Hirdetés
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
ripla
üzenetére
Azt nem vitatom hogy a légió volt a legjobb az újak közül,de én egész mostanáig hanyagoltam,most kezdtem felhúzni karikat 80-ra és a sztorit is le toltam,nem mondom hogy megfogott volna,bár a törpés rész aranyos volt.
De valamiért szeretem a timewalkingot.
Szeretem tolni,ez mindig is így volt.
Szerintem egy hamar nem is unom meg.
Most mindig van timewalking,így még egy ideig van miért játszani.
Bár az biztos ha kezdődik az új season másik MMO-ba,akkor húzok vissza,mert a seasont imádom tolni.
De még egy ideig el leszek vele. ha csak nem jön megint februárban olyan langyi stílusú ruhadömping mint tavaly,akkor is visítva menekültem.
Ja és el akarok még jutni a szirén szigetre.
Ott még nem voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi