Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black_Sheep

    tag

    válasz hulp01 #209385 üzenetére

    A top 5-be jutni viszonylag egyszerű, ehhez nem kell unikornisnak lenni. Gyors tankot kell választani (Arlequin, Raven, Harbinger), nyomogatni az X-et, és távolságot tartani az ellenfelektől. Ahol szabad a loot, ott tápolni, de ha közelben van egy ellenfél, akkor az ellenkező irányban nyúlcipő. Ennyi az egész.

    Ha kerget valaki, akkor is az X-et nyomogasd, amint betölt, és meg kell próbálni ráhúzni egy harmadik ellenfélre. Amíg ők egymással foglalkoznak, lehet menekülni, vagy megvárni, amíg lelövik a HP-t egymásról, majd kivégezni őket.

    Kezdéskor ne a sarokba/szélre helyezkedj, bár mindenki ezt tanácsolja; a közepet szinte senki sem választja, így egyedül leszel egy csomó loot-ra, a sarokban spawnolók pedig csak öldössék egymást nyugodtan. Amire kezdenek feltünedezni középen az ellenfelek, addigra már mozgékonyságra tudtál perket rakni, és eltűnhetsz a veszélyes helyekről.
    Az ejtőernyős dropokra nem kell rámenni, ha nem nyerni szeretnél, mert ott (az elején tuti) bele fogsz futni több ellenfélbe is.

    A sárga terület a barátod. Amint besárgul egy rész, a legtöbben rohannak ki belőle. Te ne így tegyél, mert a menekülők miatt hamar kiürül, így biztonságban leszel. Közel maradj a határhoz, hogy 5-6 mp alatt ki tudj belőle jönni, amikor bepirul.

    Az auto célzás nem a barátod. Menet közben nem könnyű célozni, de érdemes gyors tankkal láncolni az ellenfelet. Így esélyed lesz menekülni, vagy ha nincs javítója, akkor körbe lehet táncolni és sebzés+lánc kombóval leamortizálni. Néha látni fogsz ellenfeleket kijönni a piros területről, őket értelemszerűen láncolni kell és láncon tartani, amíg el nem fogy a HP-ja.
    A piros terület legszélén levő lootokat is fel lehet venni. 4 mp kell a loothoz, így 6 mp kell a fordulóhoz. Sok esetben kivitelezhető, hogy ne sérülj.

    Ezek csak az alapok, de ennyi is elég ahhoz, hogy pontokat szerezz, esetleg nyerj is. Nem atomfizika.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák