Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Ammo eltűnt, olvastam másnak is. Aki ticketet nyitott lett eredménye?
-
h1mpi
félisten
Az ajándék 3D kiegészítőket mikor kapjuk meg? Nem találok egyet sem.
-
El Rey
aktív tag
Type 4 el majdnem meglett a T55 HT15 küldetés. 46 sebzésen múlott
UI: Ez lett az új kedvenc tankom. Esküszöm jobb mint a maus. -
Baltazár123
őstag
válasz
forras2 #260341 üzenetére
Szerintem ezzel nem fog senki foglalkozni, hogy kiszámolja és a különbség se lesz számottevő, akármelyiket is választod. Válaszd az azt ágat, ahol érdekel a tier10 és kész, nem kell túlgondolni.
Azt kéne leellenőrizni valahogy, ami velem történt, megvolt az amx50120 a garázsban, behúztam az amx ágat és szerintem a teljes árát kaptam vissza, de nem teljesen biztos. Ha így van, akkor viszont ezzel lehetne kicsit trükközni.
-
-
forras2
őstag
Szevasztok
Adott szintű tankok közt van különbség kredit szerint?
Gondoltam arra, hogy 1 olyan ágat vennék ki ajándéknak, ami jó kreditben, 6-7-8-9-es tankokat eladnám, és akkor lenne 1 kis plusz kreditem kihúzott 10-es tankok vásárlására... -
dokee78
félisten
A gyereknek csináltunk egy accountot.
Se goldot sem kötvényt nem kapott és a 60 nap prémium helyett 30 nap. -
zozyk
addikt
Kaptam egy 40%-os kupont a shopban található állandó tankokra.
Ajándékként is küldhető.
Ha valaki szeretné felhasználni, írjon. -
joergie
őstag
amx1357-est felajánlotta a game 3360 gold-ért, 30% kedvezményel. nem tudom mennyiért szokott futni, de asszem elég ritkán érhető el, így ez gondolom instant buy(küldikhez biztos nem ártana).
valaki erősítsen meg vagy cáfoljon plz.+1
aki megmondja, hogy mi a különbség a két ajánlat közt, annak puszi a hasára, mert én nem értem
-
nanofocus
tag
Félig újként kérdeznék én is ha szabad ( 1000 csata ), melyik tankot érdemes kiszedni a kötvényboltból? inkább közepes - nehéz tankokat szeretem, az se baj ha jól hozza a pénzt.
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Egy kérdés.
Ha már itt ez a "ingyen" T10 tank mit érdemes választani?
Orosz ágon van csak meg a IS-7 mint T10 tank.
60TP vagy valami más?
Előre is köszönöm -
El Rey
aktív tag
válasz
phoenix1989 #260318 üzenetére
Eddig is be voltak kapcsolva nem? Most annyi történt, hogy új pályákon is előfordulnak.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78 #260324 üzenetére
Úgy gondolom most semmi extrával nem jár ha toborzod.
Ajánló program szerintem nem ad annyi plusz hogy megérje.Új fiókot mindenképp invite code-al.
Innen választottam.
Érdemes olyat választani amiben nincs Tiger 131, Skoda T40, Type 64 és IS-2 Shielded mert ezeket megkapja a 2.0 / új fiók jutalmaként.
Választhat 2 ágat, Tankakadémia 20. szintnél egy fejleszthető tetszőleges Tier VI tankot.
BP is ad már bérleti tankokat.Utólagos toborzásnál nem tudom mennyi ideig kell inaktívnak lenni a fiókjának.
Valamint mennyi időt tudtok együtt játszani a gyorsabb haladásért.
Sosem voltam oda a toborzó programért, olvasd át a leírást.Te tudod hogy melyik szimpatikusabb!
-
dokee78
félisten
Gyereknek akarok fiókot csinálni.
Toborozzam be vagy csak simán csináljak neki egy fiókot és utána is toborozhatom? -
Dobi 562
addikt
Tier 10 MM eddig sokkal jobban tetszik mint a 2.0 elott, mar csak azzal kene kezdeni valamit, hogy ne legyen minden csataban 2-3 Shitbarn vagy Halalcsillag oldalankent.
-
phoenix1989
addikt
a véletlenszerű eseményeket miért kapcsolták be automatikusan ? mikor én nem kakarom játszani. jó hogy eldöntik helyettem.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #260316 üzenetére
Az hogy kilőnek és meghalok nem túlgondolás, hanem bénaság
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #260314 üzenetére
Jó én bénább vagyok
-
phoenix1989
addikt
válasz
h1mpi #260311 üzenetére
ekkora fejtörést okoz itt mindenkinek ? nem is kell semmit agyalni csak mész előre leszedegeted az ellent és kész a küldi. a nehéz szintet keledt azt hiszem 2x ujra inditani mert egyszer felrobbantottak egyszer meg megzavartak mert megjött az ebéd
harmadikra meg ugyan ugy nyugodt tempóban végigmentem és készvolt.
-
Thrawn
félisten
Jól sikerült ez a T803, rendszeresen látom, hogy 8-10 killes csatákat mennek vele. Köszi a balanszot WG...
-
jano_77
nagyúr
Köszi az infót én is
Esetleg végig játszás nincs még fent youtube-on?Dobi 562: az jó és nem, mert az XVM az jó lenne, szeretem látni, hogy kikre lehet számítani és kikre biztosan nem. Amúgy alap játék esetén hogyan lehet elérni azt a célkeresztnél, hogy ne imbolyogjon? Egyszerűen nem lehet így rendesen becélozni tankot.
Szerver oldali célkereszt legyen bekapcsolva vagy NE legyen? Dinamikus kamera legyen bekapcsolva vagy NE legyen? -
tboj
aktív tag
válasz
h1mpi #260296 üzenetére
A bentiekre úgy érdemes menni, hogy jobb oldalon mész be az épületbe, ott végzel a t44-gyel, utána a bejárattól balra fel a kis emelkedőn és annak közepéről meg lehet lőni az is-3a-t, ami akkor elindul feléd fel az emelkedőn és miközben mászik éppen lehet rá airstrike-ot hívni, így gyorsan ki lehet végezni, aztán meg a kr-1-et 1v1-ben. Utána amikor mennél át az épület másik részébe, akkor ahogy kimész a nyílt terepre fent elindul át egy t44, ekkor állj meg és menj vissza, közben ha jó ütemben aktiválod a képességet, akkor max. sebzéssel el lehet lőni és amikor átér, akkor 1v1-ben ismét csak könnyű kivégezni. Utána jön még 1 panther, azt ugyanígy ki lehet lőni. Ezután érdemes átkelni a nyílt terepen, végezni a maradék 1 is-3a-val és 1 kr-1-gyel. Én ilyen formában hp veszteség nélkül át tudtam ott kelni.
-
Derron
aktív tag
Az új 8-as roham módban lehet gyűjteni BattlePass pontokat? Milyen tankokat lehet bevinni? 703-II, EBR bevihető? Vagy mit érdemes inkább oda vinni?
-
jano_77
nagyúr
Köszi
Nekem elsőre csak az első pont sikerült hogy elfoglalni a kilövő bázist, de sajnos elindult a rakéta - gondolom a második pontnál, mikor 21 perc alatt kell megcsinálni, már elérhető a rakéta kilövése előtt!? Megmondom őszintén azt sem tudom, nem figyeltem, hogy mennyi idő alatt kell végig érni.
-
tboj
aktív tag
válasz
h1mpi #260290 üzenetére
Én ott kimentem jobb szélen a dombosabb részre és onnan le tudtam őket ölni. Ne engedd, hogy a tankod oldalát lőjék és fókuszold őket egyesével. Ha tudod ütközd is őket, de akkor könnyebben az oldaladba fognak menni. A magasabb sebzésre fölösleges várni a képességgel, ha épp tudsz lőni, legfeljebb akkor éri meg, ha azzal ki tudod lőni valamelyiket.
-
El Rey
aktív tag
Gotyoubaby nagyon dicsérte a concept 5 öt. Lehet mégis azt az ágat szerzem meg.
-
h1mpi
félisten
Amikor jönnek a lightok azt, hogy élitek túl? Ott halok meg mindig.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #260285 üzenetére
2023-as megjelenéskori cikkben ezt mondja.....
WoT plusz lemondása
- Nyisd meg a Prémium boltot.
- Kattints az Előfizetések kategóriára.
- Vidd a WoT plusz fölé az egered, majd kattints a Szerkesztésre.
- A felső részén tudod lemondani az előfizetést.
- Erősítsd meg, hogy le akarod mondani az előfizetést.A Prémium boltban bármikor lemondhatod a WoT plusz előfizetésed.
Az előfizetés a kifizetett időszak végéig aktív marad, és nem újul meg automatikusan. -
Hogy a halálcsillag mennyivel jobb, mint a shitbarn.... oh my good
-
jano_77
nagyúr
WOT plusz előfizuval kapcsolatban tud vki felvilágosítást adni? Milyen módon lehet lemondani, ha már nem szeretném csak 1 hónapot?
Illetve ha még eddig nem próbáltam akkor az igaz, hogy az első hónap ingyen van? -
El Rey
aktív tag
Gotyoubabynek 8k átlag sebzése van a T803 al.
-
El Rey
aktív tag
válasz
Baltazár123 #260276 üzenetére
Én 10 milliót kaptam egy fityinggel sem többet.
-
Baltazár123
őstag
Hát, passzolom, talán a support majd kitalál valamit. Szerencsére nem sok arany lőszert tartok a tankjaimban, így a kár mérsékelt az én esetemben.
Közben eszembe jutott, hogy az amx 50 120 a garázsban volt és az AMX 50b ágat választottam. Szerintem onnan jött a plusz kredit, másra nem tudok gondolni. Viszont az eladási ára 1,8m, tehát a fullos árat adták oda a tankért úgy néz ki.
-
Chris0321
veterán
Hello.
A Wz-55 ág kérésén gondolkozom és kötvényből a Tiger-Maus-on, vagy a Su-130pm-en. Nem tudom, hogy a Maus mennyire jövedelmező? -
válasz
Baltazár123 #260276 üzenetére
Én egy dekával se kaptam többet, mint 10M
-
jano_77
nagyúr
tudna nekem vki segíteni hogy a sima alap játékban - modok nélkül - mit kell beállítani ahhoz, hogy a célkereszt ne imbolyogjon mint egy tengerjáró, mert esküszöm beleszédülök és nem mellesleg célozni sem lehet vele így rendesen!? ASLAIN sajnos nincs még, nagyon várom, mert ez így borzalom.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
El Rey #260270 üzenetére
a lőszerek az összes olyan tankból, aminek reszelték a lövegét a depo-ba került vissza! Ha kiválasztod hogy feltöltse lőszerrel, akkor látható, hogy vagy mind a depóból kerül vissza vagy depo+kreditért ha mondjuk több lőszert tettek az adott tankba. Persze ez csak akkor ha nem jártatok úgy mint én, aki megnéztem hogy mi van a garázsban és megörültem, hogy egy csomó modul (rádió, motor, löveg) és egy rahedli lőszer, amit jó kreditért el lehet adni. Uccu neki el is adtam, aztán nekem tényleg ezüstért kellett vissza töltenem egy csomó tankot.
-
El Rey
aktív tag
Az ammo hiányzik a tankjaim 90% ából azokat mire ujra megveszem több millió credit lesz...
Elképesztően szarfos csapatok vannak. Legutóbbi meccs 2 perc alatt -7k hp a csapatunkból 6 tank kilőve ......
-
El Rey
aktív tag
Képtelenség megcsinálni az első arty kampány küldetést. "Stunnolj 8 ellenséges tankot és éld túl" Az és utáni részt LEHETETLEN teljesíteni olyan csapatok vannak LOL
-
-
El Rey
aktív tag
válasz
cherubion08 #260265 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy új játékosok voltak.
-
válasz
El Rey #260262 üzenetére
Gondolom nem mindegyik új jatékos volt,hanem olyanok mint én. Én az IS7 ágát kértem ki. Azért ,mert valaki első csatáját megy egy tankkal,nem biztos,h rutintalan. Hiú ábránd azt gondolni,h tele lettünk új játékosokkal ,sajnos. Illetve nem a kevés új trollkodja szét a mecsekket,hanem 30e+ csatás mindent is tudok öreg rókák.
-
joergie
őstag
válasz
Gubu0101 #260255 üzenetére
Mostmár nekem is. De reggel még nem volt, megeszküszök aaa....bableveszre!
Most nézem, előreválogattam a 11re fejleszthető ágakat, kb a felében nincs lőszer. én biztos nem így hagytam. Lehet, hogy előre tudták, hogy ilyesmi veszteségek lesznek, azért adtak kreditet goldot meg minden kutyaf@szát, hogy betömjék a szánkat?(nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy)
Mégvalami: nem találom az 5x-eket, asszem ahol lennie kéne, ott nem látom, pedig kapott mindenki egy rakással, nem? -
ddt500hu
veterán
Mannerheim vonalon nem a dühöngőbe mentem, hanem a másik oldalra.
Befutott alánk egy CS63, végig spottolt, mozdulni sem lehetett, elbukott a dühöngő 1300dmg. 14 perces csata.
Redshire bementem a dühöngőbe, belőhetetlen tankok tornyoznak, elbukik a másik oldal 1100 dmg. 13 perces csata.
Abbey-n bementem a dühöngőbe, szemben T803, Maus, Badger. Áttoltuk, beugrottam a bázisukra, három oldalról szétlőttek... nem emlékszem.
Pedig a tank tetszik amúgy. Amikor betölt a turbó nagyon fürge lesz.
Most lecseréltem a kötvényes szellőzést egy kötvényes HP boost-ra. -
El Rey
aktív tag
válasz
Dobi 562 #260260 üzenetére
Ez így van jó lett a vz55, de csúnya bukta után végignéztem a kapott csapatom. Full tier 10 es meccs volt.
Konkrétan a FELE csapattárs frissen kapott T10 es tankkal volt. 2-3-5 lejátszott csatával az adott tankkal 20 csatával volt egy maus akinek a legtöbb csatája volt. Természetesen 0-500 sebzést produkáltak ezek a "játékosok".
Marha jó 5let volt a minden balfasznak adni tier 10 es tankot. -
-
ddt500hu
veterán
Megvettem a Breakert, mentem vele három röhejes csatát. 1400 avg dmg....
Olyan kempelés megy, hogy az valami hihetetlen.
Remélem ennél azért jobb leszek vele később... -
El Rey
aktív tag
Type 4.
Második meccse 4k sebzés 4k pattintás. Nagyon jó lett a páncélja. Fürgébb is lett.
WZ 114 bohóc meccsbe voltam vele 2 perc alatt vége lett. De jött szembe egy 8 as O-HO és úgy vert be torony frontot szemből mint kard a lyukacsos sajtot... -
Baltazár123
őstag
válasz
Phobion #260252 üzenetére
szerintem neked lesz igazad, de nem találom a csata riportokban, hogy mikor teljesítettem a windhund küldetést és csak PvE meg onslought-al játszottam mióta aktiváltam
aztán lehet, hogy előtte már megcsináltam, csak összecsúsznak az emlékek, passz, de majd úgyis kiderül,
-
Hát tier 11-gyel egy élet mire csatába kerülsz..
-
Phobion
őstag
válasz
Baltazár123 #260251 üzenetére
A tévedés jogát fenntartom, lehet akkor beleszámít!
-
Baltazár123
őstag
válasz
Phobion #260250 üzenetére
Nekem az ambush a windhund-ban ugrott valamikor 1-ről 2-re és csak a PvE-vel játszottam, ha jól nézem a riportokat. Kipróbálom újra, hogy növeli-e a windhund küldetést is. --- lehet, hogy onlsought volt, de ott meg nem írja ki, hogy a windhund küldetést teljesítettem. érdekes
-
Phobion
őstag
válasz
jano_77 #260248 üzenetére
Ez PvE igen. Bármennyiszer lehet próbálkozni, 3 T11 tankot lehet kipróbálni a csata során. (OBJ. 432U, Leo 120, Ratte)
A csata során 3x lehet újjáéledni és van lekérhető tüzérség + 2 friendly bot melletted.Én 37k dmg-el zártam a pve meccset, úgy láttam nem számít bele.
T803-ra még jó alacsony az ACE követelmény, 4,7k dmg-re beadta. 🙉
-
Baltazár123
őstag
eddig fel se tűnt, hogy a löwe nem mehet onslought-ba. Mit tud ez a tank, hogy kizárták?
A PvE mód kemény fokozatban jó lesz időtöltésnek, mert nehéz és csak sokadjára sikerült. Közben még haladok a küldetésekkel is, csak oda kell figyelni, hogy mit kér a küldetés. Ez egy jó irány, de ennél sokkal jobb PvE-t is tudnának csinálni, ha akarnak, akarnának.
-
-
Phobion
őstag
Nagyon tetszik az új UI, főleg a Victory screen.
Ez a T803 egy álom, közeledünk az Abrams-hez.A single player mód Rigorous fokozaton nem volt egyszerű, de meglett a medál.
-
Thrawn
félisten
Most mentem egy Type 5 kört, 5k sebzés 7.5k pattintás. Csak goldot lőttem, HE nem kellett mert nem jött szembe papírtank
-
Sunsetjoy
aktív tag
A lengyel TD ág vége milyen mostanság? Csak ott vagyok t6 körül, de nem élvezetes.
Esetleg oda lőném el az ingyen ágat, ha jobb a játék a magasabb szintűekkel.
Ott a legnagyobb az ingyen kapott tapasztalat/idő, ami a fejlesztésre menne amúgy. A többi helyen 8 körül vagyok/vagy nem érdekel.
A duplaágyús brit ágban nem vagyok tapasztalt, a cseh gépágyúsnál még nem járok a gépágyúknál, szóval pláne nincs "élményem" velük. -
Dobi 562
addikt
válasz
sith7 #260230 üzenetére
Nem ertem a kerdest. Nem csak egy fele loszert vittem magammal.
Gold AP + HE, attol fuggoen mibe lottem. 130 mm az atutesi erteke a HE loszerenek, erdemes hasznalni. Teszten masodik csatamban mentem vele tank aszt, ugy hogy sosem jatszottam se a Type 4-el se a Type 5-el.
#260231El Rey: nincs meg, reges reg O-ho-nal feladtam az agat mert unalmas volt. Agilisabb nehez tankokkal szeretek jatszani.
-
Dobi 562
addikt
Jol sikerult a 2.0 elso csatam, igaz teszten is porgettem a tankot. Probaljatok ki az uj agyuval!
-
Dobi 562
addikt
Buffolt WZ-114-et probalta valaki milyen lett?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #260218 üzenetére
esküszöm Nálad beakadt ez a NullaDIK skilles legénység - mert gondolom ismét erre gondoltál és nem arra hogy skill nélkül tegyen be legénységet ami a nulla skilles lenne
MÁS:
T57 heavy és a Stinger ugyebár ugyan az a tank csak extra skin-el!?
Na most akkor az miért van, hogy a T57 heavybe 44, a Stingerbe pedig csak 36 lőszer fért?!? -
El Rey
aktív tag
Tier 8 MM et tesztelte már valaki? Működik az új MM vagy jut T10 es tank is a csatákba?
-
zodo
nagyúr
válasz
phoenix1989 #260213 üzenetére
Tényleg értem de van egy csapatom elvileg.
Ne kelljen már közepes tankkal, mindig megváltanom a csatájukat.
Tegnapról csak a szokásos de volt ilyen is.
Jobban figyelek majd! -
phoenix1989
addikt
pont erről beszélek de neked se ment át. nem a sebzés számít, nem CSAK az számit. hiába sebzel ha spotod nincs és ezzel nem segíted a csapatod. ezért mutattam ugyan azt a tankom. több az aszisztom míg a sebzésem amúgy kevesebb átlagban viszont többet nyerek azért mert nem hátul ülök hanem amikor kell beáldozom magam a győzelemért, nálad meg azt látom ha kell akkor se mész előre így magad elől veszed el a győzelmet mert esélyt sem adsz ne hogy a wn8 rovására menjen meg a sebzésére.
-
zodo
nagyúr
válasz
phoenix1989 #260169 üzenetére
és El Rey
Értem mit mondasz de tudjuk hogy képtelenség mindig elől lenni, mindent átlátni és még túl is élni a csapattársaidra számítva. Felesleges ezen rágódni!
Tudok én is hozni jó wr vs foss túlélési mintát több 100 vagy 1k+ tankkal is.
Lényeg hogy nagy átlag, el kell fogadni hogy a 40% wr már jónak (elfogadhatónak) számít míg a 60% már már extrán kiemelkedő amit akár sima zöld wn8-al is lehet hozni.
Arányokkal van a gond nem a túléléssel, lila wn8 ne legyen már 43% wr.
Mit kéne még hoznom hogy jobb wr legyen.
pl. mikor tier X light-al, nem egyszer vagyok top sebző.
"Tetszik érteni?" mert akkor a 10+ éves reges botnak hogy van ennyi wr vagy több.
Engedjük el!Arra reflektáltam ezzel hogy anno mikor még piros/narancs wn8-am volt mindig azt mondák "mit vársz majd ha jobb lesz a wn8 jobb lesz a wr"
7k csatával volt 51% wr-em
17k csatával 51,33% azóta 38k csata az ~1500 zöld wn8-al 51 és 51,2% közt ingázok.csaabz
Szerintem ez user error.
Legtöbb tank újra lett egyensúlyozva ami érintette a löveget is, ilyen fejlesztésnél alapból is újra kellett tölteni őket.
Depóban pedig ott voltak a lőszerek.
Nem néztem át az összes tankom de jó pár típus az biztos.Más:
Vannak a bérelhető tankok amik meg is vásárolhatók.
Tegnap még láttam a vásárlási lehetőséget ma sehol nem találom.
Van ötlet vagy bug? -
Baltazár123
őstag
válasz
dokee78 #260203 üzenetére
Most játszottam pár csatát tier10-ben és utána tier8 onslought-ban, mindegyik borzalmas a játékélmény szempontjából. Már azon is elgondolkodtam, hogy érdemes-e egyáltalán a tier11-el foglalkoznom. Szerintem inkább visszamegyek tier8-9, ahogy korábban. Ennyi, bár az is nagyon naív, aki valami csodát várt most a WG-től.
Azon viszont továbbra is csodálkozom, hogy minden csatában 1-1 fv td vagy 4005, mindegyikben, nekem legalábbis nem volt ezek nélkül csatám. Azért olyan szempontból kellemetlen, hogy lövik a goldot és észnél kell lenni ellenük, ha nem tudom, hogy hol vannak. Ehhez jön az 1-2 nagy arty is, hogy teljes legyen a játékélmény. Korábban nem sokat játszottam tier10-ben és nem tűnt fel, hogy mennyire aberrált a játék ott.
A játékkal magával nem csinálnak ezek semmit, beleszórnak új tankokat, csicsákat, aztán ennyi, nesztek. Az MM talán jó lesz, de az hosszabb idő még kiértékelni. Illetve a PvE módot akarom majd kipróbálni, de annak csak este állok neki, amikor van 2 órám egybefüggően. Sajnos a szerverek várhatóan letérdelnek majd este, de majd kiderül.
Ez a játék már örökre ilyen marad, nem akarnak semmit csinálni a játékélménnyel. Azt képzelik, ha a tankokat reszelgetik az majd megoldja, pedig nem fogja.
-
sith7
félisten
Köszönöm a választ mindenkinek
szerk.
"Tankelit most játszik a buffolt Type5-el és ahogy hallom el van ájulva tőle, nagyon baszó lett állítólag a repesz lőszere."
A HE, vagy a gold lőszerre gondol ?
-
El Rey
aktív tag
válasz
phoenix1989 #260205 üzenetére
Ne aggódj, majd egyszer megérted, hogyan működik.
-
Gyuri27
félisten
Azt most hol lehet kapcsolgatni urak, hogy xp-t termeljen a tank vagy a harctéri módosításra menjen az xp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest