- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem az utolsó két napom (még a hétvégéről, azóta nem játszottam):
1.)
Victory: 71%
Battles: 46
Eff: 1002.182.)
Victory: 42%
Battles: 39
Eff: 1965.35Ennyire befolyásolja az egyéni teljesítmény a győzelmi arányt. A második napon közel kétszer olyan jól teljesítettem, mégis jelentősen alacsonyabb a győzelmi arány (igaz XP-ből és kreditből így is sokkal több folyt be). Ezért nem izgat túlzottan engem a győzelmi arány. Ha kétszer annyira odateszem magam, akkor is kerülhetek össze egy rakás hülyével.
Mondjuk mindkét napon az M18-at hajtottam leginkább (egyik napon 75% körül a másodikon 60% körül), ami eléggé ki van szolgáltatva a csapattársaknak, hiszen ha bekerítik, akkor nem tudja magát megvédeni több célponttal szemben (egy heavy meg legalább eltűr néhány nagyobb pofont).
Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest