Hirdetés
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Milyen realmon vagy tildy?
Én épp ezért választottam PVE (Arathor) realmot, a Taurin (tört RPPVP) meguntam ezt a jelenséget. Érdekes, nekem eszembe sem jutott a kisebbeket bántani. PVE realmon meg duel-re hívnak ki max, azt meg vagy elfogadom, vagy nem - PVP-s küldiket ugyanis ritkán nyomok. Legutóbb is normál módban küldiztem és a kellős közepén rámduelezett valaki. Kinyomtam és tüntetőleg leültem vele szemben, erre jöttek az effektek: csirke vagyok, nyelvet öltenek rám, stb. Erre én "lebutázom", ő bocsánatot kér a durvaságáért, majd ennek örömére újra kihív. Végül is elérte a célját, elfogadtam. Bő egy perccel később eszegette a tízóraiját, hozzá a manaszörpöt. Én meg egy bájos búcsút követően odébbálltam. Most erre minek volt szüksége, nem tudom...
Mással rosszabbul jártam, vagy 15x hívott ki, mire meguntam. Persze ő is bebukta. Kissé dedós dolognak tartom ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- Poco X6 Pro - ötös alá
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest