Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
A "J1mB0s Crosshair" célzó modban nem működik a 50x-es zoom. Lehet azt valahol állítani?
-
eszakas
őstag
Sziasztok.
Frissítés után nem kapcsolódik a szerverekhez.
Ez egy jó frissítés -
eszakas
őstag
válasz
Stigma.HC #58022 üzenetére
Ez ellen én azt szoktam csinálni, hogy kilépek a játékból 10-20 percre. Akkor összesorsolja a nagyokat a nagyokkal és nem sallangként tesz be valami nagy játszmába. A másik dolog az, hogy max.20 mp-nál tovább sohasem idegesítem magam a játék miatt. Vannak furcsa dolgok a távolsággal de mikor kilépek megnézem az adott tank látótávolságát az extrákkal együtt számolok és még sohasem az jött ki, hogy valami varázsszert használtak volna.
Az hogy prémiumos tank lő ki prémium lőszerrel? Ez van. Mikor letöltöttem a játékot elfogadtam azt a felállást. -
eszakas
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #57728 üzenetére
Az általad leírt "Mintha a pause lenne a tűzgombon," velem is előfordul és úgy ahogy mondod főleg kritikus helyzetben és akkor amikor kilövik az első játékost. Nem mondanám, hogy gyenge vassal játszom és ezért ez megmagyarázhatatlan. Ha célzómódot teszek fel van úgy hogy eltűnik a lövedék, nem is használok.
Tehát nem olyan egyértelmű a gyenge vas. -
eszakas
őstag
válasz
SoulReaver #57449 üzenetére
Hát ha a "wotlauncher.exe -integrity" nem jött be akkor jobb egérgomb és "futtatás rendszergazdákét". Ha ez sem akkor nézd meg a tűzfalat engedélyezve van-e a játék.
-
eszakas
őstag
válasz
SoulReaver #57445 üzenetére
A klienset indítsd ne a játék exe filét.
Ja már volt
" wotlauncher.exe -integrity "
-
eszakas
őstag
A pach után nem kapcsolódik a szeróra mi lehet a gond?
-
eszakas
őstag
válasz
Micsurin #54524 üzenetére
Nincs optimalizálva a játék. 50-60% kártyakihasználtsággal megy 45-90fps között mászkál HD7970-en. Ha felrakjátok az MSI Afterburnert akkor látszik mi a hardver korlát. Nekem a proci 4,4Ghz-en megy de dobálja másik magra a terhelést ha kiterhel egy magot. Esetleg a proci HT-t próbáld tiltani /ha van/.
És a rendszer energiagazdálkodása legyen"Teljesítmény-centrikus". -
eszakas
őstag
Most akkor a 8.1 holnap frissül 9.0-ra? A teszt szerverrel mi lesz? Azt lehet törülni?
-
eszakas
őstag
Hali.
A 3 nap prémiumot megadta. Nem gondoltam volna hogy sikerül :
-
eszakas
őstag
Van nekem egy 4 szintű.Pz. Kpfw. 38 német tankom. Nem értem miért tesz be a rotáció a 6.7.8 szintű tankok közé? Meg sem tudom őket csiklandozni
-
-
eszakas
őstag
-
eszakas
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #51686 üzenetére
Az arany páncélnak gyenge és még enyhén is fejeztem ki magam. Néha engem is felhúz, főleg mikor erősebb már alapból és úgy lő rám arannyal, de hát ez benne van a játékba. Én is szoktam 2-3arany venni de csak ezüstért az is irritáló másnak arra gondolok. Ja meg hogy Ők fizetik ki a játék fejlesztését ezért meg ez elnézhető
-
eszakas
őstag
Elkezdett minden lagolni. Nektek nem?
-
eszakas
őstag
válasz
marked one94 #49045 üzenetére
OK, meggyőztetek. És mit mellé? Repeszpáncélt vagy töltésgyorsítót? Esetleg mindkettőt?
-
eszakas
őstag
válasz
Chris0321 #49036 üzenetére
Még nem a BL9-et még nem fejlesztettem ki. Nem tudom addig amíg a felfüggesztés fent nincs szerintem nem engedné még az IS3 tornyot se felrakni. A motort meg a csöveket a sima IS-től örököltem Az első felfüggesztésem van fent és a második motor. Akkor ezek szerint a felfüggesztés legyen az elő utána a torony és a cső. Utána a többi nyalánkság....
-
eszakas
őstag
A 4 magos procinál csak ez egyik magot használja a játék. Nektek is így van? Még kérdés:- IS3-ra mit érdemes tenni? Ha a második motort és a második felfüggesztést teszem fel gyorsabb lesz-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest