- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
Van egy klán, melynek tagjai kis tankokkal platoonban blokkolgatnak. Mikor a haverommal játszottunk, blokkolták az ő löwéjét egy 38Na-val és valami francia fossal. Még bele is lőttek 1-2-t. mikor megálltam és visszafordultam, rám is rám lőttek (az is lepattant). Ezután kiszedtem az 38Na-t, amiért bekékültem, erre elkezdtek óbégatni, hogy noob löwés vagyok és riportolnak stb. szerencsére a közelben volt még egy stug 3 meg egy tigris és szétkapták a franciát is, majd beírták ők is hogy mi történt. de onnantól kezdve végig mondták a csapat pozícióját az ellenfeleknek és szitkozódtak.
Természetesen vesztettünk, mert senki nem ért a megfelelő helyekre emiatt időben.Az a fő baj, hogy nyári szünet van és a sok vérpistike unatkozik.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest