-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Iron Funeral #6915 üzenetére
Mindkettő sebződik. Én lőttem rá arra a rohadt Is-7-re, nem azért van beleírva a cikkbe mert hasra ütöttünk és kitaláltuk.
Amúgy ennyi erővel én meg elfordítom a tornyot 25 fokkal és nesze, lődd át úgy hogy ráadásul még felfelé is kell lőni...
Bármilyen szituációt ki lehet itt találni, aztán dobálózni vele hogy ha ez meg ez történik akkor át lehet lőni, ez sem jobb annál mint statikus célpontra lőni és úgy bemutatni a gyenge pontokat.
Lehet lőni 500m-re, senki sem mondta hogy nem lehet, de a csaták nagy része közelharc.
600m-ről meg még a T110 ágyúja sem olyan pontos, ilyen távolságról még csak eltalálni sem lehet megbízhatóan a célpontot...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Amazon Fire TV stick/box
- Vicces képek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! - Apró erőmű! NucBox M6 Ryzen 5 6600H / 32GB DDR5 RAM / 1TB WD SN770 nVME
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest