- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
tök hüle emeberek szakértősködnek short és egyéb videókban, lásd:
#1hudakdenes
Ide arcok kellenek mint a harcosok klubbjába akik bevonzák a sok öreg, vagy debil fiatal alakot#5antikomcsi
aki ennyire szakamiatalan az ide ne írjon semmit, a lapcsalád védelméről meg vissza vonok mindent, megérdemelték az utolsó alpári jelzőt is facen azok után hogy egy xeon-t xenon-nak hívnak egy oktató videóban. Aki ilyen tanulatlan barbár kontár IT újságíró, az minden mocsadékot megérdemel a szerkesztőséggel együtt. Miért? Mert azzal a sok butasággal, a titán rangú spam tagokkal akiknek egy értelmes karakter nem hagyta el a klaviatúráját csak tönkretesznek mindent, féligazságokat + rettenetesen nagy butaságokat tejesztenek.
Sikeressen szétverték a lapcsalád szakamiságát, és bevonzották a buta alpári kattintó közönséget. Ha nekik készül a tartalom, akkor viseljék el... Mindig reménykedtem, de van lejebb
-
antikomcsi
veterán
Nem a konkrét témához, hanem a megjelenés formájához szólnék hozzá, inkább érdeklődés szintjén, mint bírálat, vagy hasonló.
Értem én, hogy ez az új trend, a mostani generációnak ez kell, kattint és néz. De mi lesz velünk, amig még élünk? Én nem fogok vidókat nézegetni, számomra sokkal informatívabb és jobban kezelhető egy jól megírt cikk, néhány ügyesen beszurt képpel. Jobban lehet keresni, sokkal jobban átlátható számomra, és könnyebb a szükséges tudást kinyerni.
Tudom, hogy több idő, de nem lehetne a kettőt ötvözni? Megírni a témában a tartalmat, minden szükséges infóval, hírrel, és úgy csatolni a videó linkjét. Én elolvasom rászánva azt a pár percet, más meg kattint és átpörgeti a kisfilmet. Köszönöm ha megfontoljátok!
-
ha3flt
tag
válasz
hudakdenes
üzenetére
Ráadásul igazából "zion"-nak ejtik, ha már keveredünk az angollal, de ez nem kötelező.
-
Szerintem az egész GenZ-GenAlpha tiktokdensz helyett bőven elég ez a szöveges táblázat a különbségek megértéséhez. Akinek meg nem, az inkább ne foglalkozzon hardverrel (még felhasználóként se).
-
hokuszla
senior tag
válasz
hudakdenes
üzenetére
megbocsájtható, beleégett a epic látványa az agyába
-
hudakdenes
újonc
Ha már ismeretterjesztő videót készítesz, hitelesebb lennél, ha nem kevernél egy processzort egy nemesgázzal. 🥹(Xeon <-> Xenon) 25+ éve piacon van a márkanév... 🍻
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Witcher topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sikeressen szétverték a lapcsalád szakamiságát, és bevonzották a buta alpári kattintó közönséget. Ha nekik készül a tartalom, akkor viseljék el... Mindig reménykedtem, de van lejebb