Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black_Sheep

    tag

    válasz Szibilla #220406 üzenetére

    Kezdőként inkább a páncélozottabb tankokat javaslom, amíg nem ismered meg a spotrendszert és a pályákat. A heavyk általában a pályák bizonyos részeiben dominálnak, tanuláshoz ideálisak.

    A német E100 vonal T7-től T9-ig nagyon jó, a T10-es is használható a buff óta.
    A lengyel 60tp ága eddig nekem a favorit, T7-től mindegyik jó.
    A svédek az Emil I-től rendben vannak, bár a táras rendszer nem kezdőbarát.
    A briteknél T8-tól egész jók, a jó csőlehajlás miatt dombharcosok.
    Az USA ágak annyira nem kiemelkedőek, az oroszoké viszont végig használható, mind az IS-7 vonal, mind az Obj. 277. A kínai nem rossz, bár a vacak csőlehajlás miatt nem könnyű. A franciákat hanyagolnám tapasztalat nélkül.

    A medek nagy része könnyen beüthető, a sebességük és a gyors töltésük miatt gyors döntéseket igényelnek a helyzet és ellenfelek függvényében, ezért tapasztalat nélkül nem lesz sikerélményed.

    A TD-k egy része roham TD, kemény fronttal, de kevés kivétellel torony nélkül, ezért annyira nem egyszerű játszani velük. A többi TD bokorlakó, dögunalom várni az ellenfelekre, ha nem jönnek, kuka az egész csata, ha azt az oldalt tolják le, akkor hamar kilövik. Ehhez is kell némi tapasztalat, hogy mikor és hová érdemes megindulni velük.

    A lightokkal a legnehezebb a játék, az EBR-ek megjelenésével minden más lábjegyzetté vált. A profik tudnak érvényesülni velük, kezdőként szenvedés.

    Artykat majd akkor kezdj grindelni, ha 10k csata után elkezdenek érdekelni a kampányok.

    #220410köpet:
    4 lőszere van, az Emilnek bőven elég a 3, így is OP.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák