Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
ripla #103630 üzenetére
Azt nem vitatom hogy a légió volt a legjobb az újak közül,de én egész mostanáig hanyagoltam,most kezdtem felhúzni karikat 80-ra és a sztorit is le toltam,nem mondom hogy megfogott volna,bár a törpés rész aranyos volt.
De valamiért szeretem a timewalkingot.
Szeretem tolni,ez mindig is így volt.
Szerintem egy hamar nem is unom meg.
Most mindig van timewalking,így még egy ideig van miért játszani.
Bár az biztos ha kezdődik az új season másik MMO-ba,akkor húzok vissza,mert a seasont imádom tolni.
De még egy ideig el leszek vele. ha csak nem jön megint februárban olyan langyi stílusú ruhadömping mint tavaly,akkor is visítva menekültem.Ja és el akarok még jutni a szirén szigetre.
Ott még nem voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- OLED TV topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest