességek segítségével erősítik/módosítják a többit? Pl. egy warlock összes Action Bar helye foglalt, annyiféle spellje van. Persze egyszerre nem használja mindet, meg addon is is van, de engem pl. bosszantott, hogy sohasem tudtam egy könnyen átlátható kicsi változatot készíteni. Hunter detto. A paladin megoldások nekem tetszenek most a PTR-en, és a sámán is. Warlocknál inkább "in progress" állapotnak látom, szvsz feleslegesen sok képessége van még mindig. Az új démonoknál elszomorodtam: simán betették a BC-s jószágokat, 'oszt ennyi? Miért nem tudtak tervezni valami újat? 1-1 ráadásul elég bénán néz ki, a succubusnak meg viszlát.
Druidánál tetszett az imp. bear form, kár hogy nem ez az állandó. Végre normálisan néz ki, de csak rövid ideig. Ha már a szerepköröket elbontották, miért nem lehetett a spelleket is +1 külön fülön kettéosztani medvére, és macskára?Lesz MoP-s töltőképernyő? Ez már olyan régóta megvan.
A városokban lesz némi átalakítás?A farmok majd a MoP-s területeken lesznek? Hogy oldják meg hogy minden playernek jusson telek?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
echterion #44192 üzenetére
Valójában tényleg jobb nekik. HC raider szemszög kb. lényegtelen, mert kisebbséget jelent (de szvsz nekik is jobb, mert ha a Blizz beleszámolja a két raid között eltelt időben történt gearelődést, akkor a második raidet keményebbre csinálhatja, aminek a HC réteg örül), fél HC, casual, social guildeknél meg 4.0-ban komoly feszültséget jelentett a "na melyik raidbe menjünk, itt könnyebb a boss, ott könnyebb, menjünk be ide is meg oda is, de nekem a 3. boss kéne, stb." viták.
-
echterion
nagyúr
válasz
Wolverine #44190 üzenetére
Köszi a linket. Ez azért így ellentmondásos, mert azt próbálják beadni a népnek, hogy hú, de jó nekik, közben csak elhúzzák a 3 instát, hogy tovább tartson.
De szerencsére nekem mindegy, elkezdem szintezni a hunterem, aztán majd jön az első. A legtöbb játékos, hozzám hasonlóan nem hc, így nekik így is megfelel majd. -
Lirion
addikt
válasz
parandroid #44165 üzenetére
A full 397 nem üthető ki, mivel van pár slot, ahová nem vehetsz pontért itemet. Pl. fegyver, bizonyos kasztoknak pedig gyűrű és trinket sincs kettő és ha jól emlékszem, armorból is hiányzik 1-2 slot.
-
Wolverine
félisten
válasz
echterion #44189 üzenetére
Itt van az összegyűjtött infó.
-
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #44183 üzenetére
Jól.
-
Wolverine
félisten
válasz
Van achi... "Realm First lvl90 <class>"
-
Fl3x
aktív tag
válasz
nekem olymind1 én megvárom ahol a legolcsóbb lesz lenyomom belőle az ÁFÁ-t és annyiért veszem meg
Eddig konzol a nyerő náluk 6ért van kb
-
ígyvanferi
addikt
Igazából nem sok értelmét látom a mindenáron éjjeli kezdésnek. Egyrészt hatalmas lesz a tolongás, hogy bejuss a játékba (na mondjuk délután meg talán még nagyobb lesz a tömeg) és ha csak nem tartozol azon kevesek közé, akik az érjünk 1 óra alatt lvl 90-re versenyben esélyesek, mennyivel maradsz le a játék lényegi részéről 12 órával később kezdve?
Most már a HC raidereknek sem sürgős, mintha csak egy hét múlva nyílnának meg a raidek, jól rémlik? -
Arnold2
őstag
Meex Games-nál van 8e Ft-ért.
Konzolok Szervizében 7900 Ft.
Ipon neten vásárólva 8068 Ft ugye.
CD Galaxisban és az 576-ban 9000 Ft.
Hirtelen ennyit találtam. Van még több helyen is de ott drágább mint 9e Ft.
Talán az utolsó héten a nagy hajrában még alá szoktak menni néhol, de mondhatjuk, hogy nagyjából ezekkel az árakkal lehet számolni. -
efge
aktív tag
hol a legolcsóbb a sima Panda? iponnál 8000, de ott van még futárköltség
máshol eddig 9000 láttam
talált valaki olcsóbbat? -
Wolverine
félisten
válasz
Arnold2 #44169 üzenetére
Az időkülönbség két dolog miatt adódik: egyrészt, nekik nem kell fordítaniuk a Blizzard infóit, csak formázni a saját kinézetükre. Másrészt, sok esetben magyar idő szerint éjjel ad ki infót a Blizzard, amivel mi csak reggel tudunk foglalkozni.
Viszont ebben a konkrét esetben amikor belinkelted az MMO-Championt, akkor már órák óta megjelent a cucc nálunk is, mert Faceless reggel 6-kor kirakta, nem is értem, hogyan. -
Pepe_K
csendes tag
Ha valaki tudna küldeni egy SoR-t, megköszönném
(privátban adom az e-mailt) -
Arnold2
őstag
válasz
Wolverine #44168 üzenetére
Értem én a dolgot de azért ne ferdítsünk. Nem vagyok tisztában az olvasottságotokkal, de szerintem azért nem kell szégyenkeznetek. Továbbá neked is el kell ismerned, hogy MMO-n hamarabb jelennek meg a hírek akár pár órával, mint nálatok. S mivel FB-on lájkoltam őket gyakorlatilag azonnal észreveszem ha frissül. S mivel nincs gondom az angol nyelvvel ezért én onnan informálódok.
De igazad is lehet. Támogassuk a magyar WoW közösséget (0 iróniával). Link azoknak aki szépen megfogalmazása szeretnék elolvasni a Honor/Justice változásokat a WoW,hu jóvoltából: [link]
-
Arnold2
őstag
Justice/Honor pont változások!
Augusztus 28-án ugye a Valor és Conq pontok hozzáadódnak a kisebb megfelelőjüknek.
DE mindkét értéknél ha a végeredmény több mint 4000 pont, akkor nem fogsz tudni többet szerezni abból a típusú pontból. Tehát bejött egy soft-cap.
(példa: van 1500 Valorod és 3000 Justice pontod. 28-án lesz 4500 Justice pontod. Mindaddig nem fogsz többet Justice pontot szerezní míg 4000 fölött vagy. Tehát ha költekezel és lemész 4000 alá akkor később 4000-ig újból feltöltheted)Az 5.0.4 patch után kb 2 héttel megtörténik a 4000 pont feletti pontok silveresítése. Tehát minden 4000 fölötti Justice pontért kapsz 47 silvert Honorért pedig 35 silvert.
Gyakorlatilag bejött egy Soft Cap és egy dátum, hogy a 4000 fölötti pontokat mikor váltják be silverré.
Forrás:MMO Champ
-
Fl3x
aktív tag
válasz
parandroid #44165 üzenetére
Én is így vagyok vele, van egy orc Warim, aztán várja a patchet
-
parandroid
félisten
válasz
gabranek #44161 üzenetére
Gyakorlatilag jövő szerdától mindent justice-ért lehet megvenni. Ez azt jelenti, hogy insta farmolással kiüthető a full 397 ilvl, mivel a justice ponton nincs cap.
Nekem is van most egy pillanatokon belül dingelő worgen warriorom, én is megvárom majd a gearelésével a patchet.
Azért teljes 397-ben csak könnyebb lesz elindulni az új contentben, mint friss 85-ös gearben, még ha nagyon hamar cseréled is az epicjeidet szokás szerint zöldekre.
p
-
Wolverine
félisten
Megjelent egy túlélési útmutató az 5.0-hoz
-
Arnold2
őstag
válasz
echterion #44157 üzenetére
Igazából nagyon nem vagy még lemaradva semmiről. MoP-ig még van egy hónap, addig akár kényelmesen is fel lehet öltöztetni egy altot. Bár nem tudom, hogy mennyi dolgot szeretnél kivenni.
MoP után a hardcap 4000 honor /4000 justice lesz. E fölött minden honor pont 35 silvert, minden justice pont 47 silvert fog érni.
Tipp: aki még Valor BoE eladásokból szeretné az utolsó goldokat kipasszírozni, az húzzon bele. Igaz hogy kinn van már az infó a neten, de sokan nem tudják, hogy ha várnak egy hetet megvehetik justice-ből is.
Ugyan itt: eladó az Arathor Ally oldalon Valor BoE gear. Ár megegyezés szerint
-
Arnold2
őstag
válasz
echterion #44155 üzenetére
A következő heti patchben történni fog:
Mind a Conq mind a Valor pontok konvertálódnak (hozzáadódnak) a Honor és Justice pontokká (nem kerül rájuk hard cap).
Nem lehet majd MoP-ig sem Valort sem Conq. pontot szerezni (a bossok justice-t dobnak, aréna zárva lesz).
Amit eddig a már két említett pontból lehetett megvenni, azt most ugyan annyiért de a kisebb megfelelőjükért lehet megvenni.
(Valamint vége lesz a jelenlegi aréna szezonnak is)Amint kijön a MoP:
Lehet újból Valort és Conq-t szerezni (Valorból egy héten max 1000 tudsz szerezni és egyszerre max 3000 lehet nálad, Conq-ből pedig 4000 a Cap).
Justice-t és honort úgy tudom a hard cap-ig megtarthatod. -
gabranek
senior tag
köszi mindkettőtöknek...akkor ezt fogom tenni.
-
gabranek
senior tag
Lenne egy kérdésem a valor konvertálásáról:
Az egyik altomnak ki szeretném még venni a sapit, viszont aug.29-ig csak 2150 valort tudok neki összeszedni
Vegyek a meglévő valoromból valami más itemet, vagy a konvertálás után ezt a sityakot meg tudom venni honorért?
-
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék elkezdeni WoW-ozni, lenne pár kérdésem a vásárlásal kapcsolatban. Addig jutottam, hogy a BlizzardStore-ba beregisztráltam. Mivel most akciós az eddigi verziók gondoltam megveszem onnan itt jön az első kérdés Retail vagy Digital verziót kell megvenni? Ha megveszem akkor kihozza házhoz a futár? Esetleg van magyar importőr ahol boltba meg tudnám venni hasonló áron? Előre is köszönöm a válaszokat! -
Lirion
addikt
válasz
aclandiae #44133 üzenetére
Nincs itt semmi kiszúrás. A beta nem játszótér, hanem tesztverzió, bár a PTR is az, mégis a legtöbb játékos ott akarja kiélni magát.
Ha kíváncsi vagy az újdonságokra, van millió oldal, ahol megnézheted őket, van youtube videó kb. mindenről, az új játékmechanizmusokat meg magad is tesztelheted a PTR-en.
-
Viktor77
titán
Nem, semmi ilyesmim nincs. De most találtam egy Process Monitor nevü alkalmazást, ami folyamatosan mutatja mikor melyik programom mit csinál. Ahogy meghallom a csipogást, nézem is mi volt az.
Az elöbb direkt elindítottam a játékot, erre csak azért sem csinálta. Nem baj, figyelem. -
Arnold2
őstag
válasz
aclandiae #44144 üzenetére
Ha jól tudom a PTR-en csak az 5.0.4-es patchet lehet tesztelni amiben nincs benne a Pet Battle. Szóval per pill normális hogy csak annyi van nála, de majd MoP-ban jól fog jönni, hogy ha már tudod merre van
Amúgy az a néni tanít majd meg téged a pet-battle-ra és add majd questeket meg minden. -
kenwood
veterán
válasz
a beta nem azert van,h a betazok jol erezzek magukat,hanem azert,h idoben kijojjenek a hibak es kevesebb ember szivjon a megjelenes utan.
letolteni meg azert lehet hetekkel elobb,mert ha mindenki 09.25-en kezdene el szedni,akkor vagy baromi lassu lenne,vagy el is hasalnanak a szerverek.
-
Arnold2
őstag
válasz
aclandiae #44137 üzenetére
Igen, de nagyon bugos volt a panda-béta elején (pl starter editionnal kellett trükközni, hogy tudj karaktert létrehozni, meg ilyesmi) és így könnyítéskép betettek egy gombot, amivel a karakter kreáló képernyőről is tudsz pre made karit készíteni magadnak.
szerk: fene de gyorsak vagytok..
-
Arnold2
őstag
válasz
A bétába nem mindenki jut be. Régen teljesen lutri volt, hogy ki kap hozzáférést (sajtó plusz a hivatalos fan site-ok kaptak ugyan pár szabadon kiosztható kulcsot). Csak idén volt olyan, hogy aki bevállalta az egy év hűséget az kapott fix hozzáférést is.
Amúgy jövő héten jön az 5.0.4 patch ami a következőket fogja tartalmazni:
-Új spellek / talentrendszer
-Account wide achievmentek
-Theramorai tereprendezés
-UI javítások
-AOE lootS megjelenésig az az egy hónap pik pakk elszáll
Az eddigi karaktereket törölheted a játékban a karakter választó felületen. Ott létre is tudsz hozni, új 85-ös karaktereket aktuális gearben. Ha saját karaktert szeretnél bemásolni, azt is megteheted, viszont nem tudom, hogy a limit hogy reagál erre. Az biztos, hogy nem kell semmit sem törölnöd a WoW mappádban, mert nem ott van számon tartva.
-
-
aclandiae
senior tag
válasz
Lirion #44132 üzenetére
Ez kiszúrás! Akinek volt beta kulcsa, úgyis mindent látott, akinek meg nem (pl. nekem sem), az meg körül tudna benne nézni. 1 hónap múlva itt van, nem értem miért ülnek rajta? Valamint ha nem férek hozzá a MoP-hoz, akkor minek tölti le?
Én szeretném törölni a pre-made karikat, és újat létrehozni. Ha törlök mindent, akkor utána töröljem valamelyik mappát a WoW mappájából, hogy ne tartsa számon mennyi karit készítettem eddig?
-
Lirion
addikt
válasz
aclandiae #44130 üzenetére
Az 5.0.4-es patch gyakorlatilag a mop beta, ezt jól látod. Viszont a te hozzáférési jogod csak a cataclysm contentig terjed, tehát a betás újdonságokhoz nem férsz hozzá a ptr-en, mint ahogy live-n sem fogsz hozzáférni a patch élesítése után.
A korábban létrehozott karakterek nem törlődnek, nekem is a listában figyelt az összes a megszerzett itemekkel együtt. Mellette tudtam másolni a saját karakterekből az üres helyekre, illetve belépés után lehet kreálni 85-ös premade-t, nem kell őket másolgatni.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Tegnap letöltöttem a PTR klienst, és a telepítő WoW Beta néven indul el. Tehát megszűnt a külön PTR, és a MoP Beta lett helyette? Miszerint ha letöltődik (20GB), akkor a MoP Beta-ba mehetek bele kulcs nélkül?
A korábban (május) létrehozott PTR-karakterek törlődtek? Ha nem, és én törölöm, generálhatok újból 4-et?
-
-
echterion
nagyúr
válasz
ígyvanferi #44122 üzenetére
Nem mondtam, hogy reménytelen, csak sokkal tovább szokott tartani, mintha egy klánnal mennél, ahol van némi összeszokottság. Én is sokat toltam RF-rel, mielőtt ds10-re kezdtem el járni. Azóta viszont nincs türelmem ehhez, inkább nem megyek az adott héten raid-re. Legalább több időm marad másra.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
kenwood #44121 üzenetére
én írtam nekik ultránál párszor h kérlek a gombot középen ilyen lila színű légy szives időben nyomd meg, de hát nem, nem tudja nehéz én tudom egyszerre ütni is meg gombot nyomni meg debuffot nézni, de akkor minek játszik ?! xD ugyhogy ultranal alunk 5-6 wipe után
389ilvl DK 14K tol, pala 386-tal 11K
-
ígyvanferi
addikt
válasz
echterion #44117 üzenetére
Hónapokkal ezelőtt öltem DW-t normálon, puggal. Azóta is párszor. Másik karakterrel is. Az utóbbi időben meg csak szintezek, de egyáltalán nem reménytelen, főleg most, a 3. vagy 4. nerf után.
(#44121) kenwood: mókás a neved. Gondolom nem véletlen nem vagy guildben...
-
-
Fl3x
aktív tag
5. boss és 4. tank DS normal..... hihetetlen milyen idióták játszanak bejönnek egy bossra tankolni áá bocs mennem kell... minek lép be?! minek inditja el a játékot....
-
Lirion
addikt
Nyaralásból visszaérve most volt időm megnézni a MoP intróját. Nekem az a véleményem, hogy az összes eddigi intro fényévekkel veri ezt a pandásat. Szerintem ultragagyi lett..
-
Wolverine
félisten
válasz
FuRiONight #44106 üzenetére
A mostani akció aug. 27-én, hétfőn ér majd véget. A Blizzard Store-ból csak akkor vásárolhatsz, ha van Battle.net-accountod; arra sajnos nem emlékszem, hogy lehet-e giftként is venni játékot, amit később is aktiválhatsz... de utánanézek.
-
Wolverine
félisten
válasz
FuRiONight #44102 üzenetére
Az európai Blizzard Store-ban vásárolva kapsz európai verziót; és ott összesen 20 euróba kerül a játék és a két kieg.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FuRiONight #44102 üzenetére
Ha us.blizzard.com -os címről veszed, akkor US verziót kapsz. Change regionnal át kell váltani EU-ra.
Gamecard: idő/érték arány mindig a legnagyobbnál a legjobb.
-
Viktor77
titán
válasz
Arnold2 #44100 üzenetére
Már minden futó programom beállításait átnéztem. Panda lent van teljesen. A bumm még megvan, és ha azt hallod a csipogás annál hangosabb, szóval nem kell feltekerned a hangfalat, ha bummot hallod, akkor ezt is hallanod kéne.
Egyedi eset lehet, de hátha másnak is előjött, azért kérdeztem rá.
Azért érdekes, mert semmi változás nem történt a gépen a csipogás elött és után, nem nyúlkálok hozzá ha nem muszáj. Csak addonokat szoktam frissíteni sűrűn, de ez még jóval elöttük van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest