- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
S.Copperpot #27914 üzenetére
Amikor megunom a teljesen seggeket és a magatehetetlen agyatlanságukat akkor így trollkodok velük pár napja. Ha pingelés, írás, beépített parancsok nem segítenek és nem hajlandó felfogni, hogy csináljon végre valamit és nagyon brutálisan hülye akkor simán kitolom a francba (de nem le egy szikláról mert abból nem tanul, szóval amit a kolléga említ az biztosan nem én voltam).
Így legalább hasznára van a csapatnak, egyrészt jó csalinak, másrészt meg ad egy kis fedezéket. De ok nélkül nem szívózok. Volt olyan is, hogy át kellett volna kelni egy ponton (Lakeville-en a hegyek között), roncsok takarták az átkelőt, egyszerre csak egy tank fért át, erre egy idióta Panther megállt és gondolta ő most oda lekempel, pedig mögötte négyen vártak, hogy átmehessenek. Írtunk neki, pingeltünk, beépített parancsot használtunk de semmire nem hallgatott, csak dobta vissza azt, hogy "No!". Erre fogtam és elkezdtem tolni, felém fordította a csövet és készült belém lőni, mikor kapott egy halálos találatot. A roncsot tovább toltam és át tudtunk menni.
Valahogy nem tudtam megsajnálni.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest