-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
dfsz34 #82697 üzenetére
A nyerd is meg a csatát feltétellel érzem sok mérgelődés lesz később...
Megvettük a MAUS-t, tesóm ment vele hármat. A harmadik csatában sikerült megcsinálni a HT7 küldit, vagyis hogy foglalj be. Ketten maradtak ő meg T-34-2 az ellenség bázisánál az ellen BC arty meg a mienknél. Foglalt a kis med, nekünk meg eszünkbe jutott hogy talán meglehet a küldi úgyhogy elkezdett vágtatni a cap kör felé... South Coaston az emelkedőn. 3 (!) foglalópont lett meg, és ezzel a küldetés kitüntetéssel teljesítve!
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34 #82697 üzenetére
Na mondom letolok egy utolsó csatát, erre nem beleszaladok a WoT egyik legnagyobb hülyéjébe. Támadunk sand riveren, ő T-150-ben ül, végig hátul sniperkedik. Az idő vészesen fogy, odaszaladok foglalni. Jön a T150 is, mondom sima liba. A T-150 ahogy jött ugyanazzal a lendülettel tovább is ment, 50-55 másodperc volt hátra, 1:05 foglalási idő nekem egyedül, két ellenséges arty még életben, abból az egyiket csak sejteni lehetett, hogy hol van, de még ha tudja is pozícióját, az artyk ilyenkor menekülnek és csak bitang gyors tanknak van esélye levadászni őket 50 sec alatt. Ha egy bulldogban ment volna, nem szólnék semmit, annak komoly esélye van, bár ha bukjuk a csatát, akkor is hülye lett volna, de így már nincs rá szó, mert a hülye az hízelgés neki.
Ráírtam a csata után, hogyan lehetett ekkora phasz? Azt mondja, meg kell ölni minden ellenséget és különben is nyertünk.
Mi van? Írni fogok a supportnak, hogyan lehetséges, hogy a csapattársam nyert én meg vesztettem ugyanabban a csatában
[link] 42e
csatája van, combat officer egy klánban ÉS nem ismeri az alapvető játékmódokat. Ez egyszerűen hihetetlen, hogy valaki ennyire ellenálljon a tudásnak. Azt megértem, ha valaki lassan tanul, komolyan, de hogy 42e csata alatt nem sikerült elrendeznie az agyában, hogy egy támadó módban ha lejár az idő, akkor a támadók vesztenek. Komolyan érdekelne az is, hogy miért hiszi, hogy nyertünk, amikor vesztettünk, mit néz ez?
-
dfsz34
őstag
Ma nagyon elakadtam a HT-5 küldetéssel, pontosan, a mellék küldetéshez kellett vagy 20 csata. Vagy top 3 sebző voltam és nem maradtam életben vagy életben maradtam, de nem fértem be a 3-ba. Nagyon gyakran rakott be középre és alulra a progi, ott meg amúgy is nehéz beférni az első három sebző közé. Aztán elővettem a TOG-ot, azzal pár kör után meglett.
A perszónális küldetések miatt megyek még a macskával és oda tud karmolni, de messze van sajnos a régi tudásától. A kamoja még mindig fantasztikus, de a menettulajdonságai, meg a maximum közepes DPM lerontották ezt az egyszer volt egészen kiváló tankot. Kár, hogy nincs prémem, egész jó kis xp lett volna úgy. Sajnálattal fogom majd eladni, ha kell a csapat a T30-ba,
Map: Prokhorovka M18 Hellcat 3 094 (x2 minden nap az első csatáért) 35 898
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 4 641 Lőszer: 5 865 Teljes: 30 033 WN8: 7 428 (100) [link]Egy kérdés, akinek már van. A női legénységet lehet resetelni és BiA-t adni nekik a Sisterhood helyett? Jól jönne egy plusz töltő az E100-ba majd, de BiA van a többinek már.
-
fody73
tag
válasz
neato3loco #82692 üzenetére
Nekem sikerült leszedni. Innen letöltheted: [link]
-
neato3loco
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #82693 üzenetére
Hisz úgy is hirdeti, Tier IV és annál nagyobb.
-
fradi81
veterán
válasz
neato3loco #82689 üzenetére
Nagyon lassú, lehet le is állna ha hagynám tölteni.
-
jagada
addikt
Most akkor t4-el is lehet küldizni, vagy csak t5-től felfele?
-
neato3loco
senior tag
WOThungary-ról, csak én nekem nem tölti le pl.: a Pyter féle modpack-ot? Valaki megpróbálná?
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #82686 üzenetére
Én az E-25-el nyomtam idáig
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #82682 üzenetére
Mind a két részét?
-
DEV_NULL
őstag
Valaki aki Paysafe carddal vásárol, legyen kedves és mondja el végre melyik országra érdemes átállítani.
-
h1mpi
félisten
A TD13-as küldi az igen meleg...
-
h1mpi
félisten
QB E-25 troll szaksz
-
Zolee_70
senior tag
1 óra ban...
A nyomorult KV1 megvárta, mire full HP-ről kiszedem az ellent, és ellopta a killt. Egyértelműen lopás volt, hiszen többször is lőhette volna, de csak akkor lőtt, miután lecsipegettem a Churchill III-al 55 HP-ra. Utána belelőttem annyit, amennyit engedett....
-
DEV_NULL
őstag
A Paysafe cardos fizetéshez melyik országra érdemes átváltani?
-
adamgreen
senior tag
wotinfo forumon ezt irta a srác :
2. ha régi az xvm ed akkor a TD küldetésnél néhol nem ok a mission leírása! Mit szoptunk vele mire rájöttünk hogy nem kell olyan tankot vadászni ami még nem sebzett, mert azt írta TÉVESEN az infó, az xvm miatt.
alakul alakul
-
Simi37
őstag
válasz
neato3loco #82660 üzenetére
Én amúgy örülnék neki ha betennék. De komolyan.
De tavaly meg lett kérdezve többször is h bent lesz-e és a válasz mindig nem volt mondván h nem tudják hova balanszolni. De pont beillene 10esnek jt után a je100 mellé na mind1.
Az milyen már h a 3kaliber sz értelmében 126mm páncélig mindent bevinne
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
neato3loco #82660 üzenetére
Nem tudják berakni.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
neato3loco #82654 üzenetére
Köszi.
-
Simi37
őstag
-
törölt tag
-
tsiga18
tag
Sziasztok!
Vállalkozó szellemű embert keresek, aki egy általam meghívott, újonnan létrehozott accounton kihúz egy tier 10-es tankot, tier1-től (az T95E2 8-as prémium tank miatt). Fizetség alku tárgya (tier7-es prém tankra gondoltam), akit érdekel keressen privátban. -
jr1994
addikt
Nem fogom az Aslain pakkot kukázni emiatt, együtt lehet élni ezzel a buggal csak azt olvastam hogy az xvm frissítése megoldja a problémát és a friss Aslainban elvileg friss xvm is van, hát nekem nem oldotta meg.
Jolet: újra meg kell lenni az elsődleges feladatnak akkor lehet a másodlagost teljesíteni.
-
Jolet
őstag
javítani akartam, hogy meglegyen a teljes küldetés és hiába mutatja, hogy sebeztem modult nem adja meg :-(
-
DiszNóÓl
senior tag
Ne használjatok modokat. Nálam bejött
Mostmár van jó kis minimap is alapból. Eddig az nekem is kellett. Meg amíg az alap célzó nem írta a töltésidőt addig azt is keresnem kellett... -
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #82639 üzenetére
nekem jacktorral is ilyen,...
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #82634 üzenetére
Nekem franciával nehéz lesz... Lehet vissza kell vennem vmelyik németet...
-
jagada
addikt
válasz
MinionFlasH #82635 üzenetére
Köszi, az megvan, csak hogy adott tankom mennyire van kifejlesztve azt nem tudja, ha jól emléxem.
-
TESCO-Zsömle
titán
Arti-s láncolós küldetést elsőre megadta.
-
jagada
addikt
Olyan honlap létezik, ahol egy másik gépről (amelyiken nincs telepítve WOT) meg tudom nézni a belépési adataimmal, hogy a képzettségi fán melyik járművem van kifejlesztve ill., hogy a tankoknál melyik modulok vannak meg?
-
szbalogh
addikt
válasz
echterion #82594 üzenetére
Na az jó! Remélem nekem is összejön még időben. Prém nélkül stock Emil elég ... borzasztó tud lenni néha. Bár a küldikkel jön egy kis plusz lóvé. Jah, javaslat erre az ágra. Húzd ki a Pz IIG-t is, mert ugyan az a rádió megy bele, mint az Emiltől a végéig. Plusz, jó kis fun tank és a Luchs még ütősebb és lehet vele light küldiket csinálni kreditért.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #82612 üzenetére
Előtte meg kigyújtottam egy E3-at.... Amikir aktiváltam azt a küldit egyszerűen csak hiteket dobott hiába lőttem az E4 motorját stb.
RNG... -
Mottie
őstag
Mitől lehet, hogy nem indul el a kliens? Teljesen friss telepítés...
Launcher bejön, de az 'Indítás'-ra kapcsolva nem indul.
-
lacibacsi
addikt
A küldetéseknél feldobált üres fekete ablakokra valaki azt írta, hogy a wotinfo-n fent van a megoldás. Hát én lehet, hogy nem tudok olvasni, vagy csak nem látok, de nem találom. Valaki elárulná a titkot? Köszönöm.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
papesz5 #82607 üzenetére
Akkor valamit rosszul csinálsz .T6 tankal is lehet kilőni T8 -at csak kicsit többet kell ügyeskedni , vagy mint sokan a low HP-s tankra kell rámenni .
Ez a T37 nagyon jól adta tegnap is lehet vele szépen csipegetni az ellent .Most kezdek még csak igazán ráérezni és így lehet meg is tartom . Remélem a buldog legalább ennyire jó lesz .Sajna elég sok aranyat (15) használok benne , mert van hogy T8-as nehéz tankokat nem tudok belőni hátulról sem az alappal sőt. Tegnap első csatámban egy Tog oda dobta magát elém és már csak akkor vett észre mikor 400 HP-ja maradt .
Tesco-Zsömle .: Nekem is így indult tegnap egymás után 10 bukó . Aztán átváltottam E25-re és szépen hozta a küldiket is .
-
Jolet
őstag
én egyelőre feladtam, minden hülye erre hajt és lehetetlen teljesíteni őket
-
DiszNóÓl
senior tag
Én tegnap a medes kigyújtós küldetésnél akadtam el egyszerűen nem adja be... Na meg ölj egy artyt... Aktiváltam erre a következő pár csatában nem is volt arty...
-
Warpig
aktív tag
Hi!
Melyik crosshair mod állítja vissza alapra magát ctrl használat után? Tehát, ha kijövök a belső nézetből, alap távolság fogad a külső nézetben.
Köszi! -
papesz5
tag
Annyira jó a nehéz harckocsi küldetés. Lőjjjjj ki 2 ellenséges járművet.Király.Na ugye ezután csak Tier 8-asok közé dobál,úgy,hogy én vagyok a legkisebb a csapatból.Aranyos.Élvezem ezt a ruszki szemetet.Go WG.
-
Departed
őstag
válasz
dfsz34 #82605 üzenetére
Hát szerintem hamar elvetették hogy a 14 másodlagos küldetés/tankosztály kötelező legyen. Ahogy QB-ék mondták az eredménye "I loose my sanity" lenne sokak számára, az meg a WoT-nál nem céljuk. Mondjuk létező dolog de csak mellékhatás - RNG-nek, MM-nek, nem akarták tetézni
-
dfsz34
őstag
válasz
Departed #82601 üzenetére
wow, ez jó hír viszont, mondjuk a kredit miatt érdemes megcsinálni, idő van rá, de pl a szakazozós küldiket akkor saját két accal két gépen szépen lenyomom. A fő küldetéseket simán meg lehet egyedül is csinálni, csak beléptetem a másod accomat, mint szakasztárs és padlógáz előre spotoljon egy kicsit legalább mielőtt kilövik.
Ez jó lesz így.
-
Jolet
őstag
amikor neki futsz mégegyszer akkor az egészet kell újra csinálni vagy csak a hiányzó részét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest