- Házimozi belépő szinten
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
A héten délutános vagyok, úgyhogy délelőtt játszogattam. Új ember lettem, hatalmas tehertől szabadultam meg: meglett az xp a T-34-re, eladhattam az A-20-at
)))))))))))))))))))))))))))))))). A végére már kezdtem megtanulni, Ász plecsni is megvolt, de akkor is rühelltem minden percet, amit játszottam vele. (Na jó, volt 2 jó percem, egyszer megleptem egy bázison kempelő SU-101-et, beleálltam a fenekébe, 14-et lőttem bele a meggymagköpőmmel, 760 élete volt oda mire egy T-32 kimentette)
Más: azt hittem, reggelente könnyebb, 22k játékos volt fent. De milyenek... Volt olyan csata, hogy csak én nem voltam piros az egész csapatból, az ellenfélnél 3 zöld, 4 sárga. Legalább nyugodtan indultam, tudtam, nem nekem kell megváltani a világot
Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)))))))))))))))))))))))))))))))). A végére már kezdtem megtanulni, Ász plecsni is megvolt, de akkor is rühelltem minden percet, amit játszottam vele. (Na jó, volt 2 jó percem, egyszer megleptem egy bázison kempelő SU-101-et, beleálltam a fenekébe, 14-et lőttem bele a meggymagköpőmmel, 760 élete volt oda mire egy T-32 kimentette)